PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Reaction score
4
Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Εγώ έχω 4... σε όλα πας στο "create new user" και "master acount" μετά.
Οκ thanks και παλι φιλε θα το δοκιμασω :cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Εγώ δεν έχω καταφέρει να γραφτώ ακόμα στο PS Network :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ....................το usb μόντεμ του Οτέ δεν έχει θύρα ethernet :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: ...................και τώρα σκέφτομαι, να πάρω ένα απλό router με θύρες ethernet ή να πάρω ένα wireless router?

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Εγώ δεν έχω καταφέρει να γραφτώ ακόμα στο PS Network :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ....................το usb μόντεμ του Οτέ δεν έχει θύρα ethernet :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: ...................και τώρα σκέφτομαι, να πάρω ένα απλό router με θύρες ethernet ή να πάρω ένα wireless router?
Παρε κατι γρηγορα.....ειναι κριμα γιατι εχει μπολικα που μπορει να δοκιμασεις:cool_4:

Reaction score
5

Το μεγάλο ατού το παιχνιδιού δεν είναι τα επαναλαμβανόμενα και πολύ εύκολα στο σχεδιασμό τους γραφικά...Έτσι και αλλιώς είναι low rez σε κάποια σημεία...
The 360 also has a clever new way rendering high definition anti aliased back buffers. To accomplish the same effect on PS3 is prohibitively expensive. For this reason I think many games will have no choice but to run in non-HD resolutions on the PS3 version, use a lower quality anti aliasing technique, or do back buffer upscaling.

Αρα οσα ειπε ο προγραμματιστης τα βλεπουμε στην πραξη ΗΔΗ!
I rest my case...:smoking:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Εγώ δεν έχω καταφέρει να γραφτώ ακόμα στο PS Network :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ....................το usb μόντεμ του Οτέ δεν έχει θύρα ethernet :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: ...................
Πάντως μέχρι τότε μπορείς να δοκιμάσεις να συνδέσεις με ένα crossover cable αν έχεις, το pc σου με το ps3.
Internet connection sharing στο pc, easy config στο ps3 και μπορεί να δουλέψει.
http://community.eu.playstation.com/showthread.php?t=35755

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Πάντως μέχρι τότε μπορείς να δοκιμάσεις να συνδέσεις με ένα crossover cable αν έχεις, το pc σου με το ps3.
Internet connection sharing στο pc, easy config στο ps3 και μπορεί να δουλέψει.
http://community.eu.playstation.com/showthread.php?t=35755
Το καλώδιο ethernet που έβαλε η τσιγκουνο-Sony :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: μέσα στο πακέτο είναι κοντό.............:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: .................αύριο θα ψάξω για ασύρματο router(Wi-fi)........πήρα που πήρα την ακριβή έκδοση(60GB) ας μην πάει χαράμι.............όταν έρθει το Full Auto 2 θέλω να μπορώ να το απολαύσω online..........(ευτυχώς το online gaming της Sony είναι δωρεάν............και της Nintendo το ίδιο............η μόνη που το χρεώνει είναι η M$.......:happy_6: )...................το PS Store δεν με ενδιαφέρει και έτσι θα ανοίξω μόνο 1 ελληνικό λογαριασμό.........................:happy_6:

