Pioneer DV-600 player

Reaction score
8
exo provlima me tous ypotitlous xeri kanis tipote gia na to lisoume?

gia to Pioneer DV-400 kati vrethike gia to dv 600 kati???

efxaristooo

Reaction score
0
Απάντηση: Pioneer DV-600 player

exo provlima me tous ypotitlous xeri kanis tipote gia na to lisoume?

gia to Pioneer DV-400 kati vrethike gia to dv 600 kati???

efxaristooo

Το firmware που ανακοινώθηκε στο δικό μου νήμα για το 400 δεν είμαι σίγουρος ότι είναι 100% ΟΚ. από τον κωδικό του είδα ότι στην ουσία πρόκειται για update του firmware για το Pioneer DV-300. Το θέμα είναι ότι οι δύο συσκευές αν και ανήκουν στην ίδια σειρά έχουν σημαντικές λειτουργικές διαφορές.
Βλέποντας τον κωδικό του firmware του δικού μου player διαπίστωσα ότι είναι τελείως διαφορετικός από αυτόν του Update.
Κατά συνέπεια, δεν είμαι πολύ σίγουρος αν η αναβάθμιση αυτή είναι πολύ καλή. Μήπως κανένας την δοκίμασε και μπορεί να μας πει τις εντυπώσεις του? Δουλεύουν όλα σωστά μετά την αναβάθμιση? Διότι το 400 έχει HDMI πόρτα, καθώς και USB.

Όπως και να έχει, τσεκάρετε συχνά το

http://www.pioneerfaq.info/index.php

Από ότι έχω διαπιστώσει οι τύποι στον παραπάνω δικτυακό τόπο κάνουν καλή δουλειά.

Reaction score
5
Μόλις παρείγγειλα το 600άρι ως προς την αντικατάσταση του yamakawa μου ... (καθώς ήταν πλεόν εκνευριστικό να μην κλειδώνει με τον Infocus)

Ερωτήσεις λοιπόν:

01) Έχω τον A/V ενισχυτή Marantz SR-5200. Προτείνετε να χρησιμοποιήσω το dac του marantz (ήτοι coaxial σύνδεση για ήχο) ή του pioneer (αναλογικές συνδέσεις από το player στον ενισχυτή) ?

02) Να δίνω σήμα 1080p στον 4805 infocus ή δεν έχει νόημα?

Thank you!

Reaction score
8
Απάντηση: Pioneer DV-600 player

Το firmware που ανακοινώθηκε στο δικό μου νήμα για το 400 δεν είμαι σίγουρος ότι είναι 100% ΟΚ. από τον κωδικό του είδα ότι στην ουσία πρόκειται για update του firmware για το Pioneer DV-300. Το θέμα είναι ότι οι δύο συσκευές αν και ανήκουν στην ίδια σειρά έχουν σημαντικές λειτουργικές διαφορές.
Βλέποντας τον κωδικό του firmware του δικού μου player διαπίστωσα ότι είναι τελείως διαφορετικός από αυτόν του Update.
Κατά συνέπεια, δεν είμαι πολύ σίγουρος αν η αναβάθμιση αυτή είναι πολύ καλή. Μήπως κανένας την δοκίμασε και μπορεί να μας πει τις εντυπώσεις του? Δουλεύουν όλα σωστά μετά την αναβάθμιση? Διότι το 400 έχει HDMI πόρτα, καθώς και USB.

Όπως και να έχει, τσεκάρετε συχνά το

http://www.pioneerfaq.info/index.php

Από ότι έχω διαπιστώσει οι τύποι στον παραπάνω δικτυακό τόπο κάνουν καλή δουλειά.
gia to 400ri to update to vrika apo alo forum apo kapio palikari ton zavlaka apoti ematha doulevi kanonika xoris provlimata giafto kai to postarisa edo akrivos opos to vrika

Reaction score
802
Το 600 εχει κορυφαια εικονα, αλλα τα 13 γραμματα στον browser ειναι μεχρι στιγμης ενα τεραστιο αρνητικο.

Reaction score
10
Μόλις παρείγγειλα το 600άρι ως προς την αντικατάσταση του yamakawa μου ... (καθώς ήταν πλεόν εκνευριστικό να μην κλειδώνει με τον Infocus)

Ερωτήσεις λοιπόν:

01) Έχω τον A/V ενισχυτή Marantz SR-5200. Προτείνετε να χρησιμοποιήσω το dac του marantz (ήτοι coaxial σύνδεση για ήχο) ή του pioneer (αναλογικές συνδέσεις από το player στον ενισχυτή) ?

02) Να δίνω σήμα 1080p στον 4805 infocus ή δεν έχει νόημα?

Thank you!
Ο 4805 δεν δεχεται 1080p, αρα θα πας μεχρι 720p...τα 1080i μιας και τον εχω και γω ειναι απογοητευση.
Ενα αλλο που πρεπει να προσεξεις ειναι μπας και ο 4805 δεν κλειδωσει ουτε στα 720p με το 600αρι.
Δεν τον δοκιμαζεις με κανενα 600αρι καποιου φιλου πριν τη πατησεις ?

Reaction score
0
Το 600 εχει κορυφαια εικονα, αλλα τα 13 γραμματα στον browser ειναι μεχρι στιγμης ενα τεραστιο αρνητικο.
Φιλε μου οπως το ειπες, η pioneer δινει βαρύτητα στην ουσία και η ουσία σε ενα DVD player ειναι η εικόνα και ο ήχος... και οχι τι θα δειχνει η οθονη του Player οταν αναπαράγουμε mp3 ...

Το 600 ειναι κορυφαίο μηχάνημα για τα χρήματα που ζητάει και πιστεύω οτι μολις κυκλοφορήσει και το f/w για τα Ελληνικά θα ξεπεράσει σε φήμη και πωλήσεις ακόμα και το 696 (δεδομενου οτι με βαση τις πληροφορίες και τα reviews απο τα ξενα φόρα) η εικόνα του 600αριου "σκίζει"

Reaction score
4.484
Δηλαδή θέλει firmware?
Μα υποτίθεται ότι υποστηρίζει out of the box!

Μοντέλο DV-600-K (Black)
Τύπος συσκευής DVD-Player
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
Συμβατότητα μέσων DVD-Video JPEG MP3 MPEG-4 SACD Super Video CD Video CD WMA XviD DVD-RW Audio CD CD-R CD-RW DivX DVD-R DVD+RW DVD+R DVD
Ελληνικοί Υπότιτλοι σε DivX Ναι
Συνδέσεις Video Composite Component HDMI 1.3 S-Video Scart
Συνδέσεις Audio Coaxial Composite RCA (L/R)
Αποκωδικοποιητές DTS Dolby Digital Virtual Dolby Digital Surround
Διαστάσεις 420 x 215 x 49.5 mm
Λοιπά Χαρακτηριστικά Λειτουργία Up-scale σε 1080p

Reaction score
4.484
Εξαπάτηση?

Παρ'όλα αυτά μήπως είναι θέμα ρυθμίσεων?
Έχουν τα srt ίδιο όνομα με τα avi?
Δοκίμασε κανείς να αναπαράγει divx από τη usb?
Δοκίμασε κανείς να ανοίξει με notepad τα srt και να αλλάξει γραματ/ρα ή script?

Reaction score
804
Για μια προχειρη λυση μεχρι να βγει το firmware εγω χρησιμοποιω aviaddxsubs
και εχω ελληνικους υποτιτλους κανονικα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis