HD-DVD Για όλα τα μέλη του Avsite

Reaction score
2
Μηπως να δοκιμασετε να εγκαταστησετε το UDF 2.5 DRIVER ?
Αυτο χρειαζεται και για να δειτε hddvd απο το xbox360 hddvd.
To βρισκετε ευκολα στο διαδικτυο.

Reaction score
3
Κι εμένα δεν μου παίζει, αν και βλέπω τα αρχεία.
Έχω ένα DVD-ROM ASUS & 1 TEAC RW.

Reaction score
19
Τα R-Disk που χρησιμοποίησες Ανδρέα είναι τα γνωστά Ritek? Γιατί αν ναι, οι ασυμβατότητες μαζί τους και τα κακά γραψίματα δεν έχουν τελειωμό... Από τα πλέον κακόφημα!

Θέλεις να σε βοηθήσω στην αποστολή μόλις φτάσει το δικό μου; Όσοι έχουν πρόβλημα, να τους το ξαναστείλω εγώ.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: HD-DVD Για όλα τα μέλη του Avsite

Τα R-Disk που χρησιμοποίησες Ανδρέα είναι τα γνωστά Ritek? Γιατί αν ναι, οι ασυμβατότητες μαζί τους και τα κακά γραψίματα δεν έχουν τελειωμό... Από τα πλέον κακόφημα!

.

Χμ αυτό δεν το γνωρίζω εάν είναι τα ιδια.
Παντως εχω γράψει εκατοντάδες από δαύτα και τα εχουν χρησιμοποιήσει ουκ ολίγα μελη στο παρελθόν χωρις πρόβλημα.
Παντα βεβαια ο τροπος εγγραφης ηταν με το Decrypter σε Iso.
Τωρα τα πραγματα βρίσκονται ακόμα σε πρωτογενή σταδιο και θα υπάρχουν καποιες ασυμβατότητες.
Αλλωστε και το nero pου χρησιμοποίησα ως εγγραφέα στην πραγματικότητα δεν ειναι ακομα 100% ικανο για εγγραφές σε HDDVD η BD.

Reaction score
3
Τα αρχεία τα παίζω με πολύ σπάσιμο και τόσο χάσιμο ταχύτητας που το σταματάω.
Αντίθετα ότι αρχείο HD έχω παίξει, το παίζει άψογα.

Reaction score
3
Όχι δυστυχώς, άλλωστε δεν είχα κάποιο για να δοκιμάσω.
Μη μου πεις ότι με την σύνθεση που έχω (PIV 3.0Ghz, 2x512MB & MSI FX-5700LE 256MB), δεν θα μπορώ να δω .evo;
Κάηκα. Λύση πέραν της αναβάθμισης υπάρχει;

Reaction score
6
Απάντηση: HD-DVD Για όλα τα μέλη του Avsite

Μπορει να παίζει και αυτό ως σενάριο.
Μπορεί επίσης το dvdrom σου να εχει αργή μετάδοση ( δοκίμασες να το ripαρεις και να το παίξεις από τον σκληρο;)
Μπορεί να σου λείπουν κάποιοι codec
Μπορει … διαφορα πράγματα αλλα από την στιγμη που βλέπεις τα αρχεία δεν εχεις σίγουρα τα προβλήματα ασυμβατότητας που γραφω παραπάνω.

Reaction score
3
Θα το δοκιμάσω αυτό που λες για κατέβασμα στο σκληρό και θα σου πω αύριο.
Ευχαριστώ, δεν το είχα σκεφτεί αυτό για το ριπάρισμα.
Αν όμως είναι και θέμα codec, τότε τι πρέπει να κάνω;

Reaction score
2
Όχι δυστυχώς, άλλωστε δεν είχα κάποιο για να δοκιμάσω.
Μη μου πεις ότι με την σύνθεση που έχω (PIV 3.0Ghz, 2x512MB & MSI FX-5700LE 256MB), δεν θα μπορώ να δω .evo;
Κάηκα. Λύση πέραν της αναβάθμισης υπάρχει;
Φιλε μου, λυπαμαι που θα σε δυσαρεστησω, αλλα ΔΕΝ υπαρχει αλλη λυση.
Κι εγω με p4 3.2 kai ati x800xt δεν παιζει αυτα τα αρχεια.
Ειναι κωδικοποιημενα σε mpg4 - vc1 που ειναι πολυ βαρυ.
Χρειαζεσαι ενα Intel 6600 για να εισαι σιγουρος (ο μονος επεξεργαστης που μπορει να παιξει και το Χμεν 3 - Bluray - ).

Reaction score
3
Δεν πειράζει, άλλωστε το έχω πει ότι δεν μπορούμε πάντα να είμαστε απολύτως καλυμμένοι τεχνολογικά.
Και το SD καλό είναι, θα το δουλέψω κανά 2 χρόνια ακόμα και μετά που όλα θα είναι καλά και χωρίς προβλήματα στο HD, τότε θα προχωρήσω σε αυτό.
Μέχρι τότε θα βολεύει και το upscale.

Reaction score
2
Υπάρχει η λύση του υπερχρονισμού με όλα τα ρίσκα που συνεπάγεται. Με ένα
p4 3.2 (ανεβασμένο στα 4.0) και μια 128 6600gt με ελαφρώς ανεβασμένη συχνότητα λειτουργίας, μπορεί κανείς να δει 1080p mpg4 - vc1 χωρίς το παραμικρό σπάσιμο. Το έχω δοκιμάσει και δουλεύει.

Reaction score
3
Καλό ακούγεται, αλλά δεν είμαι υπέρ του υπερχρονισμού εξαιτίας όλων των ρίσκων που αναφέρεις.

minas

Πισιά
Reaction score
4.189
p4 3.2 (ανεβασμένο στα 4.0) και μια 128 6600gt με ελαφρώς ανεβασμένη συχνότητα λειτουργίας, μπορεί κανείς να δει 1080p mpg4 - vc1 χωρίς το παραμικρό σπάσιμο. Το έχω δοκιμάσει και δουλεύει.
Από 3.6 και πάνω είσαι πρακτικά καλυμμένος.
Θέλει προσοχή η ρύθμιση του μηχανήματος, όμως. Ένα HD-optimized σύστημα θα είναι πιο αποτελεσματικό από ένα άλλο με 1GHz παραπάνω...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: HD-DVD Για όλα τα μέλη του Avsite

Εγώ έχω Pentium 4 2.93GHz,μνήμη ram DDR1 1GB,κάρτα 6600GT 256MB.............καλά είναι?

Reaction score
0
Ήταν περίπου 11 το πρωί όταν μία συνάδελφος του άφησε ένα φάκελο στο γραφείο. Δεν έδωσε σημασία μιας και είχε συχνή αλληλογραφία με εταιρίες.
Με την άκρη του ματιού του πρόσεξε ότι αυτός ο φάκελος δεν έμοιαζε με κανένα άλλον από όσους είχε μέχρι σήμερα λάβει.
Ήταν σχεδόν κουδούνι από την εργασία στο υπολογιστή του και το γράμμα ήταν μία καλή δικαιολογία για ένα μικρό διάλειμμα.
Πήρε το φάκελο στα χέρια του και πριν ακόμη τον γυρίσει για να δει το αποστολέα, κατάλαβε ότι ήταν αυτό που περίμενε καιρό τώρα. Ήταν σίγουρα από τον Ανδρέα, σκέφτηκε και βάλθηκε να τον ανοίξει με βία.
Είχε δίκιο, μέσα του χαμογελούσε ένα χειροποίητο δισκάκι, γεμάτο από trailers υψηλής ανάλυσης. Μπράβο Ανδρέα μας, ήταν αυτό ακριβώς που ζητούσε εκείνη τη στιγμή, μια γερή δόση από χαρά και ένα χαμόγελο.

Αποφάσισε να φύγει νωρίς από τη δουλειά. Το άξιζε στο κάτω κάτω, είχε πολύ καιρό να φύγει νωρίς. Η απόσταση δουλειά – σπίτι έγινε ξαφνικά πολύ μεγάλη, παρόλο που κατάφερε να ξεφύγει από το απογευματινό μποτιλιάρισμα.

Επιτέλους σπίτι του. Όλα έπρεπε να γίνουν σωστά, σχεδόν τελετουργικά. Έβαλε το δισκάκι στο νέο HD DRIVE της παιχνιδοκονσόλας του, άναψε ένα κάμελ σκέτο και περίμενε την πανδαισία των χρωμάτων. Το μηχανάκι έκανε τον χαρακτηριστικό θόρυβο και ξεκίνησε να διαβάζει τον δίσκο. Επιτέλους σκέφτηκε. Το βαθύ μαύρο στην οθόνη της τηλεόρασης τον έκανε να χαμογελάσει. Όσο περίμενε η αγωνία του μεταβλήθηκε σε άγχος, αργούσε πολύ να παίξει ο δίσκος, πάρα πολύ. Ίσως ήταν έτσι γραμμένος, ίσως ήταν και η ιδέα του. Όχι όμως, όχι, το βαθύ μαύρο έμενε εκεί, να γίνεται όλο και πιο σκούρο, να τρωει όλη του τη χαρά.
Μια κραυγή ανέβαινε μέσα απ τα σωθικά του, τον έπνιγε, έκαιγε το λαιμό του. Δεν άντεξε, βούρκωσε και ούρλιαξε όπως ποτέ στη ζωή του....

ΑΝΔΡΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.... ????????????????????????????

Reaction score
2
Εξαρτάται από τα περιθώρια ανεβάσματος του κάθε συστήματος. Μόνο, η προσωπική δοκιμή μπορεί να δείξει. Ξεκινάμε με μικρά βήματα και πολύ προσοχή, μέχρι να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας