- Reaction score
- 13.101
@xfader mode: χέσε τους φίλους, μακάρι να είχα ο ίδιος τη δυνατότητα! 

Το μπλε μπαίνει σε μπλε μπριζα, μονοφασική ή τριφασική.Στο μπλε τι μπαινει σουκο?
Και με ποσο φορτιζει 7Kw ?
Είμαι ήδη στο τρίτο αυτοκίνητο με matrix και στο δεύτερο με active ανάρτηση και HUD, δεν θα έπαιρνα άλλο χωρίς. Και βέβαια τα πρόσθεσα.Ο Ζιζικος λόγου χάριν, έβαλε κοτσαδόρο που θέλει, αλλά δεν έβαλε ούτε Μάτριξ φώτα, ούτε αναρτήσεις ούτε τίποτα, δε πάει έτσι, αυτά αξίζουν και πρέπει να τα έχεις, ειδάλλως τι πόρσε είναι αυτή με τα απλά σιδερένια ελατήρια δε ξέρω, του φτωχού; Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Αυτό που είπε και ο Κώστας παραπάνω (μπλε πρίζα) είναι αυτό που λέμε το βιομηχανικό (Mennekes).Στο μπλε τι μπαινει σουκο?
Και με ποσο φορτιζει 7Kw ?
όλα θα υπήρχανε και χωρίς κίνα,Χωρίς Κίνα δεν υπάρχει ούτε ηλεκτροκίνηση, ούτε πράσινη μετάβαση. Μόνο πράσινα άλογα και αυτά πεθαμένα
Εγώ πάλι διαφωνώ αλλά οκ, κάθε άποψη σεβαστή.όλα θα υπήρχανε και χωρίς κίνα,
άλλωστε δεν έχουν εφεύρει και τίποτα (εννοώ στη σύγχρονη εποχή)
απλά θα είχαμε ένα 10% παραπάνω κόστος στο 95% των προϊόντων και περισσότερο στα υπόλοιπα
(αλλά και καλύτερους μισθούς για όλους)
φθηνότερα θα μας ήταν τελικά
και θα είχαμε λιγότερα βουνά από πεταμένα σαβουροπροϊόντα μιας χρήσης
και από μένα σεβαστή κάθε άποψη,Εγώ πάλι διαφωνώ αλλά οκ, κάθε άποψη σεβαστή.
ναι 110 μπορεί να είναι σε πολύ ελάχιστα προΪόντα πολύ μικρής κυκλοφορίας που φτιάχνονται σε μεγάλο βαθμό στο χέρι,10% ; Κάντο 110 και ίσως τα βρούμε.
Σαν προϊόν δεν θα έλειπε, αλλά στις πωλήσεις θα είχε μικρότερο μερίδιο. Όχι μόνο επειδή δεν θα υπήρχε μεγάλη παραγωγή αλλά και επειδή η οικονομία κλίμακας το έκανε οικονομικά προσβάσιμο στα χαμηλότερα εισοδήματα.απλά δεν πιστεύω ότι θα έλειπε κάτι χωρίς την κίνα,
Είπαμε , απο κάπου έχασαν, θα βρουν άλλο τρόπο να τα πάρουν (κ αυξημενα), τους έχω εμπιστοσύνη.Καλά κάνει δεν τίθεται θέμα. Δεν γίνεται να μην ξέρει ο διαχειριστής που βρίσκονται οι ρουφήχτρες ενέργειας. Και κλείνει την πόρτα από τώρα με τους λίγους φορτιστές καθώς αν γίνουν εκατοντάδες χιλιάδες καληνύχτα.
Από την άλλη θεωρώ βέβαιο πως μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των έξυπνων μετρητών θα ξεκινήσει έξτρα χρέωση για τα ηλεκτρικά. Κάθε ηλεκτρικό αφαιρεί φόρους καυσίμων από το κράτος. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην υπάρξει extra χρέωση στην οικιακή φόρτιση.
Ήρθαν, πάνω που τελείωσε η κεραμική και άρχισαν οι βροχές. Ταιριάζουν απόλυτα.Το ιταλικό κατάστημα πρέπει να είναι αυτό.
Official Distributor WeatherTech Products | AutoMaked
Are you looking for superior quality products to protect your car? Come and find out why WeatherTech products are known all over the world!weathertechshop.eu
ΩΝΣΓ
Μπλε μονοφασικοΤο μπλε μπαίνει σε μπλε μπριζα, μονοφασική ή τριφασική.
Δηλαδή από τον κεντρικό πίνακα του σπιτιού, με ένα αντιληκτροπληξιακό, βγάζεις μια μπλε μπριζα, με κατάλληλης διατομής καλώδιο. Τίποτε άλλο δε χρειάζεται.
Σε μονοφασική μέχρι 7 kW, σε 3-φασικη μέχρι 22 kW, τυπικά βέβαια μέχρι 11 kW.