Ενεργά εναντίον παθητικών ηχείων

Μηνύματα
12.803
Reaction score
10.034
Το πρώτο είναι το παθητικό σύστημα
Το "ετοιματζιδικο" δεν μπορεί να είναι άλλο από τα ενεργά... ;)
Καμία σχέση η ζαχαροπλαστική με τα ηχεία. Το μιλφέιγ πρέπει να είναι φρέσκο. Τα ηχεία πρέπει να αντέχουν πάνω από ...λίγες μέρες! ;)
 

Μηνύματα
1.031
Reaction score
2.826
Να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα.
Αν δεις εναν με καμπουρα δεν απευθυνεσαι σ αυτον φωναζοντας τον "καμπουρη" Αντικειμενικα δεν ειναι λαθος, αλλα ωστοσο ειναι αγενεια.

Στο καφενειο υπαρχουν θαμωνες, γνωστοι μεταξυ τους. Εκφραζονται λοιπον ελευθερα. Απευθυνεται ο Κωστας προς εμενα και χρησιμοποιει και λιγα "γαλλικα". Εγω χαμογελαω. Δεν ανεχομαι ομως κατι παρομοιο απο καποιον αγνωστο, θα γινει πολεμος!

Δηλαδη για να παμε στα του φορουμ, υπαρχουν εδω αυτοι που γραφουν αρκετο καιρο, αρα υπαρχει εξοικιωση μεταξυ τους, λογικο να εκφραζονται σε οτι αφορα την μεταξυ τους επικοινωνια πιο ελευθερα.

Ομως εδω υπαρχει πολυ μεγαλυτερο κοινο απ αυτο του καφενειου, και υπαρχει και κοσμος που θα παρεξηγησει τον καφενειακο λογο. Επομενως ο λογος οταν δεν αναφερομαστε σε καποιο προσωπο με τον οποιο εχουμε εξοικιωση απαιτειται να ειναι "ευγενικος - κοσμιος" Σε διαφορετικη περιπτωση περιμενει ο Νταχαρης με την δαμοκλειο σπαθη. :lol:

Αλλωστε ο σωστος χειρισμος της γλωσσας δεν αποτρεπει και τον επιθετικο ευγενικο λογο. Ισως μαλιστα ειναι πολυ πιο αποτελεσματικος. Πιστευω οτι δειχνει κι αλλα προσοντα. Ευγενεια, ψυχραιμια, πειθαρχια.

Εχοντας διαβασει γραπτα του Ντοχερτι (ομολογουμενως οχι πολλα) μου δοθηκε η εντυπωση οτι ειχε πολυ επιδεξιο γραπτο λογο. Αλλα για κατι τετοιο δε ειναι αναγκη βεβαια να αναφερομαστε στον μακαριτη. Θεωρω οτι ειναι δειγμα πολιτισμου και καλλιεργειας.

Ενας κακος συνειρμος μου ηρθε στο μυαλο μου. Οταν ημουν στρατιωτης ο προφορικος λογος των μονιμαδων ηταν επιεικως απαραδεκτος. Λογω αξιωματος μιλουσαν στους φανταρους λες και ηταν σκουληκια. Ειχα παει επι πρωθυπουργιας του Κ Καραμανλη. Μεσα σ ενα μηνα περιπου ειχαν γινει εκλογες και βγηκε ο Α Παπανδρεου. Η πρωτη διαταγη που ηρθε στα στρατευματα αφορουσε την απαγορευση του καψονιου. Υποχρεωσαν να διαβασουν το διαταγμα παρουσια των οπλιτων. Οι περισσοτεροι φανταροι ακουγαν το διαταγμα με δακρυα στα ματια. Οταν μπηκαμε στους θαλαμους αμεσως μετα μας ξαναεκαναν καψονια πολυ χειροτερα. Ομως συντομα καποιοι Αξιωματικοι πηραν δυσμενεις μεταθεσεις και σταδιακα σχεδον καταργηθηκαν.
Τελικά φαντάρος ποτέ πήγες γιατί με μπέρδεψες το 1981 ή το 2009
Μια χαρά τα λέει. Μπορεί να λέει ότι θέλει εδώ μέσα και όταν μιλάει ο bhutia κρατάμε σημειώσεις. Το έχει κερδίσει το αξίζει θα το προασπίσουμε όσο είμαστε εδώ. Αν σας αρέσει.
Επειδή έλειπα σε μερικά μαθήματα, μπορείς να μου στείλεις τις σημειώσεις που κράτησες, ευχαριστώ θα με υποχρεώσεις.
 




Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
...

Επειδή έλειπα σε μερικά μαθήματα, μπορείς να μου στείλεις τις σημειώσεις που κράτησες, ευχαριστώ θα με υποχρεώσεις.
Είναι αμφίβολο το αντίκρυσμα που θα είχε η χορήγηση σημειώσεων σε όποιον θα τις είχε ήδη...γραμμένες. :sneaky:
Η καημένη η γιαγιά μου πάλευε τόσα χρόνια να ματσάρει σαβαγιάρ ή παντεσπάνια του εμπορίου με διάφορες μόρφατ και ερμόλ του εμπορίου. Ο μάστορας ζαχαροπλάστης σού δίνει έτοιμη την τούρτα, όμορφη, σωστή και ενεργή,
Δεν γίνεται σωστή ζαχαροπλαστική με έτοιμες λύσεις χάριν ευκολίας.Η δε τεχνολογική πρόοδος δεν συνεπάγεται ωραιότερα γλυκά...Αυτό όμως δεν ισχύει υποχρεωτικώς και στα ηχοσυστήματα.

Επειδή όμως με ενθουσιάζουν οι προκλήσεις σε αγαπημένα χόμπι όπως η υψηλή πιστότητα και η ζαχαροπλαστική, υπόσχομαι να φτιάξω καμπύλη-στόχο και σε setup με παθητικά ηχεία εντός οικιακού χώρου χωρίς καμία καθολική διόρθωση και ισοστάθμιση...Με παραδοσιακά υλικά...and built from scratch. :wink:
 
Last edited:

Μηνύματα
5.280
Reaction score
6.428
Είναι αμφίβολο το αντίκρυσμα που θα είχε η χορήγηση σημειώσεων σε όποιον θα τις είχε ήδη...γραμμένες.
Eιναι αντιπαιδαγωγικη μια τετοια δηλωση ,για να τις ζητα θα τις θελει, εκτος και εαν πιεζεται απο τη μαμα του :laugh:
 

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Μηνύματα
8.113
Reaction score
26.570
Δεν γίνεται σωστή ζαχαροπλαστική με έτοιμες λύσεις χάριν ευκολίας.Η δε τεχνολογική πρόοδος δεν συνεπάγεται ωραιότερα γλυκά...Αυτό όμως δεν ισχύει υποχρεωτικώς και στα ηχοσυστήματα.

Επειδή όμως με ενθουσιάζουν οι προκλήσεις σε αγαπημένα χόμπι όπως η υψηλή πιστότητα και η ζαχαροπλαστική, υπόσχομαι να φτιάξω καμπύλη-στόχο και σε μιλφέιγ.
Μην πετάς το μπαλάκι στην εξέδρα, εσύ έβαλες τα γλυκά στη συζήτηση.
Καμπύλη στόχο για κουραμπιέδες να φτιάξεις, το μιλφέιγ δέμαρεσ.
 


wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.838
Reaction score
20.313
Εχω το διαβολο να σου στειλω αν θελεις. Τον αγγελο τον εχασα...να εχεις 2.
Θα το έκανες αυτό για μένα; Σοβαρά; Σε ευχαριστώ!:hi:
Να σου στείλω pm με τη διεύθυνση μου;

Όταν αποφασίσεις για τελικό ή τελικούς και προϋπολογισμό, στείλε μου ένα pm.
Στειλε κ θα παραλαβεις. Το ξεσκονιζω τωρα... :p
Παρέλαβα!
123.jpg


Ευχαριστώ πολύ @Rosinante!
 






alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
14.332
Reaction score
27.597
Έχω δει και διαβάσει για το Genelec Experience Center στην Αμερική. Σύμφωνα με το εκεί setup πιστεύω ότι το .1 Sub έχει μαζέψει όλα τα χαμηλά από το ταβάνι.
 


alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
14.332
Reaction score
27.597
Και το Genelec Experience Center κάπως έτσι ήταν. W371s και ένα Sub για το ταβάνι.

Μάλλον είναι μια νέα πρόταση τις Genelec για ultimate immersive experience.

Το Α και το Ω είναι ο φτιαγμένος χώρος και η μία θέση.

Βέβαια έχουμε και νέο SUB, οπότε νέα πρόταση.
Να πουλήσουμε και 5, 6, 7 W371 των ~8000€ έκαστο. :biggrin:
 
Last edited:




Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.190
Μηνύματα
2.855.499
Members
37.876
Νεότερο μέλος
grgstrts33
Top