Δημόσιες Σχέσεις...

NIX

Reaction score
0
Ο καθένας είναι ελεύθερος να γράφει οτι θέλει.
Εφόσον τα forum είναι δημόσια υπόκεινται και σε δημόσια κριτική.Καλή ή κακή.
Το ίδιο κάνουμε κ`εμείς στο Hitech και στον Ηχο.Κανείς δεν είναι απρόσβλητος της κακιάς κριτικής,είτε την αξίζει είτε οχι.
Δεν νομίζω οτι πρέπει να μας χαλάει κάτι τέτοιο ούτε να μας πτοεί.Ισα-ισα πρέπει να μας δίνει κίνητρο να κάνουμε ακόμα καλύτερη δουλειά.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Κύριοι χρόνια πολλά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ.... Stop!

Ειναι χρονιάρες μέρες και ΔΕΝ πρέπει να πέφτουν χαρακτηρισμοί για ΚΑΝΕΝΑ μέλος οποιουδήποτε δικτυακού χώρου.

Μην πιστέψετε εσφαλμένα οτι αντι-χαρακτηρίζοντας κάποιους βοηθάτε το χώρο μας. Αντιθέτως απομακρύνετε κάποια "ιδιαίτερα" για μέλη που για κάποιο καιρό ήταν μαζί μας και τώρα για κάποιους άλλους αδιευκρίνιστους...απέχουν.

Δεν χωρίζουμε τίποτα με κανέναν και τόσο ο Αντρέας οσο και εγώ πλέον μαθαμε να χειριζόμαστε κατηγορίες και ενίοτε λάσπες με μηδενική αντίκρουση χαρακτηρισμών όπως αρμόζει στον χώρο μας που δημιουργήθηκε με πολύ κόπο.

Ειμαι σίγουρος πλέον, γιατι η ιστορία έχει αφήσει αδιαψευτα στίγματα, οτι η παρέα μας οχι μόνο μεγαλώνει αλλά ενισχύεται και με άτομα που μέχρι και τη σημερινή μας "πολεμάνε".

Ευχομαι καλή χρονια σε όλους και να θυμίσω οτι το μόνο που έχουμε να χωρίσουμε στο Avsite είναι το πάθος που κουβαλάει ο καθένας μας πηγαινοντας σπίτι του από τις φανταστικές συγκεντρώσεις που δημιουργούμε με πολύ κόπο και μεράκι.

Παρακαλώ πολύ να μην δοθεί ΚΑΜΙΑ συνέχεια στο παρόν και ο κ.Τσαρουχάς να κλειδώσει το θέμα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2007

Reaction score
4
Συμφωνω απολυτα με τον NIX.
Αυτη ειναι και η μαγεια του Internet , με τα καλα και τα κακα του.....ο μηδενικος περιορισμος στα παντα. Το μονο μεσο που μας εχει απομεινει ως ανθρωποι με απολυτη ελευθερια στην γνωση και στην αποψη.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897
Φίλε Νίκο και φίλε pseiras, συμφωνώ απόλυτα με το γεγονός ότι όλοι πρέπει να δεχόμαστε την κριτική. Αν μου υποδείξετε λοιπόν κριτική, ευχαρίστως να την διαβάσω, διότι το μόνο που διαβάζω είναι συκοφαντίες και κατηγορίες για απάτη, πράγματα που βεβαίως επιδέχονται ακόμη και νομικές συνέπειες. Μην ξεχνάτε ότι το βασικό όπλο των φόρουμ είναι η δυνατότητα για διάλογο (ή τουλάχιστον αυτό λέμε ότι μας κάνει να διαφέρουμε από τα περιοδικά). Αν μου δείξετε έναν διάλογο ή αν μου υποδείξετε (από αυτούς που διαδίδουν όσα διαδίδουν), αυτόν που δέχτηκε έστω το... "ιδού η ρόδος" (ήτοι να πάει και να δει μόνος του), θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας.

Δεν θα ξανασχοληθώ, δεν έχω καμία απολύτως όρεξη να ασχολούμαι με ανθρώπους που δεν το αξίζουν, παρόλο που όσοι με ξέρουν, μπορούν να καταλάβουν πόσο στα όριά μου είμαι. Το θέμα όσο κι αν φαίνεται ότι αγγίζει μόνον τους άμεσα εμπλεκόμενους (βλέπε Καφάτο και Σία, υπεύθυνους του
test), επί της ουσίας μας αφορά όλους όσους γράφουμε και βοηθάμε το AVSite, διότι μας εντάσσει αυτομάτως στην μηχανή παραγωγής χρήματος ενός ανθρώπου ή ενός μαγαζιού. Σε προσωπικό επίπεδο όχι απλά εκνευρίζομαι αλλά βγαίνω εντελώς από τα ρούχα μου, σε σημείο που μπορώ να γίνω άκρως επικίνδυνος (και δεν κάνω καθόλου πλάκα).

Η ιστορία του καθένα μας είναι καταγεγραμμένη. Ακόμη και ο πιο κουτός, ο πιο νέος στην αρχή μπορεί να μπερδευτεί, να παραπληροφορηθεί, να παραπλανηθεί. Κάποτε όμως, αργά ή γρήγορα, θα καταλάβει καλά τι «παίζει».

Βγάζω πραγματικά το καπέλο και υποκλίνομαι σε όσους έχουν το σθένος και την εσωτερική δύναμη να ξεχάσουν για λίγο την αυθυποβολή ή την υποβολή στην οποία υποβάλλονται εδώ και πολύ καιρό, να γυρίσουν και να πούνε απλά «ναι έκανα μ@λ@κία, τώρα το κατάλαβα». Κι όπως λέει και η υπογραφή κάποιου φίλου, ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός ελίσσεται και ο ηλίθιος... επιμένει.

Φίλε μου Βαγγέλη Λάμπρου, στις κατηγορίες του AVSite, άρχοντες είναι οι Συντονιστές τους. Στην δική σου/σας κρίση λοιπόν, για το αν το θέμα θα κλειδωθεί ή όχι. Εμένα δεν μου πέφτει λόγος, φυσικά θα συμφωνήσω με ότι επιλέξετε...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Και για μενα δεν υφισταται θεμα.
Ενα μονο εχω να πω:
Το αντριλικι δεν φαινεται οταν φτυνεις εκει που ξερεις πως ο αλλος δεν θα δει ποτε.Το αντριλικι φαινεται οταν εχεις καταλαβει το λαθος σου και το αναγνωριζεις.
Συγχαρητηρια λοιπον σε καποιον διοτι μετα απο πολυ καιρο(καλιο αργα παρα ποτε) μου εδειξε πως ειναι πραγματικος αντρας!
Οπως ειπε και ο Νικος πριν απο εμενα, υποκλινομαι μαγκα μου!;)

Για τον αλλον μην περιμενετε να πω τιποτα.

Ας ληξει εδω.
Εχουμε πιο σοβαρα θεματα να ασχοληθουμε.
Και ας δεχτουμε κριτικη σε αυτα που ερχονται...;)

Reaction score
4
Υπερασπιστικα το μεσο και οχι τον ανθρωπο που οπως διαβασα και εγω εδω και καιρο κατηγορει γιατι παρακολουθω και εγω 2-3 φορουμς. Υπερασπιστικα το μαγικο αυτο μεσο που συνδιαζει με ανεπαναληπτο τροπο την απολυτη δημοκρατια και την απολυτη αναρχια ταυτοχρονα.
Αυτο το μεσο που καθημερινα μας γλυτωνει λεφτα, μας δινει απλοχερα γνωση και ψυχαγωγια και ειναι το μονο που εξισωνει ολους τους ανθρωπους , πραγμα που δεν εχει ξαναγινει στην ιστορια του ανθρωπου. Μπορει να μιλαει ολο το βραδυ ο φτωχος με τον πλουσιο , ο επιστημονας με τον αμορφωτο , ο κακος με τον καλο και ο αδικος με τον δικαιο.
Οποτε ειναι εγωιστικο οταν πραγματικα θελουμε να γευτουμε μονο την καλη πλευρα αυτου του μεσου που τοσο αγαπαμε και τοσο πολυ εχει μπει στην ζωη μας. Ειναι αναποφευκτα αυτα που εγιναν και μια ζωη θα γινονται και γινονται και παντου (εχω πολλα παραδειγματα) και καλο ειναι να μενεις στα καλα μονο και να μαθεις να αγνοεις. Δεν μπορεις να κανεις και τιποτα αλλο. Δεν υπαρχουν πια χαζοι και ο κοσμος καταλαβαινει και δεν επιρρεαζεται.

ΟΠΟΤΕ
Ψυχραιμια και καθαρο μυαλο πανω απο ολα φιλοι μου.

Reaction score
5
Και για μενα δεν υφισταται θεμα.
Ενα μονο εχω να πω:
Το αντριλικι δεν φαινεται οταν φτυνεις εκει που ξερεις πως ο αλλος δεν θα δει ποτε.Το αντριλικι φαινεται οταν εχεις καταλαβει το λαθος σου και το αναγνωριζεις.
Συγχαρητηρια λοιπον σε καποιον διοτι μετα απο πολυ καιρο(καλιο αργα παρα ποτε) μου εδειξε πως ειναι πραγματικος αντρας!
Οπως ειπε και ο Νικος πριν απο εμενα, υποκλινομαι μαγκα μου!;)
Δεν ειναι θεμα ανδρισμου, ειναι θεμα μυαλου τις περισσοτερες φορες...

Νικο Τσαρουχα, οι εκρηξεις που κανεις ανα καιρους χωρις να ονοματιζεις, ριχνοντας τα βελη σου "κατα παντος υπευθυνου" ενοχλουν το ιδιο με τις συκοφαντιες παντος... (Αυτο μετα απο συζητηση με αρκετους χρηστες εκτος πιστας)...

Εαν βγαινεις απο τα ρουχα σου, ή ηρεμισε πριν γραψεις, ή γραψε ξεκαθαρα τι λες για να μην φανατιζεις και αλλους με τις ασαφειες σου και διαιωνιζετε μια κατασταση, ουσιαστικα ανυπαρκτη...

ΥΓ. μποχερτι, συγνωμη για τα πτωχα ελληνικα μου!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897
Νικο Τσαρουχα, οι εκρηξεις που κανεις ανα καιρους χωρις να ονοματιζεις, ριχνοντας τα βελη σου "κατα παντος υπευθυνου" ενοχλουν το ιδιο με τις συκοφαντιες παντος... (Αυτο μετα απο συζητηση με αρκετους χρηστες εκτος πιστας)...

eNeRGy, πες τους "εκτός πίστας" ότι εγώ προτιμώ να τα χώνω ευθέως και ότι βλέπω να το λέω επί τόπου χωρίς να τα μασάω, χωρίς να το βουλώνω μη τυχόν και δυσαρεστήσω κάποιον. Βλέπεις από "δημόσιες σχέσεις" (βλέπε τον τίτλο του παρόντος), εγώ δεν έχω ανάγκη. Ούτε για Δήμαρχος πάω ούτε για φορουμάρχης. Τα κατορθώματα των politically correct τα ξέρουμε όλοι, (από εμπρός πόσο σε αγαπάμε και από πίσω το μαχαίρωμα σύννεφο).

Όσοι ενοχλούνται δε, προφανώς έχουν τους λόγους τους, άρα ούτε ανύπαρκτη είναι η κατάσταση ούτε ασαφής και στην τελική, άσε με να έχω το δικαίωμα να αντιδρώ όταν εντάσσουν αυτό που αγαπώ στα πλαίσια της απάτης. Όποιος θέλει αντιδρά, όποιος θέλει συμφωνεί και όποιος θέλει σφυράει αδιάφορα...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Δημόσιες Σχέσεις...

eNeRGy, πες τους "εκτός πίστας" ότι εγώ προτιμώ να τα χώνω ευθέως και ότι βλέπω να το λέω επί τόπου χωρίς να τα μασάω, χωρίς να το βουλώνω μη τυχόν και δυσαρεστήσω κάποιον. Βλέπεις από "δημόσιες σχέσεις" (βλέπε τον τίτλο του παρόντος), εγώ δεν έχω ανάγκη. Ούτε για Δήμαρχος πάω ούτε για φορουμάρχης. Τα κατορθώματα των politicallycorrectτα ξέρουμε όλοι, (από εμπρός πόσο σε αγαπάμε και από πίσω το μαχαίρωμα σύννεφο).

Όσοι ενοχλούνται δε, προφανώς έχουν τους λόγους τους, άρα ούτε ανύπαρκτη είναι η κατάσταση ούτε ασαφής και στην τελική, άσε με να έχω το δικαίωμα να αντιδρώ όταν εντάσσουν αυτό που αγαπώ στα πλαίσια της απάτης. Όποιος θέλει αντιδρά, όποιος θέλει συμφωνεί και όποιος θέλει σφυράει αδιάφορα...

Νικο κι εγω συμφωνω με το φιλο παραπανω. Συμφωνω και μαζι σου αλλα..

...θα ηταν καλυτερα , αντι να ριχνεις τελεσιγραφα και "ψιλοαπειλες", να χρησιμοποιουσες το "ευθεως χωσιμο σου" σε κατι "βρωμο-πεννες" που δεν κανουν τιποτα αλλο εδω μεσα, απο το να ασχολεισαι με το αλλο φορουμ, και σε πραγματα που δεν σε αφορουν αμεσα. Δεν νομιζω να ειπε κανεις για σεν καμμια κουβεντα.

Και μιας και αποτι φανηκε γνωριζεις, πες μας και στους υπολοιπους ποιος ειναι ο "πατομπουκαλος" να μαθουμε, αφου τα λες ολα μπροσατα και οχι πισοπλατα :confused:.

Καλη χρονια !

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897
Χρήστο Καλή Χρονιά και σε σένα!

Την ευθύνη των δικών μου λεγομένων έχω και όχι οποιουδήποτε άλλου, συνεπώς ρώτα αυτόν που έγραψε αυτό που ρώτησες. Εγώ απάντησα σε αυτόν που έπρεπε, για να μην θιχτεί λάθος άνθρωπος, απλό είναι.

Ο βαθμός ευθιξίας επίσης είναι ένα πολύ σχετικό θέμα για τον καθένα μας, οπότε τι με αφορά και τι όχι, είναι αλλουνού παπά. Αν σου δώσω ένα παράδειγμα θα καταλάβεις...

Αλλά τέλος πάντων, το πρόβλημα πιο είναι? Ότι με ενοχλεί να λένε διάφορα για το avsite ή ότι το αναφέρω? Νομίζω ότι ο καθένας κάνει τις επιλογές του Χρήστο...

Reaction score
0
Απάντηση: Δημόσιες Σχέσεις...

Και καλα κανεις.

Απλα σκεψου και τους υπολοιπους, που καθε λιγο και λιγακι, διαβαζουν ενα Νικο να "κουναει το δαχτυλο".

Ειναι πολυ ασχημο, ειδικα οταν .......

...δεν ξερεις περι τινος προκειται
...δεν σε αφορα αμεσα
...θιγεσαι αντι αλλων, αμεσα εμπλεκομενων
...λες οτι δεν ασχολεισαι και τελικα ασχολεισαι
...θες να ηρεμησουν τα πραγματα και συνεχως τα σκαλιζεις
...νομιζεις οτι θα βαλεις μυαλο σε αμυαλους
...στα δυσκολα ( τα εν οικο εννοω ) ουσιαστηκα εχεις σηκωσει τα χερια ψηλα

Ελπιζω να με καταλαβαινεις.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897
Re: Απάντηση: Δημόσιες Σχέσεις...

Βρε Χρήστο...

...δεν ξερεις περι τινος προκειται
Φυσικά και ξέρω...

...δεν σε αφορα αμεσα
Φυσικά και με αφορά...

...θιγεσαι αντι αλλων, αμεσα εμπλεκομενων
Τώρα μου λες ότι με μια φορά πο@στης δεν γίνεσαι, οπότε να κάτσω να το φχαριστηθώ? Φίλους έχεις? Τους υποστηρίζεις? Μην απαντάς...

...λες οτι δεν ασχολεισαι και τελικα ασχολεισαι
Μόνον όταν με αναγκάζουν...

...θες να ηρεμησουν τα πραγματα και συνεχως τα σκαλιζεις
Μα δεν ασχολούμαι εγώ με κανένα φόρουμ.

...νομιζεις οτι θα βαλεις μυαλο σε αμυαλους
Έχεις απόλυτο δίκιο, δυστυχώς...

...στα δυσκολα ( τα εν οικο εννοω ) ουσιαστηκα εχεις σηκωσει τα χερια ψηλα
Έτσι νομίζεις. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε πείσω για το αντίθετο αλλά από την άλλη στο κούτελό μου δεν γράφει πουθενά "όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει", άρα καλώς μου ρίχνεις ευθύνες αλλά κακώς τόσες πολλές.

Απλα σκεψου και τους υπολοιπους, που καθε λιγο και λιγακι, διαβαζουν ενα Νικο να "κουναει το δαχτυλο".
Νομίζω ότι εξηγήθηκα. Σκοπός της ζωής μου δεν είναι να είμαι αρεστός ή να χτυπάω πλάτες. Όποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει, δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι λειτουργώ, that's me... sorry.

Reaction score
0
Απάντηση: Δημόσιες Σχέσεις...

Μακαρι να υπηρχε χρονος να γραφουμε ωρες....αλλα δυστυχως.

Καποια στιγμη θα μιλησουμε και μαλλον θα καταλαβεις τι εννοω.

Να μαστε καλα και καλη χρονια και παλι !

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts