Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
250 ευρώ μου τον δίνει.Αν είναι εντελώς απείραχτος , σε καλή εξωτερική κατάσταση ,ναι αξίζει.
Θα χρειαστεί σίγουρα αλλαγή πυκνωτών ,ίσως και κάποιων transistors ,διόδων , αντιστάσεων .
Πόσο τον πουλάει?
Μπορείς να μου προτίνεις που να το πάω όταν τον πάρω ?Πάρτον , θα δώσεις και άλλα 100-150 , και θα έχεις πολύ καλό μηχάνημα και ήχο.
Ευχαριστώ πολύ!![]()
Αρχική
Η εταιρία east electronics παρέχει ειδικευμένο service και υπηρεσίες αναβάθμισης σε ηχητικά μηχανήματα κατασκευασμένα από το 1970 και μετά. Ενισχυτές ολοκληρωμένοι και τελικοί, προ-ενισχυτές CD player, κασετόφωνα, pick up, μαγνητοφώνα ταινίας (μπομπίνες), ηχεία. Εξειδίκευση στην επισκευή...www.eastelectronics.gr
Ναι θα ανεβάσω photo.καλές Ακροάσεις !
* οταν τον πάρεις - και σαν θέλεις - βαλεμας καμιά photo .
Ναι μπορώ να του κάνω μία συγκριτική ακρόαση με τον δικό μου.Πριν τον πάρεις από τον γνωστό σου, δεν μπορείς να του κάνεις μιά συγκριτική ακρόαση με τα 3030 σε σχέση με τον 496;
Στις συνθήκες που συνήθως ακούς.
Όπως είπα στην αρχή του post, ακούω μόνο από πικάπ και επειδή δεν μου αρέσει τόσο το phono stage του Yamaha, έψαχνα για άλλο ενισχυτή. Πιστεύω ότι ο Sansui έχει καλύτερο phono stage.Θεωρητικά υπάρχει.
Όσο καλός και να ήταν στην εποχή του ο D9, είναι 40 ετών, δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να κρύβει ή τι χρειάζεται.
Δεν είναι και ο D11 που λέει και ο THeoS στο#6.
Γι' αυτό μια τσιτάτη ακρόαση χρειάζεται κατά την γνώμη μου σε τόσο παλιά μηχανήματα.
Όσο καλό και αν ήταν ένα αυτοκίνητο πριν 30-40 χρόνια, δεν σημαίνει πως παραμένει και σήμερα.
Εκείνη την εποχή τα ηχεία συνήθως είχαν ονομαστική αντίσταση 8Ω και οι περισσότεροι ενισχυτές ήταν προσαρμοσμένοι σ' αυτό. Εξ ιδίας πείρας με τον AU-919, όσο έπαιζε τσίτα με 8ωμα ήταν μια χαρά, μόλις του έβαλα ονομαστικά 6ωμο δούλευαν συνέχεια τα ρελέ προστασίας με το Volume στο 12.
Επίσης απ' όσο θα είδες, ο D9 δεν έχει τηλεκοντρόλ, αν αυτό σε ενδιαφέρει.
Η διαφορά στην ισχύ είναι αμελητέα μεταξύ των δύο ενισχυτών, καλύτερος ήχος μπορεί να έλθει και μ' εξωτερικό phono.
Δεν λέω να μην τον πάρεις, αλλά να διπλοτσεκάρεις πριν το κάνεις αν έχει αυτό που ψάχνεις.
Έχω δύο πικαπ. Ένα ΜΚ2 με την AT-VM95E και ένα Dual CS 505-4 με την DN 168E.ποιά κεφαλή έχεις ;
ποιό πικάπ έχεις ;
Επειδή δεν γνωρίζω τίποτα για phono, μπορείς να μου προτίνεις κάποιο ?Υπολογίζοντας 250€ για μεταχειρισμένο ενισχυτή συν 150€ που είπαν οι συμφορουμίτες για ένα αναγκαίο έλεγχο-φρεσκάρισμα, εγώ θα έδινα τα 150€ για μια καλύτερη κεφαλή και με τα 250€ θα κοίταγα στις αγγελίες για phono.