Ο κακός μας ο καιρός

Μηνύματα
6.141
Reaction score
167
Βαθμιαία επιδέινωση θα παρουσιάσει σήμερα από τα Δυτικά ο καιρός με ισχυρές βροχές, τοπικές καταιγίδες, αρκετά χιόνια στα ορεινά και θυελλώδεις κατά τόπους νοτιάδες. Κακοκαιρία θα επικρατήσει και τις επόμενες ημέρες σε όλη σχεδόν τη χώρα,αν και θα υπάρχουν μικρά ή μεγαλύτερα ανά περιοχή διατήματα βελτίωσης. Τα πιο έντονα και γενικευμένα φαινόμενα τα περιμένουμε την Πέμπτη,ενώ πολύ μεγάλες ποσότητες χιονιού αναμένονται στα χιονοδρομικά κέντρα κυρίως σε υψόμετρα μεγαλύτερα των 1500 - 1600 μετρων, αλλά από το βράδυ της Πέμπτης θα χιονίσει και σε περιοχές με σαφώς χαμηλότερο υψόμετρο κυρίως στα Βορειοδυτικά. Παράλληλα έντονη μεταφορά σκόνης θα σημειωθεί από την Αφρική, με αποτέλεσμα οι βορχές σε πολλές περιοχές να είναι λασποβροχές. Τέλος στη Βόρεια Κρήτη οι Νότιοι άνεμοι αναμένεται να δράσουν ως καταβάτες ανεβάζοντας τη μέγιστη θερμοκρασία στους 23-34 βαθμούς.


Αιτία για όλα αυτά είναι το μέτωπο που σάρωσε τις προηγούμενες ημέρες τη Δυτική Ευρώπη και το οποίο οργάνωσε πάνω από την Ιταλία βαθύ βαρομετρικό χαμηλό.Το χαμηλό ουσιαστικά δεν αναμένεται να σημειώσει κάποια ιδιαίτερη κίνηση προς τα ανατολικά πριν την Πέμπτη, ωστόσο το ψυχρό του μέτωπο - ψυχρό ως προς τη δομή στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα καθώς δε θα συνοδευτέι από κάποια σημαντική πτώση της θερμοκρασίας στην επιφάνεια - θα διέλθει πάνω από τη χώρα μας από απόψε το βράδυ και κυρίως αύριο. Ακολουθεί ο πιο πρόσφατος χάρτης επιφανείας όπου σημειώνονται και οι πιθανότερες κινήσεις τόσο των κέντρων του όσο και του ψυχρού του μετώπου.
Το χαμηλό αναμένεται να ανατροφοδοτείται μέσω μικροδιαταραχών προερχομένων από τη Δυτική Μεσόγειο. Έτσι ο καιρός από το μεσημέρι της τετάρτης ως και το μεσημέρι της Πέμπτης θα παραμείνει εν γένει άστατος με τοπικού όμβρους αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας κυρίως στα κεντρικά και νότια. Ωστόσο οι πολύ ψυχρές αέριες μάζες στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα φτάνοντας πάνω τις βόρειες ακτές της Αφρικής, και σε συνδοασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην επιφάνεια, θα ενισχύσουν μια από αυτές τις διαταραχές στον κόλπο του Άτλαντα οργανώνοντας νέο βαρομετρικό χαμηλό με κίνηση προς το Κεντρικό Αιγαίο. Παράλληλα το ένα κέντρο του χαμηλού της Ιταλίας θα κινηθεί επίσης προς τη Βόρεια Ελλάδα.

Έτσι από το μεσημέρι της Πέμπτης και μετά πολύ ισχυρές βροχές αναμένεται να πλήξουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρα αλλά και τα νησιά του Αιγαίου. Καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως πάνω από το Αιγαίο, την Πελοπόννησο, και πιθανόν τη Θράκη. Σημειώνεται ότι τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από σημαντική μεταφορά σκόνης με αποτέλεσμα οι βροχές να είναι λασποβροχές. Οι χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας (υψόμετρα αρχικά μεγαλύτερα από 1500-1600 μέτρα ) θα είναι ιδιαίτερα έντονες οπότε, στα χιονοδρομικά κέντρα είναι πολύ πιθανό να καταγραφούν ύψη χιονιού άνω του 1,5 μέτρου. Από αργά το απόγευμα η θερμοκρασία θα σημειώση πρόσκαιρη πτώση στα ηπειρωτικά, ενώ στη Δυτική Μακεδονία, στα ανατολικά τμήματα της Ηπείρου και τις βορειότερες περιοχές της Θεσσαλίας οι χιονοπτώσεις θα κατεβούν και σε υψόμετρα των 800-900 περίπου μέτρων. Μάλιστα δεν αποκλείεται πρόσκαιρα να χιονίσει στη Φλώρινα και την Πτολεμαιδα.

Την Παρασκευή ο καιρός θα παρουσιάσει σχετική βελτίωση , παραμένοντας όμως άστατος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ το Σάββατο θα παρουσιάσει πρόσκαιρη βελτίωση με άνοδο της θερμοκρασίας. Από το βράδυ όμως του Σαββάτου και από τα Νοτιοδυτικά αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα νέα επιδείνωση. Έτσι την Κυριακή 25 Μαρτίου είναι πιθανό να σημειωθούν αρκετές βροχές.

Σϋμφωνα επίσης με τις τελευταίες ενδείξεις αυξημένη εμφανίζεται η πιθανότητα για την εκδήλωση σημαντικής ψυχρής εισβολής προερχόμενης από τη Ρωσία μέσω της Μαύρης Θάλασσας τις τελευταίες ημέρες του μήνα. Σε αυτή την περίπτωση θα σχηματιστέι στα Βαλκάνια πολύ ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζοντας κυρίως τη Βόρεια και Ανατολική χώρα με βροχές , καταιγίδες πάνω από το Αιγαίο αρκετά χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά και θυελλώδεις ανέμους. (Σημειώνεται πάντως ότι τα τελευταία αποτελούν μια εκτίμηση της τάσης του καιρού και όχι πρόγνωση καθώς οι μέρες που μεσολαβούν καθιστούν κάθε πρόγνωση επισφαλή)



ΠΗΓΗ:meteorasis
 

Μηνύματα
7.704
Reaction score
4
Ωραια ειναι βρε. Οτι πρεπει για χαρταετο. :happy_5:
Εδω στους Αμπελοκηπους εχει ενα αεραααααααααα :crazy_3:
Πινακιδες ταμπελες ολα κατω ειναι :crazy_1:
 

Μηνύματα
4.089
Reaction score
3.583
Όλο το βράδυ είχε τρελό αέρα , αντε ας αρχίσει και να βρέχει γιατί το καλοκαίρι δεν μας βλέπω καλά , με βαρέλια στις αυλές μας βλέπω να την βγάζουμε.
 


Μηνύματα
772
Reaction score
1
Η θέα από το παράθυρο!

Αυτή τη στιγμή βρέχει πολύ και ο καιρός είναι τόσο βαρύς που από την Πειραιώς (στο ύψος του Ταύρου) ο "Τρελλός" δεν φαίνεται καθόλου, ενώ η Ακρόπολη έχει πάρει ένα έντονο πέπλο... (LCD μου θυμίζει...:mrgreen: )

Άντε καλό χειμώνα! 8)
 

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.739
Η θέα από το παράθυρο!

Αυτή τη στιγμή βρέχει πολύ και ο καιρός είναι τόσο βαρύς που από την Πειραιώς (στο ύψος του Ταύρου) ο "Τρελλός" δεν φαίνεται καθόλου, ενώ η Ακρόπολη έχει πάρει ένα έντονο πέπλο... (LCD μου θυμίζει...:mrgreen: )

Άντε καλό χειμώνα! 8)
Eiμαστε πολυ κοντα ,νομιζω!
 

Μηνύματα
6.141
Reaction score
167
Απάντηση: Ο κακος μας....ο καιρος

Στο βαθος η Παρνηθα.Οπως ειναι αυτη την ωρα απο Θρακομακεδονες
 

Attachments


Μηνύματα
6.141
Reaction score
167
Απάντηση: Ο κακος μας....ο καιρος

Προσοχή! Επικινδύνα Καιρικά Φαινόμενα Στην Αττική Σήμερα 22 Μαρτίου
Γραφει:Ο Πασιπουλαριδης Ερμης

20:00 το απογευμα πεμπτης εως 4:00 το πρωι παρασκευης:
Η Αττικη θα βρεθει μεσα σε ενα πραγματικα ισχυρο συμπλεγμα καταιγιδων και ισχυρων βροχων με πιθανότητα να εχουμε και χαλαζοπτωση....Δεν αποκλειεται να σημιωθουν πλημμυρικα επεισοδια,τα φαινομενα θα ειναι ιδιαιτερα εντονα κυριως το 6 ωρο 20:00 το απογευμα εως 2:00 τα ξημερωματα.....Ανεμοι απο διαφορες διευθυνσεις και κατα κυριο λογο νοτιοι-νοτιοδυτικοι 4-5 μποφορ και θεμοκρασια εως 7 βαθμους στο κεντρο της πολης....


4:00 το πρωι Παρασκευης εως 16:00 το μεσημερι Παρασκευης:
Αυτο το συμπλεγμα ισχυρων βροχων και καταιγιδων που θα επηρεασει την Αττικη,θα κινηθει ανατολικα προς τις κυκλαδες και τα νησια του ανατολικου αιγαιου και τα δωδεκανησα.....Στην Αττικη τα φαινομενα θα εξασθενησουν απο τις πρωινες ωρες της Παρασκευης αλλα δεν θα σταματησουν,θα ειναι εως μετριας εντασης και γενικα ο καιρος θα μετατραπει σε αστατο αλλα οσο προχωραμε προς το μεσημερι τα φαινομενα θα εξασθενουν περισσοτερο και σταδιακα θα σταματησουν μεχρι το απογευμα...Ανεμοι νοτιοδυτικοι εως 4 μποφορ που απο το μεσημερι θα στραφουν σε δυτικους-βορειοδυτικους και θα εξασθενησουν περαιτερω...

Με λιγα λογια ενα πολυ επικινδυνο 18 ωρο εχουμε μπροστα μας στον νομο Αττικης με κυριο χαρακτηριστικο τις πολυ ισχυρες βροχες και καταιγιδες.Πλημμυρικα επεισοδια ειναι πολυ πιθανον να συμβουν....Οι ανεμοι δεν θα προκαλεσουν κανενα προβλημα....Και η θερμοκρασια σε κανονικα για την εποχη επιπεδα.



ΠΗΓΗ:Meteorasis
 




Μηνύματα
6.141
Reaction score
167
Απάντηση: Ο κακος μας....ο καιρος

Επόμενες μέρες:Γράφει ο Νίκος Γκίκας



Μετά τον «μικρό Νοέμβριο» που θα έχουμε στην Αττική, αλλαγή του σκηνικού θα πρέπει να αναμένεται κατά τη διάρκεια της Δευτέρας σε πιο χειμερινές συνθήκες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως μετά το απόγευμα και αναμένονται γενικά αρκετές νεφώσεις χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο βροχής. Σταδιακά, ο καιρός θα γίνει ψυχρότερος το βράδυ, οπότε θα έχουμε ενίσχυση των βορείων ανέμων. Από την Τρίτη και έως τουλάχιστον το επόμενο Σαββατοκύριακο 31/3 – 1/ 4, οι συνθήκες θα είναι ανάλογες, παρουσιάζοντας εξάρσεις και υφέσεις, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο χιονοπτώσεων στα ορεινά του νομού.
 

Μηνύματα
6.141
Reaction score
167
Απάντηση: Ο κακος μας....ο καιρος

66 χιλιοστά βροχής μέσα σε 12 περίπου ώρες στην Αθηνα.Επιτέλους, έβρεξε!
 

Μηνύματα
7.704
Reaction score
4
Re: Απάντηση: Ο κακος μας....ο καιρος

66 χιλιοστά βροχής μέσα σε 12 περίπου ώρες στην Αθηνα.Επιτέλους, έβρεξε!
Και επειδη εβρεξε επρεπε σημερα να ξανα βγαλει ενα ηλιο ΝΑ! για να ξεραθουν παλι ολα ε?

Αμα αυτο ειναι καιρος εγω ειμαι η ΕΜΥ και εχω μπουκλες. :happy_8:
 



Μηνύματα
6.141
Reaction score
167
Απάντηση: Ο κακος μας....ο καιρος

Μια ακόμα ψυχρή (ανοιξιάτικη) εισβολή


Θερμός αντικυκλώνας καλύπτει το μεγαλύτερο κομμάτι της Ευρώπης, με εξαίρεση την περιοχή της Ρωσίας, όπου η χώρα βρίσκεται υπό την επιρροή αυλώνα που εκτείνεται έως και την Μαύρη Θάλασσα. Πεδίο χαμηλών πιέσεων υπάρχει επίσης και στην κεντροδυτική Μεσόγειο. Κατά τη διάρκεια της αυριανής μέρας, αναμένεται μετακίνηση του αντικυκλώνα της Ευρώπης προς τα ανατολικά και ταυτόχρονη μετακίνηση του αυλώνα της Ρωσίας προς το νότο και συνένωσή του με τις αποκομμένες χαμηλές πιέσεις της κεντροδυτικής Μεσογείου. Η συνένωση αυτή, αναμένεται να συμβεί πάνω από την περιοχή μας σταδιακά έως και την Τετάρτη προκαλώντας πτώση της θερμοκρασίας σε όλη την χώρα που θα ολοκληρωθεί εκείνη την μέρα, ενώ παράλληλα η «διπλή» φύση αυτής της διαταραχής που θα μας επηρεάσει αναμένεται να προκαλέσει ποικιλία φαινομένων στην περιοχή μας που ωστόσο δεν αναμένονται έντονα.

Αναλυτικά:

Κυριακή 15/4
Καλές καιρικές συνθήκες θα πρέπει να αναμένονται στο μεγαλύτερο τμήμα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, ενώ στα δυτικά τμήματα στα νησιά του νοτίου Αιγαίου αλλά και στην ανατολική Στερεά Ελλάδα, θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις. Εξαίρεση θα αποτελέσει η Θράκη όπου από το απόγευμα θα συννεφιάσει και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές, αναλόγως και στην ανατολική Μακεδονία μέσα στο βράδυ. Η θερμοκρασία, θα φτάσει τους 22-24 βαθμούς στις πεδινές ηπειρωτικές περιοχές της Β. Ελλάδας, της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Πελοπονήσου και τους 18-19 βαθμούς στα παραθαλάσσια της βορείου Ελλάδας, ενώ στους 19-20 θα φτάσει ο υδράργυρος στα δυτικά παραθαλάσσια καθώς και στα παραθαλάσσια της ανατολικής Στερεάς. Ανάλογες τιμές στα νησιά του Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς και μόνο το βράδυ, θα επικρατήσει ΑΒΑ-ΒΑ ρεύμα στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο.

Δευτέρα 16/4
Έως και το μεσημέρι, σταδιακά νεφελώδης θα καταστεί ο καιρός στην κεντρική τη δυτική Μακεδονία, στη Θεσσαλία στην κεντρική και ανατολική Στερεά Ελλάδα και στην κεντρική-ανατολική Πελοπόνησο. Βροχοπτώσεις αναμένονται στην κεντρικη και δυτική Μακεδονία, στην Θεσσαλία και στην κεντρική Στερεά Ελλάδα, Πελοπόνησο, φαινόμενα ορογραφικής φύσεως, έως μέτριας έντασης βασικά στον ορεινό κορμό της Πίνδου, στη ΒΔ Θεσσαλία, στην δυτική Μακεδονία και πρόσκαιρα και σε κεντρικά τμήματα της. Νεφώσεις αναμένονται στο μεγαλύτερο τμήμα της επικράτειας, αραιότερες στο νότιο/νοτιοανατολικό Αιγαίο με εξαίρεση τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο όπου θα επικρατήσει αίθριος καιρός. Ασθενείς βροχές αναμένονται και στην δυτική Ελλάδα, τοπικά έως μέτριας έντασης στα παραθαλάσσια τμήματα και στα νησιά του Ιονίου, όπου δεν αποκλείονται ασθενείς καταιγίδες. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της κεντρικής / δυτικής Μακεδονίας έως και τα 800-1000μ με πιθανότητα χιονόνερου και στις ημιορεινές περιοχές το βράδυ, και στην οροσειρά της Πίνδου από τα 1000-1100μ. Η θερμοκρασία, θα σημειώσει αισθητή πτώση κυρίως στην κεντρική και βόρεια χώρα και δεν θα ξεπεράσει τους 14 βαθμούς στα πεδινά τμήματα της βορείου Ελλάδος, τους 16-18 βαθμούς στην Θεσσαλία, στην Ήπειρο και στην Στερεά Ελλάδα και τους 17-19 βαθμούς, στη Πελοπόνησο και στο νότιο Αιγαίο. Στα νησιά του βορείου Αιγαίου, η θερμοκρασία, δεν θα ξεπεράσει τους 16 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑ διευθύνσεις, στο Αιγαίο φτάνοντας τα 5 μποφώρ στο Αιγαίο, αλλά στο Μυρτώο, και τα Κύθηρα η ένταση των ανέμων θα φτάνει τα 6-7 και τοπικά και 8 μποφώρ πρόσκαιρα από το μεσημέρι και μετά. Ενίσχυση των ανέμων στο Αιγαίο το απόγευμα εώς και τα 6 μποφώρ και τοπικά στο Κάβο Ντόρο τα 7.

Τρίτη 17/4
Βελτίωση των συνθηκών θα πρέπει να αναμένεται από τις πρώτες ώρες της ημέρας, στο μεγαλύτερο κομμάτι της βορείου Ελλάδας. Λίγες νεφώσεις αναμένονται μόνο στα δυτικά τμήματα και ασθενείς βροχές/καταιγίδες στο κεντρικό και νότιο Ιόνιο. Αραιές νεφώσεις αναμένονται στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο, πυκνότερες στην Κρήτη. Λίγες ορογραφικές νεφώσεις θα υπάρχουν στην Εύβοια χωρίς ωστόσο να προκαλούν ιδιαίτερα φαινόμενα. Η θερμοκρασία, θα παρουσιάσει αρκετή ομοιομορφία στην χώρα και θα φτάσει τους 15-16 βαθμούς στο μεγαλύτερο κομμάτι του ηπειρωτικού κορμού και τους 16-17 στα νησιά με εξαίρεση την Κρήτη, όπου θα αγγίξει και τους 18 βαθμούς στα νότια τμήματα του νησιού. Οι άνεμοι, θα πνέουν ΒΒΑ-ΒΑ 5-6 μποφώρ στο Αιγαίο και στο Ιόνιο ασθενείς ΝΑ 2-4 μποφώρ.

Τετάρτη 18/4
Βελτιωμένες συνθήκες θα πρέπει να αναμένονται σε όλη την επικράτεια, με διατήρηση ανάλογων θερμοκρασιών και του βορείου ρεύματος στο Αιγαίο, τουλάχιστον έως και τις απογευματινές ώρες. Ασθενής παγετός θα σημειωθεί στις ημιορεινές ηπειρωτικές περιοχές της βορείου Ελλάδος, τις πρωινές ώρες.




Γράφει Νίκος Γκίκας---meteorasis
 

Μηνύματα
6.141
Reaction score
167
Απάντηση: Ο κακος μας....ο καιρος

Καυσονο Τερτιπια,και Προοπτικη....


17.06.07

Τα ψεματα τελειωσαν,και απ οτι φαινετε μπαινουμε σε περιοδο παρατεταμενης ζεστης,με το κοντερ σε αρκετα ευαισθητες περιοχες,κυριος της κεντρικης και δυτικης πελοπονησου,καθος και κεντρικης ηπειρωτικης χωρας,και θεσσαλιας,να αγγιζει τα ορια,παντα για τη χωρα μας ,σε επιπεδα καυσονα. Και το λεω αυτο,γιατι σε βοριοτερες περιοχες ενα +30 αρκει να τους φερει στα προθηρα της τρελας... Θα προσπαθησω βαση παντα των δικων μου υπολογισμων να προσεγγισω τι τελικα θα περιμενουμε μεχρι τουλαχιστων 1η Ιουλη. Αναλυτικα Δευτερα 18/06/07 Η Υγρασια τη συγκεκριμενη ημερα θα βρισκεται σε σχετικα χαμηλα επιπεδα,και το αποτελεσμα αυτης θα ειναι η ζεστη,υποφερτη βεβαια,οι περιορισμενες τοπικες καταιγιδες οι οποιες δεν θα λειψουν ,κυριος βεβαια σε ορεινους ογκους της κεντρικης ηπειρωτικης χωρας,και της δυτικης μακεδονιας.Οι ανεμοι Βοριοι-Βδυτικοι τοπικα γενικος,και θερμοκρασιακα περιμενουμε μαξ στα κεντρικα και πελοπονησο +34 με +35. Τριτη 19/06/07 Δεν περιμενουμε αλλαγες σε σχεση με την Δευτερα,ενω τα φαινομενα θα ειναι λιγοτερα και πιο ασθενη κατα βαση παντα στα κεντρικα ηπειρωτικα ,και στους ορεινους ογκους αυτης.Η Θερμοκρασια δεν θα αλαξει συμαντικα,ενω θα ανεβει λιγο στα δυτικα κατα 1 με 2 βαθμους.Ετσι περιμενουμε μαξ στα κεντρικα κυριος στους +36,ενω στα δυτικα ηπειρωτικα τμηματα θα δουμε και +37,ισος τοπικα και +38. Τεταρτη 20/06/07 Μια αρκετα ζεστη ημερα στα βορεια,ενω στα δυτικα τμηματα της πελοπονησου,καθος και στην θεσσαλια ,τα πραματα θα ειναι λιγο χειροτερα.Η Υγρασια θα ειναι ιδιαιτερα αυξημενη,ενω αποτελεσμα αυτης θα ειναι οι τοπικες καταιγιδες τις απογευματινες κυριος ωρες σε αρκετα τμηματα της ηπειρωτικης χωρας.Η Διαρκεια θα ειναι μικρη,οχι ομως και η ραγδαιοτητα.Η Θεμροκρασια σε υψηλα επιπεδα της ταξεως μαξ των +38 με +39.Βασικα δεν περιμενω να δω πουθενα 40αρι,αν και πολλες περιοχες θα φλερταρουν με αυτο. Πεμπτη 21/06/07 Οι ανεμοι θα πνεουν γενικος Νοτιοι-Νδυτικοι,ενω στα ανατολικα θα εχουμε Μελτεμακι,αποτελεσμα αυτης,η μικρη πτωση της θερμοκρασιας,κυριος στα νησια του κεντρικου και ανατολικου αιγαιου.Περιμενουμε δε για τους λατρεις της παραλιας,πιθανος μεγαλους κηματισμους στα ανατολικα παραλιακα τμηματα της ηπειρωτικης χωρας,απο κατερινη,εως και πισω πλευρα του Πηλιου.Λιγο πιο δροσερο το βραδυ σε ολοκληρη τη χωρα.Θερμοκρασιες μαξ +34 με +35 Παρασκευη 22/06/07 Δυστιχος η θερμοκρασια θα αρχισει να ανεβαινει και παλι,η υγρασια θα ειναι μεγαλη,ενω θερμικες καταιγιδες περιμενουμε σε αρκετες περιοχες της δυτικης μακεδονιας,θεσσαλιας,κεντρικης μακεδονιας,καθος και κεντρικης ηπειρωτικης χωρας απο το απογευμα και μετα.Ιδιαιτερα θερμες οι περιοχες της δυτικης πελοπονησου,και κεντρικης ηπειρωτικης χωρας. Το κοντερ μαξ θα δειξει +37 με +38 κυριος στης ευαισθητες προ αναφερθησες περιοχες. Σαββατο 23/06/07 Εδω περιμενουμε τα χειρωτερα.Υγρασια,απνοια ,και γενικος ανεμοι μεταβλητοι,πιθανες καταιγιδες στα κεντρικα,ισος και ραγδαιες.Η Θερμοκρασια θα ανεβει αισθητα και θα ξεπερασει τους +40,πιθανος τοπικα και +41 στις γνωστες περιοχες.Το βραδυ ανοιχτα παραθυρα,η κλιματιστικα στο φουλ. Κυριακη 24/06/07 Η Πιο θερμη ημερα του καλοκαιριου.Χωρις να θελω να τρομοκρατησω κοσμο,η θερμοκρασια θα ανεβει αρκετα,καθος περιμενουμε +43 με +44 και μακαρι να μεινει μεχρι εκει.Το βραδυ παντος της ιδιας ημερας περιμενουμε φαινομενα,τα οποια μετα απο τετοιες συνθηκες ειναι αρκετα ασχημες και καταστροφικες. Απο Δευτερα 25/06/07 Εως και Κυριακη 01/07/07 περιμενουμε κανονικες για την εποχη θερμοκρασιες και σταδιακα παντα,ενω θα εχουμε και αρκετες βροχες και καταιγιδες σε πολλες περιοχες.Οι ανεμοι σιγα σιγα θα γινουν παντου Βοριοι-Βδυτικοι ενυσχημενοι τοπικα. Βεβαια εχουμε αρκετα χρονια να δουμε τοσο υψηλες θερμοκρασιες στη χωρα μας Ιουνιο μηνα,δεν ειναι παντος κατι το οποιο θα πρεπει να μας τρομαζει και για τη συνεχεια του καλοκαιριου.Αυτο βεβαια που ολοι σας γνωριζετε λιγο πολυ ειναι τα φαινομενα που μπορει να εχουμε με το περας των υψηλων θερμοκρασιων,και μακαρι να αποφυγουμε καταστροφες και χαλαζοπτωσεις οι οποιες απειλουν απο την κυριακη 24/06 και μετα. Καλα μπανια!! Χατζηγριβας Θεοφανης


meteorasis.gr
 

VG

Μηνύματα
5.157
Reaction score
0
Πολυ δουλεια στο κειμενο αλλα καμία παράγραφος;Ετσι για να γινει λιγο πιο προσιτό...
 

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
15.781
Reaction score
341
Κανένα spell checker ίσως?

Όχι, δεν έχει κάνει κατάληψη στο pc μου ο ξέρεις-ποιος, ούτε με απασχολεί αν δω την "αμοιβή" γραμμένη "αμειβή" σε ένα post, αλλά όταν ένα κείμενο βρίθει λαθών, και μάλιστα είναι και δημοσιευμένο σε ιστοσελίδα και όχι απλό, άρα ενδεχομένως αυθόρμητο και γρήγορο, μήνυμα σε forum, κακό του κεφαλιού του (του συντάκτη) γιατί αποστασιοποιεί από το περιεχόμενο, το οποίο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, φαίνεται - και είναι - προϊόν γνώσης, μελέτης και κόπου!
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.319
Μηνύματα
2.858.428
Members
37.894
Νεότερο μέλος
Nika
Top