RADIO ARVYLA ή πραγματικότητα ;

Reaction score
10
Ωραια.... τι πρεπει δηλαδη, να κανουνε πυρηνικοι φυσικοι τα review?
Ρε παιδια ξεκολλατε λιγο....Τα review ειναι το προβλημα μας?Τα εχουμε πει 500 φορες αν δεν ακουσεις κατι δεν το παιρνεις...
Το review ειναι απλα για μια πολυ γενικη εικονα του μηχανηματος......

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: RADIO ARVYLA ή πραγματικότητα ;

Ωραια.... τι πρεπει δηλαδη, να κανουνε πυρηνικοι φυσικοι τα review?
Προσωπικά θέλω να διαβάσω και τα "φιλοσοφικά" μου θέλω να διαβάσω και τα τεχνικά μου... Περίπου όπως γίνεται στο Stereophile, το είπα και παραπάνω. Γουστάρω να περάσω την ώρα μου διαβάζοντας ένα καλογραμμένο κείμενο στο οποίο, έστω και πίσω απο τις γραμμές, να πάρω μία ιδέα του πως θα παίζει το μηχανάκι - ή καλύτερα να φανταστώ αυτό που περιγράφει ο reviewer - και να έχω και μία εργαστηριακή εκτίμηση δίπλα... Θεωρώ πως έχεις πιο πλήρη εικόνα έτσι καθώς ούτε οι μετρήσεις λένε τα πάντα, ούτε οι ακροάσεις. Τόσα πολλά ζητάω? Μάλλον... :crazy_1:

Άσε που πραγματικά απολαμβάνω περιπτώσεις στις οποίες, για παράδειγμα, ο reviewer λέει πως το ηχείο είναι ευκολοδήγητο και οι εργαστηριακές μετρήσεις βγάζουν πως πέφτει μέχρι και στα 2Ω...Kαι λέει ας πούμε χοντρικά ο Atkinson "δεν ξέρω πως λέει ότι οδήγησε επαρκώς το ηχείο με εκείνον τον λαμπάτο τον 20W o Wes Phillips, αλλά το ηχείο είναι ζόρικο"..Ή τις άλλες (βλ. Cary) που το μηχάνημα μετράει χάλια αλλά παίζει παπάδες, και παραδέχεται ο Atkinson πως "παρά τις χάλια μετρήσεις, παίζει πολύ καλά"...

Reaction score
3
Ακριβώς.Για να μας πει σε τι χρώμα βγαίνει,πόσα κουμπάκια έχει,όχι τι κάνουν,γιατί ακόμη και κει άλλα αντι άλλων γράφουν, φωτογραφίες της εμπρός πλευράς,της πίσω πλευράς,αλλα μερικές φορές και του εσωτερικού του μηχανήματος.
Απο κει και πέρα το χάος....

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: RADIO ARVYLA ή πραγματικότητα ;

Γιώργο και Μιχάλη(?), θα διαφωνήσω.
Τα περιοδικά δεν τα αγοράζουμε μόνο όταν πρόκειται να αγοράσουμε μία συσκευή... Τα αγοράζουμε (ή αγοράζαμε) και όταν δεν έχουμε σκοπό να ψωνίσουμε κάτι... Για να έχουμε επαφή με το χώρο, να δούμε τι κυκλοφορεί, να δούμε τι έβγαλε η τάδε εταιρεία που συμπαθούμε και πως παίζει αυτό το ρημάδι, να βάλουμε στο μάτι ένα μηχάνημα για την επόμενή μας αναβάθμιση, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ κλπ...

Οι φανατικοί του αυτοκινήτου διαβάζουν τους 4Τροχούς μόνο όταν θέλουν να αγοράσουν αυτοκίνητο? Δε νομίζω.
Αλλά εννοείται πως αμάξι χωρίς test drive δεν θα αγοράσουν...

Άσε που στην παραλία δε γουστάρω να διαβάζω το ELLE που έχει αγοράσει το μωρό μου... Θέλω να διαβάζω για το δικό μου hobby...

Διαφορετικά θα περνάγαμε απο τα μαγαζιά να πέρνουμε προσπέκτους και τελείωνε το παραμύθι... Συμφωνούμε πως, σε ένα μεγάλο βαθμό, τα περιοδικά του χώρου έχουν πέσει σε επίπεδο προσπέκτους, αλλά όχι να λέμε κι "ευχαριστώ"!

Reaction score
10
Μιχαλη Μιχαλη........
Κωστα συμφωνω μαζι σου σε ΟΛΑ....
Σιγουρα τα review ειναι ελλιπη απο τεχνικης αποψης...

Εδω ομως καποιοι νομιζουν οτι τα ξερουν ολα αφοριζοντας καθε προσπαθεια....Το αλλο ακρο δηλαδη.....

Reaction score
10
Ισως η ελλειψη ανταγωνισμου αφου ολα για το χρημα γινονται...κατσε να βαλει καποιος μετρησεις σοβαρες και θα δεις πως θα ακολουθησουν και οι αλλοι......

Reaction score
10
O Κογιας παντως θα κανει τρελα review....Εχει στησει συστηματα και συστηματα οπως ειπε και ο ιδιος.........

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν ειπα οτι ολα ειναι καλα, εχει γραψει πολλες μπαρουφες.....
Μπαρούφες ο κος Κωτσής? Είσαι αναιδής φίλε μου. Δεν μπορείς να ομιλείς έτσι για κάποιον με τόση... εμπειρία στον (μμμ) χώρο. Μιλάμε για πολλά κιλά εμπειρία και μιλάμε για πολύ εκλεκτικό χώρο. Ίσως όμως, μόνον η μπαρούφα χαίρει εκτίμησης στον... χώρο. :happy_9:

Εγω αυτο που επρεπε να καταλαβω, το καταλαβαινα παντως απο τα γραπτα του......
Και διατριβή στις μπαρούφες? "happy_1"

Reaction score
0
Παντως στο αλλο φορουμ κατι ειχε πεταξει ο Π.Κωτσης σε μια ψιλοκοντρα που ειχε δημιουργηθεί.
Οπως και να εχει κατα την ταπεινη μου γνωμη ,κερδος θα εχουν οι αναγνωστες απο την παρουσια του Κ.Κογια.
Εκτος και αν "στογγυλεψει" το χιουμορ του και την αποψη του,πραγμα που μαλλον δυσκολο θεωρω (αλλα οχι απιθανο)

Reaction score
7
Ωραία πάσα mdvq. Δηλαδή τι πρέπει να περιμένουμε απο τον Κ.Κ. για να κρίνουμε την επιτυχία ή την αποτυχία; Ας το συζητήσουμε δεδομένου ότι μέχρι σήμερα έχει δώσει το στίγμα του και έχει κρίνει δηκτικά πολλά περιοδικά και δημοσιογράφους. Εφόσον ισχύει η πληροφορια του εύχομαι καλό κουράγιο και μακάρι να επιτύχει όλα αυτά που πρέσβευε μέχρι τώρα.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: RADIO ARVYLA ή πραγματικότητα ;

Παιδιά μην πιστεύετε όλα όσα λένε κάποιοι "κβαντικοί καλοθελητές". Τελικά η αρβύλα είναι το αγαπημένο hobby όλων των hi-end-ιασμένων...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: RADIO ARVYLA ή πραγματικότητα ;

Γιώργο και Μιχάλη(?), θα διαφωνήσω.
Τα περιοδικά δεν τα αγοράζουμε μόνο όταν πρόκειται να αγοράσουμε μία συσκευή... Τα αγοράζουμε (ή αγοράζαμε) και όταν δεν έχουμε σκοπό να ψωνίσουμε κάτι... Για να έχουμε επαφή με το χώρο, να δούμε τι κυκλοφορεί, να δούμε τι έβγαλε η τάδε εταιρεία που συμπαθούμε και πως παίζει αυτό το ρημάδι, να βάλουμε στο μάτι ένα μηχάνημα για την επόμενή μας αναβάθμιση, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ κλπ...

Οι φανατικοί του αυτοκινήτου διαβάζουν τους 4Τροχούς μόνο όταν θέλουν να αγοράσουν αυτοκίνητο? Δε νομίζω.
Αλλά εννοείται πως αμάξι χωρίς test drive δεν θα αγοράσουν...

Άσε που στην παραλία δε γουστάρω να διαβάζω το ELLE που έχει αγοράσει το μωρό μου... Θέλω να διαβάζω για το δικό μου hobby...

Διαφορετικά θα περνάγαμε απο τα μαγαζιά να πέρνουμε προσπέκτους και τελείωνε το παραμύθι... Συμφωνούμε πως, σε ένα μεγάλο βαθμό, τα περιοδικά του χώρου έχουν πέσει σε επίπεδο προσπέκτους, αλλά όχι να λέμε κι "ευχαριστώ"!
+1

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Αν θυμαστε ηταν και στο παρελθον συντακτης - σχολιαστης στον ΗΧΟ . Προς τι η φασαρια λοιπον ;
Αν επανελθει απλα θα κανουμε κλικ σ αυτα που εγραψε ,εδω και αλλου στο παρελθον ,προκειμενου να επιβεβαιωσουμε την σταθεροτητα των αποψεων .
Τωρα η αντικατασταση του Κατσενη (αν ειναι αυτος) με τον Κογια , θα εχει κερδος για μας ........το αφθονο γελιο !!!

Reaction score
2
Nα δω review του κ.κ για καλωδια και τι στον κοσμο........Να δω να λεει για χροιες-ηχοχρωματα και αλλα τετοια χαιεντιστηκα .............Μεταξυ μας μαλλον για αρβυλο το κοβω το θεμα.any way.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Οπως και να εχει το ΑΡΒΥΛΟ θα κανει αισθητη την παρουσια του ειτε ως ανυποστατη φημη ειτε ως αποτυπωμα στον πισινο του rewier μετα απο μερικα αρθρα :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.043
Members
38.525
Νεότερο μέλος
Grigoris1966