- Reaction score
- 22.977
Λοιπόν, παίδες, ξέχωρα από όσα έγραψα σε διπλανό θέμα για το εφετινό High End Show, και εφέτος, (σιγά το περίεργο, ε; ), πάρα πολλοί επισκέπτες γκρίνιαξαν για το πώς έπαιζαν τα συστήματα, ότι δεν στήθηκαν σωστά, ότι δεν μάτσαραν, ότι έτσι, ότι αλλιώς. Αφήνω το στήσιμο κατά μέρος, γιατί θα φάω ξύλο, (μάλλον άδικα). Σας παρακαλώ, όμως, πείτε μου επιτέλους ρε παιδιά, πώς μπορεί να ματσάρει κάποιος ένα σύστημα; Πώς; Είναι μια διαδικασία βασισμένη σε αντικειμενικά κριτήρια; Ή μήπως πρόκειται για μια τεχνική που μαθαίνει κάποιος συν τω χρόνω, καθώς άπτεται του εν λόγω αθλήματος; Τί είναι επιτέλους το ματσάρισμα, πώς γίνεται; Και, το κυριότερο, είναι κάτι επαληθεύσιμο; Δηλαδή, αν κάποιος, έμπειρος έστω, καθίσει και ταιριάξει μια πηγή με έναν ενισχυτή και ένα ζευγάρι ηχεία, αυτό το ματσάρισμα θα το ανιχνεύσουν άλλοι, ή θα έχουν αντίθετη άποψη; Μήπως τελικά το μη ματσάρισμα είναι απλώς μια υπεκφυγή εν όψει των όποιων σχεδιαστικών προβλημάτων βαραίνουν μια συσκευή και ανακύπτουν ή αποκαλύπτονται; Και υπό ποιές συνθήκες αποκαλύπτονται;
Γιατί, και συγχωρήστε με δηλαδή, αλλά ρε παιδιά, όταν μια συσκευή είναι σωστά φτιαγμένη, και παίζει, και ματσάρει και ότι άλλο θέλετε. Έχω άδικο; Και αν ναι, γιατί; Υπάρχει μια στοιχειοθετημένη απάντηση; Αφήστε στην άκρη το χώρο. Πείτε για το ματσάρισμα, το αναθεματισμένο. Είμαι εγώ τόσο άσχετος και πεζός, που κάθομαι και μετράω μόνο τα μετρήσιμα; Είμαι κακός; Είμαι κάπου λάθος; Πού είμαι λάθος ρε παιδιά;
Γιατί, και συγχωρήστε με δηλαδή, αλλά ρε παιδιά, όταν μια συσκευή είναι σωστά φτιαγμένη, και παίζει, και ματσάρει και ότι άλλο θέλετε. Έχω άδικο; Και αν ναι, γιατί; Υπάρχει μια στοιχειοθετημένη απάντηση; Αφήστε στην άκρη το χώρο. Πείτε για το ματσάρισμα, το αναθεματισμένο. Είμαι εγώ τόσο άσχετος και πεζός, που κάθομαι και μετράω μόνο τα μετρήσιμα; Είμαι κακός; Είμαι κάπου λάθος; Πού είμαι λάθος ρε παιδιά;