Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.887
Πρέπει να προσαρμόσεις σταδιακά το στροφάρισμα για να εξισορροπήσεις τη διαφορά του μοχλού.

Χρήστο, στο σημείο που έχεις φτάσει χρειάζονται πολλοί υπολογισμοί για περαιτέρω βελτίωση.
Τώρα που έχεις και βατόμετρο θα πρότεινα μία εργομέτρηση για να βρεις με ακρίβεια το αερόβιο και αναερόβιο κατώφλι σου, να συνδυάσεις σωστά παλμούς με ισχύ, να ξέρεις τέλος πάντων γιατί κάνεις τι και πού μπορείς να δώσεις κι άλλο.
Άλλαξαν τα δεδομένα όλα το κερατο μου, για 2,5mm νιώθω σαν παπάρας με ποδήλατο!
Σιγά σιγά θα τα σιάξω όλα...

Reaction score
1.040
Κουράγιο φίλε! Απλώς, ήσουν λιγότερο προετοιμασμένος από ό,τι νόμιζες! Εμπειρίες είναι αυτές, την επόμενη φορά, θα είσαι πιο "υποψιασμένος"!
Και όμως... Εδώ στο νησί έχω ξαναβγεί με τέτοιας έντασης ανέμους, ισως και δυνατοτερους. Έχουμε μάθει όσοι ασχολούμαστε λίγο, να τους δαμαζουμε η για να το θέσω καλύτερα να κρυβόμαστε από δαύτους. Ας πούμε σήμερα που έχει βοριά αυτή η διαδρομή ψιλοπροσφερεται. Με εξαιρεση την τελευταια ευθεια του "πηγαινε" που εισαι στο ματι του βορια και σε παει οπου θελει, το "ελα" ειναι απαγγιο. Εχεις βουνο βορεια σου και κοβει. Νταξει, δε λεω οτι τις αλλες φορες ειμαι χαλαρος και παω σφαιρα, αλλα κανω ποδηλατο. Σημερα αυτο το πραμα δεν υπηρχε. Μιλαμε, τα ρεύματα ήταν τετοια που πάνω στην ίδια ευθεία ο αέρας μια σε έσπρωχνε και μια σε κοντραρε κατάμουτρα. Αλλαγές κατευθυνσης εντελώς ανεξέλεγκτες.

Που πας ρε Γιώργη?
Είμαι στο νησί και ο αέρας δεν με αφήνει να κάνω δλειά, δλειά όχι ποδήλατο...
Ξέρω κι εγώ.... Τι να σου πω. Να, Μόλις βγήκα κατάλαβα το μέγεθος της βλακείας που έκανα! 🤣

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.887
Ρε μανάρι μου... Κάτσε μέσα Σιάξε' ένα ζεστό και Φάε και πουπέτσι :lolsign:

Edit.
Λάθος, πουπέκι :biggrin:

Reaction score
1.040
25 χρόνια στο νησί, με λες και μανάρι :biggrin:

Προλαβαίνω ένα μπουτακι?
Εδώ παραπέρα είμαι...
Μπα ήδη συγχωρεθηκαν όλα. 😋
Πάντως το κέρασμα το χρωστάω. Δεν έχω ανταποδώσει ακόμα για το κολάν, δεν το ξεχνώ!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.887
Πάντως το κέρασμα το χρωστάω. Δεν έχω ανταποδώσει ακόμα για το κολάν, δεν το ξεχνώ!
Για πες, σου έκανε δουλειά?
Μόλις χάσεις λίγο ακόμα θα κανονίσουμε για ένα σε μέγεθος large που μου είναι άχρηστο

Reaction score
5.502
Μόλις χάσεις λίγο ακόμα θα κανονίσουμε για ένα σε μέγεθος large που μου είναι άχρηστο
Κάτσε ρε σύ παίζει να κάνεις και άλλα βαφτηστήρια, περίμενε λίγο...όλα σε έναν θα τα δώσεις;;;:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

Reaction score
25.482
έχει και βλακοφράινεεεεευ τι να πάρω;
μακρύ θα χρειαστώ (να κρύβει και τις τρίχες :rofl: )
και μπουφανάκι λογικά

Reaction score
1.040
Μια φορά που το δοκίμασα, μια χαρά ήταν. Αλλά είχα πάρει και το castelli τότε και χρησιμοποιούσα κυρίως αυτό!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.887
Κάτσε ρε σύ παίζει να κάνεις και άλλα βαφτηστήρια, περίμενε λίγο...όλα σε έναν θα τα δώσεις;;;:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

Άμα συνεχίσεις στο ανάλογο νήμα με τα μπρόκολα και τα κουνουπιδια... Δικό σου ;)

Reaction score
572
Τα leg warmers σε συνδιασμό με bib shorts έχουν κάτι να χάσουν από το μακρύ bib?
Γιατι βγαίνει ακριβά να πάρουμε και μακρύ :p Ενώ μόνο με leg warmers κάτι γίνεται

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.887
Τα leg warmers σε συνδιασμό με bib shorts έχουν κάτι να χάσουν από το μακρύ bib?
Γιατι βγαίνει ακριβά να πάρουμε και μακρύ :p Ενώ μόνο με leg warmers κάτι γίνεται
Δεν έχω χρησιμοποιήσει, είναι αρκετά άβολο και κάπως σφιχτά στα σημεία με το λάστιχο.
Σκέψου ότι θα έχεις πίεση από το bib και πίεση από τη καλτσοδέτα...
Για εμένα πάρε μακρύ

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Η δική μου εμπειρία με leg warmers είναι αντίθετη από του @bretsos. Με κοντό bib και τα αδιάβροχα και αντιανεμικά leg warmers της Castelli, ήμουν πολύ άνετος. Καμία πίεση ή/και σφίξιμο στα σημεία με το λάστιχο.

Reaction score
1.040
Κάποτε είχα πει για το ποδήλατο προτιμώ να βρέχει, να έχει 0 βαθμούς παρά να φυσάει.

Δε φαντάζεσαι πόσο συμφωνω. Όχι μόνο για ποδηλασία, για ο,τιδηποτε. Ο αέρας με ενοχλεί αφάνταστα ακόμα και όταν είμαι μέσα στο σπίτι μου και τον ακούω....

Reaction score
572
Η δική μου εμπειρία με leg warmers είναι αντίθετη από του @bretsos. Με κοντό bib και τα αδιάβροχα και αντιανεμικά leg warmers της Castelli, ήμουν πολύ άνετος. Καμία πίεση ή/και σφίξιμο στα σημεία με το λάστιχο.
Ποιο μοντέλο έχεις?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης