Κουτι παραπονων

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τουτη η σκεψη υλοποιειται μετα απο την συμφωνη γνωμη του Γενικου και του Α.Γενικου
Η αφορμη δινεται μετα απο καποια "λογια" που επεσαν συμπτωματικα στα χερια μας και αφορουσαν παραπονα προς την συμπεριφορα ορισμενων διοικουντων-και κυριως την δικη μου.Καθως θεωρω πως τα λογια αυτα "ειπωθηκαν" πισω απο την πλατη μου και δεν μου εδωσαν το δικαιωμα απαντησης-η και απολογιας εαν νομιζετε-θα μπορουσα να εχω αντιδρασει με οποιο δυνατο τροπο απο την στιγμη που δεν υπηρχε η παραμικρη αληθεια πισω απο αυτα.
Για να μην χανουμε τον χρονο μας λοιπον αλλα και για να μην χαλαμε την ζαχαρενια μας διχως λογο σκεφτηκα να ανοιξουμε αυτο το κουτι παραπονων.
Τα παραπονα δεν θα ειναι τεχνικης φυσης αλλα θα αφορουν την συμπεριφορα της διαχειριστικης, της συντονιστικης, αλλα και της ιδιοκτησιακης αρχης.
Αντι να τα κραταμε μεσα μας ειναι 1000 φορες προτιμοτερο να τα συζηταμε και, ει δυνατον, να βρισκουμε και τις λυσεις μαζι.:cool_4:
Εαν καποιος δεν θελει να δημοσιευσει ανοικτα τα παραπονα του, τον προτρεπω να τα εκφρασει μεσω πμ.
Σε καθε περιπτωση ομως μην κρατατε τιποτα μεσα σας...
Ευχαριστω πολυ!

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
θελω κι εγω κατι κατω απο το ονομα μου Ανδρεα.....κατα τα αλλα παραπονο δεν εχω απο κανεναν....:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
1
Εξαίρετη ιδέα, που εύχομαι να πιάσει τόπο. Θα παρακαλούσα, τουλάχιστον αυτό το θέμα να μείνει καθαρό από αστεϊσμούς και χαβαλέδες.

Μακάρι να γίνει το βήμα έκφρασης όσων αισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά με τους συντελεστές ή τη φιλοσοφία του φόρουμ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγώ θέλω να πω πως οι φιλίες και οι ανθρώπινες σχέσεις, δεν μπορούν να στηρίζονται μόνον σε χτυπήματα πλάτης. Όλοι μας χρειαζόμαστε κριτική και όσοι δεν την δέχονται έχουν πρόβλημα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εγώ θέλω να πω πως οι φιλίες και οι ανθρώπινες σχέσεις, δεν μπορούν να στηρίζονται μόνον σε χτυπήματα πλάτης. Όλοι μας χρειαζόμαστε κριτική και όσοι δεν την δέχονται έχουν πρόβλημα.
Συμφωνώ απόλυτα!

Ειλικρίνεια και καλοπροαίρετη διάθεση είναι τα κύρια συστατικά που οδήγησαν το avsite.gr μέχρις εδώ. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε...

Reaction score
4.358
Εγώ θέλω να παραπονεθώ για όλα τα μέλη.

Σας μισώ όλους.

Reaction score
164
Τα έχουμε ξαναπεί... Έχει νόημα να λέμε τα ίδια και τα ίδια;
Από τη στιγμή που είναι πάγια τακτική το ότι δεν γίνονται παρατηρήσεις δημόσια ή ban για προκλητική και υβριστική συμπεριφορά, το ότι δεν σβήνονται μηνύματα ό,τι και να λένε και από τη στιγμή που στο όνομα της ελευθερίας (ελευθεριότητας) του λόγου ο καθένας λέει ό,τι θέλει και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός, τι να κάτσουμε να συζητάμε πάλι;
Προσωπικά έχω βαρεθεί να γκρινιάζω. Βλέπω ότι υπάρχει μέλος με τα 2/3 των μηνυμάτων του με προσωπικές επιθέσεις και αφορμές για καυγά και δεν του έχει γίνει ούτε μία παρατήρηση, οπότε τι να συζητάμε;

Reaction score
14
Συμφωνώ απόλυτα με τον Βασίλη...Έχω φτάσει σε σημείο σήμερα που θέλω να σταματήσω να συμμετέχω....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Κουτι παραπονων

Τα έχουμε ξαναπεί... Έχει νόημα να λέμε τα ίδια και τα ίδια;
Από τη στιγμή που είναι πάγια τακτική το ότι δεν γίνονται παρατηρήσεις δημόσια ή ban για προκλητική και υβριστική συμπεριφορά, το ότι δεν σβήνονται μηνύματα ό,τι και να λένε και από τη στιγμή που στο όνομα της ελευθερίας (ελευθεριότητας) του λόγου ο καθένας λέει ό,τι θέλει και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός, τι να κάτσουμε να συζητάμε πάλι;
Προσωπικά έχω βαρεθεί να γκρινιάζω. Βλέπω ότι υπάρχει μέλος με τα 2/3 των μηνυμάτων του με προσωπικές επιθέσεις και αφορμές για καυγά και δεν του έχει γίνει ούτε μία παρατήρηση, οπότε τι να συζητάμε;
+1000000 :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μιλατε και οι τρεις για ιδιο ατομο η διαφορετικο?
Θα παρακαλουσα τρεις απαντησεις παρακαλω ειτε ανοικτα ειτε μεσω πμ

Reaction score
164
Δεν θα απαντήσω δημόσια, αλλά μέσω pm, γιατί δεν θέλω να φανεί ως προσωπική επίθεση και για κανέναν άλλο λόγο.
Αλλά τρεις συντονιστές και τρεις διαχειριστές δεν έχουν εντοπίσει κάτι;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βλέπω ότι υπάρχει μέλος με τα 2/3 των μηνυμάτων του με προσωπικές επιθέσεις και αφορμές για καυγά και δεν του έχει γίνει ούτε μία παρατήρηση, οπότε τι να συζητάμε;
Γενικώς... υπερβάλεις.
Ειδικώς, μάλλον έχεις άδικο. Δεν υπάρχει περίπτωση το άτομο που περιγράφεις να μην έχει λάβει συστάσεις.

Reaction score
14
Μιλατε και οι τρεις για ιδιο ατομο η διαφορετικο?
Θα παρακαλουσα τρεις απαντησεις παρακαλω ειτε ανοικτα ειτε μεσω πμ

Ξέρεις ήδη την απάντησή μου..
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι σε καμιά περίπτωση δεν περιλαμβάνεσαι στα παράπονά μου ούτε εσύ ούτε κανείς από τους παραπάνω...
Είναι μεγάλη χαρά που σας έχω γνωρίσει και που σας θεωρώ φίλους μου..
Και ευτυχώς εάν θέλω κάτι ή με ενοχλεί μπορώ να σηκώσω το τηλέφωνο και να το λύσουμε σε 1'...
Η παρέμβασή μου εδώ έγινε με αφορμή το πόστ του Βασίλη και που αγγίζει και εμένα...
Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου.

Reaction score
164
Γενικώς... υπερβάλεις.
Ειδικώς, μάλλον έχεις άδικο. Δεν υπάρχει περίπτωση το άτομο που περιγράφεις να μην έχει λάβει συστάσεις.
Γενικώς... δεν υπερβάλω καθόλου. Το ποιός είναι έχει πάει στον Καφάτο.
Ειδικώς, δεν ξέρω αν έχει πάρει συστάσεις κατ ιδίαν και δεν με ενδιαφέρει από τη στιγμή που προσβάλει δημόσια και οι προσβολές μένουν σε δημόσια θέα.
Ξέρεις Νίκο, αν γράψω
"ο Χ είναι π@π@ρας και κwλόπαιδο" θα μείνει για πάντα σε δημόσια θέα. Και αν δεν γίνει δημόσια παρατήρηση, αυτό που μένει ως εντύπωση είναι όντως ότι ο Χ είναι π@π@ρας και κwλόπαιδο...
Και οι prive συστάσεις δεν έχουν νόημα, από τη στιγμή που η κατάσταση συνεχίζεται. Είναι αυταπόδεικτο νομίζω.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Είναι μία καλή ευκαιρία να συζητήσουμε το θέμα και της αυτοσυγκράτησης την ώρα που γράφουμε ένα μήνυμα αλλά και της πολιτικής που πρέπει να ακολουθείται από τους Συντονιστές και πόσο αυστηρή πρέπει να είναι η κάθε τους παρέμβαση...

Reaction score
0
Νομίζω ότι όσο μεγαλώνει ο αριθμός των μελών του site τόσο συχνότερα θα προκύπτει η ανάγκη αποτελεσματικής παρέμβασης των συντονιστών, οπότε καλό θα είναι να ορίσετε από τώρα κάποιους αυστηρότερους κανόνες χρήσης (ή να αρχίσετε να τους εφαρμόζετε) ώστε να αποφευχθούν οι υπερβολές και οι κατηγορίες για άνιση μεταχείριση στο μέλλον.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Είναι μία καλή ευκαιρία να συζητήσουμε το θέμα και της αυτοσυγκράτησης την ώρα που γράφουμε ένα μήνυμα αλλά και της πολιτικής που πρέπει να ακολουθείται από τους Συντονιστές και πόσο αυστηρή πρέπει να είναι η κάθε τους παρέμβαση...
Κάποτε είχα γράψει μια σχετική άποψη... Δεν ξέρω αν είχα προσβάλει κάποιους...

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=32213

Reaction score
14
Δεν υπάρχει καμία υπερβολή στο γεγονός πως κάποιος κάνει κάποιο υβριστικό και προσβλητικό προσωπικό σχόλιο και κανένας δεν ρίχνει την ευθύνη εκεί που πρέπει..
Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει..
Δεν μπορούν οι διαχειριστές και οι συντονιστές να έχουν τον έλεγχο σε ολόκληρο το site 24/7....Απόλυτα κατανοητό και δεκτό..
Απλά όταν υπάρχει παράβαση και την βλέπουν θα πρέπει να αντιδρούν άμεσα και σκληρά...

Reaction score
1
Απάντηση: Κουτι παραπονων

Στη ζωη μου εχω μαθει να μην κρυβωμαι πισω απ'το δακτυλο μου. Δεν μπορει ΕΝΑ ατομο να ειναι κακο και ολοι οι υπολοιποι να ειναι καλοι. Αν εχω καταλαβει καλα αναφερεστε στο "γνωστο" ατομο? Ψαξτε τα συναισθηματα σας, ισως φταιμε ολοι που τον φερνουμαι σε τετοιο σημειο!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo