- Reaction score
- 83.931
ας αφήσουμε ψευτοευαισθησίες και να πάμε στην ουσία....Αστειάκια στις στάχτες?
Κάτσε να στείλω screenshot να γελάσουν και αυτοί
![]()
εσύ τι έκανες όταν κάηκαν στο Μάτι αγορίνα?
ας αφήσουμε ψευτοευαισθησίες και να πάμε στην ουσία....Αστειάκια στις στάχτες?
Κάτσε να στείλω screenshot να γελάσουν και αυτοί
![]()
Πρώτος ξεκίνησες τα αστεία. Θες να μιλήσεις σοβαρά και βάζεις στον διάλογο το όνομα Τσίπρας.Αστειάκια στις στάχτες?
Ναι φίλε μου, ακριβώς αυτό οφείλουμε να κάνουμε ως πολίτες αν θέλουμε να δούμε ποτέ βελτίωση σε αυτόν τον τόπο.Συγκρίνουμε το ένα σκατό με το άλλο για να βρούμε το καλύτερο?
Ακριβώς.Ναι φίλε μου, ακριβώς αυτό οφείλουμε να κάνουμε ως πολίτες αν θέλουμε να δούμε ποτέ βελτίωση σε αυτόν τον τόπο.
Έχουμε χορτάσει τόσες δεκαετίες τη λογική του "όλοι ίδιοι είναι" που μας έχει κάνει να ψηφίσουμε ανεκδιήγητους μπαμπουίνους με γνωστά αποτελέσματα.
Όλες οι κυβερνήσεις έχουν αδυναμίες, κάνουν λάθη, σκάνδαλα, διορίζουν ανίκανα στελέχη κλπ. Το ίδιο και η τωρινή. Το θέμα είναι σε τι βαθμό, και τι εναλλακτική έχεις. Αν ψηφίζουμε απλά μία τον έναν, μία τον άλλον, κανείς δεν έχει κίνητρο να βελτιωθεί. Κι εγώ θα ήθελα στις επόμενες εκλογές να τους μαυρίσω και να ψηφίσω κάποιον καλύτερο, αλλά βλέπω τις επιλογές και με πιάνει σκοτοδίνη.
Όπως πολύ σωστά είπε ο @pankrok το πρόβλημα είναι η απουσία στοιχειωδώς σοβαρής αντιπολίτευσης. Το οποίο βέβαια δεν προκύπτει "μόνο του" αλλά εξαρτάται από το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Άρα κατ'επέκταση το πρόβλημα είναι η απουσία ενός στοιχειωδώς σοβαρού λαού.
Εδώ στην Εύβοια που είμαι τώρα (ούτε καν στη Βόρεια), το βασικό θέμα συζήτησης είναι οι ανεμογεννήτριες. Δηλαδή μετά από όλη αυτή την καταστροφή, αυτό καταλάβαμε την τρέλα μου μέσα. Δεν υπάρχει ελπίδα.
Το έχουν τερματίσει.Εδώ στην Εύβοια που είμαι τώρα (ούτε καν στη Βόρεια), το βασικό θέμα συζήτησης είναι οι ανεμογεννήτριες. Δηλαδή μετά από όλη αυτή την καταστροφή, αυτό καταλάβαμε την τρέλα μου μέσα. Δεν υπάρχει ελπίδα.
Το χω ξαναγράψει.Αν ξέρεις να λύνεις προβλήματα.....
''Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς, την Τρίτη 10/08/21, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας Άννα Βαγενά, ζητώντας διερεύνηση και απόδοση ευθυνών για την περιβαλλοντική καταστροφή που υφίσταται ο νομός Λάρισας και για τις επιπτώσεις αυτής στην υγεία των κατοίκων, αλλά και στις καλλιέργειες, λόγω των πυρκαγιών στην Εύβοια.''
![]()
Μηνυτήρια αναφορά της Άννας Βαγενά κατά παντός υπευθύνου για την ατμοσφαιρική ρύπανση στον νομό Λάρισας εξαιτίας των πυρκαγιών – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα
Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς, την Τρίτη 10/08/21, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας Άννα Βαγενά, ζητώντας διερεύνηση και απόδοσηwww.onlarissa.gr
Το σκεπτικο αυτο κατα την αποψη μου (@EAR, μη πεις για της "ψ@λις" μας το χαβα, το ξερω) ειναι λαθος.Ναι φίλε μου, ακριβώς αυτό οφείλουμε να κάνουμε ως πολίτες αν θέλουμε να δούμε ποτέ βελτίωση σε αυτόν τον τόπο.
Έχουμε χορτάσει τόσες δεκαετίες τη λογική του "όλοι ίδιοι είναι" που μας έχει κάνει να ψηφίσουμε ανεκδιήγητους μπαμπουίνους με γνωστά αποτελέσματα.
Όλες οι κυβερνήσεις έχουν αδυναμίες, κάνουν λάθη, σκάνδαλα, διορίζουν ανίκανα στελέχη κλπ. Το ίδιο και η τωρινή. Το θέμα είναι σε τι βαθμό, και τι εναλλακτική έχεις. Αν ψηφίζουμε απλά μία τον έναν, μία τον άλλον, κανείς δεν έχει κίνητρο να βελτιωθεί. Κι εγώ θα ήθελα στις επόμενες εκλογές να τους μαυρίσω και να ψηφίσω κάποιον καλύτερο, αλλά βλέπω τις επιλογές και με πιάνει σκοτοδίνη.
Όπως πολύ σωστά είπε ο @pankrok το πρόβλημα είναι η απουσία στοιχειωδώς σοβαρής αντιπολίτευσης. Το οποίο βέβαια δεν προκύπτει "μόνο του" αλλά εξαρτάται από το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Άρα κατ'επέκταση το πρόβλημα είναι η απουσία ενός στοιχειωδώς σοβαρού λαού.
Εδώ στην Εύβοια που είμαι τώρα (ούτε καν στη Βόρεια), το βασικό θέμα συζήτησης είναι οι ανεμογεννήτριες. Δηλαδή μετά από όλη αυτή την καταστροφή, αυτό καταλάβαμε την τρέλα μου μέσα. Δεν υπάρχει ελπίδα.
Εχει γινει αυτο που λες με τη Χρυση Αυγη που μπηκαν φυλακη, το Καμμενο που αγκαλιασε το Τσιπρα και ...τον ιδιο το Τσιπρα που βγηκε κυβερνηση και ειδαμε που κατεληξε . Η Ελπιδα βεβαια παντα πεθαινει τελευταια!!Το σκεπτικο αυτο κατα την αποψη μου (@EAR, μη πεις για της "ψ@λις" μας το χαβα, το ξερω) ειναι λαθος.
Γιατι, ειναι σα να τους λεμε οτι καντε ο,τι μα@@κια θετε, αφου καθε 4 χρονια θα ειστε ενναλαξ επανω, οπως λες και εσυ. Και στα πιο "δυσκολα" πεταξτε και μια οικουμενικη, και ολα καλα.
Οπως ειχε πει παλιοτερα και ο @Κογιας................... ¨καλά μας κάνουν", αυτοι μας αξιζουν.
Ομως για να αλλαξει καπως η κατασταση, πρεπει να παρουν καποια μυνήματα, να "ταρακουνηθουν" εστω λιγο.
Πρεπει μια φορα, να ψηφίσουμε καποια πολυ μικρα κόμματα, (οχι για να κυβερνησουν βεβαια) απλα για να ταρακουνηθουν μπας, και αλλαξουν εστω και λιγο.