Reaction score
0

Kαλά βρε αντίχριστε και εσύ...το click πήγες και αγόρασες???"happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"
Είχα να επιλέξω μεταξύ 6-7 ταινιών στο PMW που ήταν η μία χειρότερη από την άλλη, πήρα το Click & το Stealth (έχω δει το μισό και κοιμήθηκα, τρελά αποτυχημένη αγορά αλλά θα το τελειώσω κάποια στιγμή), άρα η ντροπή μου είναι διπλή. :happy_9:
Η κατάστασή μου είναι πολύ low tech για κάποιο καιρό, το έχω ξαναπεί. Στις 23'' (υπνοδωμάτιο) που το έχω αυτή τη στιγμή η διαφορά μεταξύ 480p και 720p ή 1080i δεν είναι σχεδόν καθόλου αισθητή. Αυτό που είναι συγκλονιστικό είναι τα χρώματα, οπότε μέχρι την αγορά άλλης TV θα αρκεστώ πρακτικά σε αυτά. Με μια plasma τριετίας στο σαλόνι δεν υπάρχει κανένας τρόπος σύνδεσης, το έχω εξαντλήσει. 480p ούτως ή άλλως βέβαια.
Για παιχνίδια οι 23'' δεν είναι κακές, όσο και αν νιώθεις ότι δεν βλέπεις ούτε τα μισά απ' όσα θα έπρεπε. Για ταινίες όμως δεν έχει σχεδόν κανένα νόημα, γι' αυτό και οι αγορές μου θα είναι πολύ περιορισμένες μέχρι την αλλαγή TV.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Είχα να επιλέξω μεταξύ 6-7 ταινιών στο PMW που ήταν η μία χειρότερη από την άλλη, πήρα το Click & το Stealth (έχω δει το μισό και κοιμήθηκα, τρελά αποτυχημένη αγορά αλλά θα το τελειώσω κάποια στιγμή), άρα η ντροπή μου είναι διπλή. :happy_9:
Η κατάστασή μου είναι πολύ low tech για κάποιο καιρό, το έχω ξαναπεί. Στις 23'' (υπνοδωμάτιο) που το έχω αυτή τη στιγμή η διαφορά μεταξύ 480p και 720p ή 1080i δεν είναι σχεδόν καθόλου αισθητή. Αυτό που είναι συγκλονιστικό είναι τα χρώματα, οπότε μέχρι την αγορά άλλης TV θα αρκεστώ πρακτικά σε αυτά. Με μια plasma τριετίας στο σαλόνι δεν υπάρχει κανένας τρόπος σύνδεσης, το έχω εξαντλήσει. 480p ούτως ή άλλως βέβαια.
Για παιχνίδια οι 23'' δεν είναι κακές, όσο και αν νιώθεις ότι δεν βλέπεις ούτε τα μισά απ' όσα θα έπρεπε. Για ταινίες όμως δεν έχει σχεδόν κανένα νόημα, γι' αυτό και οι αγορές μου θα είναι πολύ περιορισμένες μέχρι την αλλαγή TV.
Και ύστερα μου έλεγες ότι το 1080i δεν έχει διαφορά από το 720p............:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: .........................εννοείται ότι στις 23" δεν έχει διαφορά ούτε και από το 480p.................."happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" ..........................πάντως όταν αποφασίσεις να πάρεις tv πάρε Panasonic....................αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω........................ότι θες ρώτα εμένα και τον antony6(έχει κι αυτός μία τις ίδιας σειράς..........και έτσι θα σου επιβεβαιώσει ότι και η δικιά του παίζει καλύτερα στα 1080i.......και έχει ανάλυση 1024*768)........οι οποίες στην κυριολεξία είναι και πάμφθνηνες............:happy_4:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Και ύστερα μου έλεγες ότι το 1080i δεν έχει διαφορά από το 720p............:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: .........................εννοείται ότι στις 23" δεν έχει διαφορά ούτε και από το 480p.................."happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" ..........................πάντως όταν αποφασίσεις να πάρεις tv πάρε Panasonic....................αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω........................ότι θες ρώτα εμένα και τον antony6(έχει κι αυτός μία τις ίδιας σειράς..........και έτσι θα σου επιβεβαιώσει ότι και η δικιά του παίζει καλύτερα στα 1080i.......και έχει ανάλυση 1024*768)........οι οποίες στην κυριολεξία είναι και πάμφθνηνες............:happy_4:
Δεν ξαναμιλάω, "assuming foot in mouth position" που λένε. Μεγάλο χουνέρι. :smoking:

Εννοείται ότι δεν μπορώ να μιλήσω για το πως παίζει καλύτερα η δική σου.

Hi-rez πάντως σε λίγες ίντσες απλά δεν υπάρχει, άλλη μια απόδειξη επ' αυτού το ρεζίλι μου. Θέλω να πιστεύω ότι σε μεγάλη τηλεόραση θα καταλάβαινα τη διαφορά :happy_9: αλλά δεν ξαναμιλάω - σκάω και ακούω :smoking:

Άμα προτρέξεις πάντως την πάτησες. Η 480p plasma παίζει εξαιρετικά DVD & αρκετά καλά NOVA και δεν ξέρω αν πρέπει να την αλλάξω. Φοβάμαι ότι σε μια 1080p LCD η NOVA θα δείχνει πολύ χειρότερα (και το υπόλοιπο σπίτι θα με κυνηγάει), οι καινούριες plasma που έχουν εκπληκτική εικόνα για gaming είναι ρίσκο (άμα μείνει είδωλο εκεί και αν θα με κυνηγάνε) - δίλημμα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Άμα προτρέξεις πάντως την πάτησες. Η 480p plasma παίζει εξαιρετικά DVD & αρκετά καλά NOVA και δεν ξέρω αν πρέπει να την αλλάξω. Φοβάμαι ότι σε μια 1080p LCD η NOVA θα δείχνει πολύ χειρότερα (και το υπόλοιπο σπίτι θα με κυνηγάει), οι καινούριες plasma που έχουν εκπληκτική εικόνα για gaming είναι ρίσκο (άμα μείνει είδωλο εκεί και αν θα με κυνηγάνε) - δίλημμα.
Εννοείτε ότι η 480p plasma θα παίζει καλύτερα DVD και NOVA γιατί απλούστατα η ανάλυση του DVD και της NOVA περιορίζεται στα 480p άντε στα 576p..................αν θέλεις blu-ray ξεκινάς από τις 32" και πάνω.................εγώ δεν μιλάω στα κουτουρού,δοκιμάζω πρώτα(όπως και ο giorgio-n......:happy_4: )..................έβαλα το Fantastic 4 σε dvd(Sony dvd player) να παίζει ταυτόχρονα με το blu-ray(PS3)..................και η διαφορά είναι εντυπωσιακή.........................τα χρώματα στο dvd είναι σαν ξεβαμμένα..................και με το Stealth το ίδιο έκανα.........μικρότερη διαφορά βέβαια γιατί το Stealth είναι ένα από τα πρώτα της Sony,αλλά και πάλι η διαφορά είναι εμφανής στην tv μου.......:happy_6:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Εννοείτε ότι η 480p plasma θα παίζει καλύτερα DVD και NOVA γιατί απλούστατα η ανάλυση του DVD και της NOVA περιορίζεται στα 480p άντε στα 576p..................
Το θέμα είναι τι κάνεις... Καλό το HD αλλά η πλειονότητα των θεάσεων μου θα είναι για αρκετό καιρό ακόμα SD. Ποδόσφαιρο SD > ντοκυμαντέρ HD.

αν θέλεις blu-ray ξεκινάς από τις 32" και πάνω.................έβαλα το Fantastic 4 σε dvd(Sony dvd player) να παίζει ταυτόχρονα με το blu-ray(PS3)..................και η διαφορά είναι εντυπωσιακή.........................τα χρώματα στο dvd είναι σαν ξεβαμμένα..................και με το Stealth το ίδιο έκανα.........μικρότερη διαφορά βέβαια γιατί το Stealth είναι ένα από τα πρώτα της Sony,αλλά και πάλι η διαφορά είναι εμφανής στην tv μου.......:happy_6:
Άσε τα χρώματα, η διαφορά εκεί είναι όντως συγκλονιστική ανεξαρτήτως διαγωνίου. (Η πλάκα είναι τα extras στο Click που είναι SD αλλά ακόμα χειρότερα από DVD, πραγματικά έχουν τα χάλια τους. Για να τονιστεί η διαφορά; ) Τυπικά διαφωνείς αλλά στην πράξη έρχεσαι στα λόγια μου.
Βλέποντας στις 23'' η εικόνα πραγματικά ασφυκτιά και δεν πιστεύω ότι οι 32'' θα είναι επαρκείς. (Μήπως να πάρω το PS3 παραμάσχαλα στον πατέρα μου που μόλις πήρε να κάνω δοκιμή; ) Σίγουρα δεν είναι μακροπρόθεσμη λύση για BD/HD πάντως.
Αν σκεφτείς ότι σύμφωνα με μετρήσεις η διαφορά 1080p με 720p αρχίζει (από απόσταση 3 μέτρων) να γίνεται αισθητή πάνω από τις 46'', οι μόνοι που πραγματικά βλέπουν τα next-gen δισκάκια σε όλο το μεγαλείο τους είναι οι κάτοχοι προβολέα 1080p. Μιλώντας για την ανάλυση πάντα, γιατί όλα τα υπόλοιπα (contrast, χρώματα) τα απολαμβάνουν σχεδόν όλοι.

εγώ δεν μιλάω στα κουτουρού,δοκιμάζω πρώτα(όπως και ο giorgio-n......:happy_4: )..................
Brown-noser...
Κάνε blind test σε Blu-ray στην τηλεόρασή σου με το ίδιο BD, ρυθμίζοντας το player μία στα 480p και μια στα 1080i και πες μας πόση διαφορά βλέπεις. Στις 23'' είναι πραγματικά ανύπαρκτη, θα είναι ενδιαφέρον να μάθουμε για τις 32'' που είναι και τόσο δημοφιλής διάσταση.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κο

Βλέποντας στις 23'' η εικόνα πραγματικά ασφυκτιά και δεν πιστεύω ότι οι 32'' θα είναι επαρκείς. (Μήπως να πάρω το PS3 παραμάσχαλα στον πατέρα μου που μόλις πήρε να κάνω δοκιμή; ) Σίγουρα δεν είναι μακροπρόθεσμη λύση για BD/HD πάντως.
Αν σκεφτείς ότι σύμφωνα με μετρήσεις η διαφορά 1080p με 720p αρχίζει (από απόσταση 3 μέτρων) να γίνεται αισθητή πάνω από τις 46'', οι μόνοι που πραγματικά βλέπουν τα next-gen δισκάκια σε όλο το μεγαλείο τους είναι οι κάτοχοι προβολέα 1080p. Μιλώντας για την ανάλυση πάντα, γιατί όλα τα υπόλοιπα (contrast, χρώματα) τα απολαμβάνουν σχεδόν όλοι.

Brown-noser...
Κάνε blind test σε Blu-ray στην τηλεόρασή σου με το ίδιο BD, ρυθμίζοντας το player μία στα 480p και μια στα 1080i και πες μας πόση διαφορά βλέπεις. Στις 23'' είναι πραγματικά ανύπαρκτη, θα είναι ενδιαφέρον να μάθουμε για τις 32'' που είναι και τόσο δημοφιλής διάσταση.
Όντως οι 32" δεν είναι μακροπρόθεσμη λύση για blu-ray/hd-dvd..............όμως βλέπεις αρκετή διαφορά από το απλό dvd..................συν το ότι είναι οικονομικές...........και θα δοκιμάσω μέσα στην εβδομάδα να συγκρίνω 480p και 1080i.......................θέλω και 'γώ να δώ τη διαφορά..........................:cool_4:

Reaction score
0

Η διαφορά από το SD (μέσο scart dvd) και BR (από το ps3) είναι τεράστια στις lcd... αν σε ενδιαφέρει SD είναι άλλο θέμα βέβαια.

Εγώ είχα βάλει δίπλα-δίπλα για λίγο μια LCD sharp 1080p 37αρα και μια φτηνή 42 plasma mitsui των 700-800ευρώ , και κατά την γνώμη μου η εικόνα ήταν λίγο καλύτερη στην lcd.
Η πλάσμα φαινόταν να έχει ένα μικρό πρόβλημα στην κίνηση ,και τα χρώματα ήταν χειρότερα, αλλά πιθανότατα είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης.
Επίσης ήταν προφανές ότι ήθελε πιο πολλά pixel ... κυρίως αν δεν ήσουν μακριά.
Από την άλλη είχε κάτι σαν πιο "3d" απεικόνιση αν το λέω σωστά , και όταν ρωτήσαμε κάποιαν που δεν ήξερε τι είναι και είπαμε ότι κοστίζουν το ίδιο , διάλεξε την plasma.

Δοκιμάσαμε και μια 32αρα samsung lcd επίσης φτηνή(3000 αντίθεση υποτίθεται, δεν θυμάμαι μοντέλο) και ήταν εντελώς "2d" , με πολύ χειρότερο μαύρο και αρκετό blur στην κίνηση... ξεχώριζε πολύ από τις άλλες δυο και δεν μπορέσαμε να βελτιώσουμε τα πράγματα με ρυθμίσεις.

ΥΓ
Μιλάω για dvd και nova σήμα από rgb scart ... και φυσικά δεν είμαστε ειδικοί ούτε βγάλαμε άκρη όπως καταλαβαίνετε.

Reaction score
0
Απάντηση: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Πίσω στο θέμα μας..........:happy_6:

http://nexgenwars.com/

Απ'ότι βλέπω το Wii έφτασε τα 6,500,000...............απίστευτο.........το 360 είναι στα 10,450,000 και το PS3 στα 2,800,000.......................

Reaction score
0

Μην πιστεύετε ότι γράφει ο κάθε άσχετος στο ιντερνετ δηλαδή ...
(ή σας έρχεται με email ή οτιδήποτε)

Reaction score
164

Και ποιόν να πιστεύουμε;
Και γιατί να πιστέψουμε εσένα; Ή τα link που δίνεις;
Ή εμένα;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Κοίταξε ρε blizard μπορεί να μην είναι ακριβής αυτό το site αλλά πάνω κάτω καταλαβαίνουμε...............

Reaction score
0

Κάτσε ρε συ,πως είναι δυνατόν να έκανε 400.000 πωλήσεις το Wii σε λιγότερο από μια μέρα?

Reaction score
4

Κάτσε ρε συ,πως είναι δυνατόν να έκανε 400.000 πωλήσεις το Wii σε λιγότερο από μια μέρα?
Ηταν ανοιχτα και το απογευμα τα μαγαζια......:happy_5:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Κοίταξε ρε blizard μπορεί να μην είναι ακριβής αυτό το site αλλά πάνω κάτω καταλαβαίνουμε...............
Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι γράφει ψέματα και υπέρ του 360 όμως, και να μην το παίρνεις της μετρητής...

Τεσπα, απλά επειδή αναφέρετε εδώ, είναι καλό να προειδοποιούμε όσους δεν γνωρίζουν και μπορεί να ξεγελαστούν ότι είναι κάτι σοβαρό.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm