Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.939
Ποιά?
Ta tower sm1 κοστίζουν $260000 συν 5000$ το ενεργό κρος.

Tα Tesseract κοστίζουν 550000$ και έξτρα 2000$ αν ζητήσεις άλλους χρωματικούς συνδυασμούς.
Επί της αντικατάστασης των sm1 από τα ακριβότερα tesseract, εκτιμώ πως δεν θα είναι "αναβάθμιση" σε αρκετούς τομείς, ιδίως στον κρίσιμο τομέα της δυναμικής συμπίεσης, διότι τα sm1 είναι το κάτι άλλο σ'αυτον τον τομέα, και νομίζω πως υπερτερούν ακόμα και συγκριτικά με τα προηγούμενα jbl, τα οποία επίσης θεωρώ πως είναι ανωτέρων δυνατοτήτων σε σχέση με τα tesseract.

Τα δυναμικά, και η δυναμική συμπίεση, είναι το Α και το Ω της αληθοφάνειας.

Η westlake είχε βγάλει εξαιρετικό paper επ'αυτου του θέματος, και η φόρτιση χοανης με drivers υψηλής ευαισθησίας, ως γνωστόν, δίνει σοβαρό πλεονέκτημα προς αυτή την κατεύθυνση.

Τέλος πάντων, καταλαβαίνω πως το οικονομικό δεν αποτελεί πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση, οπότε έναντι των tesseract θα έλεγα να στραφεί σε ένα πλήρες σετ της me Geithain, πακέτο με τα σαμπ τους δηλαδή.

Τα 16-ιντσα me Geithain, δε κοροϊδεύουν, έχουν ακαριαία δυναμικά ξεσπάσματα, και η φίρμα διαθέτει εξαιρετικές επιλογές για την μεγάλη απόσταση ακρόασης που αναφέρεις.

Η καρδιοειδης αρχιτεκτονική τους, εγγυάται ελάχιστα έως μηδενικά προβλήματα από τον οπίσθιο τοιχο, πράγμα εξόχως σημαντικό.

Και αναλόγως όγκου του χώρου, η φίρμα έχει ωραιότατα σαμπ. Επίσης καρδιοειδή.

Πριν δώσει λεφτά για οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να εξερευνήσει την εν λόγω φίρμα από κοντά, δηλαδή να κάτσει να τα ακούσει αυτά τα ρημάδια.

Μία τετράδα 16-αρια σαμπ της φίρμας, είμαι βέβαιος πως σου σταματούν και λοξυγγα. 😎

Reaction score
29.748
Δεν υπάρχει πρόβλημα με το μπάσσο .
Τα μεν SM 1 , έχουν δύο 18ιντσα έκαστο , τα δε TESSERACT , 4 15ιντσα το καθένα , σε ισοβαρική σχεδίαση .
Δεν λείπει μπάσσο , άσε που υπάρχουν και 4 PB 16 ,γύρω γύρω ,αλλά δεν τα χρησιμοποιεί στη μουσική.
Τ πρόβλημα που θέλει να λύσει είναι η μεσαία περιοχή και οι υψηλές , όπου το SM1 παίζει κάπως βραχνά , με απουσία ταχύτητας και φυσικότητας , λόγω κόρνας υποπτεύομαι , έγιαν και οι απαραίτητες αλλαγές , σε compression driver , Και χοάνη , και πάλι δεν.
Με 101 db ευαισθησία δεν έχει θέμα . Αλλα πράματα θέλει να λύσει .
Τα JBL απλά τσιρίζουν .

wnet

Nearfield
Reaction score
18.501
Δεν υπάρχει πρόβλημα με το μπάσσο .
Τα μεν SM 1 , έχουν δύο 18ιντσα έκαστο , τα δε TESSERACT , 4 15ιντσα το καθένα , σε ισοβαρική σχεδίαση .
Δεν λείπει μπάσσο , άσε που υπάρχουν και 4 PB 16 ,γύρω γύρω ,αλλά δεν τα χρησιμοποιεί στη μουσική.
Τ πρόβλημα που θέλει να λύσει είναι η μεσαία περιοχή και οι υψηλές , όπου το SM1 παίζει κάπως βραχνά , με απουσία ταχύτητας και φυσικότητας , λόγω κόρνας υποπτεύομαι , έγιαν και οι απαραίτητες αλλαγές , σε compression driver , Και χοάνη , και πάλι δεν.
Με 101 db ευαισθησία δεν έχει θέμα . Αλλα πράματα θέλει να λύσει .
Τα JBL απλά τσιρίζουν .
1655214223800.png

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.630
Τέλος πάντων, καταλαβαίνω πως το οικονομικό δεν αποτελεί πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση, οπότε έναντι των tesseract θα έλεγα να στραφεί σε ένα πλήρες σετ της me Geithain, πακέτο με τα σαμπ τους δηλαδή.
:hi:
Η westlake είχε βγάλει εξαιρετικό paper επ'αυτου του θέματος, και η φόρτιση χοανης με drivers υψηλής ευαισθησίας, ως γνωστόν, δίνει σοβαρό πλεονέκτημα προς αυτή την κατεύθυνση.
:gamer:;):hi:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.939
Τ πρόβλημα που θέλει να λύσει είναι η μεσαία περιοχή και οι υψηλές , όπου το SM1 παίζει κάπως βραχνά , με απουσία ταχύτητας και φυσικότητας , λόγω κόρνας υποπτεύομαι
Μπα, δεν στέκει αυτό.

Η κόρνα διακρίνεται για ταχύτητα.

Χρόνους αντήχησης έχει σοβαρούς;

Αυτά τα ζώα θέλουν μάλλον χαμηλό RT60 για να δέσει το γλυκό.
Τα JBL απλά τσιρίζουν .
Ούτε αυτό δε το δέχομαι. 😎

Reaction score
23.452
Καλά νόμιζα ότι μπήκα σε λάθος νήμα. Έπρεπε να τσεκάρω δυο φορές τον τίτλο. :D

Τι συζητάτε εδω για 500.000 ευρώ ηχεία ? Δεν πάτε καλά. :D Μόνο ο @wnet είναι σταθερός μου φαίνεται, Κε Χρήστο στις απόψεις του.

Ποιός ευθύνεται για αυτό το κακό που μας βρήκε απότομα, ο Κος Μάρκου (ή δεν κατάλαβα καλά) ? :D

Reaction score
23.452
EXNE ΞΕΦΥΓ ΜΗ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ :) ;)
Κατάλαβες γιατί δεν μας θέλει για φίλους ο Κος Μα΄ρκου ε ? :D Τι να μας κάνει , εδω έχει τους άλλους με ηχεία των 500 Κ.

Εχω και εγω κανα δυο φίλους που προσπαθώ να τους πείσω να πάρουν κανα Πανασόνικ απο το Μιντια Μαρκτ των 200 ευρώ και τους φαίνονται πολλά χα χα. (και παίζουν και μια χαρά τα άτιμα). Θα καταλήξω να πάρω εγω κανένα τελικά. χα χα

Reaction score
273
Κατάλαβες γιατί δεν μας θέλει για φίλους ο Κος Μα΄ρκου ε ? :D Τι να μας κάνει , εδω έχει τους άλλους με ηχεία των 500 Κ.

Εχω και εγω κανα δυο φίλους που προσπαθώ να τους πείσω να πάρουν κανα Πανασόνικ απο το Μιντια Μαρκτ των 200 ευρώ και τους φαίνονται πολλά χα χα. (και παίζουν και μια χαρά τα άτιμα). Θα καταλήξω να πάρω εγω κανένα τελικά. χα χα
Άστα. Εμείς ανήκουμε αλλού...

Reaction score
29.748

Οχι μάναμ , επειδή δεν έχετε Ψωράλ .
Ψωράλ όποιος πήρε πήρε.

Reaction score
23.452
Με αφορμή την "Βληχή" του Λάνθιμου και την Έμμα Στόουν.

Οχι μάναμ , επειδή δεν έχετε Ψωράλ .
Ψωράλ όποιος πήρε πήρε.
Πλάκα πλάκα, μήπως παίζουν καλύτερα απο αυτά των 500.000 ? Δεν θα εκπλαγώ.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead