Αχχχ... Γυναίκες!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Βρε παιδια τι Αχχχχ Γυναικες λετε και μου δειχνετε κατι πυραυλακια εδαφους -αερος και Patriot ?Mηπως τα εχετε χοντροπαιξει με τα παλιοστερεοφονικα σας?
Και για να εχουμε καλο ερωτημα γυναικες δεν ειναι αυτες?????????????

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Οπισω :mad_3: ωρε γκιαουρηδες παντρεμενοι που θελετε και Γιωτα !! "happy_1" "happy_1"

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Αρπα τη Μαρίνε!!! :happy_8: :happy_8:

Με Γιωτα κακο της Grandezza κεφαλης σου !! :happy_8: :happy_8:

Η κοπελα θα θελει τις βολτες της . Ξεχνα τις ακροασεις και τους δισκους των 180 γραμμαριων !! και σαν τζεντλεμαν θα πρεπει να μαθεις και για τα ....καρατια !!"happy_1" "happy_1"

Reaction score
0
Originally Posted by LUXMAN
..............θα πρεπει να μαθεις και για τα ....καρατια !!

Δεν ειναι τυχαίο οτι η κορυφαία σειρά της b&w ονομάζεται Diamond

Reaction score
5

Η κοπελα θα θελει τις βολτες της . Ξεχνα τις ακροασεις και τους δισκους των 180 γραμμαριων !! και σαν τζεντλεμαν θα πρεπει να μαθεις και για τα ....καρατια !!"happy_1" "happy_1"
Προφανώς δεν έχεις ιδέα για την Γιώτα...:happy_8::happy_8::happy_8:

Reaction score
4.399

Καλέ, είμαι λάτρης του βινυλίου!!!!!!!! :prof: :crazy_3: :crazy_3:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Αρπα την και πάλι Μαρίνε! :happy_8: :bravo:
Ηδη ετοιμάζω "μουσικό" πρόγραμμα... :happy_2:

Μην προτρεχεις , μην προτρεχεις !!! Ασε να μας πει ποιο βινυλιο και σε ποια διαμαντια θα ηθελε να επενδυει ο συνοδος της :happy_9: , μη χαιρεσαι !!

Αν δε , κρινω απ το avatar της ψαξε και εσυ για βινυλια "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"

Reaction score
4.399
Μην προτρεχεις , μην προτρεχεις !!! Ασε να μας πει ποιο βινυλιο και σε ποια διαμαντια θα ηθελε να επενδυει ο συνοδος της :happy_9: , μη χαιρεσαι !!

Αν δε , κρινω απ το avatar της ψαξε και εσυ για βινυλια "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"

Τα βινύλια τα αγοράζω μόνη μου.:prof:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Πρωτον δεν διευκρινιζει ΠΟΙΑ βινυλια και δευτερον σε σιωπηρη αντιδιαστολη δεν αγοραζει τα ...αδαμαντινα μονη της :happy_4:

Ο αγων συνεχιζεται .....:happy_9:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Aντρικο κοιτα τι θα βαλω στα Ναυτιλια....................Θα λαμπει ο τοπος την νυχτα !!!!!!!!
Εμαθα οτι η Μαρια η ασκημη ειναι gay.......!!!!!!!!!
Ξερεις κανεις τιποτα?

Attachments

Reaction score
4.399
Πρωτον δεν διευκρινιζει ΠΟΙΑ βινυλια και δευτερον σε σιωπηρη αντιδιαστολη δεν αγοραζει τα ...αδαμαντινα μονη της :happy_4:

Ο αγων συνεχιζεται .....:happy_9:

Λοιπόν...

1)το SL-BD22D μου μια χαρά την κάνει τη δουλειά του... :prof:

2) ποια βινύλια; Όχι ρούχα πάντως! :happy_5: Κυρίως classic rock. Και hard rock κι ελληνικά.

Υ.Γ. Και να πω ότι κάποια κλασικά κομμάτια δεν τα αφήνω να μου τα πάρουν άλλοι. π.χ. πριν μερικές μέρες αγόρασα-μεταξύ άλλων όπως G 'n' R , Fleetwood Mac, Bryan Adams, Sacred Mushroom-το βινύλιο των VIP's που περιέχει το "Χωρίς εσένα". Το θυμάστε; Αθάνατο κομμάτι. (και με 1e :happy_9: ) :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
5
ΑΦΟΥ ΡΕ ΨΕΥΤΡΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΑΚΟΥΓΕΣ ΕΧΘΕΣ! και παλιότερα ΒΑΝΔΗ!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.937
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm