Έχει μεγάλη διαφορά. Στα τούνελ της Στυλίδας που είναι ασβεστωμένα η ορατότητα είναι πολύ καλύτερη.
Βέβαια, μετά πήγαν κι έβαλαν κάτι ανεκδιήγητου χρώματος λεντ που (1) τα δείχνουν όλα πρασινωπά και (2) χτυπάνε τα μάτια μου, γιατί αφαίρεσαν το πλαϊνό κάθετο κάλυμα που είχαν τα παλιά φωτιστικά.
Δεν ξέρω αν είναι 20%, αλλά έχω ξανακούσει στο παρελθόν για ψεκασμό νερού στην εισαγωγή. Αν θυμάμαι καλά, σε υπερτροφοδοτούμενους αγωνιστικούς κινητήρες Rally, για να μειώσει την θερμοκρασία εισαγωγής.
To χρησιμοποιούσαν παλιά στα αεροπλάνα , για ν αυξήσουν την ώση κατά την απογείωση σε πολύ θερμά μέρη.
Γλυκόλη , μείγμα με νερό , και δεν θυμάμαι τι άλλο.
Για λίγο όμως, μικρή διάρκεια .
Η εταιρεία ZF παρουσίασε την τεχνολογία EasyTurn, η οποία επιτρέπει το στρίψιμο των τροχών των αυτοκινήτων κατά 80 μοίρες και υπόσχεται πολύ ευκολότερο παράλληλο παρκάρισμα και αναστροφή μέσα σε δρόμο μίας λωρίδας.
Το πρόβλημα με αυτή την πατέντα είναι ότι απαιτεί είτε κίνηση στους τροχούς που στρίβουν (δύσκολο) είτε ανατροφή κίνηση στους πίσω τροχούς άρα εφικτό μόνο σε ηλεκτροκίνητα (έκπληξης)
Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ανακοίνωσε χθες ότι ως το τέλος της εβδομάδας και κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα Fuel Pass 2 για την επιδότηση των καυσίμων.