Προενισχυτης vs τελικος....ποιός παιζει τον κυριο ρολο στην ποιοτητα του ηχου

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.194
Τι ακριβώς εννοείς όταν λες drivers ;
Γιατί εγώ αντελήφθην τους drivers που εφαρμόζουμε σε διάφορα προγράμματα στα PC's .
Μήπως εννοείς firmware ;

Reaction score
3.476
Αν ακούς μέσω roon είναι μονόδρομος το ifi zen με τροφοδοσία σε αυτή την κατηγορία τιμής η οποία είναι υπερβολικά τίμια αλλά δεν έχω καμία άποψη για το dac που έχεις.
Αν θεωρείς ότι πρέπει να αλλάξεις dac για τους λόγους σου το ifi neo που είναι streamer - dac θεωρείται μία πολύ καλή λύση.
Τεσπα, το ψηφιακό είναι χειρότερο από το πικάπ , πίστεψε με. Οι λύσεις είναι χιλιάδες και όσο την ψάχνεις μπερδεύεσαι περισσότερο :)

Άλλα ακούς με τον έναν driver άλλα με τον άλλον κ.ο.κ.
Μην σου πω με ένα στρίμερ που σηκώνει σκάλισμα τις επιλογές έχεις.
Αυτά δεν τα λέμε κοινή θέα:p

Φτιάξε στέρεο γρήγορα και θα είσαι άρχοντας8-)8-)
To SMSL M500 παίζει σε μεγαλύτερη κατηγορία απο το ifi το οποίο το είχα και με το ipowerX. Είναι απλά ανώτερο το M500.
SMSL M500 Review – MQA for the masses (soundnews.net)

Reaction score
22.304
Μπορώ. Εχει usb in, optical kai coaxial για το εσωτερικό dac.
Αυτές οι ακουστικές διαφορές που άκουσες να υπολογίσω (εικάσω) ότι μέσα σε αυτές εντάσσονται και απο την ακρόαση του εσωτερικού ΒΒ στην θέση του SMSL το οποίο βγήκε "εκτός" ; (ή δεν γίνεται να βγεί εκτός και πέρασε ο ήχος ανγακαστικά μέσα και απο τα δύο dac ?)

Ή όχι ; Τίποτε απο τα παραπάνω ;

Reaction score
3.476
Αυτές οι ακουστικές διαφορές που άκουσες να υπολογίσω (εικάσω) ότι μέσα σε αυτές εντάσσονται και απο την ακρόαση του εσωτερικού ΒΒ στην θέση του SMSL το οποίο βγήκε "εκτός" ; (ή δεν γίνεται να βγεί εκτός και πέρασε ο ήχος και απο τα δύο dac ;)

Ή όχι ; Τίποτε απο τα παραπάνω) ;
Δεν έχω ακούσει διαφορές καθότι δεν έχω ακούσει το εσωτερικό dac ακόμα. Το SMSL M500 το είχα απο πρίν και επειδή είναι full balanced το έβαλα κατευθείαν στον P5 με xlr. Δεν είναι δυνατόν να παίξουν και τα δύο μαζί τα dac.
Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Είχα στο παρελθόν dac με burr-brown το teac ud-501 και δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσαι αλλα συγκρίνοντας το με το m500 το τελευταίο είναι πολύ καλήτερο.

Last edited:

Reaction score
7.026
Τι ακριβώς εννοείς όταν λες drivers ;
Γιατί εγώ αντελήφθην τους drivers που εφαρμόζουμε σε διάφορα προγράμματα στα PC's .
Μήπως εννοείς firmware ;
Γιάννη όχι, δεν εννοώ το firmware.
To SMSL M500 παίζει σε μεγαλύτερη κατηγορία απο το ifi το οποίο το είχα και με το ipowerX. Είναι απλά ανώτερο το M500.
SMSL M500 Review – MQA for the masses (soundnews.net)
Για streamer μιλάμε όταν λέω ότι δεν παίζεται σε αυτή την κατηγορία τιμής, εσύ νωρίτερα είπες ότι δεν έχεις streamer.
Και αν μιλάμε για τη δεύτερη λύση streamer - dac το neon είναι πάρα πολύ καινούργιο μήπως εννοείς κάποια παλαιότερη συσκευή;
Αυτό δηλαδή είχες;

Last edited:

Reaction score
7.026
Όχι το ifi zen dac v2 με το ipowerX. To Neo είναι άλλη κατηγορία.
Εννοείται ότι το ντακάκι αυτό είναι πολύ εισαγωγικό.
Τώρα συνεννοηθήκαμε.
Αν δεν έχεις δώσει το τροφοδοτικό του ifi δες μήπως κάνει με αυτό το streamer.
Αυτό λοιπόν είναι μόνο streamer. Καμία σχέση με το nvidia που μόνο μπουγάδα δεν κάνει. Είναι για να στριμάρει μόνο μουσική. Όταν στήσεις στέρεο λοιπόν δώστου μία ευκαιρία. Μπορώ να σου δώσω και το δικό μου αν θες να το δοκιμάσεις.
Και αν ξανακούσεις από το shield μουική σφύριξε μου σε ότι σκοπό θέλεις
😀😀

Reaction score
22.304
Για streamer μιλάμε
Αηδία έχεις καταντήσει. Πάντου streamer φαντάζεσαι και παντού για αυτά μιλά όπως άλλοι για sub. Βρήκες κανένα της προκοπής ακόμη ή όχι ; .... για να πάω να αγοράσω το ίδιο ρωτάω. Τυφλή εμπιστοσύνη σε έχω. 😀 😍

Μέχρνα βρείς μου φαίνεται καλημέρα θα σου λέμε ... streamer θα λές εσυ. 😀😍

Reaction score
3.476
Παρακάτω του ifi streamer τα volt:
Input voltageDC 9V/1.8A-15V/0.8A
AC 100 -240V, 50/60Hz
Το ifi zen dac v2 είναι 5V και το έχω δώσει μαζι με το dac.

Reaction score
22.304
Τελικοί ενισχυτές;

View attachment 291599 στ
Εντάξει βρε Ιάρ , εσύ μια δουλειά έκανες μόνο στη ζωή σου και θα πάρεις και σύνταξη απο αυτή και χωρίς να έχεις αλλάξει ποτέ εργοδότη ούτε να κινδύνευες να σε απολύσει. Οπότε τι σχολιάζεις ;

Μάλλον αυτό σας κάνει εσάς τους γιατρούς αυτό που τώρα κοροιδεύετε να το έχετε κάνει εσείς 40 χρόνια μέχρι να "μάθετε". Κατανοητό είναι και βαρετό επάγγελμα η ιατρική, έπρεπε να γίνετε και audio κατασκευαστές. 😀

Ο υπόλοιπος κόσμος δεν ασχολείται, ούτε ασχολήθηκε ποτέ ως τώρα και είναι "πισω".

Δείξε λίγο κατανόηση.

Reaction score
7.026
Αηδία έχεις καταντήσει. Πάντου streamer φαντάζεσαι και παντού για αυτά μιλά όπως άλλοι για sub. Βρήκες κανένα της προκοπής ακόμη ή όχι ; .... για να πάω να αγοράσω το ίδιο ρωτάω. Τυφλή εμπιστοσύνη σε έχω. 😀 😍

Μέχρνα βρείς μου φαίνεται καλημέρα θα σου λέμε ... streamer θα λές εσυ. 😀😍
lOL Ρε!! χαχαχα
Λοιπόν είμαι σε καλό δρόμο.
Ετοιμάσου να εκταμιεύσεις ένα χιλιαρικάκι οσονούπω 8-)
Παρακάτω του ifi streamer τα volt:
Input voltageDC 9V/1.8A-15V/0.8A
AC 100 -240V, 50/60Hz
Το ifi zen dac v2 είναι 5V και το έχω δώσει μαζι με το dac.
Εντάξει δεν πειράζει.
Όταν είσαι έτοιμος θα σου δανείσω το δικό μου σετ να κάνεις μία δοκιμή.
Φαίνεσαι καλό παιδί και είσαι και συναγωνιστής στα στέρεα:D:D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.613
Εντάξει βρε Ιάρ , εσύ μια δουλειά έκανες μόνο στη ζωή σου και θα πάρεις και σύνταξη απο αυτή και χωρίς να έχεις αλλάξει ποτέ εργοδότη ούτε να κινδύνευες να σε απολύσει. Οπότε τι σχολιάζεις ;
Έχεις χάσει επεισόδια, φυσικό είναι, λόγω ηλικίας. Η επανάληψη είναι μαμά της μάθησης λένε, οπότε πάμε άλλη μια:
Το λοιπόν συμπληρώνω 10-ετια ως συνταξιούχος, καθώς οι ένοπλες δυνάμεις μου έδιναν μηνιαίο μισθό όσο μπορούσα να βγάλω σε 1 μέρα στο ιδιωτικό μου ιατρείο, το οποίο λειτουργούσα ήδη επί 10-ετιας+ όταν παραιτήθηκα, ιατρείο πλέον κλειστό, διότι βγάζω περισσότερα με παροχή υπηρεσιών.

Βεβαίως εργάζομαι κανονικά, ασταμάτητα, αλλάζοντας εργοδότη όποτε έχω καλύτερη οικονομική πρόταση, δηλαδή δουλεύω για το παντεσπάνι μου προφανώς, μέχρι πρότινος 6 μέρες τη βδομάδα, σε εξαντλητικά μάλιστα ωράρια που νέοι δεν "αντέχουν" γιατί είναι όλα κακομαθημένα και θέλουν ξύλο.

Δείξε λίγο κατανόηση.
Δείχνω.

Αν δεν έδειχνα, θα έριχνα ξύλο.
Τώρα απλά τα "λέω", λόγια του αήρ, μπαινάκης βγαινάκης, κλπ συνταρακτικά.

Και που τα λέω τι νομίζεις γίνεται; Τίποτα, στου κουφού την πόρτα. Πάρτε Νιούμαν έλεγα για χρόνια, εγώ πήγα και πήρα πρώτος. Μόνο εγώ με ακούω. Το λες και ... (δικό σου).

Last edited:

Reaction score
22.304
Έχεις χάσει επεισόδια, φυσικό είναι, λόγω ηλικίας. Η επανάληψη είναι μαμά της μάθησης λένε, οπότε πάμε άλλη μια:
Το λοιπόν συμπληρώνω 10-ετια ως συνταξιούχος, καθώς οι ένοπλες δυνάμεις μου έδιναν μηνιαίο μισθό όσο μπορούσα να βγάλω σε 1 μέρα στο ιδιωτικό μου ιατρείο, το οποίο λειτουργούσα ήδη επί 10-ετιας+ όταν παραιτήθηκα.

Βεβαίως εργάζομαι κανονικά, ασταμάτητα, για το παντεσπάνι μου προφανώς, μέχρι πρότινος 6 μέρες τη βδομάδα, σε εξαντλητικά μάλιστα ωράρια που νέοι δεν "αντέχουν" γιατί είναι όλα κακομαθημένα και θέλουν ξύλο.
Ε, εντάξει ακόμη χειρότερα είναι αυτά που λές. Δουλειά δεν άλλαξες πάντως ποτέ, Και αφού πέρασες και σε σπούδασε ο στρατός (και για αυτό σε "κράτησε" αναγκαστικά πριν μπορέσεις να φύγεις) έκανες και δικιά σου δουλειά. Την ειχες και απο πρίν. Λές να μην ξέρω ; Τι νομίζεις ότι κάνουμε ; Σαν εσένα και την ζωή σου ξέρω 100 χα χα. Και πόσα πάιρνεις ξέρω καλύτερα και απο εσένα και πράγματα που δεν ξέρεις ακόμη και εσύ για τον εαυτό σου ξέρω χα χα.

Σου είπα ασχολήσου λίγο με φιλοσοφία και ψυχολογία, εσύ τίποτε εκεί στο audio μια ζωή. 😀 Και ξέρεις και απο που αλλού τα ξέρω όλα ; Από τις δουλειές που αναγάστηκα να κάνω. Δεν πήγαινα εγώ στο εξωτερικό για να τρώω σε εστιατόρια, ψώνια και να πηγαίνω μόνο σε ξενοδοχεία και αξοθέατα και να τραβάω photos. Πήγαινα για δουλειά και ζούσα την πραγματικότητα εκεί όχι τουρισμό. Εσένα σε έστειλε πουθενά κανά ΝΑΤΟ για κανά χρόνο rotation ? χα χα

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.613
Όχι βέβαια, τη μαϊμού και τα μάτχια μας.
Λοιπόν είμαι σε καλό δρόμο.
Έχει φορτιστές για EV?
εσύ τίποτε εκεί στο audio μια ζωή
Με μπερδεύεις με κάποιον άλλο εσύ.
Δε μπορεί...😂🤪😁

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.454
Members
38.456
Νεότερο μέλος