Ντοκιμαντέρ για το A.c.a.

Reaction score
298
Κα-τα-πλη-κτι-κό! Έξοχο! Μπράβο! Ιδίως μου άρεσε το σημείο όπου κάποιος λέει "αθρώποι". Δείχνει ένα πάντρεμα εστετισμού και λαϊκότητας πολύ σπάνιο στους (φευ! παγκοσμιοποιημένους :-| ) καιρούς μας. Έξοχο! Κα-τα-πλη-κτι-κό! Μπράβο!

Reaction score
298
Χμμμ, όχι ιδιαίτερα. Δεν υπήρχε στονάρισμα, πατάγατε γερά πάνω στις νότες, δίνατε έμφαση και ερμηνευτικό βάθος στις καταλήξεις - ίσως μία παραπάνω έμφαση στην κίνηση για να υποστηρίξετε το τραγούδι να ήταν σκόπιμη. Έχετε σκεφτεί τη λύση "Φωκάς Ευαγγελινός"?

Reaction score
14
με τόση μούρλα και κ@βλ@ που εχουν οι Αθρώποι αυτοί... το αξίζουν το χόμπυ τους και ΝΑΙ... δεν θα γίνω πιρόγα.... ΔΕΝ ΘΑ Γινω εγώ πιρόγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ το είπα....!!!!!! Ξαλάφρωσα!!!

Reaction score
0
Αυτό το φιλμάκι κυκλοφορεί καιρό τώρα στο φόρουμ της klipsch..

Κάποτε θα είχε ανακαλυφθεί σχεδόν απ' όλους μας, γιατί ψάχναμε γενικά θέματα άσχετα τιμής...τώρα για πολλούς πρέπει να το "διαφημίσει" ένας από τους πρωταγωνιστές.

Κάποτε, δεν κοιτούσαμε να "θάψουμε" ότι ακριβό βρίσκαμε στο νετ αλλά απλά να χαζέψουμε μηχανήματα...
Τώρα ψάχνουμε να βρούμε "ευκαιρίες" και να "καλυφθούμε" για τις αγορές μας από την αποδοχή καποιων ανθρώπων για αυτές σε διαφορα φόρουμ..

Αν αυτό δε λέγεται πείνα της αγοράς, ποιο είναι?

Συγνώμη, δεν μου το βγάζετε από το μυαλό, πως όλα από εκει ξεκινούν... :(

Reaction score
298
Και πολύ γερομπισμπικαριό βρε παιδί μου, Fixodent, Depends και δε συμμαζεύεται ... :smoking:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
... και σε άλλα 90 Forums

Αυτό το φιλμάκι κυκλοφορεί καιρό τώρα στο φόρουμ της klipsch...

Κάποτε θα είχε ανακαλυφθεί σχεδόν απ' όλους μας, γιατί ψάχναμε γενικά θέματα άσχετα τιμής...τώρα για πολλούς πρέπει να το "διαφημίσει" ένας από τους πρωταγωνιστές....
... και σε άλλα 90 Forums σε όλο τον κόσμο εδώ και ένα μήνα (εκτός από τα 2 Ελληνικά Forums). Και μέχρι τώρα υπάρχουν 53,000 viewers σε όλο τον κόσμο.

Δεν ξέρω αν κάποιοι απο σας το γνωρίζατε, αλλά κανείς δεν έγραψε κάτι... ουτε στο ένα, ούτε στο άλλο Forum στην Ελλάδα. Δεν είναι ωραίο να το "διαφημίζει" ένας από τους πρωταγωνιστές εδώ στην Ελλάδα ενώ στο εξωτερικό να το διαφημίζουν ξένοι, έχεις δίκιο kastrato!

Εν πάσει περιπτώσει, αν κάποιος ενδιαφέρεται για το πως προέκυψε το φιλμ και άλλα πολυ ενημερωτικά στοιχεία, έχουμε ετοιμάσει μιά ιστοσελίδα @ http://aca.gr/event06-3.htm όπου μπορείτε, εκτός από το φιλμ (που είναι embedded) να ενημερωθείτε για την ανταπόκριση που είχε, links στα συστήματα των "πρωταγωνιστών", την πολύ ωραία μουσική (IMHO) και το λάθος που εγώ προσωπικά έκανα σε κάτι.

Οσον αφορά το φιλμ, κατα την γνώμη μου το περισσότερο ενδιαφέρον είναι από το 15 λεπτό και μετά.

Reaction score
5
Πάντως από τα λίγα που διάβασα σε άλλα forums, βλέπω να γίνεται ευρέως πλακίτσα με αυτά που είδαν...ιδιαίτερα στα αγγλόφωνα forums, που καταλαβαίνω το νόημα των λέξεων λίγο περισσότερο, γίνεται πλακίτσα με το γάντι (ή χωρίς). Δεν είναι απαραίτητο να σας ενδιαφέρει, αλλά μου έκανε εντύπωση που δεν έγραψε κάτι επί αυτού κάποιος από τους πρωταγωνιστές...

Reaction score
298
"Φίφτυ περσέντ ιζ ελεκτρίσιτυ, δε ρακ ιζ θέρτυ περσέντ" ..."Φφφφφφφφφφφάσινεϊτινγκ!" :respect:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Ντοκιμαντέρ για το A.c.a.

Επίσης όταν ακούς, δεν ακούς "απλά"...Έχεις "εκπαιδευτεί" και ακούς υψηλές, χαμηλές, μεσαίες κ.ο.κ....Ε, άμα βρεις χρόνο, ακούς και λίγο μουσική...
Πέρα από τα "διαμάντια" που ακούστηκαν από το συγκεκριμένο "Hi-Endα", το video δεν ήταν κακό. Σκηνοθεσία και soundtrack ήταν ωραία, οπότε βλεπόταν ευχάριστα.

Θα ήταν ενδιαφέρον να υπάρχει και ένα PartII όπου θα βλέπουμε πόση παντόφλα έπεσε μετά τις ομολογίες του πόσο "περίπου" έχουν σκάσει για το σύστημά τους, μπροστά στις συζύγους!Γιατί, εντάξει, ο Πρόεδρος είχε φροντίσει να μην έχει τη σύζυγό του μπροστά, αλλά οι υπόλοιπες το πάθανε το εμφραγματάκι!

Reaction score
14
Πιστεύω οτι δεν θα μπορούσε κάποιος να κάνει κριτική στα χρήματα που ξοδεύει κάποιος άλλος για να κάνει αυτό που αγαπάει η έστω νομίζει ότι αγαπάει...
Με το σκεπτικό ότι δεν θα επέτρεπα στην θειά μου την Κούλα να θεωρεί οτι ξοδεύω πολλά χρήματα για home theater ,με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό δεν θα κρίνω ποτέ την επιλογή της για ένα εξοχικό 100.000 ευρώ στην Λούτσα...
Ο καθένας έχει υπαρκτές η πλασματικές ανάγκες που ικανοποιεί...
Το θέμα εδώ είναι ότι πέρα από ένα πολύ καλό βίντεο και 1-2 ανθρώπους που φαίνεται να γνωρίζουν τι κάνουν και κυρίως γιατί , είδα και κάτι κυριούληδες που τους κόβω να νοιάζονται μόνο για τον διαχωρισμό των ψηλών απο τα χαμηλά στο σύστημά τους και όχι για τον μουσικό διαχωρισμό του όμποε απο το τσέλλο που σε τελευταία ανάλυση θα ήταν το πραγματικά σημαντικό...
Τέτοιες αντιλήψεις νομίζω ότι δεν έχουν θέση σε ένα club σαν αυτό..
Όσο για αυτούς που η αγάπη τους για την μουσική τους οδηγεί στο δρόμο της τέλειας αναπαραγωγής της , νομίζω ότι όσα χρήματα και να δώσουν αξίζει τον κόπο και να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος...
Για τους υπόλοιπους που θα ζεσταίνουν τα καλώδια επί 3 βδομάδες για να μην ακούσουν τον θόρυβο που παράγει η πρίζα του κυρ-Θόδωρου του θυρωρού απο το ισόγειο και που δεν έχουν ιδέα για το πραγματικό concept της ακρόασης τι να πώ... μάλλον χαλάνε χρήματα για να χαρακτηρίζονται γραφικοί...ενώ θα μπορούσαν τελείως τσάμπα...

Reaction score
14
Οι οικονομικές "ομολογίες" καθώς και οι αντιδράσεις των συζύγων και της οικογένειας είναι ....ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!! :respect:

Και το "big spender" ως μουσική υπόκρουση...βεβαίως βεβαίως..... :happy_2:

Παρατήρησε κανείς άλλος ότι "όλοι" ακούν το system και όχι the music;

Reaction score
14
Αμ το άλλο με τα ηχεία που κάλιστα θα "έπαιζαν" στο Ρόδον....
Τοποθετημένα σε δωμάτιο που καλά-καλά δεν παίρνει βάσης/βιβλιοθήκης....τστστσ... :crazy_1:

Πως το πες ρε RDoherty;

Reaction score
0
Προέκταση "ανδρισμού" και επίδειξη σε όλο το μεγαλείο!
Και καλά!
Ρε, καθίστε στα αυγά (club) σας!
Άντεεεεεεεεε!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut