Η Δ.Ο. πάει διακοπές...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Φέτος κατά τύχη και εγώ και ο γενικός θα λείπουμε στις ίδιες ημερομηνίες για τις καλοκαιρινές διακοπές μας. Όμως το avsite.gr θα συνεχίσει να λειτουργεί και έτσι χρειάζονται αντικαταστάτες για την γενική διαχείριση.

Για οποιοδήποτε θέμα προκύψει λοιπόν καθ' όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, υπεύθυνοι για την λειτουργία της σελίδας είναι δύο φίλοι με τους οποίους είμαστε μαζί από την αρχή, o Γιάννης Δημητρόπουλος και ο Σπύρος Μπλάτσιος.

Καλή τύχη παίδες... :cool_4:

GTX

Reaction score
39
Πωπω θα γεμίσει το forum alpha και μπλέ fonts :happy_8::happy_8::happy_8:

Καλή τύχη και κουράγιο παίδες, είναι δύσκολο το καλοκαίρι :cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Η Δ.Ο. πάει διακοπές...

Ε τα παιδιά θα πάνε διακοπές............και που είν' το πρόβλημα?.........ο Καφάτος δηλαδή τι θα κάνει? :happy_9:...........ή μήπως θα φύγει κι αυτός?..........anyway Γιάννη και Σπύρο καλή επιτυχία.......τελικά μόνο εγώ δεν θα πάω διακοπές φέτος.......:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
7
χαχαχαχαχ....Καλά αφήσατε το site στα χέρια του Κουρτινόπουλου???

...Ο τελευταίος που θα βγεί να κλείσει την πόρτα...Το κλείσαμε το μαγαζί...:p

Reaction score
164
Παιδία μείνετε ήσυχοι. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει! :cool_4:
Θα βγάλω τον Blizard από την Ignore List για να πούμε καμία κουβέντα, θα σχολιάσουμε με τον Healler και τον XRHSTOS_ τις πολιτικές εξελίξεις, θα πούμε και τίποτα για το ποδόσφαιρο με τον Tanto και τους υπόλοιπους... Μια χαρά θα περάσουμε:happy_9:

Reaction score
14
Απάντηση: Η Δ.Ο. πάει διακοπές...

Εντάξει ο Σπύρος. Τον άλλο όμως....%^%$#$

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Η Δ.Ο. πάει διακοπές...

χαχαχαχαχ....Καλά αφήσατε το site στα χέρια του Κουρτινόπουλου???

...Ο τελευταίος που θα βγεί να κλείσει την πόρτα...Το κλείσαμε το μαγαζί...:p
Στο μυαλο μου εισαι….
Ετσι καπως ξεκίνησε ο τριτος παγκόσμιος πολεμος … θα γραφουν μετα από χρόνια οι ιστορικοί του μέλλοντος.
:happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
0
Φέτος κατά τύχη και εγώ και ο γενικός θα λείπουμε στις ίδιες ημερομηνίες για τις καλοκαιρινές διακοπές μας. Όμως το avsite.gr θα συνεχίσει να λειτουργεί και έτσι χρειάζονται αντικαταστάτες για την γενική διαχείριση.

Για οποιοδήποτε θέμα προκύψει λοιπόν καθ' όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, υπεύθυνοι για την λειτουργία της σελίδας είναι δύο φίλοι με τους οποίους είμαστε μαζί από την αρχή, o Γιάννης Δημητρόπουλος και ο Σπύρος Μπλάτσιος.

Καλή τύχη παίδες... :cool_4:
Συγνωμη και θες να το πιστεψουμε κιολας ??:happy_5:

Άξιοι! :-D
Τα "παιρνεις" ρε .:happy_8:

Θα βγάλω τον Blizard από την Ignore List για να πούμε καμία κουβέντα, θα σχολιάσουμε με τον Healler και τον XRHSTOS_ τις πολιτικές εξελίξεις, θα πούμε και τίποτα για το ποδόσφαιρο με τον Tanto και τους υπόλοιπους... Μια χαρά θα περάσουμε:happy_9:
Αν και δεν βλεπω τι γραφεις γιατι εισαι σε ignore list ,δεν σου πα να μην μαρτυρησεις το ΣΧΕΔΙΟ ??"happy_1"

Τωρα ξερω ,θα περιμενετε ευχες για καλη δυναμη ,καλη επιτυχια και τετοια .
Θα τις......postαρω σε λιγο.:happy_5:
Σπυρο sorry αλλα ...μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.:happy_9:

Αξιοι Ρεεεεε!!!!:bravo:
( Ak1 και γω τα "παιρνω" )
"happy_1"

Reaction score
0
Εδω βρισκεται και το Μανιφεστο της Καλοκαιρινης Διαχειριστικης Ομαδας .:happy_9:

Reaction score
0
Τι λες τώρα....

Δεν μπορώ να σχολιάσω πολιτικές εξελίξεις χωρίς την παρουσία του Τσαρουχά.

Θα ήθελα να έχω την άποψή του - για παράδειγμα - για την υποθεση του ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ για το οποίο ξέρω οτι γνωρίζει πράματα και ειναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος.
Ακουσα οτι επεκτείνεται το συγκεκριμένο ξενοδοχείο και ενθυμούμαι οτι μεχρι πρόσφατα μημόνευε τον Παχτα, ο οποίος αφενος μεν δικαιώθηκε στα δικαστήρια και αφετέρου έμεινε και εκτός ψηφοδελτιων.

Καταλαβαινω οτι οσο περνάν τα χρόνια, οι ευαισθησιες πανε περίπατο και ενώ ο συγκεκριμενος διαχειριστής εθιξε το θέμα όταν γινονταν συζητησεις για την επιστροφή Παχτα με τον πλέον δηκτικό τρόπο, τώρα, με αφορμή την επέκταση του ξενοδοχείου έκανε γαργάρα μετα πωποτούμπας το θέμα...

Βεβαια, μπορεί να μην το έμαθε ο ανθρωπος οτι γινεται επέκταση μετα απο αποχαρακτηρισμο δασικών εκτάσεων (ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)... και για αυτό δεν εγραψε τιποτα....

Θα ήθελα να ήταν εδω να μας πει την αποψη του αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα είναι πιο ήρεμος τώρα, διπλα στην παραλία, με τα μαυρα γυαλιά του να τον προστατευουν απο τον ήλιο και να του προσφέρουν τη δικαιολογία στην αναισθητοποίηση...

Καλες διακοπές

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλά βρε, τέλη Ιουλίου κι ακόμη φωνάζεις, δεν σας αφήνουν στην Κ.Ε. να πάτε διακοπές? Τι διάολο σοσιαλισμός είναι τούτος που δεν εξασφαλίζει τα μπάνια του λαού... :happy_4:

Reaction score
0
Τι διάολο σοσιαλισμός είναι τούτος που δεν εξασφαλίζει τα μπάνια του λαού... :happy_4:
....Ειπε ο Τσαρουχάς φανερά επηρρεασμένος απο τον ήλιο, αλλα στα πλαισια της τακτικής του κόμματος και του μεγαλου αρχηγου, που κυβερνά αντιπολιτευομενος την προ τριετίας κυβερνηση....

χαχαχαχαχαχα

Αυτο το σχόλιο εχεις να κανεις?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ναι βρε συ αυτό. Κάνε κανένα μπάνιο γιατι έχει ζέστη, θα σε βοηθήσει. :happy_4:

Reaction score
17.548
ΓΙΑΝΝΗΣ και ΣΠΥΡΟΣ.....Μου αρεσει το καλοκαιρινο ζευγαρι!!!!:cool_4:

Ελπιζω να μπορεσω να σας απολαυσω "επι το εργον".....:happy_4:

Reaction score
14
Ναι βρε συ αυτό. Κάνε κανένα μπάνιο γιατι έχει ζέστη, θα σε βοηθήσει. :happy_4:
εσύ βρε μάστορα, δεν θα πάς για ψαροτούφεκο ή σας το απαγορεύουν να ΠΣΑΡΕΒΕΤΕ με καύσωνα (*)???

(*) γιατί τα Πσάρια είναι πσαρωμένα απο την ζέστη και γίνονται έυκολος στόχος????

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm