Το καφενείο των φιλόζωων








Μηνύματα
424
Reaction score
561
Χαρακτηριστικό της ράτσας όχι. Μπορεί να της γαβγίζουν αλλά σκυλια έξω, αλλά αυτή ποτέ, τα κοίτα με αυτό το αψυχολόγητο βλέμμα. Το σπίτι όμως απορθητο φρούριο. Δεν θα γαυγίσει πριν επιτεθεί ποτέ απλώς θα το κάνει..
Μεγαλος έρωτας....

received_394174528230907.jpeg
 
Last edited:

ika

News
Μηνύματα
13.941
Reaction score
12.942
 


Abessalom

Βαρώνος
Μηνύματα
18.323
Reaction score
30.434
'Αίσχος'?
Γιατί; Οι νόμοι τιμωρουν το αποτέλεσμα, όχι το φρόνημα. Μπορεί η εν λόγω φιλοζωική να το βλέπει σαν 'κακούργημα' κιόλας. Άποψή τους. Πού το βλαπτικό αποτέλεσμα όμως; Έστω, η διακινδυνευση; Μάλλον έχουμε ξεχάσει τη διαβάθμιση των πράξεων ή θέλουμε να επιβάλουμε το δικό μας κριτήριο. Δεν πάει όμως έτσι.
Γιατί υπηρχε περίπτωση να παραπεμφθεί κάποιος για κακούργημα επειδή σπρώχνει γάτα να πέσει στον γιαλό;
Κακουργημα; Επειδή το θέλουν τα σοσιαλ; Δεν τους αρκεί το πλημμελημα, ε;

Εάν αποδειχθεί ότι αυτό που δεν βλέπουμε, είναι οτι έσπρωξε (γιατί η κλωτσιά προϋποθέτει ορμή που δεν φαινεται να προκύπτει ) τη γάτα να πέσει από μικρο ύψος στη χαμηλή παραλια που δεν φαίνεται, και δεν έπαθε τίποτα, θα αποτολμησω να προβλεψω οτι μπορεί να μην εχουμε τίποτα και τελικώς να αθωωθει ο τυπος. Σκεφτείτε να το εκανε κανεις σε άνθρωπο, τι θα ειχαμε. Να του εβαζε δλδ τρικλοποδια ή τον εσπρωχνε να πέσει απο χαμηλό ύψος χωρίς να προκληθεί καμία σωματική βλάβη. Τι θα ήταν αυτό; Μάλλον έργω εξύβριση.


Ορίστε το είχα προβλέψει από τότε.

Μας αρέσει δεν μας αρέσει, το να είναι κανείς σκατοψυχος δεν είναι έγκλημα. Και αυτό είναι κατάκτηση, να διώκεται και τιμωρείται κάνεις για τις πράξεις του (και πράξη = αποτέλεσμα) και όχι για το φρόνημα που αφήνουν να εννοηθεί οι συμπεριφορές του.
 
Last edited:






ika

News
Μηνύματα
13.941
Reaction score
12.942

Περίεργο, υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που δεν έχει σοφρωνιστεί από προηγούμενη καταδίκη του;
 


Μηνύματα
29.198
Reaction score
23.229



ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.558
Μηνύματα
2.864.306
Members
37.930
Νεότερο μέλος
l.koustimpis@visualacoust
Top