- Reaction score
- 15.469
Ευχαριστώ πολύ...... φυσικά και θέλω και για φαγητό!!!!! Όποτε έχεις χρόνο και όπως προτιμάς (προσωπικό μήνυμα ή εδώ για να τα βλέπουν όλοι).Αν φυσαει, που θα φυσαει τα Κιονια ειναι ιδανικα. Αλλες παραλιες ο Αγιος Φωκας (αμοβολη αν φυσαει αλλα χωρις κυμα), Κολυμπηθρα μικρη και μεγαλη (οταν δεν εχει βορια), Καλυβια με το καλυτερο μπιτσομπαρο του νησιου (ΜΑρκος Καλυβια). Αν δεν λυπασαι το αυτοκινητο σου πηγαινε σε ενα μερος μαγικο που λεγεται Μαλλί. Να εχεις προμηθειες μαζι σου, δεν υπαρχει τιποτα.
Αν θελεις για φαγητο πες μου να αρχισω το κατεβατο.![]()
Στο μνημείο του Ναύτη πάρε τη διχοτόμο των δύο δρόμων και σε 50 μέτρα πέφτεις πάνω στον ΚΟΖΙΑΚΑ, σούβλες πολλές και διάφορες.Καμμιά πρόταση για φαγητό/ποτό στην Σκιάθο ?
Ν. Ηράκλεια Χαλκιδικής για αυθημερόν μπανάκι.Περουλια;
Χαράς το κουράγιο σουΝ. Ηράκλεια Χαλκιδικής για αυθημερόν μπανάκι.
1. Ταβερνα Τερεζα στο χωριο Μυρσινη. Καλυτερα μεσημερι.Ευχαριστώ πολύ...... φυσικά και θέλω και για φαγητό!!!!! Όποτε έχεις χρόνο και όπως προτιμάς (προσωπικό μήνυμα ή εδώ για να τα βλέπουν όλοι).
αν με ρωτησει θα του πω
είμαι βέβαιος ότι θα τον πας και μέχρι την πόρτα....αν με ρωτησει θα του πω![]()
Πήγαμε ήρθαμε χωρίς πρόβλημα.Χαράς το κουράγιο σου![]()
Γεροντέ μπάνιο δηλΠήγαμε ήρθαμε χωρίς πρόβλημα.
Στις εννιά το πρωί ήμασταν εκεί, στις μία το μεσημέρι φύγαμε.
Γεροντέ μπάνιο δηλ![]()
Που πέτυχες τσούχτρες;Τον Παγασιτικό μάλλον ξεχάστε τον για φέτος. Εκτός αν μπαίνετε για μπάνιο μόνο το σούρουπο που πάνε οι τσούχτρες για ύπνο...
Με βλέπω να αγοράζω και δεύτερο κανώ για να περνάει η ώρα στη θάλασσα...
Παράδεισο που πάω συχνά, δέν!Από το Λεφόκαστρο ως τον Μαραθιά. Και μιλάμε για πολλές!