Πυροσβεστικό Σώμα AVsite: Πρόταση-Ανακοίνωση

Reaction score
0
Παρακαλώ να μην γίνουν άλλες άσχημες αναφορές για εμένα, αιχμές ή οτιδήποτε για να τελειώσει εδώ το θέμα...
(τουλάχιστον από mod... στους χρήστες δεν θα απαντήσω εκτός αν είναι τίποτα πολύ χοντρό)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πυροσβεστικό Σώμα AVsite: Πρόταση-Ανακοίνωση

Παρακαλώ να μην γίνουν άλλες άσχημες αναφορές για εμένα, αιχμές ή οτιδήποτε για να τελειώσει εδώ το θέμα...
(τουλάχιστον από mod... στους χρήστες δεν θα απαντήσω εκτός αν είναι τίποτα πολύ χοντρό)
Δεκτό...............αλλά ούτε κι εσύ να ξαναπείς τίποτα για troll, mods που τους καλύπτουν, παραπληροφόρηση κ.λ.π. :mad_1:

Reaction score
0
....μια φορα και εναν καιρο
ηταν ενα μικρο κοριτσακι που το λεγαν κοκκινοσκουφιτσα....
....να συνεχισω η το ξερετε???:happy_9:

Reaction score
62
Bliz, όπως κι εμείς παραδεχτήκαμε τα λάθη μας και ζητήσαμε συγνώμη, το ίδιο ζητάμε κι απο σένα να κάνεις. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Και θα δείς στην πορεία ότι τα πράγματα θα είναι καλυτερα για όλους.

Reaction score
51
Mr Βlizard.
Ελπίζω να κάθησες να διαβάσεις το αρχικό μου post στο συγκεκριμένο thread.

Ξέρεις πολύ καλά ότι όσο καιρό είσαι εδώ μέσα ΔΕΝ σου έχω επιτεθεί, δεν έχω ανταλλάξει μηνύματα με περίεργες λέξεις και σε καμία περίπτωση δεν είχαμε διάλογο ή παρατηρήσεις μέσω πμ.

Προσπάθησα να ηρεμήσω τα πράγματα ξεκινώντας το θέμα έχοντας στο μυαλό μου ότι ήταν άδικο το στρίμωγμα που δεχόσουν από κάποια άλλα μέλη (παρόλο που είχες και εσύ κάνει λάθη)

Ζήτησα και απ' τον Βασίλη (Unfo) να αλλάξει και αυτός (όπως και εσύ) την υπογραφή και δυστυχώς δεν έγινε καμία κίνηση και από τους δυο σας.

Και μπαίνω σήμερα και διαβάζω από εσένα σχόλια του τύπου:

Βlizard said:
"ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο ... βρές ένα αν τολμάς."
"μια κλίκα δεν ήθελε να τα ακούει, οπότε άρχιζαν τις αηδίες."
"πάλι τις ίδιες μπούρδες που αναμεταδίδεις και εσύ."
"Ανακεφαλαιώνοντας , έχουμε εδώ τους εξυπνάκηδες που δεν θέλουν να ακούν για γνώμη κόντρα στην δικιά τους , τους άλλους που μεταφέρουν ότι σαχλαμάρα ακούσουν σαν γεγονός και δεν θέλουν διορθώσεις , έχουμε και τους καραγκιόζηδες που επιτίθενται σε κάποιον χρήστη με κάθε τρόπο και μετά λένε ότι όσο είναι αυτός στο forum υπάρχουν διαμάχες !!!!
Απίστευτα πράγματα δηλαδή."
"Βάλε μια από τα ίδια και για εμένα..."

Και αναρωτιέμαι ειλικρινά.....
Γιατί κάθησα να γράψω ένα ολόκληρο κείμενο, την ώρα που το έγραψα.....
Γιατί??
Στο έγραφα και εκεί.
Ο τρόπος σου σε κάνει να φαίνεσαι λάθος ακόμα και αν είσαι σωστός.
Εδώ, με τα σημερινά σου post, είσαι άδικος κατάφορα και όχι μόνο χάνεις το δίκιο σου αλλά χάνεις και την όποια υποστήριξη θα μπορούσες να έχεις.

Λυπάμαι που έχασα τον χρόνο μου για να προσπαθήσω για κάτι που μάλλον δεν άξιζε καν να ασχοληθώ.
Λυπάμαι που άδειασες στον καλάθι των αχρήστων την όποια συμπάθεια είχα προς το πρόσωπό σου.

Μπορεί να μη σε ενδιαφέρει. Και καλά κάνεις ίσως. Αλλά σε μία κοινωνία των πολλών αυτός που μένει μόνος του ΔΕΝ μπορεί να έχει δίκιο (και όποτε έχει κανείς δεν τον πιστεύει)

Αν έχεις κάτι να πεις πες το εδώ.
Στον αέρα και όχι με πμ και κουραφέξαλα.
Αντιμετώπισε με σοβαρότητα και χωρίς χαρακτηρισμούς την αλήθεια.

Για σήμερα ΟΡΙΑΚΑ κρατήθηκα και δεν σου έριξα infraction.
Θα σου ζητήσω να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός από εδώ και στο εξής.
Είμαι δίκαιος και πιστεύω το ξέρεις.
Αλλά ΜΗΝ τσιτώσεις το ζήτημα.

Αυτά είχα να πω για ΤΩΡΑ.....

Ευχαριστώ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Reaction score
188
αν ειναι δυνατον καθεστε και ασχολειστε ολοι με τον blizar και γραφετε ενα καρο σελιδες.δεν αξιζει να ασχολεισε με τετοια ατομα.αφου σε ολα τα forum τον εχουν παρει χαμπαρι.

blizard το Myps3 τι εγινε ακομα να ανοιξει η πηγε απατο?

Reaction score
0
Γιάννη Δημητρόπουλε... φίλε απορώ μαζί σου..
στ αλήθεια...

στο έγραψα και πιο παλιά..

ΤΣΑΜΠΑ!!!!!!

Reaction score
4
τελικα κανεις Κωστα!!!!!!!
Ο "κανεις" ειναι ενας και δεν περιμεναμε να καταλαβει ετσι και αλλιως.
Το θεμα που εθιξε ομως ο Γιαννης περα απο τα προσωπα και κατα την γνωμη μου ειναι και το πιο σοβαρο ειναι το κλιμα που υπαρχει και διωχνει τον κοσμο απο την κατηγορια.

Με λιγα λογια δεν μπορεις να μιλησεις χωρις να στην πεσουν να σε φανε.

Reaction score
0
αν ειναι δυνατον καθεστε και ασχολειστε ολοι με τον blizar και γραφετε ενα καρο σελιδες.δεν αξιζει να ασχολεισε με τετοια ατομα.αφου σε ολα τα forum τον εχουν παρει χαμπαρι.

blizard το Myps3 τι εγινε ακομα να ανοιξει η πηγε απατο?
Το πως κατάφερες να χωρέσεις τόσα λάθη ψέματα και σαχλαμάρες σε 20 λέξεις είναι κατόρθωμα.... συμβουλή να μην ανοίγεις το στόμα σου συχνά , η σιωπή είναι χρυσός.

Reaction score
6
Απάντηση: Πυροσβεστικό Σώμα AVsite: Πρόταση-Ανακοίνωση

Θα σας παρακαλεσω να σταματησετε .
Αυτη η ιστορια πλεον εχει περισσότερα επεισόδια και απο την λαμψη.
Ε μην γινουμε και σαπουνοπερα...:cool_3:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Πυροσβεστικό Σώμα AVsite: Πρόταση-Ανακοίνωση

Θα σας παρακαλεσω να σταματησετε .
Αυτη η ιστορια πλεον εχει περισσότερα επεισόδια και απο την λαμψη.
Ε μην γινουμε και σαπουνοπερα...:cool_3:
Γρήγορο ενδιαφέρον τώρα , όταν έχει περάσει σχεδόν ολόκληρη μέρα και κλασικά δεν ενοχλήθηκε κανείς που κάποιοι προσπάθησαν να συνεχίσουν το σήριαλ με τις επιθέσεις τους ....
Αυτό βέβαια είναι αγαπημένο έργο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.262
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale