- Reaction score
- 1
Κουτσομπολιά ένθεν κι ένθεν...

Δεν ειναι θεμα ανδρισμου, ειναι θεμα μυαλου τις περισσοτερες φορες...Και για μενα δεν υφισταται θεμα.
Ενα μονο εχω να πω:
Το αντριλικι δεν φαινεται οταν φτυνεις εκει που ξερεις πως ο αλλος δεν θα δει ποτε.Το αντριλικι φαινεται οταν εχεις καταλαβει το λαθος σου και το αναγνωριζεις.
Συγχαρητηρια λοιπον σε καποιον διοτι μετα απο πολυ καιρο(καλιο αργα παρα ποτε) μου εδειξε πως ειναι πραγματικος αντρας!
Οπως ειπε και ο Νικος πριν απο εμενα, υποκλινομαι μαγκα μου!![]()
Νικο Τσαρουχα, οι εκρηξεις που κανεις ανα καιρους χωρις να ονοματιζεις, ριχνοντας τα βελη σου "κατα παντος υπευθυνου" ενοχλουν το ιδιο με τις συκοφαντιες παντος... (Αυτο μετα απο συζητηση με αρκετους χρηστες εκτος πιστας)...
eNeRGy, πες τους "εκτός πίστας" ότι εγώ προτιμώ να τα χώνω ευθέως και ότι βλέπω να το λέω επί τόπου χωρίς να τα μασάω, χωρίς να το βουλώνω μη τυχόν και δυσαρεστήσω κάποιον. Βλέπεις από "δημόσιες σχέσεις" (βλέπε τον τίτλο του παρόντος), εγώ δεν έχω ανάγκη. Ούτε για Δήμαρχος πάω ούτε για φορουμάρχης. Τα κατορθώματα των politicallycorrectτα ξέρουμε όλοι, (από εμπρός πόσο σε αγαπάμε και από πίσω το μαχαίρωμα σύννεφο).
Όσοι ενοχλούνται δε, προφανώς έχουν τους λόγους τους, άρα ούτε ανύπαρκτη είναι η κατάσταση ούτε ασαφής και στην τελική, άσε με να έχω το δικαίωμα να αντιδρώ όταν εντάσσουν αυτό που αγαπώ στα πλαίσια της απάτης. Όποιος θέλει αντιδρά, όποιος θέλει συμφωνεί και όποιος θέλει σφυράει αδιάφορα...
.Μα ... εσύ!ποιος ειναι ο "πατομπουκαλος"
Μα ... εσύ!
Να'σαι καλα Σπυρο.Και (ανυπερθέτως) ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.
Φυσικά και ξέρω......δεν ξερεις περι τινος προκειται
Φυσικά και με αφορά......δεν σε αφορα αμεσα
Τώρα μου λες ότι με μια φορά πο@στης δεν γίνεσαι, οπότε να κάτσω να το φχαριστηθώ? Φίλους έχεις? Τους υποστηρίζεις? Μην απαντάς......θιγεσαι αντι αλλων, αμεσα εμπλεκομενων
Μόνον όταν με αναγκάζουν......λες οτι δεν ασχολεισαι και τελικα ασχολεισαι
Μα δεν ασχολούμαι εγώ με κανένα φόρουμ....θες να ηρεμησουν τα πραγματα και συνεχως τα σκαλιζεις
Έχεις απόλυτο δίκιο, δυστυχώς......νομιζεις οτι θα βαλεις μυαλο σε αμυαλους
Έτσι νομίζεις. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε πείσω για το αντίθετο αλλά από την άλλη στο κούτελό μου δεν γράφει πουθενά "όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει", άρα καλώς μου ρίχνεις ευθύνες αλλά κακώς τόσες πολλές....στα δυσκολα ( τα εν οικο εννοω ) ουσιαστηκα εχεις σηκωσει τα χερια ψηλα
Νομίζω ότι εξηγήθηκα. Σκοπός της ζωής μου δεν είναι να είμαι αρεστός ή να χτυπάω πλάτες. Όποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει, δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι λειτουργώ, that's me... sorry.Απλα σκεψου και τους υπολοιπους, που καθε λιγο και λιγακι, διαβαζουν ενα Νικο να "κουναει το δαχτυλο".