- Reaction score
- 23.130
Ο πυκνωτής γιατί είναι σε χωριστή πλακέτα; Είναι άστρωτος, ή πρόκειται για "άποψη" του κατασκευαστή; Να επιδρά άραγε στο timing, ή στην εσωτερικότητα της χαμηλομεσαίας;
; Να επιδρά άραγε στο timing, ή στην εσωτερικότητα της χαμηλομεσαίας;
Ανακούφιση...Δουλεύει ο Τσακιρίδης 845;
... κι εγώ που ντρέπομαι να δείξω τις ιδιοκατασκευές μου... Ορίστε. Βαράτε τώρα.
...
Δε βαριέσαι ρε Νίκο, δεν παίζει και πάρα πολύ καλά, δεν είναι ακριβής. Τον έδωσα σε μια γνωστή μου, όχι πολύ χαϊεντού, χτύπησε κι ένα μεταχειρισμένο CD17 από το eBay, πήρε κι ένα ζευγάρι μεταχειρισμένα Xanadu, et voila. Εντάξει, στάθμες δεν ανεβάζει ιδιαίτερα, αλλά ποιος νιάζεται...Χάνεσαι αγορι μου χάνεσαι....:happy_5:
Τα φτερα της δηλαδη ειναι χειροποιητα ;; Τα βαρανε ολημερις και οληνυχτις τα μαστορια με τα σφυρια ;;;Ρένο μάλλον δεν διάβασες καλά το κείμενο.
Ο παραλληλησμός με την Φερράρι.. είναι μερικώς ατυχής.
Η Φερραρι είναι από την κορυφή μέχρι τα νύχια χειροποιήτη.
ΚΑΘΕ Φερράρι. Είναι Ferrari.
Εδω κρυβεται ολη η αληθεια .2 λογια επι τουτου
1 μια διαφημηση ρουχων rene lezard πριν 12-13 χρονια πριν ελεγε: χρησιμοποιουμε τα ακριβοτερα υφασματα ,τους καλυτερους ραφτες ,δεν διαφερουμε απο τους αλλους,
και ακομα κατι αν ολα η σχεδον ολα αυτα που ειδες δεν ειχαν αυτα τα πραγματι εξωφρενικα ποσα ,ποσο θα ηθελες να ειχαν π.χ ενα ζευγαρι ηχεια των 30 χιλιαδων ποσο θα ηθελες να εχουν π.χ 3000 λεμε θα ησουν ικανοποιημενος με αυτο το ποσο αν ναι σκεψου τοτε ποσο θα επρεπε να πουλανε τα ηχεια που τωρα κανουν 3000 .Ποσο 1000 ευρο και αυτα που ειχαν χιλια τι θα μας λεγανε περαστε να σας χαρισουμε ενα ζευγαρι ηχεια
κανενα προιον δεν ανταποκρινεται σε αυτα που πρπει να πληρωσουμε απλα πληρωνουμε οτι μπορουμε- μας αρεσει
καπως ετσι ειναι:cool_4:
Δεν την καταλααίνω την λογική αυτή.Εδω κρυβεται ολη η αληθεια .
Κανεις ομως δεν του εδωσε σημασια .
Άντε, θα πεις; Βάλε και καμιά πανοραμίκ, να απολαύσουμε το εργαλείο σε όλο του το μεγαλείο...
Ολα καλα, πλην, αφου εβαλες προεκτασεις για τον επιλογεα εισοδων κλπ γιατι δεν τις εφτανες μεχρι την πλατη του κουτιου ??... κι εγώ που ντρέπομαι να δείξω τις ιδιοκατασκευές μου... Ορίστε. Βαράτε τώρα.
Το πλακετάκι μου το σκάρωσε ένας φίλος, στο Eagle. Οι φλάτζες είναι από το συνεταιρισμό υδραυλικών. Το led που έβαλα μπροστά είναι μπλε και σε στραβώνει στο σκοτάδι, αλλά βαριέμαι να του αλλάξω την αντίσταση. Όταν του είπα ότι θα σταθεροποιήσω την τάση στις προενισχύτριες, μου είπε "είσαι για δέσιμο", μπου, χα, χα...
Οσο για "πανοραμικ" καλυτερα δες αυτην.Άντε, θα πεις; Βάλε και καμιά πανοραμίκ, να απολαύσουμε το εργαλείο σε όλο του το μεγαλείο...
Υπάρχουν λύσεις. Παντρεύεσαι μια πλούσια, φτιάχνεις ένα "Κλαμπ", δέχεσαι σ' αυτό μόνον εν δυνάμει αστέρες της Αννίτας Πάνια και:κυκλοφορεις εξω και σε βλεπει με στομα "ανοιχτο" ο κοσμος και συ "καμαρωνεις σαν γυφτικο σκερπανι".
Είναι αλουμινένια και ναι. Είναι χειροποιήτα.Τα φτερα της δηλαδη ειναι χειροποιητα ;; Τα βαρανε ολημερις και οληνυχτις τα μαστορια με τα σφυρια ;;;;;
Τα ακρα , τα δισκοφρενα (αν δεν ειναι απο ανθρακονηματα) , τα πιστονια , τον στροφαλο , τα σφυρηλατουν βρωμικοι σωματωδεις Ιταλοι σιδεραδες οπως τα σπαθια των λεγεωνων πανω σ αμονια ;;;
Προς θεου . Μονο τα δερματα να ραβουν στο χερι σε δυο τρια σημεια .
Αποκλειεται ολο τ αυτοκινητο να κοστιζει πανω απο 2 FIAT STILO .