Ποιο ειναι το καλυτερο Αστεριξ?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ψηφιζω με κλειστα ματια την "Διχονοια" αλλα ειμαι ετοιμος να ακουσω και τις δικες σας προτασεις....

Η μηπως πρεπει απλα να ψαξουμε για το δευτερο καλυτερο? :wink:

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Τώρα που το θυμήθηκα, ετοιμάζεται το καινούριο Asterix, η υπόθεση και ο τίτλος του οποίου αποκρύπτονται ως επτασφράγιστο μυστικό από τον φίλο μας!!

Αναμένεται να ανακοινωθεί ακριβώς 3 εβδομάδες πριν την παγκόσμια κυκλοφορία του, στις 22 Σεπτεμβρίου (στα γενέθλιά μου :mrgreen: )

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.949
Σαφώς "η Διχόνοια", τί να λέμε τώρα, (στη μετάφραση του Ψαρόπουλου). Με άπαιχτο χιούμορ και πολύ διδακτικό.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Σαφώς "η Διχόνοια", τί να λέμε τώρα, (στη μετάφραση του Ψαρόπουλου). Με άπαιχτο χιούμορ και πολύ διδακτικό.
Λιγο πριν κλεισει ο Ψαροπουλος , ενας φιλος που εργαζοταν εκει με εμπασε μεσα και τα "σηκωσα" ολα.Οντως οι μεταφρασεις δεν παιζονται σε σχεση με τις σημερινες της Μαμουθ.

Που αλλου να βρει κανεις "αυτια γουρουνας γλασε"? :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Πάντως απο τότε που τα δικαιώματα τα πήρε η Μαμούθ, δεν ξανααγόρασα Αστερίξ. Τα παλιά τα είχα αλλα δυστηχώς τα δάνειζα και τελικά δεν έχω ούτε ενα. Που να τα βρίσκαμε άραγε;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.949
"Και ποιός σ' ακούει εσένα που πήρες τα γαλόνια με γλείψιμο".

Σε άλλο σημείο, ο Καίσαρας αποκαλεί τον Βάσανους Αβάσταχτους διαβολέα, ενώ στην παλιά, καλή μετάφραση τον αποκαλεί φυτιλιάρη.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ωραια , οι πληροφοριες μου λενε πως εχει κυκλοφορησει Super-Μανινα στα Καρακατσανεικα.
Αντε να διαβασεις να μορφωθεις.
Τον Αστεριξ τι τον θες?
Σαμπως θα καταλαβεις τα κειμενα , εκτος φυσικα απο τις ατακες του Οβελιξ?

Εκτος αν βλεπεις μονο εικονιτσες :lol:

Σε αυτη την περιπτωση υπαρχει παντα και ο Γουινι το αρκουδακι!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Μια ερωτηση εκανα "πληγωμενο μου λαγουδακι"τι λυσσας? Υ.Γ.Σε βρισκω πληρως ενημερωμενο περι των εκδοσεων.

Reaction score
49
Ωραια , οι πληροφοριες μου λενε πως εχει κυκλοφορησει Super-Μανινα στα Καρακατσανεικα.
Αντε να διαβασεις να μορφωθεις.
Τον Αστεριξ τι τον θες?
Σαμπως θα καταλαβεις τα κειμενα , εκτος φυσικα απο τις ατακες του Οβελιξ?

Εκτος αν βλεπεις μονο εικονιτσες :lol:

Σε αυτη την περιπτωση υπαρχει παντα και ο Γουινι το αρκουδακι!
Τώρα φταίω εγώ να πω από που κρατάει η σκούφια σου....."πρωτευουσιάνε" μου?????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Μπαστουνόβλαχε......... :twisted:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. @ 12th September 2005 said:

Μάλλον πρέπει να την πάτησε ο ίδιος εκεί και του έχει μείνει αποθυμένο γι’ αυτό η τόση κακία.

Reaction score
0
με συγχωρειτε κυριοι το καλυτερο Αστεριξ ειναι ο "Λεγεωναριος".Η διμοιρια που πηγαινει στην Αφρικη ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.Του λειπει βεβαια το βαθος και η ειρωνεια της διχονοιας αλλα εχει τον Οβελιξ ερωτευμενο και αυτο φτανει

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.841
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo