Ο καλύτερος σε εικόνα τίτλος hd-dvd !!!!

Reaction score
14
SEABISCUIT-HD-DVD..
Αν δεν το δείτε θα με θεωρείτε υπερβολικό...
Και σαν ταινία είναι πάρα πολύ καλογυρισμένη με υπέροχα πλάνα, χρώματα και καταπληκτική κινηματογράφηση...
Νομίζω ότι όσοι έχουν hd-dvd player ΠΡΕΠΕΙ να αποκτήσουν αυτή την ταινία..
Λεπτομέρειες είναι άχρηστες.. Είναι η τέλεια μεταφορά. ( για μια ταινία που δεν είναι cg!!!)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Βαλε καμμια φωτογραφια βρε ευλογημενε!:happy_5:
Και κοιτα μην μου ερθεις, οταν θα ερθεις, διχως αυτο...:cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Ο καλύτερος σε εικόνα τίτλος hd-dvd !!!!

giorgio-n μήπως γνωρίζεις πότε θα έρθει το HD-XE1 κατά Ελλάδα μεριά?????

Reaction score
14
Να προσπαθήσω βρε παιδιά και να δώ πως θα βγούν....
Μάλλον για σήμερα με βλέπω..:cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο καλύτερος σε εικόνα τίτλος hd-dvd !!!!

Μεσα στον Μαρτιο...:bravo:
Thanks, αν αληθεύει και κάνει κάτω από 900Ε το παίρνω χωρίς δεύτερη σκέψη(πιο πολύ για τις αναλογικές 5.1 παρά για το 1080p) και ας μη λανσαριστούν ποτέ hd-dvd τίτλοι με ελληνικά.....Καλύτερα άριστο player και εισαγωγή τίτλων παρά τρισάθλια player και τίτλοι με ελληνικά μόνο από τη Sony Pictures.....

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο καλύτερος σε εικόνα τίτλος hd-dvd !!!!

Thanks, αν αληθεύει και κάνει κάτω από 900Ε το παίρνω χωρίς δεύτερη σκέψη(πιο πολύ για τις αναλογικές 5.1 παρά για το 1080p) και ας μη λανσαριστούν ποτέ hd-dvd τίτλοι με ελληνικά.....Καλύτερα άριστο player και εισαγωγή τίτλων παρά τρισάθλια player και τίτλοι με ελληνικά μόνο από τη Sony Pictures.....
Παρ' το παρ' το!! Κάνε την βλακεία, που έκανα κι εγώ!! Κι αν ξαναδείς κανονικό DVD μετά, να μου γράψεις!!!:happy_5::happy_5:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο καλύτερος σε εικόνα τίτλος hd-dvd !!!!

Παρ' το παρ' το!! Κάνε την βλακεία, που έκανα κι εγώ!! Κι αν ξαναδείς κανονικό DVD μετά, να μου γράψεις!!!:happy_5::happy_5:
:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
0

Απίστευτο!!!!!!!!!!!!
Το hd-dvd πήρε τα πάνω του....(τουλαχιστον στις ΗΠΑ)

Our industry sources have checked in with some MAJOR release info today.

First, a bit of BVHE news: Sources are telling us to expect Buena Vista to release Mel Gibson's Apocalypto (for Touchstone) and Venus (for Miramax - the Peter O'Toole film) on 5/22.

Meanwhile, Sony Pictures is expected to debut both Catch and Release and Stomp the Yard on disc in May (exact street date TBA).

Now for that Universal news. Let's start with HD-DVD. Specific dates are still TBA, but here's what the studio is prepping for high-definition over the summer (most of the April and May titles are already confirmed):

April - The Good Shepherd, Smokin' Aces, The Game, The Jerk, The Hitcher, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, The Nutty Professor

May - Alpha Dog, The 40-Year-Old Virgin: Unrated, Smokey and the Bandit, Hurricane, Skeleton Key, The River, Midnight Run, The Frighteners, The Big Lebowski, Dragonheart, Lost in Translation

June - Breach, Bruce Almighty, Liar Liar, Sneakers, Born on the 4th of July, Scent of a Women, Daylight, Monty Python's The Meaning of Life, Meet Joe Black, Mallrats, Being John Malkovich, Mystery Men, American Me, The Watcher, Bulletproof

July - Billy Madison, The War, The Wedding Date, Dante's Peak, Cat in the Hat, Dead Silence, The Bourne Identity, The Nutty Professor 2, In Good Company, Streets of Fire, Hot Fuzz, Sea of Love, Darkman, Shaun of the Dead, Deliver Us from Eva

August - Heroes: Season One

September - The Last Starfighter, Legend, Battlestar Galactica: Season One, For the Love of the Game, Knocked Up, Evening, The Getaway: Unrated, Patch Adams, Cat People[/b][/b]

As of now, all the above titles are HD-DVD only, but we've learned that there's some "executive upheaval" going on in the studio's home video division right now, so things could change.

Now this last past is very interesting and goes along with the rumors I've heard that Universal are considering a switch to blu-ray, or supporting both, very soon.

Reaction score
14
Το πάλεψα για να πάρετε μια ιδέα... Είμαι τελείως πρωτάρης σε φωτογράφιση του προβολέα...

Attachments

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Ο καλύτερος σε εικόνα τίτλος hd-dvd !!!!

Το hd-dvd πήρε τα πάνω του....(τουλαχιστον στις ΗΠΑ)
[/QUOTE]

Δες και στην Ευρώπη...Το έχω κάνει ξανά πόστ αλλά δεν θυμάμαι πού..Θέλει ψάξιμο..

http://forums.highdefdigest.com/showthread.php?t=3010

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο καλύτερος σε εικόνα τίτλος hd-dvd !!!!

Ορίστε

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.595

Η δεύτερη φωτό από αριστερά είναι συγκινητική. Αν είχε και πατάτες θα ήταν πιο καλή. :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Λοιπόν την ταινία την έχω σε HD και είναι πράγματι πολύ καλή.
Ειδικά στα εξωτερικά πλάνα είναι απόθέωση χρωμάτων και ευκρίνειας.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο καλύτερος σε εικόνα τίτλος hd-dvd !!!!

Ενοώ να κυκλοφορίσει Ελλάδα κανονικά....δεν παραγγέλνω ποτέ κάτι που κοστίζει 850Ε από το internet.......Πόσο μάλλον από άλλη χώρα...

Reaction score
0
το amazon.fr έχει τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ σε HD-DVD.
Ημερομηνία κυκλοφορίας 07/03/07.
Δεν γράφει όμως τίποτα για γλώσσες και υπότιτλους.. :pc:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.817
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos