Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.656
Και αυτά τα άκουγα. ¨Αγριος εγω ? τι να πει ο Ουιζυ χα χα. Θα σε πει ιερόσυλο που λες τετοια (και θα έχει και δίκιο χα χα)
O wizzy πάντα έχει δίκιο.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.305
Ερώτηση προς τον μαέστρο: Πως "κουρδίζεται" η ορχήστρα;
Επ' αυτού έχω μια παλιά ιστορία να γράψω από βιβλίο του Κωστή Γαϊτάνου, όχι του πασχαλινού. Πρέπει όμως να μού δώσει το βιβλίο η γυναίκα μου, δεν ξέρω πού το έχει στη βιβλιοθήκη, αλλά και να βρω χρόνο να γράψω.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.630
Last edited:

Reaction score
273
Το 1ο (archeia) δεν ανοίγει. Ίσως φταίει το κινητό. Θα το δω μετά. Τα άλλα θα τα μελετήσω σχολαστικά.
Ο μαέστρος έχει στην διάθεση του, παρτιτούρα & μουσικούς. Σε επανεκτέλεση με ίδιο μαέστρο και μουσικούς η απόδοση του έργου ενδέχεται να αλλάξει. Γιατί; Δεν μιλάω για άλλη ορχήστρα. Εκεί έχουμε άλλη εκτέλεση.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.630
ΝΑΙ οχι αλλη εκτελεση ΑΛΛΗ ερμηνεια ως προς τους χρονους-TEMPO- σιγα, μετρια, δυνατα -η δυναμικη της ορχηστρας :)
Αλεως διευθυνη ο ΟΤΤΟ ΚΛΕΜΠΕΡΕΡ ΑΛΕΩΣ Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝ ΤΗΝ 6η του ΜΠΕΤΟΒΕΝ

Reaction score
273
Άρα ο μαέστρος βάζει την πινελιά του. Αυτό όμως δεν αλλάζει το έργο. Παραμένει το ίδιο. By the .. παρτιτούρα. Σωστά;

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.630
Σωστα:) εκτος απο το τεμπο και της δυναμικες ;) και ποια ορχηστρα διευθυνει αλλη η φιλαρμονικη της Βιεννης, αλλη να μη αναφερω ονοματα;)
φαντασου ενα Μαεστρο να οδηγει ενα Αυτοκινητο ;) αλλο ρολς ροις και αλλο γιουγκο:drinks:

Last edited:

Reaction score
273
Σωστα:) εκτος απο το τεμπο και της δυναμικες ;) και ποια ορχηστρα διευθυνει αλλη η φιλαρμονικη της Βιεννης, αλλη να μη αναφερω ονοματα;)
φαντασου ενα Μαεστρο να οδηγει ενα Αυτοκινητο ;) αλλο ρολς ροις και αλλο γιουγκο:drinks:
Τώρα είδα το edit που έκανες..
Άρα ο "εξοπλισμός" της ορχήστρας, μουσικοί & σολίστας "επηρεάζουν" τον μαέστρο και συνεπώς την ερμηνεία του έργου από την ορχήστρα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt