- Reaction score
- 31.812

- αυξητικές τάσεις βλέπω , ό ανασχηματισμός ε ;
Φρυγαδέλι ε;Είναι πεντανόστιμα, δοκίμασε τηγανιτά και θα με θυμηθείς. Και το σωστό φρυγαδέλι με τέτοια γίνεται.
Χρόνια ψάχνω συκωτάκια χοιρινά και δεν βρίσκω στο εμπόριο, εδώ που είμαι τουλάχιστον.
Η γυναίκα μου, βέρα λαυκαδιτισα, ισχυρίζεται ότι σαν το φρυγαδέλι που έτρωγε, φοιτήτρια ακόμη, στο σπίτι μιας μαθήτριας που έκανε ιδιαίτερα στον Άγιο Πέτρο, δεν υπάρχει. Από τότε γυρεύω να βρω χοιρινό συκώτι.Φρυγαδέλι ε;
Ωραία λοιπόν θα δοκιμάσω, θα πάω να πάρω και θα τα κάνω στο τηγάνι.
Θα διαβάσω και καμιά συνταγή για φρυγαδέλι να δούμε τι θα βγεί.
Θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε.
Επιβεβαιώνω, σαν το φρυγαδέλι στον Αγ. Πέτρο δεν έχεισαν το φρυγαδέλι που έτρωγε, φοιτήτρια ακόμη, στο σπίτι μιας μαθήτριας που έκανε ιδιαίτερα στον Άγιο Πέτρο, δεν υπάρχει.
Να θυμηθώ να ρωτήσω γιατί τώρα δεν είναι εδώ.Σε ποιο σπίτι, από περιέργεια, αν θυμάσαι;
Πες τα καμάριμ..Καλησπέρα , καταγωγή από Αιτωλοακαρνανία μέσα στα ψησίματα από μικρός, σύζυγος μεγαλωμένη στην Καρδίτσα.
Δοκιμάστε το φρυγαδέλι όπως εσείς νομίζετε οκ, αλλά φτιάχνεται με αρνίσιο συκώτι και αρνίσια μπόλια.
Αλάτι αφρίνα(ανθός αλατιού που λένε), ρίγανη και πιπέρι.Αυτά και τίποτα αλλο.
Αρνίσιο ή κατσικίσιο. Άντε μοσχαρίσιο αλλά αλλάζει η γεύση.Tελικά το φρυγαδέλι γίνεται με αρνίσιο ή χοιρινό συκώτι;
Θα πάω σήμερα για προμήθειες.
Αυτή είναι η "αυθεντική", αυτή που ξέρω και μου αρέσει τέλος πάντων:Όποιος έχει την "καλή" συνταγή να την ανεβάσει![]()