- Reaction score
- 98.228
Μη σε δω σε κανέναν Θανόπουλο να ...θηλάζεις το μεσημέρι... :happy_8: :happy_5:ολα είναι στον αυτόματο πιλότο... δεν χρειάζεται να κάνω τίποτε!!!!
Μη σε δω σε κανέναν Θανόπουλο να ...θηλάζεις το μεσημέρι... :happy_8: :happy_5:ολα είναι στον αυτόματο πιλότο... δεν χρειάζεται να κάνω τίποτε!!!!
Μολις θυμηθηκα σε ποια ανηκει το χερι με το κοκκινο νυχακι!!!
Ανηψούλα. :happy_5:1η ξαδέρφη του Νίκου;:happy_5: :happy_5: :happy_5:
Ανηψούλα. :happy_5:
Πολύ ποιητικό το στυλ αν και μου θυμίζει έντονα τον Andrew
Πολύ ποιητικό το στυλ αν και μου θυμίζει έντονα τον Andrew
:happy_6:
Dream το επιασες το υπονοουμενο....ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???:happy_9:Μου αρεσει που μεταξυ κατεργαρεων υπάρχει συμμαχία!
[FONT="]Ουτε εγω κανω τον [/FONT][FONT="]Dream [/FONT][FONT="] στο [/FONT][FONT="]photoshop[/FONT][FONT="] ουτε αυτος εμενα! :happy_5::happy_5::happy_5: [/FONT]
simply :respect:Μου αρεσει που μεταξυ κατεργαρεων υπάρχει συμμαχία!
[FONT="]Ουτε εγω κανω τον [/FONT][FONT="]Dream [/FONT][FONT="]στο [/FONT][FONT="]photoshop[/FONT][FONT="] ουτε αυτος εμενα! :happy_5::happy_5::happy_5: [/FONT]
Αστα αυτα!Αφου ξερεις οτι εμενα το χρωμα το μαλλιων,η πυκνοτητα,η υφη η κομμωση,το μηκος...μου ειναι αδιαφορα!:cool_3:Αγάπη μου, δε θυμάσαι καλά. Το κομοδινί ανεφέρετο στα παπούτσια μου.
Οχι,για προχωρα.....Εχω καιρο να διαπληκτιστω με καποιον και μου λειπει....Ξερεις τι σου λεει ο καλουτσικος?:happy_5:
:respect:simply :respect: