Eίναι πολλά τα λεφτά…(Aρη, George, John, κ.λπ)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.130
Ο πυκνωτής γιατί είναι σε χωριστή πλακέτα; Είναι άστρωτος, ή πρόκειται για "άποψη" του κατασκευαστή; Να επιδρά άραγε στο timing, ή στην εσωτερικότητα της χαμηλομεσαίας;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.130

Αλήθεια, τα 1000V πάνε στον πυκνωτή με κόκκινο καλώδιο, έστω και όπως - όπως. Γιατί μετά συνεχίζουν με μαύρο; Προβλέπεται κάτι τέτοιο από το ISO9000, ή το ISO9002; (Ρε Μιχάλη, μπας και είναι καμιά ιδιοκατασκευή που στην έφεραν για να βγάλεις το βόμβο, και το έριξες στην πλακίτσα);

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.130
... κι εγώ που ντρέπομαι να δείξω τις ιδιοκατασκευές μου... Ορίστε. Βαράτε τώρα.

Το πλακετάκι μου το σκάρωσε ένας φίλος, στο Eagle. Οι φλάτζες είναι από το συνεταιρισμό υδραυλικών. Το led που έβαλα μπροστά είναι μπλε και σε στραβώνει στο σκοτάδι, αλλά βαριέμαι να του αλλάξω την αντίσταση. Όταν του είπα ότι θα σταθεροποιήσω την τάση στις προενισχύτριες, μου είπε "είσαι για δέσιμο", μπου, χα, χα...

Attachments

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.130
Χάνεσαι αγορι μου χάνεσαι....:happy_5:
Δε βαριέσαι ρε Νίκο, δεν παίζει και πάρα πολύ καλά, δεν είναι ακριβής. Τον έδωσα σε μια γνωστή μου, όχι πολύ χαϊεντού, χτύπησε κι ένα μεταχειρισμένο CD17 από το eBay, πήρε κι ένα ζευγάρι μεταχειρισμένα Xanadu, et voila. Εντάξει, στάθμες δεν ανεβάζει ιδιαίτερα, αλλά ποιος νιάζεται...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ρένο μάλλον δεν διάβασες καλά το κείμενο.

Ο παραλληλησμός με την Φερράρι.. είναι μερικώς ατυχής.
Η Φερραρι είναι από την κορυφή μέχρι τα νύχια χειροποιήτη.
ΚΑΘΕ Φερράρι. Είναι Ferrari.
Τα φτερα της δηλαδη ειναι χειροποιητα ;; Τα βαρανε ολημερις και οληνυχτις τα μαστορια με τα σφυρια ;;;

Τα ακρα , τα δισκοφρενα (αν δεν ειναι απο ανθρακονηματα) , τα πιστονια , τον στροφαλο , τα σφυρηλατουν βρωμικοι σωματωδεις Ιταλοι σιδεραδες οπως τα σπαθια των λεγεωνων πανω σ αμονια ;;;

Προς θεου . Μονο τα δερματα να ραβουν στο χερι σε δυο τρια σημεια .

Αποκλειεται ολο τ αυτοκινητο να κοστιζει πανω απο 2 FIAT STILO .

Ολα τα τα υπολοιπα φραγκα του κοστους εχουν να κανουν με τα συνολικα εξοδα της εταιρειας προκειμενου να εδραιωσει την φημη της ωστε να πουλα σ αυτες τις τιμες και φυσικα να κερδιζει τρελλα ποσα .

Για ψαξτε να μαθετε ποσα καθαρα ευρω κερδιζει η PORSCHE ανα αυτοκινητο ;;

Αλλα εδω γιατι δεν πλακωνονται στην κλαψα ολοι οι φαν των αυτοκινητων ;;

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
2 λογια επι τουτου
1 μια διαφημηση ρουχων rene lezard πριν 12-13 χρονια πριν ελεγε: χρησιμοποιουμε τα ακριβοτερα υφασματα ,τους καλυτερους ραφτες ,δεν διαφερουμε απο τους αλλους,
και ακομα κατι αν ολα η σχεδον ολα αυτα που ειδες δεν ειχαν αυτα τα πραγματι εξωφρενικα ποσα ,ποσο θα ηθελες να ειχαν π.χ ενα ζευγαρι ηχεια των 30 χιλιαδων ποσο θα ηθελες να εχουν π.χ 3000 λεμε θα ησουν ικανοποιημενος με αυτο το ποσο αν ναι σκεψου τοτε ποσο θα επρεπε να πουλανε τα ηχεια που τωρα κανουν 3000 .Ποσο 1000 ευρο και αυτα που ειχαν χιλια τι θα μας λεγανε περαστε να σας χαρισουμε ενα ζευγαρι ηχεια
κανενα προιον δεν ανταποκρινεται σε αυτα που πρπει να πληρωσουμε απλα πληρωνουμε οτι μπορουμε- μας αρεσει
καπως ετσι ειναι:cool_4:
Εδω κρυβεται ολη η αληθεια .

Κανεις ομως δεν του εδωσε σημασια .

Reaction score
164
Εδω κρυβεται ολη η αληθεια .

Κανεις ομως δεν του εδωσε σημασια .
Δεν την καταλααίνω την λογική αυτή.
Δηλαδή, είναι τόσο δύσκολο να πουλιέται κάθε τι όσο αξίζει; Αν των 30000€ μπορούν να πουληθούν 3000€, δεν αποκλείεται αυτά των 3000€ να αξίζουν 2000€, 2500€, 2999€... Και των 1000€ να αξίζουν ακριβώς τόσο.
Η λογική δηλαδή είναι "πουλάμε κάτι τόσο, επειδή δεν υπάρχει κάτι τόσο ακριβό;"
Παραπάνω αναφέρθηκε ως παράδειγμα μία Ferrari. Αν μη τι άλλο, ατυχές. Γιατί η Ferrari αποδίδει σαφέστατα καλύτερα από οποιοδήποτε καθημερινό αυτοκίνητο σε όλους τους τομείς. Και το ότι το air flow meter της είναι (αν είναι) ίδιο με μίας Alfa, δείχνει το τίμιο της κατασκευής.
Αν ήταν Hiend, θα ήταν από κράμα βουργουνδίου με επικάλυψη πλατίνας, θα κόστιζε πολλά περισσότερα και ίσως, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, μπορεί, μερικοί ειδικοί, να είχαν την εντύπωση ότι πάει καλύτερα, σε μερικές περιπώσεις από μία Alfa, αλλά δεν είναι και πολύ σίγουροι, ανάλογα με τις συνθήκες και τα γούστα του καθένα...
Άσε που ΠΟΤΕ κανένας δεν θα βγει να πει ότι το Accent πάει το ίδιο καλά με μία Enzo.
Ψιλοάσχετα ίσως, αλλά ενδεικτικά τα πιο πάνω.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μα εννοεί, την εμπορική αλήθεια. Δηλαδή την αλήθεια με βάση τα συμφέροντα...

Reaction score
13
Άντε, θα πεις; Βάλε και καμιά πανοραμίκ, να απολαύσουμε το εργαλείο σε όλο του το μεγαλείο...

Αν προσεξες η μαρκα μισοφαινεται στην μαντεμενια χυτη πλακα της προσοψης που αφαιρεσα για να βαλω επιχρυση (κατα παραγγελια του Ιδιοκτητη), και υπαρχει στην φωτο. Δεν μπορω να την αναφερω πιο καθαρα σεβομενος τον ιδιοκτητη που με εμπιστευτηκε. Καθολου Ιδιοκατασκευη παντως. Και ΦΥΣΙΚΑ οχι Τσακιριδης. Καναδεζικη εταιρια με αξιοσεβαστο ονομα και διθυραμβικα τεστ στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ειδικο τυπο.
Α και κατι αλλο. Βρεθηκε να προσαρμοζει πολυ καλυτερα με φορτιο των 8 Ω στην ληψη των 16 Ω.
Λυπαμαι ιδιαιτερα για αυτο που ακουσα οτι ειπωθηκε απο ΠΟΛΥ γνωστο και αξιοσεβαστο κατασκευαστη τετοιων Ενισχυτικων, οτι θα γινει ζημια στην λαμπα εαν συνδεθει φορτιο 8 Ω στην υποτιθεμενη εξοδο των 16 Ω, την στιγμη που ετσι ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ η καθαρη RMS ΤΑΣΗ εξοδου κατα 2-3 Βολτ, η Αρμονικη παραμορφωση ΠΕΦΤΕΙ στο μισο, και το Ανοδικο ρευμα εχει ελαφρα ΜΕΙΩΣΗ.
Ελπιζω να ηταν βιαστικο συμπερασμα ή να μου μεταφερθηκε λαθος.

Reaction score
13
... κι εγώ που ντρέπομαι να δείξω τις ιδιοκατασκευές μου... Ορίστε. Βαράτε τώρα.

Το πλακετάκι μου το σκάρωσε ένας φίλος, στο Eagle. Οι φλάτζες είναι από το συνεταιρισμό υδραυλικών. Το led που έβαλα μπροστά είναι μπλε και σε στραβώνει στο σκοτάδι, αλλά βαριέμαι να του αλλάξω την αντίσταση. Όταν του είπα ότι θα σταθεροποιήσω την τάση στις προενισχύτριες, μου είπε "είσαι για δέσιμο", μπου, χα, χα...
Ολα καλα, πλην, αφου εβαλες προεκτασεις για τον επιλογεα εισοδων κλπ γιατι δεν τις εφτανες μεχρι την πλατη του κουτιου ??

Reaction score
1
Νομιζω, προσωπικη αποψη σαφως, οσον αφορα την φεραρι και χωρις να θελω να μπω στη λογικη του κοστους και της τιμολογησης, η διαφορα ειναι οτι ειναι "status symbol" το οποιο το κυκλοφορεις εξω και σε βλεπει με στομα "ανοιχτο" ο κοσμος και συ "καμαρωνεις σαν γυφτικο σκερπανι".
Αντιθετως ενα Hi end συστημα μαλλον δεν θα εχει παρομοιου μεγεθους "κοινο" και ο κατοχος παρομοιου μεγεθους συναισθηματα.
Για το θεμα τωρα του ποιος απολαμβανει περισσοτερα η ποιος τα απολαμβανει καλυτερα περι ορεξεως. :happy_4:

Reaction score
298
κυκλοφορεις εξω και σε βλεπει με στομα "ανοιχτο" ο κοσμος και συ "καμαρωνεις σαν γυφτικο σκερπανι".
Υπάρχουν λύσεις. Παντρεύεσαι μια πλούσια, φτιάχνεις ένα "Κλαμπ", δέχεσαι σ' αυτό μόνον εν δυνάμει αστέρες της Αννίτας Πάνια και:
http://rapidshare.com/files/35005493/RIII.mpg.html
:happy_5:

Reaction score
14
Προχθές είδα το πως φτιάχνεται μια Φερράρι στο Discovery.

Τα φτερα της δηλαδη ειναι χειροποιητα ;; Τα βαρανε ολημερις και οληνυχτις τα μαστορια με τα σφυρια ;;;;;
Είναι αλουμινένια και ναι. Είναι χειροποιήτα.
Δεν θα πιστέψεις από πόσους ελέγχους δια χειρός περνάνε.
Επίσης έχουν ειδική αντιοξειδωτική περιποίηση και ειδικό τρόπο βαφής.

Τα ακρα , τα δισκοφρενα (αν δεν ειναι απο ανθρακονηματα) , τα πιστονια , τον στροφαλο , τα σφυρηλατουν βρωμικοι σωματωδεις Ιταλοι σιδεραδες οπως τα σπαθια των λεγεωνων πανω σ αμονια ;;;

Κάθε κινητήρας είναι μοναδικός.
Το καλούπωμα είναι μοναδικό.
Τα καλούπια δεν φτιάχνονται όπως τα κοινά από άμμο.
Κάθε καλούπι δουλεύεται στο χέρι.
Κάθε κομμάτι του κινητήρα πάει στο χυτήριο...μόνο του!!!!.
Για κάθε κομμάτι που μπάινει πάνω στο αυτοκίνητο υπογράφει άνθρωπος!

Μπορείς να ανατρέξεις και να βρεις ποιοι άνθρωποι έφτιαξαν την Φερράρι σου.:shock:

Προς θεου . Μονο τα δερματα να ραβουν στο χερι σε δυο τρια σημεια .

Αποκλειεται ολο τ αυτοκινητο να κοστιζει πανω απο 2 FIAT STILO .

Καλά.
Αμα δεις πως φτιάχνεται και από τι μια Φερράρι....θα πάθεις. :happy_6:

Το ίδιο θα συμβεί και αμα δούμε βέβαια πως φτιάχνονται κάποια hiend μηχανήματα ήχου.
Θα πάθουμε. :happy_8: :happy_5:

Reaction score
298
Όποιος πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, πώς να παραδεχτεί ότι υπάρχουν και μεταξωτές κορδέλες που δεν είναι φύκια?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos