- Reaction score
- 7.026
Σε πολλά.Σε ποιό μηχάνημα άλλαξες drivers ;
Σε πολλά.Σε ποιό μηχάνημα άλλαξες drivers ;
To SMSL M500 παίζει σε μεγαλύτερη κατηγορία απο το ifi το οποίο το είχα και με το ipowerX. Είναι απλά ανώτερο το M500.Αν ακούς μέσω roon είναι μονόδρομος το ifi zen με τροφοδοσία σε αυτή την κατηγορία τιμής η οποία είναι υπερβολικά τίμια αλλά δεν έχω καμία άποψη για το dac που έχεις.
Αν θεωρείς ότι πρέπει να αλλάξεις dac για τους λόγους σου το ifi neo που είναι streamer - dac θεωρείται μία πολύ καλή λύση.
Τεσπα, το ψηφιακό είναι χειρότερο από το πικάπ , πίστεψε με. Οι λύσεις είναι χιλιάδες και όσο την ψάχνεις μπερδεύεσαι περισσότερο
Άλλα ακούς με τον έναν driver άλλα με τον άλλον κ.ο.κ.
Μην σου πω με ένα στρίμερ που σηκώνει σκάλισμα τις επιλογές έχεις.
Αυτά δεν τα λέμε κοινή θέα
Φτιάξε στέρεο γρήγορα και θα είσαι άρχοντας![]()
Αυτές οι ακουστικές διαφορές που άκουσες να υπολογίσω (εικάσω) ότι μέσα σε αυτές εντάσσονται και απο την ακρόαση του εσωτερικού ΒΒ στην θέση του SMSL το οποίο βγήκε "εκτός" ; (ή δεν γίνεται να βγεί εκτός και πέρασε ο ήχος ανγακαστικά μέσα και απο τα δύο dac ?)Μπορώ. Εχει usb in, optical kai coaxial για το εσωτερικό dac.
Δεν έχω ακούσει διαφορές καθότι δεν έχω ακούσει το εσωτερικό dac ακόμα. Το SMSL M500 το είχα απο πρίν και επειδή είναι full balanced το έβαλα κατευθείαν στον P5 με xlr. Δεν είναι δυνατόν να παίξουν και τα δύο μαζί τα dac.Αυτές οι ακουστικές διαφορές που άκουσες να υπολογίσω (εικάσω) ότι μέσα σε αυτές εντάσσονται και απο την ακρόαση του εσωτερικού ΒΒ στην θέση του SMSL το οποίο βγήκε "εκτός" ; (ή δεν γίνεται να βγεί εκτός και πέρασε ο ήχος και απο τα δύο dac
Ή όχι ; Τίποτε απο τα παραπάνω) ;
Γιάννη όχι, δεν εννοώ το firmware.Τι ακριβώς εννοείς όταν λες drivers ;
Γιατί εγώ αντελήφθην τους drivers που εφαρμόζουμε σε διάφορα προγράμματα στα PC's .
Μήπως εννοείς firmware ;
Για streamer μιλάμε όταν λέω ότι δεν παίζεται σε αυτή την κατηγορία τιμής, εσύ νωρίτερα είπες ότι δεν έχεις streamer.To SMSL M500 παίζει σε μεγαλύτερη κατηγορία απο το ifi το οποίο το είχα και με το ipowerX. Είναι απλά ανώτερο το M500.
SMSL M500 Review – MQA for the masses (soundnews.net)
Όχι το ifi zen dac v2 με το ipowerX. To Neo είναι άλλη κατηγορία.Αυτό δηλαδή είχες;
Εννοείται ότι το ντακάκι αυτό είναι πολύ εισαγωγικό.Όχι το ifi zen dac v2 με το ipowerX. To Neo είναι άλλη κατηγορία.
Αηδία έχεις καταντήσει. Πάντου streamer φαντάζεσαι και παντού για αυτά μιλά όπως άλλοι για sub. Βρήκες κανένα της προκοπής ακόμη ή όχι ; .... για να πάω να αγοράσω το ίδιο ρωτάω. Τυφλή εμπιστοσύνη σε έχω.Για streamer μιλάμε
Input voltage | DC 9V/1.8A-15V/0.8A AC 100 -240V, 50/60Hz |
Εντάξει βρε Ιάρ , εσύ μια δουλειά έκανες μόνο στη ζωή σου και θα πάρεις και σύνταξη απο αυτή και χωρίς να έχεις αλλάξει ποτέ εργοδότη ούτε να κινδύνευες να σε απολύσει. Οπότε τι σχολιάζεις ;
lOL Ρε!! χαχαχαΑηδία έχεις καταντήσει. Πάντου streamer φαντάζεσαι και παντού για αυτά μιλά όπως άλλοι για sub. Βρήκες κανένα της προκοπής ακόμη ή όχι ; .... για να πάω να αγοράσω το ίδιο ρωτάω. Τυφλή εμπιστοσύνη σε έχω.![]()
Μέχρνα βρείς μου φαίνεται καλημέρα θα σου λέμε ... streamer θα λές εσυ.![]()
Εντάξει δεν πειράζει.Παρακάτω του ifi streamer τα volt:
Το ifi zen dac v2 είναι 5V και το έχω δώσει μαζι με το dac.
Input voltage DC 9V/1.8A-15V/0.8A
AC 100 -240V, 50/60Hz
Έχεις χάσει επεισόδια, φυσικό είναι, λόγω ηλικίας. Η επανάληψη είναι μαμά της μάθησης λένε, οπότε πάμε άλλη μια:Εντάξει βρε Ιάρ , εσύ μια δουλειά έκανες μόνο στη ζωή σου και θα πάρεις και σύνταξη απο αυτή και χωρίς να έχεις αλλάξει ποτέ εργοδότη ούτε να κινδύνευες να σε απολύσει. Οπότε τι σχολιάζεις ;
Δείχνω.Δείξε λίγο κατανόηση.
με ειπες νεο ?κακομαθημένα
Ε, εντάξει ακόμη χειρότερα είναι αυτά που λές. Δουλειά δεν άλλαξες πάντως ποτέ, Και αφού πέρασες και σε σπούδασε ο στρατός (και για αυτό σε "κράτησε" αναγκαστικά πριν μπορέσεις να φύγεις) έκανες και δικιά σου δουλειά. Την ειχες και απο πρίν. Λές να μην ξέρω ; Τι νομίζεις ότι κάνουμε ; Σαν εσένα και την ζωή σου ξέρω 100 χα χα. Και πόσα πάιρνεις ξέρω καλύτερα και απο εσένα και πράγματα που δεν ξέρεις ακόμη και εσύ για τον εαυτό σου ξέρω χα χα.Έχεις χάσει επεισόδια, φυσικό είναι, λόγω ηλικίας. Η επανάληψη είναι μαμά της μάθησης λένε, οπότε πάμε άλλη μια:
Το λοιπόν συμπληρώνω 10-ετια ως συνταξιούχος, καθώς οι ένοπλες δυνάμεις μου έδιναν μηνιαίο μισθό όσο μπορούσα να βγάλω σε 1 μέρα στο ιδιωτικό μου ιατρείο, το οποίο λειτουργούσα ήδη επί 10-ετιας+ όταν παραιτήθηκα.
Βεβαίως εργάζομαι κανονικά, ασταμάτητα, για το παντεσπάνι μου προφανώς, μέχρι πρότινος 6 μέρες τη βδομάδα, σε εξαντλητικά μάλιστα ωράρια που νέοι δεν "αντέχουν" γιατί είναι όλα κακομαθημένα και θέλουν ξύλο.
Έχει φορτιστές για EV?Λοιπόν είμαι σε καλό δρόμο.
Με μπερδεύεις με κάποιον άλλο εσύ.εσύ τίποτε εκεί στο audio μια ζωή