Παρουσίαση Cineversum Blackwing Two

Reaction score
1

Την Τρίτη 29/5/2007 και ώρα 20:00, στο κατάστημα Πετρουπόλεως της Orpheus Audio, θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε από κοντά τον Cineversum Blackwing Two.

Όσοι επιθυμούν να παραστούν στην παρουσίαση, θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μετά από αυτό το μήνυμα. Λόγω χωροταξικών περιορισμών της αίθουσας παρουσίασης, η πρόσκληση θα ισχύει για τις 4 πρώτες συμμετοχές.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάρα πολύ καλή παρουσίαση!!!!!!!!!

Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί αλλά προτεραιότητα έχουν τα μέλη του avsite που δεν έχουν δει πολλές παρουσιάσεις!

Reaction score
3
Με την άδειά σας καιρός είναι να τα πούμε από κοντά. Θα είμαι εκεί!

Reaction score
4
Με εχετε πιασει πανω στην μετακομιση γμτ...και το χειροτερο δεν χωριζω κιολας.

Reaction score
1
Φερε πραγμα!:cool_4:

Αντρέα, χωρίς να θέλω να φανώ για μια ακόμα φορά ο «γκρινιάρης» που όλο ζητάει, είναι κρίμα να αφήσουμε και αυτή τη παρουσίαση να πάει χαμένη, με την έννοια ότι έχουμε τη δυνατότητα αυτή τη φορά να διαπιστώσουμε συγκεκριμένα πράγματα. :crazy_1:
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Πρώτα και καλύτερα, το θέμα της κίνησης που αφορά τα HD-DVD και Bluray δισκάκια. Αν έχουμε π.χ., ένα Ε1 ή ΧΕ1 να δίνει σήμα 1080i σε έναν Crystallio II, που αν θυμάμαι καλά κάνει inverse telecine και θα μας δώσει το καθαρόαιμο 1080p/24fps, μπορούμε επιτέλους να δούμε τι μέγιστα καλύτερη κίνηση μπορούμε να περιμένουμε από τα HD-DVD δισκάκια.
<o:p> </o:p>
Αν δεν μπορούμε να έχουμε τα παραπάνω, θα μπορούσαμε τουλάχιστον να έχουμε ένα Playstation 3 με το τελευταίο firmware 1.80 περασμένο που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες και του δίνει καθαρόαιμη έξοδο 1080p/24fps! Έτσι τουλάχιστον θα μπορούμε να διαπιστώσουμε τι κίνηση να περιμένουμε από τα Bluray δισκάκια.
<o:p> </o:p>
Και τα γράφω όλα αυτά, γιατί διάβασα τις εντυπώσεις ενός μέλους του αμερικάνικου forum από τη Δανία, που έγραψε στο Avsforum ότι είδε σε ένα show στη Δανία το setup που περιγράφω παραπάνω με τη μόνη διαφορά ότι ο scaler ήταν ο VP50 (δεν έχω ιδέα αν μπορούμε να βρούμε έναν VP50) και μάλιστα ο προβολέας ήταν ο Blackwing! Έγραψε λοιπόν ότι είδε κίνηση που ήταν κυριολεκτικά βούτυρο στον Blackwing, ενώ αντίθετα δεν μπορεί να δει την ίδια καλή κίνηση στον δικό του RS1, πάντα με το Playstation 3 και το νέο firmware! Αν λοιπόν ο Blackwing έχει τη δυνατότητα για καλύτερη κίνηση από τον RS1, πιστεύω ότι είναι εξαιρετική ευκαιρία για να το διαπιστώσουμε! :cool_4:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Εννοειται βεβαια πως οι συντονιστες της κατηγοριας δεν λαμβανουν μερος στην διαδικασια συμμετοχης οποτε νομιζω πως μπορουμε να δεχτουμε δυο ατομα ακομα...:cool_4:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αντρέα, χωρίς να θέλω να φανώ για μια ακόμα φορά ο «γκρινιάρης» που όλο ζητάει, είναι κρίμα να αφήσουμε και αυτή τη παρουσίαση να πάει χαμένη, με την έννοια ότι έχουμε τη δυνατότητα αυτή τη φορά να διαπιστώσουμε συγκεκριμένα πράγματα. :crazy_1:
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Πρώτα και καλύτερα, το θέμα της κίνησης που αφορά τα HD-DVD και Bluray δισκάκια. Αν έχουμε π.χ., ένα Ε1 ή ΧΕ1 να δίνει σήμα 1080i σε έναν Crystallio II, που αν θυμάμαι καλά κάνει inverse telecine και θα μας δώσει το καθαρόαιμο 1080p/24fps, μπορούμε επιτέλους να δούμε τι μέγιστα καλύτερη κίνηση μπορούμε να περιμένουμε από τα HD-DVD δισκάκια.
<o:p></o:p>
Αν δεν μπορούμε να έχουμε τα παραπάνω, θα μπορούσαμε τουλάχιστον να έχουμε ένα Playstation 3 με το τελευταίο firmware 1.80 περασμένο που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες και του δίνει καθαρόαιμη έξοδο 1080p/24fps! Έτσι τουλάχιστον θα μπορούμε να διαπιστώσουμε τι κίνηση να περιμένουμε από τα Bluray δισκάκια.
<o:p></o:p>
Και τα γράφω όλα αυτά, γιατί διάβασα τις εντυπώσεις ενός μέλους του αμερικάνικου forum από τη Δανία, που έγραψε στο Avsforum ότι είδε σε ένα show στη Δανία το setup που περιγράφω παραπάνω με τη μόνη διαφορά ότι ο scaler ήταν ο VP50 (δεν έχω ιδέα αν μπορούμε να βρούμε έναν VP50) και μάλιστα ο προβολέας ήταν ο Blackwing! Έγραψε λοιπόν ότι είδε κίνηση που ήταν κυριολεκτικά βούτυρο στον Blackwing, ενώ αντίθετα δεν μπορεί να δει την ίδια καλή κίνηση στον δικό του RS1, πάντα με το Playstation 3 και το νέο firmware! Αν λοιπόν ο Blackwing έχει τη δυνατότητα για καλύτερη κίνηση από τον RS1, πιστεύω ότι είναι εξαιρετική ευκαιρία για να το διαπιστώσουμε! :cool_4:
Οκ Παναγιωτη!
Παιδια τα διαβασατε.
Κανεις με PS3 με το τελευταιο firmware?

Reaction score
1
Η κατηγορία των προβολέων μιλάει για Playstation...

Ωρε που καταντήσαμε... Έτσι και πλακώσουν οι gameάδες εδώ, δε μας ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας :happy_5:

Reaction score
63
Η κατηγορία των προβολέων μιλάει για Playstation...

Ωρε που καταντήσαμε... Έτσι και πλακώσουν οι gameάδες εδώ, δε μας ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας :happy_5:
χεχε... να μαι κι εγώ....:happy_5: :happy_5:

Reaction score
14
Άντε και εγώ μέσα..(χωρίς να κάτσω και να χάσει κάποιος τη συμμετοχή..)
Εγώ θα κάνω τον φωτορεπόρτερ...

Reaction score
1
Συνεπώς, έχουμε σίγουρα:

- Βογιατζάκης
- Joseph
- giorgio-n

με ερωτηματικό

- Ακρατόπουλος
- Dimitris K.

με παρακαλετό

- Dream_GR

Οπότε, οι (4) συμμετοχές θεωρούνται δεδομένες!

Reaction score
14
Θα παρακαλούσα επειδή θα έρθω σε ένα ποσοστό 90% , να μη κλείσει η θέση συμμετοχής εξαιτίας μου..
Όπως είπα και στον Ανδρέα θα έρθω αλλά εκτός πλάνων συμμετοχής .. ( εγώ απλά θα σας δείξω το.. πουλάκι και θα βγάλω φωτογραφίες..:crazy_3: )
Δεν θα ήθελα σε καμιά περίπτωση να στερήσω την χαρά της παρουσίασης από κάποιον άλλον φίλο ..με ακούς pseiro-κώστα?

Reaction score
384
Eδω στην Αγγλια ενα πουλακι μου σφυριξε οτι ο Cineversum ειναι ενας JVC ντυμενος σε Star Wars στολη.
Εγω τον εχω δει κατω απο αθλιες συνθηκες μονο, αρα γνωμη περι του θεματος δεν εχω. Περιμενω με ανυπομονησια τα συμπερασματα σας!

Reaction score
5
Κατα τις 19:30 θα ειμαι εκεί με φωτό και PS3.

Να φέρω και καλώδια; :happy_8: :happy_8:

Reaction score
14
Μάλλον εγώ δεν θα τα καταφέρω..
Έτσι ,να φέρει ο Λάμπρος οπωσδήποτε φωτογραφική..

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.512
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio