Κακή συμπεριφορά αντιπροσωπου σε service ενισχυτή.

Reaction score
4
Καλησπέρα σε ολους. Δεν ξέρω αν είναι εδώ το σωστό σημείο να εκφράσω το παράπονο μου. Αν θέλουν οι διαχειριστές μπορούν να το διαγράψουν ή να το μετακινήσουν.
Θα σας περιγράψω το πρόβλημα μου. Τα Χριστούγεννα που κατέβηκα Αθήνα (μένω βόρεια Ελλάδα) έφερα τον ενισχυτή μου (ιταλικός) για service σε γνωστό μαγαζί που φέρνει αυτά τα μηχανήματα. Τον είχα ξαναπάει και παλιότερα για service στο ίδιο κατάστημα με άμεση εξυπηρέτηση. Τωρα όμως υποτίθεται ότι περιμεένα ανταλλακτικο. Το πρόβλημα είναι ότι μετά από άπειρα τηλεφωνήματα και καποια mail δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τον άνθρωπο αυτό. Αρχικά μου είχε κάνει φραγή κλήσης και δεν μπορούσα να τον βρω. Μια φορά που τον πέτυχα το καλοκαίρι μου είπε ότι περιμένει το ανταλλακτικό τον Σεπτέμβρη. Πέρασε ο Σεπτέμβρης και δεν επικοινώνησε μαζί μου. Ξανά τηλεφωνήματα με φραγή ακόμα κι αν επαιρνα και απο άλλους αριθμούς. Κάποια στιγμή πριν από μερικές εβδομάδες (19 Νοεμβρίου) του έστειλα μήνυμα και στο mail και στο FB και μου απάντησε. Έβγαλε την φραγή και μιλήσαμε. Μου είπε ότι μπορεί να έχει έρθει το ανταλλακτικό και να ξαναπάρω την Δευτέρα. Δεν ξανά απάντησε σε κλήση ενώ χτυπούσε κανονικα. Το προηγούμενο Σάββατο τον πήρα από το κινητό της συζύγου και ως εκ θαύματος απάντησε και μου είπε να του στείλω mail την Δευτέρα (σήμερα) για να με πάρει τηλέφωνο σίγουρα. (Πέταξε και κάτι δικαιολογίες για βροχές και πλημμύρες). Έτσι και έγινε. Του έστειλα email και μήνυμα στο FB και τίποτα.
Ειλικρινά το μόνο που θέλω είναι να ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί για να ξέρω κι εγώ τι θα κάνω. Στο κάτω κάτω να πάρω ένα φτηνό μηχάνημα να περάσω.
Δεν ξέρω πια σε ποιον να απευθυνθώ. Αρχίζω και κάνω και άλλες σκέψεις για την μοίρα του ενισχυτη. Για αυτό γράφω αυτή την ανάρτηση.
Αρχικά να εκφράσω και σε άλλους το πρόβλημα μου και σε δεύτερο χρόνο αν δεν υπάρχει καμία επικοινωνία να γράψω και τα στοιχεία του εδω. Δεν θέλω προς το παρόν να κάνω κάτι τετοιο. Απλά τέτοια συμπεριφορά δεν μου έχει τύχει ποτέ από επαγγελματία και μαλιστα γνωστό στο χώρο. Αυτά προς το παρόν. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Reaction score
7.241
Καλησπέρα σε ολους. Δεν ξέρω αν είναι εδώ το σωστό σημείο να εκφράσω το παράπονο μου. Αν θέλουν οι διαχειριστές μπορούν να το διαγράψουν ή να το μετακινήσουν.
Θα σας περιγράψω το πρόβλημα μου. Τα Χριστούγεννα που κατέβηκα Αθήνα (μένω βόρεια Ελλάδα) έφερα τον ενισχυτή μου (ιταλικός) για service σε γνωστό μαγαζί που φέρνει αυτά τα μηχανήματα. Τον είχα ξαναπάει και παλιότερα για service στο ίδιο κατάστημα με άμεση εξυπηρέτηση. Τωρα όμως υποτίθεται ότι περιμεένα ανταλλακτικο. Το πρόβλημα είναι ότι μετά από άπειρα τηλεφωνήματα και καποια mail δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τον άνθρωπο αυτό. Αρχικά μου είχε κάνει φραγή κλήσης και δεν μπορούσα να τον βρω. Μια φορά που τον πέτυχα το καλοκαίρι μου είπε ότι περιμένει το ανταλλακτικό τον Σεπτέμβρη. Πέρασε ο Σεπτέμβρης και δεν επικοινώνησε μαζί μου. Ξανά τηλεφωνήματα με φραγή ακόμα κι αν επαιρνα και απο άλλους αριθμούς. Κάποια στιγμή πριν από μερικές εβδομάδες (19 Νοεμβρίου) του έστειλα μήνυμα και στο mail και στο FB και μου απάντησε. Έβγαλε την φραγή και μιλήσαμε. Μου είπε ότι μπορεί να έχει έρθει το ανταλλακτικό και να ξαναπάρω την Δευτέρα. Δεν ξανά απάντησε σε κλήση ενώ χτυπούσε κανονικα. Το προηγούμενο Σάββατο τον πήρα από το κινητό της συζύγου και ως εκ θαύματος απάντησε και μου είπε να του στείλω mail την Δευτέρα (σήμερα) για να με πάρει τηλέφωνο σίγουρα. (Πέταξε και κάτι δικαιολογίες για βροχές και πλημμύρες). Έτσι και έγινε. Του έστειλα email και μήνυμα στο FB και τίποτα.
Ειλικρινά το μόνο που θέλω είναι να ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί για να ξέρω κι εγώ τι θα κάνω. Στο κάτω κάτω να πάρω ένα φτηνό μηχάνημα να περάσω.
Δεν ξέρω πια σε ποιον να απευθυνθώ. Αρχίζω και κάνω και άλλες σκέψεις για την μοίρα του ενισχυτη. Για αυτό γράφω αυτή την ανάρτηση.
Αρχικά να εκφράσω και σε άλλους το πρόβλημα μου και σε δεύτερο χρόνο αν δεν υπάρχει καμία επικοινωνία να γράψω και τα στοιχεία του εδω. Δεν θέλω προς το παρόν να κάνω κάτι τετοιο. Απλά τέτοια συμπεριφορά δεν μου έχει τύχει ποτέ από επαγγελματία και μαλιστα γνωστό στο χώρο. Αυτά προς το παρόν. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Aν έχετε αποδεικτικά στοιχεία για όσα γράφετε,απορώ γιατί δεν έχετε κινηθεί νομικά? Και δεν αναφέρομαι στην καθυστέρηση του ανταλλακτικού (αν και το θεωρώ απίθανο) αλλά στο ότι εχει φραγή κλήσεων. Νομίζω οτι (τονίζω αν έχετε αποδείξεις για τα όσα γράφετε) πρέπει να αναφέρετε ποιος είναι για να προστατέψετε τα μέλη του φόρουμ που ίσως χρειαστούν κάποια επισκευή.

Reaction score
12.021
Aν έχετε αποδεικτικά στοιχεία για όσα γράφετε,απορώ γιατί δεν έχετε κινηθεί νομικά?
Έχεις προσπαθήσει να κινηθείς νομικά; Ξέρεις πόσο κοστίζει;

Reaction score
4
Aν έχετε αποδεικτικά στοιχεία για όσα γράφετε,απορώ γιατί δεν έχετε κινηθεί νομικά? Και δεν αναφέρομαι στην καθυστέρηση του ανταλλακτικού (αν και το θεωρώ απίθανο) αλλά στο ότι εχει φραγή κλήσεων. Νομίζω οτι (τονίζω αν έχετε αποδείξεις για τα όσα γράφετε) πρέπει να αναφέρετε ποιος είναι για να προστατέψετε τα μέλη του φόρουμ που ίσως χρειαστούν κάποια επισκευή.
Έχω τις κλήσεις και τα mail. Η καθυστέρηση του ανταλλακτικού δεν με πειράζει αρκεί να το ξέρω. Η φραγή κλήσης έχει φύγει αλλά δεν το σηκωνει, παρά μόνο αν πάρω από αλλο αριθμο. Ο άνθρωπος μάλλον με δουλεύει. Προς το παρόν κάνω λίγη υπομονή ακόμα ως προς τα στοιχεία του. Αν δεν μου απαντήσει σε λίγες μέρες ναι θα γράψω και αυτά. Σκέφτομαι μήπως να στείλω στο μαγαζί του κάποιον δικό μου άνθρωπο. Ευχαριστώ.
Έχεις προσπαθήσει να κινηθείς νομικά; Ξέρεις πόσο κοστίζει;
Ναι δεν αξίζει τον κοπο

Reaction score
461
ειναι ο μοναδικος που μπορει να κανει τη δουλεια; προφανως ειναι εκτος εγγυησης

Reaction score
4
ειναι ο μοναδικος που μπορει να κανει τη δουλεια; προφανως ειναι εκτος εγγυησης
Ναι και στα δύο. Να τονίσω ότι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν μου έλεγε ότι θα αργήσει το ανταλλακτικό ή ότι δεν υπάρχει. Αρκεί να μου το έλεγε. Θα τον έπαιρνα και θα αποφασιζα το θα έκανα και μπορεί να τον έστελνα και στην εταιρεία. Αυτό όμως είναι καθαρό δούλεμα να τον παίρνω και να μου λέει πάρε με από Δευτέρα, θα σου πω σίγουρα και να μην μπορώ να τον βρω.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.564
το ανταλλακτικό έχει προπληρωθεί ?

Reaction score
26.152
δηλαδή μιλάμε για σχεδόν ένα χρόνο αναμονή;
το τιτάνιο και μπετό το φτιάχνουν;

Reaction score
4
δηλαδή μιλάμε για σχεδόν ένα χρόνο αναμονή;
το τιτάνιο και μπετό το φτιάχνουν;
Ακόμα και αυτό δεν θα με πείραζε αγαπητέ αν μου έδινε κάποια απάντηση. Οι απαντήσεις του ήταν : μάλλον θα βρεθεί η λυση, περιμένω να μου τα στείλουν σε λίγο, περιμένω να έρθουν τον Σεπτέμβριο, δεν είμαι στο μαγαζί είμαι εκτός αλλά πρέπει να έχουν έρθει τα ανταλλακτικά, έβρεξε πολύ στην Αθήνα και είχα άλλα, δώσε μου λίγο χρόνο να το δω και θα σε πάρω σίγουρα κλπ κλπ. Ακόμα κι αυτά δεν με πειράζουν τοσο.αλλά αυτό το φτύσιμο με τα τηλέφωνα με πειραζει. Χάνουμε και την αξιοπρέπεια μας.

Reaction score
26.152
καλά και εγώ έχω υπομονή για παρόμοια θέματα, αλλά 1 χρόνο για ένα ανταλλακτικό (που σιγά την τεχνολογία που έχουν οι συσκευές ήχου) μου φαίνεται υπερβολικά μεγάλο διάστημα, δηλα΄δη ποσό ακριβός είναι ο ενισχυτής που αξίζει τόση υπομονή;

Reaction score
4
καλά και εγώ έχω υπομονή για παρόμοια θέματα, αλλά 1 χρόνο για ένα ανταλλακτικό (που σιγά την τεχνολογία που έχουν οι συσκευές ήχου) μου φαίνεται υπερβολικά μεγάλο διάστημα, δηλα΄δη ποσό ακριβός είναι ο ενισχυτής που αξίζει τόση υπομονή;
Έλα μου ντε. Και να σε δουλευει τώρα θα έρθει μετά θα έρθει. Είναι ακριβουτσικος για τα δικά μου οικονομικά που δεν είναι και τα καλύτερα.

Reaction score
3.071
Και έχει το ακόμα μαγαζί αυτός; Δλδ το μαγαζί του έχει ακόμα σκεπή;
Αν κάποιος κάνει τέτοια, είναι 95+% βέβαιο οτι δεν θα επισκευαστεί ή ολοκληρωθεί η δουλειά.
Χλώμο το κόβω να παίρνει και μηχάνημα πίσω....πολύ βρωμάει το έργο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.864
Members
38.625
Νεότερο μέλος
teamwork