- Reaction score
- 51
Ακριβώς!!!!unforgiven said:...το “Lady Grinning Soul” του Bowie και το “Brown Sugar” των Rolling Stones :roll:
Τα 2 τραγούδια αυτά αναφέρονται στην ως άνω κυρία Claudia Linear!!!!!
Ακριβώς!!!!unforgiven said:...το “Lady Grinning Soul” του Bowie και το “Brown Sugar” των Rolling Stones :roll:
Μαρία Παρασκευοπούλου said:Van Der Graaf Generator..
Μελη απο τα τρια συγκροτηματα δημιουργησαν τους Bad Company.Sambalis said:Τί σχέση εχουν οι: Free, Mott The Hoople και King Crimson??? 8) 8) 8)
Τυχαράκιαααααααα!!!!!!ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Μελη απο τα τρια συγκροτηματα δημιουργησαν τους Bad Company.Sambalis said:Τί σχέση εχουν οι: Free, Mott The Hoople και King Crimson??? 8) 8) 8)
Περα απο αυτο ειχα την τυχη να δω σε μια μοναδικη συναυλια στην Atlanta την εξελιξη των Mott the Hoople(Ian Hunter) μαζι με τους King Crimson (me Fripp και Belew τοτε)
Ανεπαναληπτη!
Πιστεύω να καταλάβατε τι εννοώ!! το ϋ!!!Sambalis said:Εχει καμμία σχέση το....Umlaut με την μουσική??? :shock: :shock:
Και φυσικά δεν εννοείς πως οι Roxy και ο Gilmour ήρθαν στην Ελλάδα!!! 8) 8) 8)Γιώργος Ανδρεάδης said:Τι σχεση εχουν οι Roxy Music με τους Pink Floyd (προσφατη σχεση...) ?
Γιώργος Ανδρεάδης said:Τι σχεση εχουν οι Roxy Music με τους Pink Floyd (προσφατη σχεση...) ?
Κάποιοι απο αυτούς, βρέθηκαν μαζί σε ένα νησάκι τελευταία έ??????? 8)Giota said:Γιώργος Ανδρεάδης said:Τι σχεση εχουν οι Roxy Music με τους Pink Floyd (προσφατη σχεση...) ?
Να μην το πω,ε;
Οχι, γιατι ετσι κι αλλιως δεν το ηξερες...Giota said:Να μην το πω,ε;
(Άσε να κάνω την έξυπνη...)Γιώργος Ανδρεάδης said:Οχι, γιατι ετσι κι αλλιως δεν το ηξερες...Giota said:Να μην το πω,ε;
Εγώ μάλλον άλλο εννοώ!!!Γιώργος Ανδρεάδης said:Η απαντηση βρισκεται καπου εδω μεσα....
Μια και δεν πάει το μυαλό σας, (Ούτε και το δικό μου πήγαινε, αλλά μου κίνησε την περιέργεια) μιλάω για το heavy metal umlaut!!! το οποίο και αποτελεί την δημιουργία μίας τάσης "γοτθικής" στην εμφάνιση ενός συγκροτήματος και όχι κάποια αλλαγή στην προφορά!!!! 8)Sambalis said:Εχει καμμία σχέση το....Umlaut με την μουσική??? :shock: :shock: