Πυρκαγιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.564
τα πε η wwf τα πε κ η greenpeace …αλλά όχι….οι ανεμογεννήτριες εκειιιιι8-)
Αντιγραφω ενα μικρο κομματι απο το λινκ...........

"Ορισμένοι πολιτικοί έχουν προχωρήσει και σε κάτι ακόμα χειρότερο από τις ανούσιες αναφορές. Έχουν προωθήσει και υπερψηφίσει περιβαλλοντοκτόνους νόμους ή έχουν συμβάλλει στη δημιουργία του προβλήματος με τραγικές καθυστερήσεις, παζάρια και ημίμετρα. Σήμερα το σύστημα της δασοπροστασίας είναι όχι μόνο αποδυναμωμένο αλλά και παροχημένης αντίληψης η οποία δεν αντικατοπτρίζει τα νέα δεδομένα της κλιματικής κρίσης. Απαιτείται ενίσχυση με περισσότερα κονδύλια και έμφαση στην πρόληψη (π.χ. διαχείριση δασών, αφαίρεση της καύσιμης ύλης, κ.ά.), στην ενημέρωση και την ενεργό συμμετοχή της κοινωνίας."

Εχουν δωθει 20 εκατ. στα καναλια αλλά ουτε 2 για τα παραπανω.

Reaction score
3.093
Και κάπου εδώ έσκασε ένα χαμόγελο στα χείλη του Γιάνη με ένα μοyνίστοντόποσου. :biggrin:

Μην ξεχάσουμε και τον Βελόπουλο με τις anticovid κηραλοιφές.:tongue:
Θα τις παράξει και σε ενέσιμη μορφή

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.564
Και κάπου εδώ έσκασε ένα χαμόγελο στα χείλη του Γιάνη με ένα μοyνίστοντόποσου. :biggrin:

Μην ξεχάσουμε και τον Βελόπουλο με τις anticovid κηραλοιφές.:tongue:
Παλι δεν ειπα αυτο............μιλησα για τα μικρα κομματα που δεν μπαινουν καν στη βουλη. (οπως ειπε ο συμφ/της πιο πανω που δεν τα ξερει η μανα τους)
Το ιδανικο για μενα θα ειναι να μαζευτουνε (τροπος του λεγειν) καποιοι επιστημονες (και νεοι ακομα καλυτερα) σε διαφορους τομεις, ΧΩΡΙΣ κομματικες ταυτοτητες και ιδεολογιες (υπαρχουν ακομα αραγε?) χωρις πολιτικο παρελθον χωρις ιδιοτελεια για να προσφερουν/αλλαξουν κατι σ' αυτον τον τοπο. Οσοι ειναι σημερα (και οι 300δηλαδη) στη βουλη θα πρεπει να φυγουν (ισως με καποιες εξαιρεσεις).

Ξερω.......................ονειρο ζω μη με ξυπνατε .

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.967
Σε συνέχεια των πολιτικών.

Το ζητούμενο δεν είναι το τι θα θέλαμε αλλά το κατά πόσο είναι εφικτό να υπερισχύσει. Από κόμματα "διαμαρτυρίας" έχουμε να φάνε κι οι κότες. Το πώς θα μπορούσαν να υλοποιήσουν στην πράξη όλα αυτά που υπόσχονται, χωρίς να γίνουμε άνω-κάτω, κανείς τους δεν το ξέρει.

Είναι γνωστό εδώ μέσα ότι η προσωπική μου ιδεολογία ταυτίζεται με ένα πολύ μικρό ποσοστό της ελληνικής κοινωνίας. Θα ήμουν παρανοϊκός αν περίμενα την επικράτησή της.

Το πιο προφανές είναι να επιλέξουμε την παράταξη που ταιριάζει έστω και λίγο με τις θέσεις μας και έχει τη δυνατότητα να κυβερνήσει. Μέσα σε αυτή θα υπάρχουν σίγουρα στελέχη που βρίσκονται πιο κοντά στη δική μας σκέψη. Αυτά θα υποστηρίξουμε.

Είμαι από τους πρώτους που στραβωσα με τον κεντρώο Κυριάκο και το άνοιγμα προς όσους κορόιδευα, τύπου "Ποτάμι". Δεν είμαι συντηρητικός δεξιός, είμαι αυτό που οι αριστεροί λένε "νεοφιλελεύθερος".

Κι όμως, πιστεύω ότι η ΝΔ του Μητσοτάκη είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να έχει η Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Γιατι υπολογίζω κι έναν άλλο παράγοντα. Αρκετοί θα με καταλάβετε:

Από οικονομικής πλευράς προέχει να υπάρχει η ελάχιστη δυνατή σταθερότητα ώστε να μπορούμε να συντηρούμε το εισόδημά μας που είναι αποτέλεσμα οργάνωσης και προγραμματισμού.

Αυτό απαιτεί σοβαρότητα και λογικές αποφάσεις μέσα στο εγχώριο και διεθνές κατεστημένο. Όποιος πολιτικός θέλει να με κάνει beta tester στο μεγαλεπήβολο όραμά του θα φάει μούτζα ξεγυρισμένη.

Υ.Γ. Ο κύριος λόγος που ο Κυριάκος έχει ανοιχτεί τόσο πολύ προς τα αριστερά είναι οι επερχόμενες εκλογές με το νέο σύστημα, ως άμυνα σε πιθανές συνεργασίες αντιπάλων.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.559

Reaction score
6.818
Ποιά δηλ ;
Βελόπουλο, Βαρουφάκη, κωνσταντοπουλου, φωφη, ΚΚΕ , αναρχικούς, μ-λ, λ-μ
Για πε
Κάτι τέτοια ακούστηκαν κάποτε και μας ήρθε η ΧΑ.
ασε πεταμένοι ψήφοι.
Αυτή τη στιγμή έχουμε την καλύτερη δυνατή κυβέρνηση που θα μπορούσαμε να έχουμε.
Ολοι οι άλλοι …… άσε καλύτερα.
Το "καλύτερη δυνατή", στην προκειμένη περίπτωση, δέχεται ως απάντηση αυτό που λένε οι αγγλόφωνοι..."Your best is not good enough"! Αλλά εμπρός στο αδιέξοδο της μη ετέρας επιλογής, καταφεύγουμε στο Ελληνικότατον..."καλή κι η Παναγιώταινα". Το κακό, όμως, έγκειται στο ότι συνηθίζουμε στην επιλογή της κάθε "Παναγιώταινας" και αρχίζουμε να είμαστε και πεπεισμένοι ότι η "Παναγιώταινα" είναι και ωραία...και καλή.
Βέβαια, κάποιοι απελπισμένοι τόλμουν να ψελίσουν ότι..."δεν υπάρχει Παναγιώταινα"!

Reaction score
23.520
Ποιοί Άγγλοι, αυτοί που οι εργατικοί τους είναι πιο δεξιοί απο τους δεξιούς ? Έχουν τον Γκάλαουει εκεί.

abcd

Super Moderator
Reaction score
108.559
Να αφαιρεθεί άμεσα η φωτογραφία της από αφίσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ζητάει μέσω ανάρτησης στο Facebook η εθελόντρια δασοπυροσβέστης, Κατερίνα Ιωαννίδου, το πρόσωπο της οποίας έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες, έπειτα από το καρέ που κυκλοφόρησε με τη μάχη που δίνει με τις φλόγες στη Βαρυμπόμπη.

Ιωαννίδου: Η viral πυροσβέστης ζητά να αφαιρεθεί η φωτογραφία της από κομματική αφίσα

Reaction score
17.810
image.jpg

AEB375C8-4B88-42B2-A5F5-BAEC10EDE368.jpeg

Η 93 χρονη φιλη μου μου έκανε δώρο ένα μικρο κλωνάρι από το δέντρο του κήπου της και ένα μικρό δεντράκι Ginkgo Biloba λεγοντας με να το φυτέψω στον κήπο μου και πως αυτά τα δέντρα σε περίπτωση πυρκαγιάς δεν καίγονται.

Έκανα το πείραμα....

Αναδυεται ένα υπέροχο άρωμα ......

Reaction score
6.818
Κατ' αρχάς αν ο συνετισμός όλων των κομμάτων είναι, κατά τη γνώμη σου, "παλιοκομματισμός", είμαι παλιοκομματικός και περήφανος γι' αυτό.

Πέραν αυτού, τα πρόσφορα προς ψήφο μικρά κόμματα των τελευταίων ετών (αυτά δηλαδή που δεν τα ξέρει μόνο η μαμά του ιδρυτή τους) είναι:

• χρυσή αυγή
  • κκε
  • ελληνική λύση
  • λαος
  • βαρουφάκης
  • ζωίτσα/λαφαζάνης
  • καζάκης
  • καμμένοι έλληνες

Ο δρόμος για τον "νεοκομματισμό" είναι διάπλατα ανοικτός. Καλό ταξίδι!!!
Υπήρξε και το Ποτάμι, αλλά μετά από το πόσο εύκολα "απορροφήθηκε" από την καθεστηκυία τάξη, ποιος σκεπτόμενος άνθρωπος, μη πολιτικός, θα τολμήσει να δημιουργήσει ένα έντιμο κόμμα, το οποίο, εξ ορισμού, δεν θα μπορεί να καταστεί "κόμμα εξουσίας" και οιαδήποτε τυχόν μελλοντική "συμμαχία" του με τα κόμματα εξουσίας μόνον φθορά θα μπορεί να του φέρει?..
Ποιοί Άγγλοι, αυτοί που οι εργατικοί τους είναι πιο δεξιοί απο τους δεξιούς ? Έχουν τον Γκάλαουει εκεί.
Εάν αναφέρεσαι στην ανάρτησή μου, έγραψα "Αγγλόφωνοι", όχι "Άγγλοι". Υπάρχει μία μεγάλη και θεμελιώδης διαφορά.

Reaction score
23.520
View attachment 220537

View attachment 220538
Η 93 χρονη φιλη μου μου έκανε δώρο ένα μικρο κλωνάρι από το δέντρο του κήπου της και ένα μικρό δεντράκι Ginkgo Biloba λεγοντας με να το φυτέψω στον κήπο μου και πως αυτά τα δέντρα σε περίπτωση πυρκαγιάς δεν καίγονται.

Έκανα το πείραμα....

Αναδυεται ένα υπέροχο άρωμα ......
Σε λίγα χρόνια, θα τα βλέπουμε μόνο σε φωτογραφία τα δένδρα.

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.361
Εχουν δωθει 20 εκατ. στα καναλια αλλά ουτε 2 για τα παραπανω.
Όταν λες "για τα παραπάνω" αναφέρεσαι συγκεκριμένα σε προληπτικά μέτρα δασοπροστασίας; Αν ναι, θα ήθελα να δω σε ποιες πηγές βασίζεσαι.

Ή αναπαράγεις (ακόμα) την κλασική παπάτζα που κυκλοφόρησε για τα 1,7 εκατομμύρια;

Να ξέρω δηλαδή να απαντήσω αναλόγως.

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.440
Στις 22:00 Λάρισα πολύ βροχή για 20 - 30 λεπτά . Πάει Νότια, μακάρι να πιάσει Εύβοια

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.286
Members
38.538
Νεότερο μέλος