Ανάκτηση σημειώσεων κινητού

Reaction score
1.279
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά
Έπεσε σήμερα το κινητό κάτω και έσπασε η οθόνη του κινητού
Πρέπει να βρω οπωσδήποτε κάποια τηλέφωνα που είχα αποθηκεύσει στις σημειώσεις του κινητού
Όλα τα υπόλοιπα έχουν γίνει backup οπότε δε με νοιάζει. Υπάρχει τρόπος να συνδέσω το κινητό με το pc και να βλέπω εκεί την εικόνα του κινητού; Το κινητό είναι android
Ή κάποιος άλλος τρόπος και να δω τις σημειώσεις μου
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.083
Έχεις ενεργοποιήσει το USB Debugging και έχεις κάνει έστω μια φορά σύζευξη μέσω ADB με το PC σου; αν ναι, έχεις λύση.
Ειδάλλως δύσκολα τα πράγματα (εκτός και αν έχεις περάσει π.χ. anydesk ή teamviewer με unattended access password και autostart), πας για οθόνη για να αποκτήσεις πρόσβαση.

Για να το λες έτσι φαντάζομαι πως δεν δουλεύει καθόλου η οθόνη σου, σωστά;

Reaction score
1.279
νομίζω το usb debuging πρέπει να είναι ενεργοποιημένο. Δε θυμάμαι όμως αν έχω κάνει ποτέ σύζευξη. Teamviewer έχω αλλά πρέπει να το εκκινήσω και να βάλω κωδικό. Δεν ήξερα πως υπάρχει ρύθμιση για άμεση πρόσβαση
Η οθόνη αναβοσβήνει τρελά με γραμμές.Ίσως το digitizer να δουλεύει αλλα δε βλέπω τπτ

Reaction score
1.279
xiaomi mi 10 lite 5g
Δε θεωρώ αξίζει η αντικατάσταση της οθόνης μιας και ειναι amoled μονο και μόνο για να πάρω αυτό που θέλω
xiaomi mi 10 lite 5g
Δε θεωρώ αξίζει η αντικατάσταση της οθόνης μιας και ειναι amoled μονο και μόνο για να πάρω αυτό που θέλω

Reaction score
1.279
απο ebay το είδα αλλα θα θέλει τουλάχιστον 10 μέρες μη σου πω και μήνα. Είναι κάτι που το ήθελα άμεσα. Μάλλον τη πάτησα...

D

Deleted member 35

Guest
Το πιο απλό. Είχες ενεργοποιήσει τον mi account; Αν ναι ίσως τις έχεις συγχρονίσει.

Reaction score
1.279
Μέχρι να σταματήσω να σιχτιρίζω και να δω τι να κάνω για πείτε κανένα κινητό σχετικά λεπτό όχι γκουμούτσα απο θέμα πάχους οθόνη τουλάχιστον 6,5'' amoled σίγουρα 128gb με 6gb ram και android.Σκεφτόμουν μάλλον κάποιο samsung ; Huawei σίγουρα όχι, xiaomi έλεγα να το αποφύγω γιατί ακόμα υπάρχουν παιδικές ασθένειες στο miui. Κάτι άλλο σοβαρό υπάρχει μιας και με πιάνει απροετοίμαστο;

TGD

Reaction score
10.615
TCL 30+
Το πήρα πριν δύο μήνες από τον Γερμανό €150 και μου αρέσει περισσότερο από το MI11 της γυναίκας μου.

Reaction score
1.279
Έλεγα να μη ξαναπάω σε κάτι "no name" αν είναι έτσι πάω στο xiaomi 11 lite
Σκεφτόμουν και το samsung a53 που πήρε η γυναίκα μου αλλά είναι λίγο χοντρουλι
Αλλά επιλογη; δεν έβγαζε και μια σειρά a7κατι η samsung;

Reaction score
25.536
Αγαπάμε op.
Υποστήριξη λογισμικού για 3 χρόνια .
Ξεκινάς με android 11 και ξέρεις ότι θα πάρεις και 13.
Υποστήριξη service για 5 χρόνια , κάνεις αίτημα ηλεκτρονικά το πακετάρεις έρχεται η ups Δευτέρα και Παρασκευή το έχεις πίσω με κόστος αστείο σε σχέση με Samsung πχ.
Βέβαια η εταιρία έχει αλλάξει λογική πλέον ωστόσο οι συσκευές της προσφέρουν πολύ καλά χαρακτηριστικά σε ανταγωνιστική τιμή
Τα Nord μην τα κοιτάς, είναι μια οικονομική λύση αλλά γενικά δεν χαίρουν εκτίμησης (και ξεχνας τελείως τα Nord ce που είναι ακόμα πιο οικονομική λύση).
Το 9 θα το κρατήσεις εύκολα μέχρι το 2026 χωρίς να σου λείπει τίποτα.
Για μένα ο πιο τίμιος Κινέζος.

Reaction score
1.279
Ο ίδιος έφτιαξε το nothing phone;
Απο software πως τα πάει γενικά η oneplus; Άσχετα με τις αναβαθμίσεις μιας και ο λόγος που φευγω απο xiaomi είναι αυτός.
Να προχωρήσω στην αγορά λες oneplus 9;
Έχει δοκιμάσει κανείς με το oneplus αν υποστηρίζει την εφαρμογή της dji;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas