bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 53.850
Στηρίζει το πίσω ντεραγιέ
Για εκεί πήγαινα...Άμα είχες και τα νερά θα έφτανες Ράχες...
Με το αυτοκίνητο σίγουρα...Καρπενήσι Λαμία ένα τσιγάρο δρόμο το έχεις κανει
Οι Ράχες είναι "το σπίτι μου" έχω το εξοχικό εκεί, σε όλα αυτά τα τουρνουά καθότι παίζανε οι φίλοι μου (Γρηγοριάδης, Δημουλάς, Ντάλας, Τιτόπουλος κλπ) ήμουν εκεί ως θεατής όπως και στα πάρτυ του bojo μετά που γινότανε της κακομοίρας... ωραίες εποχές.Το χει κόψει για αυτό.
Ωραίες οι Ράχες, έχουμε κάνει κάτι τουρνουά beach volley επικά
Χρήστο μπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό? Ποιός είναι ο σωστός τρόπος να πατάμε γενικά? Κάνα video υπάρχει να μας κατατοπίσει?Βλέπω πολλούς με λάθος ρυθμίσεις, να πεταλάνε με τη καμάρα του πέλματος κλπ.
δηλαδή σου λέιπει το 16άρι γρανάζι ; γιατί ουσιαστικά ανταλλάζεις το 11 με 16.Edit 2.
Άλλο παράδειγμα στη αναζήτηση αυτή.
Με τα νέα δεδομένα του μήκους βραχίονα έχω αποκτήσει ακόμα πιο ιδανικά τη φυσική κίνηση, νιώθω ως τόσο ότι δεν είμαι το ίδιο αποδοτικός στο τρόπο που βάζω δύναμη στα πεντάλ.
Νιώθω πως χρειάζομαι 12-28 κασέτα (έχω 11-28) και έχω ξεκινήσει ήδη αναζήτηση ως προς αυτό το θέμα.
Η κλιμάκωση της μιας με τη άλλη κασέτα είναι πολύ διαφορετική και ίσως εκεί κρύβεται η λύση στο αδύναμο πάτημα.
11-28:
- Gradation: 11-12-13-14-15-17-19-21-23-25-28 t
12-28:
- Gradation: 12-13-14-15-16-17-19-21-23-25-28 t
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω όμως είναι στη κλιμάκωση ultegra 8000 κασέτας.
Η σχιμάνο βγάζει 11-28 και όχι 12-28, 12-28 βγάζει σε dura ace επίπεδο και για δοκιμές που θέλω είναι πολλές οι παράδες.
Οπότε θα πάρω μια 12-25 ultegra και θα βάλω τα τελευταία 5 γρανάζια πάνω στη 11-28 που φοράω ήδη.
Αυτή η διαρκή αναζήτηση κάνει το άθλημα ακόμα πιο ακριβό σε συνδυασμό με τα αναλώσιμα... Και τι α κάνς να κατς να σκας?![]()