- Reaction score
- 143.549
Εκτός απ'το ψαρονέφρι.Θέλω να πω ότι κανένα ψάρι δεν είναι τελείως αγνό.
Γι'αυτό τρώμε μπριτζόλες.
Εκτός απ'το ψαρονέφρι.Θέλω να πω ότι κανένα ψάρι δεν είναι τελείως αγνό.
Πολύ σωστός!Χαλαρά, όλοι θα πεθάνετε το μόνο σίγουρο
Το κακο ειναι οτι τωρα πια τα μοσχαρια τρωνε ψαρια και τα ψαρια μπριτζολες οποτε περιπλεκεται η κατασταση.Εκτός απ'το ψαρονέφρι.
Γι'αυτό τρώμε μπριτζόλες.
Αυτό προσπαθώ να κάνω.ας διαλέξουμε το λιγότερο "φορτωμένο".
Όπως τα λες. 3 μέρες έτρωγα κάθε μέρα φαγκρι 1 με 1μιση κιλό και διάφορα άλλα θαλασσινά!!!Δε θα μου αλλάξει άποψη μια "εκπομπή" αγαπητέ μου.
3 χρόνια ήμουν στη Λήμνο, και το ψάρι που έχω φάει εκεί, απλώς δεν υπάρχει, δεν το ξανάφαγα πουθενά.
Όταν ερχόταν το πρωί της Πέμπτης (αν θυμάμαι καλά)το μεγάλο ψαροκάικο, έβλεπες κόσμο στο δρόμο να μεταφέρει ψάρια που να κουνιούνται μέσα στη σακούλα.
Μόνο κει έχω φάει κουτσουμούρες τέρατα, άλλου επιπέδου νοστιμιά, και ζητούσα 1,5 κιλό, μου έβαζε 2 κιλά, και πλήρωνα 5 ευρώ.
Το δε φαγκρι, είναι μια ιστορία από μόνο του. Πρέπει να έχω φάει πάνω από μισό τόνο φαγκρια εκεί, τυπικά γύρω στο 1-1,5 κιλό το κάθε ψάρι.
Δεν θα ξαναπάρω τσιπούρες ή μπακαλιαράκια από τη λαϊκή.
To 85-90, που είχε 250 τουρίστες τον χρόνο και το 50% ήταν Ιταλοί ψαροντουφεκάδες, πολύ καλός Μηλιώτης βουτηχτής έπαθε ταράκουλο με όσα είδε στον βυθό στον Μούρτζεφλο.Όπως τα λες. 3 μέρες έτρωγα κάθε μέρα φαγκρι 1 με 1μιση κιλό και διάφορα άλλα θαλασσινά!!!
Βέβαια καμία σχέση η ποσότητα που υπήρχε πριν μερικά χρόνια εκεί. Τα έχουν σακατέψει λιγάκι![]()
Απ' το καΐκι αυτό ψώνιζα κι εγώ.Δε θα μου αλλάξει άποψη μια "εκπομπή" αγαπητέ μου.
3 χρόνια ήμουν στη Λήμνο, και το ψάρι που έχω φάει εκεί, απλώς δεν υπάρχει, δεν το ξανάφαγα πουθενά.
Όταν ερχόταν το πρωί της Πέμπτης (αν θυμάμαι καλά)το μεγάλο ψαροκάικο, έβλεπες κόσμο στο δρόμο να μεταφέρει ψάρια που να κουνιούνται μέσα στη σακούλα.
Μόνο κει έχω φάει κουτσουμούρες τέρατα, άλλου επιπέδου νοστιμιά, και ζητούσα 1,5 κιλό, μου έβαζε 2 κιλά, και πλήρωνα 5 ευρώ.
Το δε φαγκρι, είναι μια ιστορία από μόνο του. Πρέπει να έχω φάει πάνω από μισό τόνο φαγκρια εκεί, τυπικά γύρω στο 1-1,5 κιλό το κάθε ψάρι.
χταπόδια;¨Ασε που μπορούμε να ψαρέψουμε με δόλωμα κοτόπουλο.![]()