Featured Καλωδια ηχειων ..... ( μακρυτατο )

Reaction score
11.936
Πολλά θες. Ειναι δύσκολο. Θέλει σεντόνι και μεγάλη εξηγηση. Άμα θες μην με πιστεύεις. Πίστεψε το marketing. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Whatever rocks your boat.
Να το πάλι. Το ίδιο κάνεις. Όπως στις συζητήσεις σου στην έκθεση.
Εγώ όχι, δε σε πιστεύω. Λόγια του αέρα. Μπαρούφες.

Reaction score
23.735
Να το πάλι. Το ίδιο κάνεις. Όπως στις συζητήσεις σου στην έκθεση.
Εγώ όχι, δε σε πιστεύω. Λόγια του αέρα. Μπαρούφες.
Ξέρεις πόσο με νοιάζει τι πιστεύεις εσυ Νταλίπη ; Κάτσε να το συζητήσουμε το θέμα. :D

Όσο σε πιστεύω εγω όταν λες και μάλιστα για το συναφές επάγγελμα σου ότι οι πολιτικοί μηχανικοί τουλάχιστον μάλιστα κιόλας δεν πηγαίνουν να επιβλέψουν σε θεμέλια και κάθε φορά που πέφτει πλάκα. Τουλάχιστον. Δεν πάνε και καθόλου μάλιστα λες.

Πριν διαδώσεις τέτοιες ανακρίβειες και τρομάζεις και τον κόσμο και είσαι και τοπογράφος .... μετά έλα να μου πεις εμένα για μπαρούφες. χα χα

Reaction score
10.005
Πολλά θες. Ειναι δύσκολο. Θέλει σεντόνι και μεγάλη εξηγηση. Άμα θες μην με πιστεύεις. Πίστεψε το marketing. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Whatever rocks your boat.
Ποιός κάθεται να γράφει τώρα σεντόνια ε? :lolsign::lolsign:

Reaction score
23.735
Ποιός κάθεται να γράφει τώρα σεντόνια ε? :lolsign::lolsign:
Πολυ βαρετά πάντως αυτά τα του audio. Εάν δεν δώσεις και λίγο ζίνγκ ή δεν βάλεις μέσα λίγο γέλιο ή λίγο φιλοσοφία πολύ booring βρε φίλε, πως αντέχετε ; :D :D Άντε να σας αφήσω ήσυχους στην "κόλαση" του audio. Άσε που άρχισα να λιγκιάζω. :D Ματιάζεις εσυ. 😍

Last edited:

Reaction score
3.827
Όποιος είπε ότι είναι εύκολο να φτιάξει ένα ενισχυτή τρανζίστορ καθαρής τάξης Α ισχύος 1 W@8Ω μικρού μεγέθους ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί μέσα σε ηχείο , καλύτερα να το ξανασκεφτει . Πιστεύω ότι ποτέ του δεν έχει ακουμπήσει το δάκτυλό του σε ψύχτρα ενισχυτή transistor pure class A

Reaction score
23.735
Όποιος είπε ότι είναι εύκολο να φτιάξει ένα ενισχυτή τρανζίστορ καθαρής τάξης Α ισχύος 1 W@8Ω μικρού μεγέθους ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί μέσα σε ηχείο καλύτερα να το ξανασκεφτει . Πιστεύω ότι ποτέ του δεν έχει ακουμπήσει το δάκτυλό του σε ψύχτρα ενισχυτή transistor pure class A
Άσε που σε μια ημέρα θα κατάληξει στο πάγκο του East (καμένο ολοσχερώς με ακόμη μέσα του τα νερά της πυροσβεστικής) και μετά να δω τι θα του λές ; :D :D :D

Reaction score
3.827
Άσε που σε μια ημέρα θα κατάληξει στο πάγκο του East (καμένο ολοσχερώς με ακόμη μέσα του τα νερά της πυροσβεστικής) και μετά να δω τι θα του λές ; :D :D :D
Εγώ στον πάγκο του East μόνο πεθερά αφήνω για επισκευή

Reaction score
11.936
Ξέρεις πόσο με νοιάζει τι πιστεύεις εσυ Νταλίπη ; Κάτσε να το συζητήσουμε το θέμα. :D
Όλοι όσοι διαβάζουν τα ίδια συμπεράσματα βγάζουν.

Όσο σε πιστεύω εγω όταν λες και μάλιστα για το συναφές επάγγελμα σου ότι οι πολιτικοί μηχανικοί τουλάχιστον μάλιστα κιόλας δεν πηγαίνουν να επιβλέψουν σε θεμέλια και κάθε φορά που πέφτει πλάκα. Τουλάχιστον. Δεν πάνε και καθόλου μάλιστα λες.

Πριν διαδώσεις τέτοιες ανακρίβειες και τρομάζεις και τον κόσμο και είσαι και τοπογράφος .... μετά έλα να μου πεις εμένα για μπαρούφες. χα χα
Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο, δείξει μας πού το έγραψα.

Reaction score
23.735
Εγώ στον πάγκο του East μόνο πεθερά αφήνω για επισκευή
Είσαι πολυ κακός άνθρωπος gkar.

Βεβαια κάποιοι κακοί άνθρωποι είναι κακοί γιατί κατά βάθος είναι καλοί και απλώς βαρέθηκαν τους κακούς που φαίνονται και ο παίζουν καλοί.

Τέλος πάντων δεν έχω καταλήξει ακόμη γαι εσένα. Θα το θέσω το θέμα στο επόμενο συμβούλιο της Επερεσίας να αποφανθεί και ο Κος Χρήστος @christos77 που είναι πιο σοφός απο εμένα. 😍

Υ.Γ. : Θα σε βοηθούσε βέβαια πολύ μια επιστολή προς την Επερεσία ότι ακούς μόνο κλασική και δημοτική μουσική. :D

Reaction score
23.735
Όλοι όσοι διαβάζουν τα ίδια συμπεράσματα βγάζουν.
Κάνε γκαλόπ. :D Λογικό : Όλοι άγνοια έχουν για αυτό. Οπότε θα συμφωνήσουν και θα gang up. Ότι ιπει το ιντερνετ και η audio αρθρογραφία για την κλάση Α και τα πρώτα watt της ΑΒ.... ποιός είμαι εγω που λέει άλλα. :D
Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο, δείξει πού το έγραψα.
Μήπως έβαλες κανά like σε άλλον που το είπε ; :D

Να σου πω την αλήθεια μπορεί να έχεις και δίκιο καθώς δεν δίνω και μεγάλη σημασία ή διαβάζω καλά ότι λές. :D Θα το ψάξω το βράδυ και θα σου πω. Εαν έχω κάνει και θυμάμαι λάθος ... θα επανορθώσω. Εσυ σίγουρα δεν θα επανορθώσεις πάντως χα χα.
Ναι να την πάρεις πίσω με 0,7dB παραπάνω πληροφορία :biggrin:
Το πιασες και αυτό γατόνι ε ; Ε, όχι που δεν θα το έπιανες. :D

Last edited:

Reaction score
23.735
Ρε μαζέψτε τον κάποιος! >:(
+++ Κι όμως να ξέρεις, ότι τελικά ο Μήτσος ο μπετατζής κάνει κουμάντο στα καλούπια. +++

Αυτό (μιας και μπηκε τελεία και είναι και κατηγροηματικό) αφήνει ανοιχτή την σκέψη ότι γίνεται συχνά και άσχετα εάν το πλαισιώνεις μετά με τα αυθαίρετα.

Κολλητά συνεχίζεις :

+++ Στο λέω εκ πείρας, με όσα αυθαίρετα έχω νομιμοποιήσει τον τελευταίο καιρό. Άλλα προβλέπει ο μηχανικός στην άδεια, άλλα κατασκευάζει τελικά ο Μήτσος ο μπετατζής...+++

Και στα "αυθαίρετα" ακόμη (υπάχουν πολλών ειδών "αυθαιρεσίες" που δεν έχουν σχέση με τόσα σημαντικά ζητήματα όπως αυτά που υπονοείς... καλούπια , πλάκα κλπ) που κατέφερε πες κάποιος να βγάλει άδεια (γιατί αλλιώς δεν θα είχαν κάν υπογραφή απο μηχανικό) ο πολιτικός μηχανικός δεν είναι χαζός και δεν αφήνει τον Μήτσο τον μπετατζή να κάνει ότι θέλει. Θα τα κάνει σωστά. Εντελώς αυθαίρετα είναι άλλη ιστορία ο μηχανικός δεν έχει καν εμπλακεί.

Reaction score
11.936
Και στα "αυθαίρετα" ακόμη (υπάχουν πολλών ειδών "αυθαιρεσίες" που δεν έχουν σχέση με τόσα σημαντικά ζητήματα όπως αυτά που υπονοείς... καλούπια , πλάκα κλπ) που κατέφερε πες κάποιος να βγάλει άδεια (γιατί αλλιώς δεν θα είχαν κάν υπογραφή απο μηχανικό) ο πολιτικός μηχανικός δεν είναι χαζός και δεν αφήνει τον Μήτσο τον μπετατζή να κάνει ότι θέλει. Θα τα κάνει σωστά. Εντελώς αυθαίρετα είναι άλλη ιστορία ο μηχανικός δεν έχει καν εμπλακεί.
Δεν υπονοώ τίποτα. Στη φαντασία σου είναι.

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.736
Γιατί υποχρεωτικά μονοκλωνο;
Δοκίμασε τη διπλοκαλωδίωση με οποιονδήποτε τύπο και γεωμετρία καλωδίου.
Ακόμα και τα RG-59 αποδίδουν άριστα μέχρι τα 2-3 μέτρα απόσταση μεταξύ ηχείου και ενισχυτή.
Ο Καυκάς διαθέτει πολλά είδη καλωδίων.
Στην έκθεση κανένας δεν έπαιζε με καλώδια ηχείων από τον Καυκά, εκτός κι αν ήταν καλυμμένα με κάλτσα και δεν τα πρόσεξα
[/QUOTE
Σύμφωνα με τον νηματοθέτη, με μονόκλωνο καλώδιο, ανακάλυψε το άγιο δισκοπότηρο! Να μην δοκιμάσω και εγώ:

Reaction score
23.735
Δεν υπονοώ τίποτα. Στη φαντασία σου είναι.
Υπονοείς ή δεν υπονοείς ... δεν έχει καμιά σημασία. Ο άλλος τι μπορεί να καταλάβει με τέτοια τοποθέτηση , συνταξη και ελλιπή ανάλυση έχει σημασία.

Σημασία έχει ότι αυτά που λες είναι διατυπωμένα πολυ απρόσεκτα για ένα τόσο σοβαρό θέμα (δεν είναι audio αυτό) αλλά και με αυτά που γράφεις δείχνεις ότι επίσης δεν γνωρίζεις τι γίνεται και πως γίνεται ... ακόμη και όταν είναι να γίνει αυθαιρεσία και τι είδους κιόλας θα είναι αυτή. Βάλε κανά γελάκι τουλάχιστον καθώς με το βάρος του επαγγέλματος σου κιόλας, οι άλλοι το θεωρούν αυτό που λές σωστό.

Και σε μια συζήτηση κιόλας που έβριθε ανακριβειών για το θέμα (λογικό οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν) και εξελισσόταν πριν και μετά του πόστ σου , "σιγοντάρισες" σε αυτήν και τις λάθος απόψεις και εντυπώσεις τους χωρις να τους διορθώνεις.

Επίσης Δεν χρησιμοποίησα την λέξη ++ υπονοείς ++ Είναι δικιά σου. Όπως πάντα Γιαννης κερνά Γιάννης πίνει.

Επίσης η ψιλο- αυθαιρεσία ή οποιαδήποτε (αλλά σίγουρα όχι χοντρή) που μάλλον θα αναφέρεσαι και είδες .... ε΄γιεν μετά την ολοκλήρωση της επιβλεψης του μηχανικού σε άλλο "χρόνο"

Last edited:

Reaction score
23.735
Υπονοείς ή δεν υπονοείς ... δεν έχει καμιά σημασία. Ο άλλος τι μπορεί να καταλάβει με τέτοια τοποθέτηση , συνταξη και ελλιπή ανάλυση έχει σημασία.

Σημασία έχει ότι αυτά που λες είναι διατυπωμένα πολυ απρόσεκτα για ένα τόσο σοβαρό θέμα (δεν είναι audio αυτό) αλλά και με αυτά που γράφεις δείχνεις ότι επίσης δεν γνωρίζεις τι γίνεται και πως γίνεται ... ακόμη και όταν είναι να γίνει αυθαιρεσία και τι είδους κιόλας θα είναι αυτή. Βάλε κανά γελάκι τουλάχιστον καθώς με το βάρος του επαγγέλματος σου κιόλας, οι άλλοι το θεωρούν αυτό που λές σωστό.

Και σε μια συζήτηση κιόλας που έβριθε ανακριβειών για το θέμα (λογικό οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν) και εξελισσόταν πριν και μετά του πόστ σου , "σιγοντάρισες" σε αυτήν και τις λάθος απόψεις και εντυπώσεις τους χωρις να τους διορθώνεις.

Επίσης Δεν χρησιμοποίησα την λέξη ++ υπονοείς ++ Είναι δικιά σου. Όπως πάντα Γιαννης κερνά Γιάννης πίνει.

Επίσης η ψιλο- αυθαιρεσία ή οποιαδήποτε (αλλά σίγουρα όχι χοντρή) που μάλλον θα αναφέρεσαι και είδες .... ε΄γιεν μετά την ολοκλήρωση της επιβλεψης του μηχανικού σε άλλο "χρόνο"
Το υπονοεις που χρησιμοποιησα εγω είναι για το είδος της αυθαιρεσίας , όχι για το εάν ο μηχανικός επεβλεψε ή άφησε τον μπετατζη να κάνει ότι θέλει.

Reaction score
3.827
@ JPaudio
Να δοκιμάσεις να δοκιμάσεις και τα μονόκλωνα , πες μας μετά τι άκουσες

Reaction score
11.936
Το υπονοεις που χρησιμοποιησα εγω είναι για το είδος της αυθαιρεσίας , όχι για το εάν ο μηχανικός επεβλεψε ή άφησε τον μπετατζη να κάνει ότι θέλει.
Matrix: There is no μπετατζής.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.672
Members
38.595
Νεότερο μέλος
dgiannitakis