TA ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ / CHILDREN OF MEN

Reaction score
6

Το έτος 2027 η ανθρωπότητα μαστίζεται από στειρότητα. Κανένα παιδί δεν έχει γεννηθεί τα τελευταία 18 χρόνια, ενώ ένας 18χρονος, ο νεότερος άνθρωπος της Γης πεθαίνει και το ανθρώπινο γένος κινδυνεύει άμεσα να εκλείψει! Όμως, μέσα στη νέα αυτή εφιαλτική κοινωνία, γεμάτη βία και αντιπαλότητες, ένας πρώην ακτιβιστής, ο Τίο (Κλάιβ Όουεν), θα γίνει απρόσμενα ήρωας της παγκόσμιας επιβίωσης. Η μία και μοναδική έγκυος του πλανήτη είναι η τελευταία ελπίδα επιβίωσης που τους απέμεινε. Και, όταν η ασφάλειά της απειλείται, ο Τίο αναλαμβάνει να την προστατεύσει από το θανάσιμο κίνδυνο...
Πρωτοποριακό, φουτουριστικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τους υποψήφιους για Oscar® Κλάιβ Όουεν-Τζουλιαν Μουρ και τον 2 φορές βραβευμένο με Oscar® Μάικλ Κέιν! Συναρπαστική πλοκή, ζοφερή ατμόσφαιρα και έντονη δράση, από τον υποψήφιο για Oscar® δημιουργό Αλφόνσο Κουαρόν (`Θέλω και τη μαμά σου`, `Ο Χάρι Πότερ και ο αιχμάλωτος του Αζκαμπάν`) ! Η ταινία απέσπασε 3 υποψηφιότητες για Όσκαρ® 2007: Καλύτερης Διεύθυνσης Φωτογραφίας, Καλύτερου Μοντάζ και Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑUDIO VISUAL

Reaction score
6
Απάντηση: TA ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ / CHILDREN OF MEN

Αρχικό μήνυμα απο giorgio-n

Προχθές είδα σε dvd την ταινία "τα παιδιά των ανθρώπων" με τους Clive Owen, Julianne Moore και τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Michael Caine...
Δεν έχει νόημα να αποκαλύψω το στόρυ..

Θα πρότεινα να την δείτε πάνω από όλα για την καλύτερη κινηματογράφηση των τελευταίων χρόνων κατά τη γνώμη μου..

Η έκδοση dvd μου άρεσε πάρα πολύ με πολύ έντονη την τρισδιάστατη αίσθηση και εξαιρετική κωδικοποίηση χωρίς εμφανή τεχνουργήματα..

Θα έχω στα χέρια μου σε 7-8 μέρες και την hd-dvd έκδοση οπότε και θα ακολουθήσει review..
To κάδρο είναι 1.85.1 και του πάει πολύ...

http://www.imdb.com/title/tt0206634/

Reaction score
6

:oops: :pc:
Ζητω συγνώμη αλλα από λαθος στη μεταφορά του τοπικ στη σωστή κατηγορία αναγκάστηκα να περασω τα μηνύματα σας μεσω του δικού μου name.

Reaction score
0

:oops: :pc:
Ζητω συγνώμη αλλα από λαθος στη μεταφορά του τοπικ στη σωστή κατηγορία αναγκάστηκα να περασω τα μηνύματα σας μεσω του δικού μου name.
Nevermind......:smoking:

Reaction score
14
εγώ δεν τα δέχομαι αυτά...

...να μου αποσταλεί έγγραφη συγγνώμη με χαρτόσημο από την νομαρχία Θεσ/νίκης και ιδιόχειρη σφραγίδα του νομάρχη"γνώρισα και τον Σβαρτσενέγγερ" Ψωμιάδη ..

...και φωτογραφία με τον Τ2...

...με αφιέρωση σε μένα...

:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0

Αν κατάλαβα καλά Ανδρέα ήθελες να το βάλεις στην κατηγορία dvd ενώ ήταν στα hd-dvd/blu-ray.........γιατί όμως?:sad:

Reaction score
6

Αν κατάλαβα καλά Ανδρέα ήθελες να το βάλεις στην κατηγορία dvd ενώ ήταν στα hd-dvd/blu-ray.........γιατί όμως?:sad:
Γιατι ο Γιωργος αναφερόταν στην dvd version της ταινίας ( από τον τίτλο έως το περιεχόμενο ) και όχι σε HD η BD.

Reaction score
0

Γιατι ο Γιωργος αναφερόταν στην dvd version της ταινίας ( από τον τίτλο έως το περιεχόμενο ) και όχι σε HD η BD.
αααααααααα..........δεν το πρόσεξα......keep up the good work.....:cool_4:

Reaction score
6
Απάντηση: Re: TA ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ / CHILDREN OF MEN

εγώ δεν τα δέχομαι αυτά...

...να μου αποσταλεί έγγραφη συγγνώμη με χαρτόσημο από την νομαρχία Θεσ/νίκης και ιδιόχειρη σφραγίδα του νομάρχη"γνώρισα και τον Σβαρτσενέγγερ" Ψωμιάδη ..

...και φωτογραφία με τον Τ2...

...με αφιέρωση σε μένα...

:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Συγνώμη σου ζητω
συγχώρεσε με
και αν έφταιξα
πικρα το ομολογώ.
:cool_2:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Εμένα τώρα, γιατί δεν μου άρεσε η ταινία???:sad:
Δεν την είδα ακόμα, αλλά μήπως φταίει το γεγονός οτι παίζει η Τζουλιάν Μουρ? Εμένα προσωπικά με έχει ξενερώσει σε πολλές ταινίες, μερικές από τις οποίες πολύ αξιόλογες...

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: TA ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ / CHILDREN OF MEN

Συγνώμη σου ζητω
συγχώρεσε με
και αν έφταιξα
πικρα το ομολογώ.
:cool_2:
Με έχεις καλύψει....
Την επόμενη φορά όμως που θα κάνεις τέτοιο ασυγχώρητο λάθος θα σε βάλω να τραγουδήσεις Έφη Σαρρή "πετάω,πετάω.."...
...να το θυμάσαι...

"happy_1" "happy_1" "happy_1"

Reaction score
62
Δεν την είδα ακόμα, αλλά μήπως φταίει το γεγονός οτι παίζει η Τζουλιάν Μουρ? Εμένα προσωπικά με έχει ξενερώσει σε πολλές ταινίες, μερικές από τις οποίες πολύ αξιόλογες...
Κι εμένα δεν μου αρέσει η Τζούλιαν Μούρ! Προσπαθώ να θυμηθώ μια απαράδεκτη ταινία, που και καλά προσπαθούσαν να την πείσουν ότι ο γιός της δεν υπήρξε ποτέ!!! Αλλά δεν είναι ο λόγος που δεν μου άρεσε η ταινία. Έτσι κι αλλιώς ο ρόλος της ήταν μικρός.Ίσως άλλα περίμενα κι άλλα είδα...

Reaction score
14
(παίζει για λίγο...μην το πεις πουθενά....σσσσστ)

Reaction score
14
Κι εμένα δεν μου αρέσει η Τζούλιαν Μούρ! Προσπαθώ να θυμηθώ μια απαράδεκτη ταινία, που και καλά προσπαθούσαν να την πείσουν ότι ο γιός της δεν υπήρξε ποτέ!!! Αλλά δεν είναι ο λόγος που δεν μου άρεσε η ταινία. Έτσι κι αλλιώς ο ρόλος της ήταν μικρός.Ίσως άλλα περίμενα κι άλλα είδα...

λες το forgotten...από τις πιο τραγικές ταινίες που έχω δεί.....τη σιχάθηκα..
..στο " children of men " μου άρεσε και το story αλλά έπαθα πλάκα με την κινηματογράφηση και την φωτογραφία...γενικά με το καδράρισμα του σκηνοθέτη..
Πιστεύω πως μόνο και μόνο για κάποιες σκηνές αξίζει να την δει κάποιος...

Reaction score
62
λες το forgotten...από τις πιο τραγικές ταινίες που έχω δεί.....τη σιχάθηκα..
..στο " children of men " μου άρεσε και το story αλλά έπαθα πλάκα με την κινηματογράφηση και την φωτογραφία...γενικά με το καδράρισμα του σκηνοθέτη..
Πιστεύω πως μόνο και μόνο για κάποιες σκηνές αξίζει να την δει κάποιος...
Μπράβο!! Αυτή ήταν!! Μιλάμε έριξα το γέλιο της ζωής μου...κι μετά θυμήθηκα ότι έδωσα 7€ να τη δώ στο σινεμά και μου κόπηκε το γέλιο!!

Reaction score
14
Μπράβο!! Αυτή ήταν!! Μιλάμε έριξα το γέλιο της ζωής μου...κι μετά θυμήθηκα ότι έδωσα 7€ να τη δώ στο σινεμά και μου κόπηκε το γέλιο!!
για κακή μου τύχη την είχα δει και εγώ στο σινεμά αυτή τη τραγωδία για ταινία...αν δεν ήμουν με παρέα θα είχα φύγει χαλαρά...

Reaction score
0
Μου άρεσαν πολύ τα σκηνικά και η φωτογραφία.
Ειδικά η σκηνή της μάχης είναι καταπληκτική.

Από εκεί και πέρα η ταινία με κούρασε πολύ συνολικά, παρά το ενδιαφέρον σενάριο και την καλή σκηνοθεσία.
Η πλοκή-δράση είναι απελπιστικά αργή,η μουσική απλά ανύπαρκτη και το τέλος προβλέψιμο.:sleeping:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis