- Reaction score
- 36.657
Ητανε η ημισεια πεμπτη σηζονια !
ΓαμάτοAir (2023)
Δεν πιστεύω να θέλετε και βαθμό!
Συμφωνω απολυτα 9/10View attachment 291624
Δυνατό, από τα καλύτερα του Guy Richie . Είχα καιρό να δω καλή ταινία .
Δουλεύω στο προσφυγικό, έρχομαι καθημερινά σε επαφή με Αφγανούς διερμηνείς, από τις ιστορίες που ακούω λογικά τα γεγονότα ήταν ακριβή .
Αξίζει .
Μη δείτε trailer .
Δες κ το green bookA History of Violence και καπάκι Eastern Promises.
Το Ντολμαδάκι λύσσιαξε να αρχίσουμε LOTR αύριο μα ο άντρας πάτησε πόδι και θα δούμε Far from Men και Captain Fantastic. Μεθαύριο LOTR.
Viggo 4 evah!![]()
Τα ξαναείδαμε πρόσφατα.Δες κ το green book![]()
Ήταν απολαυστικός στο green book .Έπαιξε πολύ καλά .Και ταινιάρα.Δες κ το green book
Mονο στον αρχοντα μου αρεσε ο βιγκο
Ολο το αναβαλλω, δλδ να το βαλω στο προγραμμα?
καλος ηταν μεχρι εκει, δεν μου αρεσει για τους δικους μου λογους.Ήταν απολαυστικός στο green book .Έπαιξε πολύ καλά .Και ταινιάρα.
Ε, κάπως πρέπει να ζήσει κι αυτή η ψυχή...Απορώ πάντως πως έπαιξε η Helen Mirren σε τέτοια ταινία.
Εχω δει προηγούμενη βερσιον με τους ασιάτες ηθοποιούς με άλλον τίτλο.
Κάπου είχα βάλει και την ταινία από το νετφλιξ όταν την είχα δει, δεν το βρίσκω για να κολλούσα εκεί την παρακάτω λυπηρή είδηση.
![]()
Thai Soccer Player Who Survived Cave Flooding Dies at 17 (Published 2023)
Duangphet Promthep was a member of the soccer team that escaped from a submerged cave in Thailand in 2018, and he later attended a soccer academy in England. The cause of his death was unclear.www.nytimes.com
Άντε και ταινία με το καλό! 2024Θα το κάνω λίγο τι παίξαμε τι θα παίξουμε αλλά δεν είμαι καλά .
Έρχεται το remake του καλύτερου video game ever .
View attachment 293045
![]()
Metal Gear Solid - IMDb
Metal Gear Solid: Directed by Jordan Vogt-Roberts. With Oscar Isaac. An advanced tank is stolen by a terrorist group and an elite soldier, Solid Snake, is dispatched to retrieve it.www.imdb.com
Μπα… ποιο 24' ;Άντε και ταινία με το καλό! 2024
Θα το κάνω λίγο τι παίξαμε τι θα παίξουμε αλλά δεν είμαι καλά .
Έρχεται το remake του καλύτερου video game ever .
View attachment 293045
@Alexandros1986 Heads up!Άντε και ταινία με το καλό! 2024
Περιμένω να δω πως θα είναι το remake. Κρατάω μικρό καλάθι γενικά με τα remake...@Alexandros1986 Heads up!