Δημητρης 777
Spendorious
- Μηνύματα
- 7.212
- Reaction score
- 21.874
Είναι και τα δγιο αντρίκια, μάτσο, σπορ αφού..![]()
Που 'ναι μωρέ γαμώτ' αυτή η κορυφαία φώτο που είχα βρει..

(μετά από εξαντλητικό search..
Ααα, νάτη..

Δεν τη βαριέσαι ποτέ..
Δέος..

Είναι και τα δγιο αντρίκια, μάτσο, σπορ αφού..![]()
Μετά απο αυτά που λέγανε στον Marlboro περί εκτάσεων είπα να κοίταξω για να θυμηθώ το γράφημα απο την κεφαλή μου ... 80 KHz). Θες γράφημα ή με πιστεύεις ;![]()
10-300000
67 και κάτι ψιλά .... οπότε, επειδή αποκλείεται να με περιμένει κάτι τέτοιο πίσω μου .......έτσι ακριβώς πράττω αυτήν την στιγμή .Που 'ναι μωρέ γαμώτ' αυτή η κορυφαία φώτο που είχα βρει..(full αντρίλα)
(μετά από εξαντλητικό search..)
Ααα, νάτη..
Δεν τη βαριέσαι ποτέ..
Δέος..
View attachment 291146
Τελικά είμαστε πολλοί.ποιος ο λογος να στησει καποιος ηχοσυστημα χωρις πλατω για πηγη,
ας παρει ενα μπλου τουθ ηχειακι και με το κινητο ακουει μια χαρα τα σκουπιδια
του σποτιφαι
Κοίτα, εμένα είναι λίγο περίπτωση η κεφαλή. Αλλά όλες και οι πιο φθηνές έχουν έκταση μέχρι και 40- 50 Κ που έλεγε ο Marlboro και ο σκοπός ήταν να επιβεβαιώσω απο αυτά που ξέρουμε δηλαδή ότι έχουν έκταση. Το +- 2 db ήταν λίγο πλάκα φυσικά. Ισχύουν σχετικά πολυ καλά νούμερα (+- 4-5 νομίζω, δεν ξέρω, εάν δώσεις πολλά χρήματα - όσα και να δώσεις δηλαδή) αλλά για ορισμένο μέρος του φάσματος, όχι κάτω απο 100-150. Εκεί οι καλές είναι τσιτωμένες χα χα.Εξαίσια... Πρέπει να διαθέτει ωραία ακίδα και πολύ ευκίνητο cantilever... Εφόσον αποδεχόμαστε την προδιαγραφή να μας πληροφορήσεις κατόπιν ποια είναι η απόκριση συχνότητας στο... φωνογραφικό σου στάδιο . Δεχόμενοι ότι η φόρτιση της εισόδου σ'εκείνο από την κεφαλή καθώς και η όλη διευθέτηση του βινυλιοσυστήματος θα ήταν ιδεώδη, περιοριστικοί παράγοντες στην αλυσίδα αναπαραγωγής θα γίνονται οπωσδήποτε η εγγεγραμμένη πληροφορία στα αυλάκια του δίσκου, τα ηχεία αλλά και σε επίπεδο ενισχυτή το παλαιότερα συζητημένο... slew rate.
ναι, διότι μουσική είναι μόνο ότι βγήκε σε βινύλιο μέχρι πριν 20-30 χρόνια (όσο ήταν ακόμη όλη η αλυσίδα αναλογική...)ποιος ο λογος να στησει καποιος ηχοσυστημα χωρις πλατω για πηγη,
ας παρει ενα μπλου τουθ ηχειακι και με το κινητο ακουει μια χαρα τα σκουπιδια
του σποτιφαι
Μη νομίζεις αυτό θεωρούν για όλα όσα κάνουμε .... όχι μόνο για αυτό.Που 'ναι μωρέ γαμώτ' αυτή η κορυφαία φώτο που είχα βρει..(full αντρίλα)
(μετά από εξαντλητικό search..)
Ααα, νάτη..
Δεν τη βαριέσαι ποτέ..
Δέος..
View attachment 291146
Αααα.. είμαι μεγάλος fan των μάτσο και των υπερβολικών γενικά καταστάσεων ..Μη νομίζεις αυτό θεωρούν για όλα όσα κάνουμε .... όχι μόνο για αυτό.
Όσσν αφορά τα macho .... είναι ένα μάτσο μπούρδες.![]()
Σε παραπέμπω στον βοηθό μου και υποψήφιο διδάκτορα μου τον Bhutia.Πως εξηγείς φίλε Σάκη την ύπαρξη super tweeters ή της ribbon σε ηχεία που παιζουν σε σύστημα με ψηφιακή πηγή που max φτάνει τα 22K την στιγμή που αυτά "παιζουν".πολύ πολύ παραπάνω; με πικάπ ναι αλλά με cd,;
Νταξ δεν ακούμε αυτά τα.hz αλλά....![]()
Εμένα το λές τώρα αυτό ;Αααα.. είμαι μεγάλος fan των μάτσο και των υπερβολικών γενικά καταστάσεων ..
Χωρίς υπερβολή δεν γίνεται πλάκα..
Χωρίς πλάκα δεν ζω..
Αν δεν ζω πως θα γελάτε?
Κύκλος είναι η ζωή κλπ, κλπ..
![]()
Ποιά είναι η ribbon ?Πως εξηγείς φίλε Σάκη την ύπαρξη super tweeters ή της ribbon σε ηχεία που παιζουν σε σύστημα με ψηφιακή πηγή που max φτάνει τα 22K την στιγμή που αυτά "παιζουν".πολύ πολύ παραπάνω; με πικάπ ναι αλλά με cd,;
Νταξ δεν ακούμε αυτά τα.hz αλλά....![]()
Βέβαια τα specs γράφουν < 0.001 % distortion . Αυτά που σου έγραψα είναι απο ριβιού, ούτε ξέρω τι είναι. (κάτι πάντως μαξιμουμ σε μέγιστες στάθμες αναφοράς στην έξοδο, μαζί και θόρυβος ; δεν έχω ιδέα. Εμένα μου άρεσε πως έπαιζε με το σύστημα μου.Παραμόρφωση max για mc 0.04 (1 KHz - 1 Vrms)
Εχεις δεί πολλές mc να βγάζουν 1 vrms , το 1 Khz το αφήνω ασχολιάστο .Παραμόρφωση max για mc 0.04 (1 KHz - 1 Vrms)