Ignore list! - Τι εφεύρεση!

Reaction score
14
ευστοχοτατη ερώτηση, ξέρει κανείς?
(μάλλον ναι θα τα βλέπει αφού τα quote του Ψ είναι ποσταρισμένα απο τον X)
Σωστός Δημήτρη!

Reaction score
164
Ναι, τα quotes φαίνονται.

Γιάννη, δεν είναι καθόλου άκομψο και εγωιστικό: Δεν μου απαγορεύεις να λέω τις βλακείες μου, αλλά κανείς δε σε αναγκάζει να τις ακούς.
Επειδή είμαι επιρεπής στους καυγάδες με ορισμένους, αποφάσισα να το κάνω ως self-moderation, αλλά από την ανάποδη: Τους έκανα ban από τον προσωπικό μου χώρο και ησύχασα από τις βλακείες τους.

Reaction score
7
Βασίλη συμφωνούμε σε αυτό...Αρκετές φορές που είμαι εν βρασμώ λόγω καθημερινών γεγονότων και μπαίνω μέσα και διαβάζω όλες της αηδίες της γης δεν μπορώ να μην ανεβάσω θερμοκρασία στα λάδια...Και προκειμένου να αρχίσω εγώ τα Αρντάν από την βλακεία ορισμένων προτιμώ να τους στείλω ταξίδι στην μαύρη τρύπα της λήθης...Give me the friggin red pill

Reaction score
0
Απάντηση: Ignore list! - Τι εφεύρεση!

Εγώ πάντως, αν θεωρούσα ότι υπήρχαν ηλίθιοι ή βλάκες και με ενοχλούσαν τόσο, ή θα αδιαφορούσα ή δεν θα ξανά έμπαινα στο συγκεκριμένο site.
Και δεν θεωρώ κομψό την αυτοδιαφήμιση κάποιου, ότι βάζει στην ignore άτομα που θεωρεί ηλίθια ή ότι λένε βλακείες, λες και υπάρχει πιστοποιητικό εξυπνάδας ή βλακείας.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Φίλε Δημήτρη, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανείς που να βάλει ένα συνομιλητή σε ignore list επειδή θεωρεί ανεπαρκή το δείκτη νοημοσύνης του με βάση τα κριτήρια της mensa. Αλλού πάει το "ηλιθιότητες"...

Θα επιμείνω, ίσως κουραστικά, στη συνήθειά μου να συγκρίνω διαδικτυακές συναναστροφές με ζωντανές. Όπως με μια "παρέα" δεν μας είναι ευχάριστο να πηγαίνουμε σε μια συνάντηση και οι μισοί να γυρνάνε από την άλλη σαν να μην υπάρχουμε, έτσι και σε ένα χώρο συζήτησης θα πρέπει όλοι μας να έχουμε στο νου μας ότι υπάρχει και το ignore list, κι αν δεν θέλουμε να καταλήξουμε να διαβάζουν τις απόψεις μας τρεις κι ο κούκος και στο τέλος να βαρεθεί κι ο κούκος, θα πρέπει να διατηρούμε ένα ελάχιστο επίπεδο ευπρέπειας, ανοχής στη γνώμη των άλλων και διακριτικότητας. Όποιος έχει αυτά τα τρία στοιχεία, δεν νομίζω ότι έχει φόβο να γίνει ignored από κανέναν, ακόμη και στην ελάχιστα πιθανή περίπτωση να μην πιάνει πουλιά στον αέρα. [FONT=&quot][/FONT]

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Ignore list! - Τι εφεύρεση!

Εγώ πάντως, αν θεωρούσα ότι υπήρχαν ηλίθιοι ή βλάκες και με ενοχλούσαν τόσο, ή θα αδιαφορούσα ή δεν θα ξανά έμπαινα στο συγκεκριμένο site.
Και δεν θεωρώ κομψό την αυτοδιαφήμιση κάποιου, ότι βάζει στην ignore άτομα που θεωρεί ηλίθια ή ότι λένε βλακείες, λες και υπάρχει πιστοποιητικό εξυπνάδας ή βλακείας.
Δημήτρη δεν είναι αυτό το νόημα.
Ούτε αυτοδιαφήμιση είναι (δεν βρίσκω ούτε έναν λόγο για να είναι) ούτε έξυπνοι είμαστε εμείς και οι άλλοι βλάκες.
Το όλο θέμα μπορείς να το δεις ως επισήμανση μίας λύσης ώστε να μην γίνεται το μπάχαλο που γίνεται συχνά.
Μπορείς να το δεις και ως μία στάση σεβασμού προς τους υπόλοιπους: προκειμένου να με βλέπετε κάθε τρεις και λίγο να πλακώνομαι, προτιμώ να προστατευτώ έστω και με αυτόν τον τρόπο. Άλλωστε, αποδεδειγμένα, ο περισσότεροι προκαλούν για να γίνει μετά ο χαμός. Όταν κανένας δεν τους διαβάζει και κανένας δεν αντιδρά, θα καταλάβουν ότι ήρθς η ώρα να πάνε σε άλλο στέκι ή να συμμορφωθούν.

Το να βάζω κάποιον στην ignore list δεν ξέρω αν είναι υποτιμητικό για μένα, αλλά δεν είναι κάτι που με τιμά κι όλας. Μπορείς να το δεις και ως μία μοργή ήττας...

Reaction score
0
Σε παρακαλώ να σβήσεις το copyright από την υπογραφή σου ... υπονοεί ψευδός ότι είπα εγώ κάτι τέτοιο και είναι εντελώς απαράδεκτο.
(έρχετε και σε pm)

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Ignore list! - Τι εφεύρεση!

.........
BTW δεν μπορώ να διανοηθώ να βάλω κανέναν στο Ignore list...
...............
Επίσης το να κάνω Ignore κάποιον επειδή δεν είναι του γούστου μου το θεωρώ λίγο...πώς να το πώ... λίγο ακομψο λίγο εγωιστικό. Απλά αν κάποιος δεν είναι "my cup of tea" Που λένε σοφά και οι Εγγλέζοι απλά δεν χρειάζεται να διαβάζουμε και κάθε γραμμή που γράφει...
Συμφωνώ απόλυτα.

Reaction score
5

Θα επιμείνω, ίσως κουραστικά, στη συνήθειά μου να συγκρίνω διαδικτυακές συναναστροφές με ζωντανές. Όπως με μια "παρέα" δεν μας είναι ευχάριστο να πηγαίνουμε σε μια συνάντηση και οι μισοί να γυρνάνε από την άλλη σαν να μην υπάρχουμε,
Υπάρχουν διαφορές Μαρία. Οι διαδικτυακές κοινότητες είναι πιο ανοικτές, ο καθένας μπορεί να εγγραφεί και σε 5 λεπτά να γράφει το κοντό του και το μακρύ του σε κοινή θέα. Αν και αυτό είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ προσόν και πλέον το τελευταίο άντρο της πραγματικής δημοκρατίας, έχει και τεράστια μειονεκτήματα.
Για να πάρω το παράδειγμά σου περί 'συνάντησης', αν πας κάπου και φίλοι σου έχουν φέρει φίλους ή γνωστούς τους και μέσα σε 5 λεπτά καταλάβεις ότι δεν ταιριάζετε, ότι έχετε άλλες εμπειρίες, άλλες γνώμες, είστε αλλού γι'αλλού που λένε, θα τους ζητήσεις το τηλέφωνό τους να κανονίσεις ραντεβού την επόμενη μέρα; Εκτός σαδομαζοχιστών, η πρακτική είναι να τους αγνοείς ευγενικά, και την επόμενη φορά που θα στους 'φορέσουν' θα δυσανασχετήσεις! Και μην μου το αρνηθείς, είναι απλή ανθρώπινη αντιμετώπιση.
Επίσης μερικοί από εμάς έχουν λίγη υπομονή με τους ηλιθίους. Μπορεί αυτό να θεωρηθεί και μειονέκτημα, θα μπορούσα ίσως να ήμουν καλύτερα αν άντεχα να 'δημοσιοσχετώ' ακατάπαυστα όπως οι πολιτικάντηδες. Δεν μπορώ, γιαυτό δεν πρόκειται να γίνω ποτέ πολιτικός ή επαγγελματίας δημοσιοσχεσίτης. Το θεωρώ γλειώδες και επιφανειακό to say the least, να παριστάνουμε ότι μας ενδιαφέρουν ότι λένε ΟΛΟΙ οι άλλοι.

Στο φινάλε-φινάλε (που το έχω ακούσει αυτό, δεν θυμάμαι...) έχει πέσει η πίεσή μου 5 μονάδες, αυτό δεν έχει σημασία; :lol:

Reaction score
3

Ak1s, κι εμένα έχει τύχει να μου ανεβάσουν ορισμένα μέλη και σε ορισμένα θέματα την πίεση στο 17.
Και για να είμαστε ειλικρινείς, ένας από αυτούς είσαι κι εσύ.
Όπως ακριβώς λοιπόν εσύ λες "Επίσης μερικοί από εμάς έχουν λίγη υπομονή με τους ηλίθιους", φαντάστηκες ποτέ ότι και για αυτούς εσύ μπορείς να θεωρείσαι το ίδιο;
Συμφωνώ με τον ντρημ ότι αν δεν σου αρέσουν τα γραφόμενα κάποιου μην τα διαβάζεις.
Αυτό κάνω κι εγώ. Όταν δω θέμα κάποιου που δεν μου αρέσει το στυλ του ή ο τρόπος του, δεν το διαβάζω.
Δεν είναι δύσκολο να το κάνεις.
Δεν μπορούμε όλοι να συμφωνούμε και να έχουμε τα ίδια γούστα.

Reaction score
2
Σε παρακαλώ να σβήσεις το copyright από την υπογραφή σου ... υπονοεί ψευδός ότι είπα εγώ κάτι τέτοιο και είναι εντελώς απαράδεκτο.
(έρχετε και σε pm)

Ooops... Βασιλη (unfo) θα επρεπε να ντρεπεσαι...

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Ignore list! - Τι εφεύρεση!

Ak1s, κι εμένα έχει τύχει να μου ανεβάσουν ορισμένα μέλη και σε ορισμένα θέματα την πίεση στο 17.
Και για να είμαστε ειλικρινείς, ένας από αυτούς είσαι κι εσύ.
Όπως ακριβώς λοιπόν εσύ λες "Επίσης μερικοί από εμάς έχουν λίγη υπομονή με τους ηλίθιους", φαντάστηκες ποτέ ότι και για αυτούς εσύ μπορείς να θεωρείσαι το ίδιο;
Συμφωνώ με τον ντρημ ότι αν δεν σου αρέσουν τα γραφόμενα κάποιου μην τα διαβάζεις.
Αυτό κάνω κι εγώ. Όταν δω θέμα κάποιου που δεν μου αρέσει το στυλ του ή ο τρόπος του, δεν το διαβάζω.
Δεν είναι δύσκολο να το κάνεις.
Δεν μπορούμε όλοι να συμφωνούμε και να έχουμε τα ίδια γούστα.
Δεν καταλαβαίνω πού διαφωνείς. Στο ignore? Δηλαδή εσύ προτείνεις να ΜΗΝ κάνεις κάποιον ignore αλλά απλά να ΜΗΝ διαβάζεις αυτά που γράφει;

Την άποψη αυτή την αναλύσαμε παραπάνω. Έχεις κάτι άλλο Κων/νε;

Reaction score
3

Ναι, ακριβώς αυτό.
Βλέπω τα θέματα κάθε μέρα κι αν με ενδιαφέρει τα διαβάζω.
Αν πέσω πάνω σε ποστ κάποιου που δεν μου αρέσει ο τρόπος που γράφει, το προσπερνάω.
Βλέπεις, με το να μπαίνει κανείς σε κάποιο θέμα και να γράφει συνέχεια με φράσεις τύπου "βαρέθηκα τέτοιου είδους συζητήσεις", "δεν μας αφορά το θέμα που βάζεις" κ. α. παρόμοια, κάνει περισσότερο κακό στον εαυτό του (πίεση), παρά σε αυτόν στον οποίο απευθύνεται.

Reaction score
14

Το ότι κάποιος βάζει κάποιον άλλο στο ignore δεν είναι απαραίτητα ότι ο άλλος είναι ηλίθιος. Μπορεί και αυτός που τον βάζει να είναι εξίσου ηλίθιος ή να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της συζήτησης. Με λίγα λόγια αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι, λέει τον συνομιλητή του ηλίθιο και τον βάζει στο ignore, θριαμβευτικά.
Σαφώς και το ignore list δεν είναι δείκτης ηλιθιότητας. Αν όμως κάποιος για δικούς του λόγους δεν θέλει να βλέπει αυτά που οι άλλοι λένε οι γράφουν, ας το κανει.
Δεν θα το έκανα και είμαι της άποψης ότι καλό θα είναι να ανταλλάσουμε απόψεις. Ίσως μερικές φορές ακόμα και αν τα γραφόμενα κάποιου που είμαστε 100% αντίθετοι με τις απόψεις του μπορεί να έχουν κάποια οπτική που να μας βοηθήσει να καταλάβουμε ή να δεχτούμε τις θέσεις του. Αυτό δεν μπορεί να γίνει με το ignore. Εξάλλου, το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι να μιλάμε, αλλά να....ακούμε.

Reaction score
164
Δεν καταλαβαίνω ποιά η διαφορά του να μην διαβάζει κάποιος αυτά που γράφει συγκεκριμένο μέλος από την ignore list. Απλά η δεύτερη το κάνει αυτόματα...

Blizard, δεν πήρα το πμ, μάλλον φταίει η ignore list. Έτσι και αλλιώς, αποδείχθηκε ότι λές ψέματα...

Reaction score
14

Το καλύτερο για εμένα είναι να διαβάζουμε όλες τις απόψεις. Το αν θα απαντήσουμε ή όχι είναι το ζητούμενο.

Reaction score
0

Δεν το χρησιμοποιώ και ούτε πρόκειται........κανονικά κανένας συντονιστής δεν πρέπει να το χρησιμοποιεί......γιατί πώς αλλιώς θα καταλαβαίνει τις συζητήσεις;...................τα απλά μέλη ας κάνουν ότι θέλουν......δικαίωμά τους είναι άλλωστε.......κι έτσι δηλαδή είναι ολοφάνερο ότι αν ήμουν απλό μέλος θα το χρησιμοποιούσα σίγουρα.

Reaction score
5
Πάντως εγώ θα προτιμούσα μερικοί εδώ μέσα να με είχαν κι εμένα στην Ignore λίστα τους. Το θεωρώ πιο τίμιο και ευθύ. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Ιδιαίτερα όταν δεν μας ενδιαφέρει! :lol:
Απλά πράγματα είναι...

Υ.Γ.: Παίδες, η λίστα έχει όριο. Στους 1000 users πιάνει ταβάνι!!! Να πούμε του Μαγκούτα να το κάνει 5000...

Υ.Γ. 2: Just messin' with you...:lol: :lol: :lol:

Reaction score
14
βρε Ακη, καλή η πλάκα αλλά ξέρεις μερικοί μπορεί να σε πάρουν στα σοβαρά.

Και ο λόγος σου εχει και μια βαρύτητα ακόμα σαν συντονιστής.

Νομίζω ότι αυτό περί 5000 ήταν ακρως ακομψο όσο και πλάκα να θελουμε παντα να γίνεται... και ξέρεις οτι στην πλάκα πρώτος είμαι!

Reaction score
1
Υ.Γ.: Παίδες, η λίστα έχει όριο. Στους 1000 users πιάνει ταβάνι!!! Να πούμε του Μαγκούτα να το κάνει 5000...
Βρε αδερφέ αμά είναι να βάλεις σε ignore list 5000 users τότε να μη γράφεις σε forum...
Γράψε καλύτερα σε ημερολόγιο ή εναλλακτικά "blog-it"... 8)

Κι έτσι κι αλλιώς solo θα είσαι!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(I'm just joking mate...;-))

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519