Mp3 και κόντρες

Status
Not open for further replies.

Reaction score
10
Ωραιος, το κολλησες το μικροβιο απο νωρις βλεπω.Σαν και μενα!
Περαστικα μας.:happy_5:

Reaction score
10
:cool_4: :happy_5:

ωρες ωρες σκεφτομαι οτι θα ηταν καλυτερα να μην ηξερα τιποτα για αυτο το hi-end.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ρε παιδια, μια ερωτηση προς αυτους που δεν γουσταρουν το mp3, και θα εκτιμουσα μια ειλικρινη απαντηση. Εχετε ακουσει ποτε καλα συμπιεσμενο mp3 απο τα χερακια καποιου που ξερει? Η απλα λετε, mp3 ειναι, συμπιεσμενο, mp3 + hi end = no go ?
Πως ξερουμε οτι αυτος ξερει ;;;;;

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Mp3 και κόντρες

Ρε παιδια, μια ερωτηση προς αυτους που δεν γουσταρουν το mp3, και θα εκτιμουσα μια ειλικρινη απαντηση. Εχετε ακουσει ποτε καλα συμπιεσμενο mp3 απο τα χερακια καποιου που ξερει? ...
Η απάντηση στην ερώτηση σου είναι όχι. Δεν έχω ακούσει mp3 από κάποιον που να ξέρει. Αλλά...
Να ξέρει, τι ;
Να λειτουργεί το πρόγραμμα, να ρυθμίζει τις παραμέτρους σωστά και ανάλογα, μαγικές λεξούλες κατα την διάρκεια κωδικοποίησης :happy_9: , . . .

Αν τεθεί σε αυτούς που ασχολούνται, η ερώτηση:
Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας mp3 (σήμερα) - θα συμφωνούσαν μεταξύ τους άραγε . . ;

Αυτό νομίζω θα είναι τελικά το ωφέλιμο αυτού του τεστ. Να μάθουμε τον καλύτερο τρόπο να το κάνουμε μόνοι μας. Ούτως ή άλλος το pm3 είναι για συγκεκριμένη χρήση (παραλία, ταξίδι, σπορ, κτλ) και όχι στο σπίτι (ΙΜΟ)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991
Όποιος αμφισβητεί τις γνώσεις του ατόμου που θα ετοιμάσει το δοκίμιο CD, μπορεί κάλλιστα να προσλάβει με δικά του έξοδα κάποιον καθηγητή του ΕΜΠ, κατά προτίμηση τακτικό, όχι επίκουρο ή αναπληρωτή, ο οποίος θα μπορεί να πιστοποιήσει αδιαμφισβητήτως το ορθόν της όλης διαδικασίας. Προσωπικά, προτείνω τον Γιάννη Μουρτζόπουλο, της πολυτεχνικής σχολής της Πάτρας, ο οποίος τυγχάνει εκ των αρμοδιοτέρων για τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Κάτι άλλο;

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Να διαβάσετε, να μάθετε ώστε να κρίνετε.
Συγνωμη Κωστα αλλα εμεις ειμαστε πεπεισμενοι για την ηχητικη ανεπαρκεια της κωδικοποιησης με απωλεστικη συμπιεση του mp3 ( για να μην ξεχνιωμαστε ) . Φυσικα καποια στιγμη ακουσαμε καποια mp3 απο καποιους που επεμεναν οτι δεν ειναι αντιληπτες οι διαφορες και ....ακομα γελαμε με την χαωδη διαφορα μεταξυ ασυμπιεστου και συμπιεσμενου ηχου .

Αρα να μαθουμε τι ; Ποιος ακομα παιζει καλα με παιδικα (ηχητικα) παιχνιδια και δεν ενηλικιωθηκε (ηχητικα) ;; Ελεος !

Φτιαξτε ενα CD οπως ειπωθηκε και καποιοι θα ξαναμπουμε στον κοπο να σας αποδειξουμε τα καθ ημων αυτονοητα .

Τωρα αν υπαρχουν (κατα Κογια) καθηγητες πανεπιστημιου που ασχολουνται σοβαρα με το mp3 ειναι αξιολυπητοι και φανταζομαι εκει θα μεινουν για πολλα χρονια ακομα :mad_3: . Απο την αλλη πλευρα αν πρεπει να παει καποιος στο πολυτεχνειο και να θητευσει στον κυριο Μουρτζοπουλο για να ακουει συμπιεσμενη μουσικη ...... :happy_4:

Reaction score
5
Όποιος αμφισβητεί τις γνώσεις του ατόμου που θα ετοιμάσει το δοκίμιο CD, μπορεί κάλλιστα να προσλάβει με δικά του έξοδα κάποιον καθηγητή του ΕΜΠ, κατά προτίμηση τακτικό, όχι επίκουρο ή αναπληρωτή, ο οποίος θα μπορεί να πιστοποιήσει αδιαμφισβητήτως το ορθόν της όλης διαδικασίας. Προσωπικά, προτείνω τον Γιάννη Μουρτζόπουλο, της πολυτεχνικής σχολής της Πάτρας, ο οποίος τυγχάνει εκ των αρμοδιοτέρων για τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Κάτι άλλο;
Κώστα κανείς δεν αμφισβητεί ότι τις γνώσεις σου όπως ούτε εσύ μπορείς να αμφισβητήσεις πιστεύω τις γνώσεις τις δικές μου η κάποιου αλλού o οποίος έχει ασχοληθεί έστω και ελάχιστο με την μετατροπή των αρχείων σε mp3.
Προσωπικά όπως σου είπα θα σε ήθελα και εσένα στην δοκιμασία τις ακουστικής αξιόλογης και δεν καταλαβαίνω για την πρόταση μου την κάνεις γαργάρα.

Αν έχεις κάποιο άλλο τρόπο η μέθοδο που εμείς δεν γνωρίζουμε καλό ήταν να μας τον αναφέρεις ώστε να επωφεληθούμε όλοι από τις γνώσεις σου, και στο κάτω κάτω πες σε κάποιον να αναλάβει το cd με τον δικό σου τρόπο και έλα και εσύ στο test γιατί η απουσία σου μας κάνει να αισθανόμαστε κάπως πειραματόζωα στα χέρια κάποιου όχι και τόσο αξιόπιστου γιατρού πολύ απλά γιατί αμφισβητούμε τις ιδιαίτερες γνώσεις του.

Σε προκαλώ λοιπών με την δική σου αποκλειστική μέθοδο να μπεις και εσύ στο τεστ ώστε να παίζουμε με ίσους όρους.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Βλεπω πως θεματα που απτονται των 5 - 35 ευρω η με το τσαμπα δηλαδη Blue Sky και mp3 γραφουν σελιδες .......

...οσο πιο φτηνα τοσο πιο πολλα λογια . Λογια του καναπε .

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991
Προσωπικά όπως σου είπα θα σε ήθελα και εσένα στην δοκιμασία τις ακουστικής αξιόλογης και δεν καταλαβαίνω για την πρόταση μου την κάνεις γαργάρα.
Ρε Αντώνη, θα με τρελάνεις; Έχω ήδη δηλώσει συμμετοχή στο πάνελ βλαμμένων ακροατών, αλλά μου στερεί αυτήν τη ευχαρίστηση ο Τσαρουχάς. Αυτός θα φτιάξει το CD, αυτός φταίει για όλα. Εάν έκανες κάποια άλλη πρόταση, που μου διέφυγε, ευχαρίστως...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Αντωνη χαλαμε το σαλιο μας ασκοπα ασχολουμενοι με το mp3 .

Reaction score
7
Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει την πρακτική αξία του πράγματος. Δηλαδή ας υποθέσουμε ότι υπάρχει τρόπος να δημιουργηθεί κάποιο mp3 αντίγραφο που όχι μόνο παίζει το ίδιο καλά αλλά ακόμα και "καλύτερα" από το πρωτότυπο. Αν αυτός ο τρόπος δεν είναι αυτός που χρησιμοποιείται από το πλείστο του κόσμου που φτιάχνει mp3 και στα οποία εγώ έχω πρόσβαση (πχ. internet) τότε τι να το κάνω ? Πρακτικά δηλαδή : αν κατεβάσω 100 τραγούδια που μου αρέσουν από το internet αλλά αυτά έχουν μετατραπεί από τον κάθε άγνωστο σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια γνώσεις ικανότητες και εργαλεία και μετά πάω να τα ακούσω στο στερεοφωνικό μου και ακούγονται χάλια.. τί να το κάνω ?
Στο αυτοκίνητο πάντως φέτος το καλοκαίρι αυτά που κατέβασα μια χαρά ακουγόντουσαν (χωρίς να έχω ακούσει τα πρωτότυπα βέβαια αλλά λίγο με ένοιαζε) και έκανα τη δουλειά μου. Οταν τα έκανα CD και πήγα να τα ακούσω στο στερεοφωνικό του σπιτιού ψιλοέφριξα.

Αν είναι απλά θέμα να ανακαλύψουμε που έχει φτάσει η τεχνολογία τότε πάω πάσο μεν, αλλά δε με ενδιαφέρει δε, εφόσον δεν μου είναι προς το παρόν χρήσιμη.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Mp3 και κόντρες

Mαρίνο, ανεξάρτητα απο το αν ακούμε ή δεν ακούμε διαφορές μεταξύ MP3 και CD, καλύτερα να αφήσουμε απ'έξω τις κρίσεις για τους Καθηγητές Πανεπιστημίων - ειδικά όταν είμαστε μακριά απο τον ακαδημαϊκό χώρο και δεν έχουμε ιδέα τι γίνεται εκεί.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991
Τωρα αν υπαρχουν (κατα Κογια) καθηγητες πανεπιστημιου που ασχολουνται σοβαρα με το mp3 ειναι αξιολυπητοι και φανταζομαι εκει θα μεινουν για πολλα χρονια ακομα :mad_3: .

Ο ορισμός της αυτογελοιοποίησης
. Για να ξέρετε, εσείς οι υπόλοιποι, τί είδους άτομα ενδημούν σε αυτόν εδώ το χώρο...

Reaction score
10
Συμφωνω με τον Μπαμπη. Επισης ποιος ο λογος του τεστ αν αρνουνται να μας πουν την διαδικασια που θα προετοιμασθει το mp3.Δεν καταλαβαινω τι φοβαστε και δεν μας αναφερετε την διαδικασια.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.870
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef