NINJA GAIDEN SIGMA FOR PS3

Reaction score
0
Τελικά είναι το καλύτερο παιχνίδι που κυκλοφορεί?
http://www.gamespot.com/ps3/action/...=6173475&part=rss&tag=gs_reviews&subj=6173475

Και σίγουρα δεν αποτελεί port!
Για εμένα αποτελεί το δυνατότερο παιχνίδι του PS3 αυτή τη στιγμή. Δεν είναι τυχαίο πώς μόνο αυτό κατόρθωσε να τονώσει (έστω και για μια εβδομάδα) τις πωλήσεις του PS3 στην Ιαπωνία.

Port δεν είναι, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι επανέκδοση ενός παιχνιδιού του Xbox 1. Πάντως είναι ένα game που πρέπει να παιχτεί από όλους τους κατόχους PS3. Η καλύτερη δουλειά της Team Ninja.

Α και μιλάμε για απιστευτο παλούκι παιχνίδι!!! Ετοιμαστείτε να σας σπάσουν τα νεύρα:happy_9:

Reaction score
1
Α και μιλάμε για απιστευτο παλούκι παιχνίδι!!! Ετοιμαστείτε να σας σπάσουν τα νεύρα:happy_9:
ΠΑΛΟΥΚΑΡΟΣ καλυτερα...θα σβησετε με μισος την κονσολα σας

GTX

Reaction score
39
Κατέβασα προχτές το demo και φαίνεται πολύ καλό όντως, τα γραφικά του είναι πάρα πολύ καλά. Δε θα πω ψέματα όμως μου έσπασε τα νεύρα και το έκλεισα :happy_5::happy_5::happy_5:

Είναι σοβαρή υποψηφιότητα για αγορά πάντως :cool_4:

Reaction score
0
Είναι και 1080p με 60fps... αυτό που πριν 6 μήνες πολλοί θεωρούσαμε αδύνατο.

Reaction score
164
Είναι και 1080p με 60fps... αυτό που πριν 6 μήνες πολλοί θεωρούσαμε αδύνατο.
Μερικές απόψεις:
"No, Ninja Gaiden Sigma isn't a true next-gen sequel, nor is it a simple port of the Xbox release."
"That isn't to say that it looks exactly next-gen, because there are signs of porting in the form of some bland textures and a few other blemishes"
(Gamespot)
"The environments look good, though since most of the geometric content has been moved over from the Xbox title it's not mind-blowing in any way. The same holds true for the lighting"
(IGN)
Τα νούμερα είναι ο ευκολότερος τρόπος να πεις ψέματα...

Reaction score
0
Το πήρα εχτές......
ΕΛΙΩΣΑ.
Απίστευτο gameplay, απίστευτα γραφικά, κίνηση...........
Τρελάθηκα. Το μόνο game εκτός του PRO 6 & NBA2k7 (που παίζω On line) που έχω παίξει τόσες ώρες χωρίς διακοπή στο PS3.
Επιτέλους κάτι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

Reaction score
5
αααχ...εγώ εχθες ήμουν στα φνακ και δεν το βρήκα...και βιαζομουν να παω στην αιθουσα να δω transformers και δεν εψαξα αλλού

θα κανω βόλτες το σκ πάλι να το βρω...

το demo παντως ΣΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΝΕΙ!

must have για τους κατοχους ps3!

Reaction score
0
αααχ...εγώ εχθες ήμουν στα φνακ και δεν το βρήκα...και βιαζομουν να παω στην αιθουσα να δω transformers και δεν εψαξα αλλού

θα κανω βόλτες το σκ πάλι να το βρω...

το demo παντως ΣΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΝΕΙ!

must have για τους κατοχους ps3!
Απο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ στο mall το πήρα 70€

Reaction score
0
Re: Απάντηση: NINJA GAIDEN SIGMA FOR PS3

Με εντυπωσιασε κι εμενα το demo. Μαλλον θα το παρω.
play.com
Εγώ από οτι ίσως έχεις δει παίρνω σχεδόν όλα τα games από play.Αλλά τώρα τελευταία λόγω καλοκαιριού οι ταχυδρόμοι το "έχεσαν" το θέμα με την ζέστη και είμαι στο περίμενε σε 3 games PSP & 1 PC.
Επειδή και στο play έχει 62€ δεν νομίζω ότι άξιζε το ρίσκο. Παίρνω άδεια βλέπεις 27/7 οπότε καλύτερα ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ.

Πάντως τα καλύτερα έρχονται :
Killzone 2, MGS4,PRO EVO 2008,GTA IV ΘΕΛΩ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΡΑ !!!!!!!

Reaction score
0

Εγώ από οτι ίσως έχεις δει παίρνω σχεδόν όλα τα games από play.Αλλά τώρα τελευταία λόγω καλοκαιριού οι ταχυδρόμοι το "έχεσαν" το θέμα με την ζέστη και είμαι στο περίμενε σε 3 games PSP & 1 PC.
Επειδή και στο play έχει 62€ δεν νομίζω ότι άξιζε το ρίσκο. Παίρνω άδεια βλέπεις 27/7 οπότε καλύτερα ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ.

Πάντως τα καλύτερα έρχονται :
Killzone 2, MGS4,PRO EVO 2008,GTA IV ΘΕΛΩ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΡΑ !!!!!!!
Αργουν να ερθουν δυστηχως.:mad_3:

Reaction score
0

Αργουν να ερθουν δυστηχως.:mad_3:
Συμφωνω!! Μεχρι να ερθουν θα εχω παει φανταρος! (κυριολεκτικα!!!!) Λετε να παρω μια μικρη αναβολη? Αλλωστε τα 27 ειναι καλη ηλικια για στρατο.Ε?

Reaction score
0
Τώρα που μιλάμε κοίταξα στο αγγλικό ebay κ με μέσο όρο τα 45 ευρώ μαζί με παράδοση υπάρχει σε δεκάδες κ φυσικά με πληρωμή paypal. Από εκεί εννοείται ότι κοιτώ να το αγοράσω τώρα...(σημείωση : το search το κάνω worldwide)

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.244
Members
38.542