- Reaction score
- 5
Μηπως ξενύχταγε πάλι;;;
εισαι γνωστό party animal! σιγά μην κάθεσαι φρόνιμος στο σπίτι.Τι παλι ρε ,τι παλι?
ήμουν νοσοκομείο για γενικές εξετάσεις. αμα βρεις σε ποιο νοσοκομείο πάω και τις κανω κερδίζεις...χμμμ...εεε...τι να σου δωσω...χμμμ...Posts δεν βλέπω από τον Regunus και ανησυχώ...
ήμουν νοσοκομείο για γενικές εξετάσεις. αμα βρεις σε ποιο νοσοκομείο πάω και τις κανω κερδίζεις...χμμμ...εεε...τι να σου δωσω...χμμμ...
Σου χρωστάω ήδη μια φωτό του Δημητρης Κ. με μπουστάκι και μίνι...τι αλλο...
Μία του Ολυμπιου με κελεμπία;;;:respect::respect:
Σκόραρα πολύ καλα ;-) είχε καιρό να παω τοσο καλα ενα πράμα! :bravo:Ελπίζω να έγραψες καλά στις εξετάσεις! "happy_1"
Σκόραρα πολύ καλα ;-) είχε καιρό να παω τοσο καλα ενα πράμα! :bravo:
λες να φταίει το AVSite? κανει καλο στην υγεία;; ειναι εξετασεις που κανω καθε 3μηνο. 2,5 μηνακια περιπου ειμαι εδώ... μάλλον κατι κανει ο Καφάτος και φροντίζει για την υγεία μας ^_^
+1 :cool_4::cool_4:TO ΓΕΛΙΟ ΣΤΟ AVSITE ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!:happy_5: :happy_5: :happy_5:
Μην τα λες γιατι εχουμε και ζηλιαρηδες εδω μεσα:respect:εισαι γνωστό party animal! σιγά μην κάθεσαι φρόνιμος στο σπίτι.
φαντάζομαι κάθε βράδυ θα είσαι σε άλλο πάρτυ με 20χρονα (μαξ) να σε τριγυρίζουν κιετς. Κάνω λάθος;;;
για σενα δουλεύω... :crazy_1::crazy_1:
ελα ρε... οποιος κανει κανα τσαμπουκά τον σαπίζουμε στο ξύλο.λες να ειναι πρόβλημα;Μην τα λες γιατι εχουμε και ζηλιαρηδες εδω μεσα:respect:
να κόψεις τις κακές παρέες... :happy_8::happy_8:Καλημέρα σας Κυρίες και Κύριοι!!! σε λίγο πάω στον Καφάτο, πω!! πω!!! χαμός θα γίνει...
καλημερα!! εφοδιασου με τα απαραιτητα...παπια, φαρμακα για την πιεση και ολα τα σχετικα.....:happy_8: :happy_8: :happy_5:Καλημέρα σας Κυρίες και Κύριοι!!! σε λίγο πάω στον Καφάτο, πω!! πω!!! χαμός θα γίνει...