Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.577
Διδακτική ιστορία που διάβασα με τίτλο "Αφήστε τις δηθενιές* και πιάστε τις γουρνοπούλες"

Καλλίπυγος νέα γνωρίζει νέο, επίσης ευειδή και συμπαθή. Η έλξις είναι αμοιβαία και το φλερτ εξελίσσεται κατά το δοκούν και με εξαιρετικούς ρυθμούς.
Όταν οι συνθήκες ωρίμασαν η νέα κάλεσε το νέο στο σπίτι της αρχικά για φαγητό, έτοιμοι όμως πλέον και οι δυο να προχωρήσουν στα καθέκαστα.

Αφού προβληματίστηκε για το τι θα του μαγειρέψει, κατέληξε στη λύση της... γουρουνοπούλας! Ναι, καλά διαβάσατε: η Θεά(!) κάλεσε τον λεγάμενο πρώτη φορά σπίτι της για φαγητό και του είχε φτιάξει γουρουνοπούλα! Την οποια φυσικά τσάκισαν, δεν έμεινε ουτε πετσάκι αφάγωτο. Ως αποτέλεσμα έπεσαν και οι δυο ημιλιπόθυμοι στον καναπέ από το πολύ φαγητό και παρά την έλξη και την ειλημμένη απόφαση να προχωρήσουν στα δέοντα, ανήμποροι να δράσουν, κοιμήθηκαν σαν καλά ξαδελφάκια.

Αυτό όμως που δεν κατέστη εφικτό εκείνο το βραδυ, ουδόλως επηρέασε τις εξελίξεις. Αυτός ήξερε ότι μια γυναίκα που το πρώτο βραδυ του φτιάχνει γουρουνοπούλα, δεν μπορεί να είναι τυχαία. Και αυτή ήξερε ότι ενας άντρας που την τίμησε δεόντως αξίζει την προσοχή της. Έκτοτε είναι μαζί, ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.

Συμπέρασμα: κόφτε τις σαλάτες, τα μεταλλικά νερά και τις δηθενιές στα πρωτα ραντεβού. Ξηγηθείτε γουρουνοπούλες, συνταγή επιτυχίας και αιώνιας αγάπης.

*
στην περίπτωση του @bretsos αντικαταστήστε το "δηθενιές" με "μπάμιες".

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.811
Βγήκα θετικός σήμερα, με κόλλησε ένας χλιάρας εκεί σαπάν. Το θεμα είναι ότι πονάει απίστευτα ο λαιμός μου και δεν μπορώ να καταπιώ τίποτα. Έχω να φάω 3 μέρες, και να μη πόναγε ο λαιμός γενικά δεν έχω όρεξη.

D

Deleted member 50795

Guest
Τουλάχιστον πιες υγρά να μην αφυδατωθείς. (με μέτρο)
είδα χθες ότι επινες τσάι, εγω θα προτιμούσα χαμομήλι με μέλι .(με καμία φρυγανιά π.χ)
ή φτιαξε καμία σουπίτσα ελαφριά αν μπορείς.
φαγητό καλύτερα ξεχνα το, δε ξέρω και τι στομάχι έχεις και δε καταπίνεις είπες.
περαστικά και πάλι ρε σύ και μη «μασάς»..:geek:

tip.
αν δε μπορείς να καταπιείς ούτε υγρά με το στόμα νορμαλ, πάρε κανένα καλαμάκι και δοκίμασε.

Last edited by a moderator:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis