Ο φωτογραφος μεσα μας.

Reaction score
4
Μιας και ειχα την καμερα στο εξοχικο τραβηξα μερικες ''καλιτεχνικες photo''
Ξυπνησε βλεπεις ο φωτογραφος μεσα μου! :happy_5:
Μερικες νομιζω βγηκαν πολυ καλες αλλα αυτο θα το κρινετε καλυτερα εσεις.
Οι photo ειναι τραβηγμενες με μια παλια Olympus C-750 στα 4 ΜΡ.
Για πρωτη φορα μετα απο τα τεσσερα χρονια που την εχω στην κατοχη μου αποφασισα να τραβηξω εκτος απο τα topless πιπινια στην παραλια και λιγο φυση !! :crazy_3:

Σηκωθηκα στις 5 το πρωι εφτιαξα καφεδακι αναψα τσιγαρο βγηκα στην βεραντα και περιμενα να αποθανατισω την ανατολη του ηλιου. :cool_4:

------------------------------------------------------------------------

Reaction score
4
Απίστευτες...

Πού είναι;
Ειναι ...

Ελλαδα - Νοτια Ελλαδα - Πελοποννησος - Αχαια - Διακοφτο - Παραλια τραπεζης - Θεση πουντας - θες διε/νση και αριθμο ? :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
1
Ρε συ, ειχες τετοιο εξοχικο και δεν το ελεγες.
Τρεχοντας θα ερχομουνα.:happy_9:
Πολυ ωραιες, σε καναδυο μαλιστα που η ισσοροπια του χρωματος θυμιζει φιλμ 70ς-80ς, φερνουν στο μυαλο καποιες παιδικες αναμνησεις. :happy_8:
:bravo:

Reaction score
4.338
Ειναι ...

Ελλαδα - Νοτια Ελλαδα - Πελοποννησος - Αχαια - Διακοφτο - Παραλια τραπεζης - Θεση πουντας - θες διε/νση και αριθμο ? :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

όχι μωρέ...νταξ'...

τίποτα ενοικιαζόμενα παίζουν;

Reaction score
4
Θα σου νοικιαζω εγω μια ξαπλωστρα και θα κοιμασαι στην βεραντα... 30 ευρω η μερα με ημιδιατροφη!

(την τροφη μπορεις να την βρεις πισω απο το σπιτι εχει κατι δεντρα. Ραδικια μηλιες και αχλαδιες)

(Το κυριως πιατο μπορει να το βρεις στην θαλασσα. Βεβαια θα σου νοικιαζω το καλαμι του ψαρεματος αλλα 5 ευρω την μερα)

Οσο για ντουζακι παιζει πηγαδι στην πισω πλευρα του σπιτιου. Μπορεις να κατεβαινεις μαζι με τον κουβα κατω και να κανεις μπανιο εκει.
Το σαμπουαν αν δεν εχεις δικο σου θα σου κοστισει 1 ευρω η χουφτα.

Οσο για την αναγκη σου εχει κατι απιθανους θαμνους στο διπλα οικοπεδο που ειναι ακατοικητο.

Πες μου ποτε θες να ζησεις αυτες τις ονειρικες στιγμες να κανονισουμε! :happy_5:

Reaction score
164
Λευτέρη να σου δώσω μία φιλική συμβουλή;
Αν ο φωτογράφος μέσα σου συνεχίσει να φωτογραφίζει ανατολές, δύσεις και λουλούδια, πυροβόλησέ τον και θάψε τον στην πίσω αυλή γρήγορα, πριν σου γίνει συνήθεια. :happy_8:

Reaction score
4.338
Αν ο φωτογράφος μέσα σου συνεχίσει να φωτογραφίζει ανατολές, δύσεις και λουλούδια, πυροβόλησέ τον και θάψε τον στην πίσω αυλή γρήγορα, πριν σου γίνει συνήθεια. :happy_8:

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Reaction score
14
Και ύστερα λέτε εμένα "αυστηρό". :happy_8: :happy_5:

Μπορεί να μην το συνειδητοποιείς τώρα Λευτέρη, αλλά η συμβουλή του Βασίλη θα σε βοηθήσει πολύ τις επόμενες φορές που θα προσπαθήσεις να φωτογραφήσεις κάτι.

Reaction score
1
Ελατε βρε σεις, μια βολτα στο εξοχικο του πηγε ο ανθρωπος και τραβηξε πεντε φωτογραφιες. Τι περιμενατε? Art Athina? :happy_9:

Reaction score
14
Ελατε βρε σεις, μια βολτα στο εξοχικο του πηγε ο ανθρωπος και τραβηξε πεντε φωτογραφιες. Τι περιμενατε? Art Athina? :happy_9:

Από την μία... δεν έχεις άδικο.
Υπάρχει όμως και η αντίθετη άποψη.
Αν κάποιος δεν θέλει ποτέ να μάθει να βγάζει Φωτογραφίες...ακριβώς αυτό το άλλοθι δίνει στον εαυτό του.

Και εγώ διακοπές πήγα.

Καμπαναριό στην Οία.

Απλά εγώ...αντιμετωπίζω το θέμα "φωτογραφία" λιιιιίγο διαφορετικά από τον φίλο μου τον Τσαρουχά. :happy_8:

Attachments

Reaction score
1
Αν κάποιος δεν θέλει ποτέ να μάθει να βγάζει Φωτογραφίες...ακριβώς αυτό το άλλοθι δίνει στον εαυτό του.
Μα δεν το εδωσε αυτος, εγω του το εδωσα. :happy_5:
Παντως και τα ηλιοβασιλεματα δεν ειναι ασχημα. :happy_9:

Οχι, δεν ειναι δικο μου. :crazy_1:

Attachments

Reaction score
14
Μα δεν το εδωσε αυτος, εγω του το εδωσα. :happy_5:
Παντως και τα ηλιοβασιλεματα δεν ειναι ασχημα. :happy_9:

Διακρίνεις κάποια ομοιοτητα στην τεχνική, στην σύνθεση, στην επεξεργασία, στην φόρμα, στην παρουσίαση με τα παραπάνω ηλιοβασιλέματα;

Μάλλον όχι. :happy_6:

Αυτό που δείχνεις δεν είναι καμμιά "σοβαρή" φωτογραφία.
Μπορεί να την "τραβήξει" οποιοσδήποτε έχει βασικές γνώσεις φωτογραφίας.
Βέβαια έχει γίνει αξιέπαινη δουλειά στο κομμάτι της επεξεργασίας.
Αυτή (η επεξεργασία) έχει φορμάρει με τέτοιο τρόπο την σκηνή ώστε να εντυπωσιάζει άμεσα το..."αγύμναστο" μάτι.
Τέλος η παρουσίαση με το προσεγμένο πλαίσιο έχει παίξει και αυτή τον ρόλο της.

Συμπέρασμα.
Κοινότυπη φωτογραφία με πολύ πιασάρικη φόρμα και άψογη παρουσίαση.

Οχι, δεν ειναι δικο μου. :crazy_1:
Αντίθετα το καμπαναριό είναι "δικό μου". :happy_8: :crazy_10:

Reaction score
3
Απάντηση: Ο φωτογραφος μεσα μας.

Preve...
τώρα που θα πάρω τη D80 "happy_1" να τα λέμε εεε!
Πες και του Unfo να έρθει:respect:

:happy_4:

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Ο φωτογραφος μεσα μας.

Πες και του Unfo να έρθει:respect:

:happy_4:
Πού;
Όταν (αν) ξελαμπικάρω από τη δουλειά σκέφτομαι να κανονίσουμε βόλτα στο Αττικό Πάρκο για φωτό...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut