Οι τιμες (κυριως) των hi end συσκευων θα ανεβουν καθετα... Πολλες εταιρειες θα κλεισουν!

Reaction score
23.125
Είχε 300Β οδηγήτρια για τη 211 και ρυθμιζόμενο βαθμό αρνητικής ανάδρασης όπως και μια πρασινωπή δίοδο στο κέντρο που προειδοποιούσε πότε έφτανε στα όρια ισχύος του...

Το πόσο ενδιαφέρον θα έβρισκα κάτι που προτάθηκε από άλλο μέρος κρίνεται στον ελεύθερο χρόνο...
μέρος ή μέλος ?

ναι τον "ξέρω", αλλά δεν τον έχω ακούσει, πολύ ολντ σκουλ σε σχεδιασμό και ήχο φαίνεται, δραματική επιλογη η Α1 και Α2 αλλά ΟΚ, κακές μετρησεις. όχι καλός μάλλον ρυθμός πτώσης αρμονικών μεταξύ τους

Last edited:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
μέρος ή μέλος ?

ναι τον "ξέρω", αλλά δεν τον έχω ακούσει, πολύ ολντ σκουλ σε σχεδιασμό και ήχο φαίνεται, δραματική επιλογη η Α1 και Α2 αλλά ΟΚ, κακές μετρησεις. όχι καλός μάλλον ρυθμός πτώσης αρμονικών μεταξύ τους
με τον καιρο πως παει, τι καιρο εχετε εκει εσεις?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
μέρος ή μέλος ?

΄΄Μέρος΄΄ επειδή δεν αφορά συγκεκριμένο μέλος και αποκλειστικά σε διαδικτυακή δραστηριότητα...
άσε να τον τιγκλισω λίγο , να του τον βγάλω άχρηστο χα χα
Η καθημερινότητα είναι που τον είχε βγάλει ΄΄άχρηστο΄΄ χωρίς υποκίνηση από άλλα μέρη...

Reaction score
23.125
΄΄Μέρος΄΄ επειδή δεν αφορά συγκεκριμένο μέλος και αποκλειστικά σε διαδικτυακή δραστηριότητα...

Η καθημερινότητα είναι που τον είχε βγάλει ΄΄άχρηστο΄΄ χωρίς υποκίνηση από άλλα μέρη...
Εμένα θα με ενδιέφερε η γνώση αυτού που κατασκευάζει τα ενδεχόμενα μελλοντικά ηχεία μου. Αφου εμένα μου κίνησε τόσο την περιέργεια που θα ήθελα να πάω να τα ακούσω.

Εγω φτάνω μέχρι και να προτείνω ποσοστά γνώσης κατσκευαστών, (70% φυσικοί, 30 % σχεδιασμός ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, εμπειρικός ή και 2 χρονια πτυχίο και γνώση ενος τουλάχιστον οργάνου κατά προτίμηση πιάνου). :)

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.661
Έχει δίκιο ο μπουκάλις, καταστροφή.
Ήθελα να πάρω ένα κλιπ χαρτιών χάϊ έντ και ανέβηκε η τιμή του κατά 50%
tiffany.JPG

Κι ένα κονσερβοκούτι ήθελα για ντεκόρ, χαϊεντάδικο φυσικά, αλλά κι αυτό ανέβηκε.
tiffany2.jpg

Δεν τα παίρνω, να κλείσει το τίφανυ.
Ας κλείσουν όλες οι χαϊεντάδικες εταιρίες.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.914
Είχε 300Β οδηγήτρια για τη 211
Ο μόνος τρόπος για σχεδόν 50 βατ σε α2, αν και μάλλον με 845 στη θέση της 211.

Πιο ωραία όμως ακούγεται (🤣😂😜😜) πους πουλ απλό ΑΒ με 845, με 4 τεμάχια ανά πλευρά ανά κανάλι, δηλαδή σύνολο 16 λάμπες 845 για 2 ηχεία. 🤣😂🤣😂

Μα βγάζουν και 200 βατ έτσι. 😎

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
Ο μόνος τρόπος για σχεδόν 50 βατ σε α2, αν και μάλλον με 845 στη θέση της 211.

Πιο ωραία όμως ακούγεται (🤣😂😜😜) πους πουλ απλό ΑΒ με 845, με 4 τεμάχια ανά πλευρά ανά κανάλι, δηλαδή σύνολο 16 λάμπες 845 για 2 ηχεία. 🤣😂🤣😂
Ματιαγμενος κι εσυ σημερα ε; Η σου χακαραν το προφιλ;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.914
Ματιαγμενος κι εσυ σημερα ε; Η σου χακαραν το προφιλ;
Όταν ψωνιζαμε μετασχηματιστες εξόδου από γκακου ον και ονγκακου, κάτι μπουκαληδες παίζανε μπουκάλα. 😁🤣😂

1652382515609.png

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
Παψε γιατι θα τα διαβαζουν οι αποκληροι και θα λενε πως δεν κανεις καλες κολλησεις...

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.806
Να τ' αφήσετε τα σάπια ψευδοορθολογιστές.
Όλοι λάμπες προσκυνάγατε. :gotcha:
Σ' αυτό εδώ το ψυχαναλυτικόν νήμα θα βγάλετε τ' απωθημένα και τα σώψυχά σας.
Όλα εδώ θα τα ξεράσετε!! :roflmao:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.661
Όταν ήμουν 15 χρονών, μαζί με έναν φίλο γείτονα που ήταν 18 χρονών και σπούδαζε ηλεκτρονικός, είχαμε φτιάξει έναν ενισχυτή της κακιάς ώρας, με 2 λάμπες για να παίζουμε με 2 ηχεία δικής μου κατασκευής και πηγή ένα κασετόφωνο PHILIΨ.
Έπαιζε καλά τις κασέτες των Boney M, της Amanda Lear, των Rainbow, Led Zeppelin, La Bionda και άλλες ωραίες κασέτες.
Τότε αντιπάθησα τις λάμπες. :biggrin:

Reaction score
29.538
Εγώ δεν ασχολήθηκα ποτέ με λάμπες , ως νέος , αλλά ούτε και αργότερα ως μεγαλύτερος.
Ολο αυτό με το point to point καλωδίωση δεν μου άρεσε ποτέ.

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
Oι εταιριες που θιγονται περισσοτερο. ειναι αυτες που παραγουν πικαπ και οι εταιριες που παραγουν λαμπατους τελικους ενισχυτες (ειτε SET, ειτε push-pull) εξαιτιας της αναγκης για εκτεταμενη χρηση μεταλλευματων (και μαλιστα υψηλης ποιοτητας) ειτε για την κατασκευη πηγαδιων και αξονων και πλατω για τα πικαπ, ειτε γιατι οι λαμπατοι ενισχυτες απαιτουν αυξημενη χρηση μετασχηματιστων.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.565
Το πηγάδι δεν έχει πάτο. Το μπουκάλι πάλι...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.869
Members
38.508