Αισθητικές και λειτουργικές βελτιώσεις

Reaction score
5
Εδώ προτείνω να βάζουμε τις σκέψεις/προτάσεις/wishlists/nice-to-have για την αισθητική και λειτουργική βελτίωση του avsite. Προφανώς κάποια πράγματα ακόμα δουλεύονται, άλλωστε η μετάπτωση ήταν σε πολύ γρήγορο χρόνο, αλλά καλό θα ήταν να επικοινωνούμε τα παραπάνω και να προχωρούν οι βελτιώσεις στο μέτρο του δυνατού και του εφικτού. Όπως μπορείτε να καταλάβετε η κάθε πλατφόρμα έχει πολλές δυνατότητες αλλά και κάποιους περιορισμούς, και όλα πρέπει να εξετάζονται με το ROI του χρόνου και κόστους που βάζουμε.
Στο ψητό λοιπόν, προτείνω να ευθυγραμμιστούν οι κολώνες του index, ως αισθητική βελτίωση. Δείτε το επισυναπτόμενο:

Attachments

Reaction score
5
Επίσης:
Παρατηρώ ότι αν το δικό μου post είναι το τελευταίο/πρόσφατο σε ένα thread, μπορώ να κάνω EDIT. Αν γράψουν κι άλλοι πιο πρόσφατα, δεν μπορώ να αλλάξω το δικό μου. Μερικές φορές παρατηρώ ορθογραφικά λάθη (θεός φυλάξoι από τον Reginald...), ή έχω κάτι να προσθέσω, και θα ήθελα αυτήν την δυνατότητα.
Ευχαριστώ

Reaction score
5
Επίτηδες το έβαλα βρε κουτό, για να αποδείξω το επιχείρημά μου... :grin:
Βέβαια αυτό καταρρίφθηκε, γιατί μπόρεσα να διορθώσω το προηγούμενο post...:)
Σε παλιότερα topics δεν μπορώ όμως, γιατί;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: Αισθητικές και λειτουργικές βελτιώσεις

Έχεις την δυνατότητα edit μόνο αμέσως μετά το post. Θα το δούμε και αυτό το πρόβλημα...

Reaction score
298
Στην αρχική σελίδα του φόρουμ:
http://www.avsite.gr/vb/index.php
οι σειρές και στήλες έχουν ποικίλο ύψος και πλάτος, οπότε η σελίδα δίνει την εντύπωση στραβοχυμένου λουκουμά. Δεν υπάρχει κανείς λόγος να μην είναι όλα αυτά στοιχημένα και ζυγισμένα, με όλες τις ομοειδείς σειρές να έχουν το ίδιο ύψος και όλες τις ομοειδείς στήλες να έχουν το ίδιο πλάτος.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Για λόγους "ασφαλείας" και για να μην λέμε και ξελέμε... ;) έχω δώσει δυνατότητα edit των μηνυμάτων τους σε όλους, αλλά μόνον για χρονικό περιθώριο 30 λεπτών από την στιγμή που ποστάρουν. Μετά πάπαλα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
οι σειρές και στήλες έχουν ποικίλο ύψος και πλάτος, οπότε η σελίδα δίνει την εντύπωση στραβοχυμένου λουκουμά. Δεν υπάρχει κανείς λόγος να μην είναι όλα αυτά στοιχημένα και ζυγισμένα, με όλες τις ομοειδείς σειρές να έχουν το ίδιο ύψος και όλες τις ομοειδείς στήλες να έχουν το ίδιο πλάτος.
Θα το φιάξουμε.

Reaction score
14
στον κειμενογράφο (τον advanced) δεν έχει "strikethrough" επιλογή, φτιάξτε το γιατί ο ντόχερτυς θα έχει πρόβλημα να προφέρει τον Σπανουδάκη....!!!!!

Reaction score
5
Ώστε δεν διαβάζεις τα προηγούμενα posts ε; Χμ...:rolleyes:

Reaction score
1
Απάντηση: Αισθητικές και λειτουργικές βελτιώσεις

Αυτό που έχω να αναφέρω ίσως είναι και θέμα αισθητικής και λειτουργικότητας.
Με την προηγούμενη πλατφόρμα η κάθε σελίδα είχε δυνατότητα εμφάνισης περισσότερων posts μια και το καθε post απαιτούσε λιγότερο χώρο-πλάτος για τα των γραφικών του (avatar, μπάρες διαχωρισμού κ.λ.π). Επισημαίνοντας την υποκειμενικότητα της παρατήρησης, προσωπικά στο συγκεκριμένο κομμάτι προτιμώ την παλιά πλατφόρμα δλδ να δοθεί μικρότερος χώρος στα των γραφικών και να έχουμε δυνατότητα εμφάνισης στην ίδια σελίδα περισσότερων μηνυμάτων. Θεωρώ ότι έχεις πιο εποπτική εικόνα κατ΄αυτό τον τρόπο.

Reaction score
14
Επίσης να ανέβει ο αριθμός των images/per post καθώς μόλις βάλεις κανα smiley το γονάτισες το θέμα!! Ενοχλητικότατος περιορισμός

Reaction score
52
Τα Smileys δεν δουλεύουν!!!!
Φαίνονται μόνο δύο : :confused::rolleyes:

τα υπόλοιπα φαίνονται οι κωδικοί τους (και στο ...more...)!!!!

Επίσης όταν κάναμε quote ένα post, μπορούσαμε να προσθέσουμε quotes απο posts άλλων!!!!!
Τώρα όχι!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Αισθητικές και λειτουργικές βελτιώσεις

Αυτό που έχω να αναφέρω ίσως είναι και θέμα αισθητικής και λειτουργικότητας.
Με την προηγούμενη πλατφόρμα η κάθε σελίδα είχε δυνατότητα εμφάνισης περισσότερων posts μια και το καθε post απαιτούσε λιγότερο χώρο-πλάτος για τα των γραφικών του (avatar, μπάρες διαχωρισμού κ.λ.π). Επισημαίνοντας την υποκειμενικότητα της παρατήρησης, προσωπικά στο συγκεκριμένο κομμάτι προτιμώ την παλιά πλατφόρμα δλδ να δοθεί μικρότερος χώρος στα των γραφικών και να έχουμε δυνατότητα εμφάνισης στην ίδια σελίδα περισσότερων μηνυμάτων. Θεωρώ ότι έχεις πιο εποπτική εικόνα κατ΄αυτό τον τρόπο.
Αν εννοείς τον αριθμό των post ανά thread που βγαίνει ανά σελίδα ή αλλιώς maximum displayed posts before page split, αυτός στην smf ήταν 15 ενώ εδώ είναι default 10. Δεν το θεωρώ πρόβλημα μιας και ενδεχομένως βοηθάει στο πιο γρήγορο κατέβασμα της σελίδας, αλλά αν θέλετε το κάνουμε 15 κι εδώ. Σε καμία περίπτωση ο αριθμός αυτός πάντως δεν έχει να κάνει με γραφικά ή skins.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τα Smileys δεν δουλεύουν!!!!
Φαίνονται μόνο δύο : :confused::rolleyes:
Και τα άλλα δουλεύουν μόνο που δεν φαίνονται. Θα το φιάξουμε.

Επίσης όταν κάναμε quote ένα post, μπορούσαμε να προσθέσουμε quotes απο posts άλλων!!!!! Τώρα όχι!!!!
Μπορείς. Σε κάθε post υπάρχει το κουμπί multi quote (multi off/on). Από όσα post το πατήσεις (το κάνεις on) θα πάρεις το κείμενο στο δικό σου.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Νίκο, υπάρχει περίπτωση να αφαιρέσουμε το ξεχωριστό πλαίσιο του κάθε μηνύματος? Θεωρώ ότι έτσι μπερδεύει και "βαραίνει" στο μάτι η κάθε σελίδα. Οπως επίσης κι αυτό που είπε ο ΠανΚροκ [offtopic]ο οποίος θεωρητικά ταξιδεύει προς τα πίσω αυτή την ώρα, με το καλό να έρθει[/offtopic] για το πλάτος, τσάμπα χώρος χαμένος βρε παιδί μου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.144
Members
38.537
Νεότερο μέλος
gkondos