- Reaction score
- 10
Ουτε ενα αστειο δεν μπορουμε να κανουμε....ωχουυυ:happy_9:
Ρε χαμενε, ποσες φορες θα στο πω? Forte II εχω!Για την ιστορία, ο Accuphase και τα Klipsch Heresy απο τα οποία ακούει ο spresv δεν είναι ακριβώς "κονσερβοκουτια".
Έλα μωρέ, όλα αυτά τα Klipsch το ίδιο ακούγονται... :happy_8:Ρε χαμενε, ποσες φορες θα στο πω? Forte II εχω!
Πως ξερουμε οτι αυτος ξερει ;;;;;Ρε παιδια, μια ερωτηση προς αυτους που δεν γουσταρουν το mp3, και θα εκτιμουσα μια ειλικρινη απαντηση. Εχετε ακουσει ποτε καλα συμπιεσμενο mp3 απο τα χερακια καποιου που ξερει? Η απλα λετε, mp3 ειναι, συμπιεσμενο, mp3 + hi end = no go ?
Η απάντηση στην ερώτηση σου είναι όχι. Δεν έχω ακούσει mp3 από κάποιον που να ξέρει. Αλλά...Ρε παιδια, μια ερωτηση προς αυτους που δεν γουσταρουν το mp3, και θα εκτιμουσα μια ειλικρινη απαντηση. Εχετε ακουσει ποτε καλα συμπιεσμενο mp3 απο τα χερακια καποιου που ξερει? ...
Να διαβάσετε, να μάθετε ώστε να κρίνετε.Πως ξερουμε οτι αυτος ξερει ;;;;;
Συγνωμη Κωστα αλλα εμεις ειμαστε πεπεισμενοι για την ηχητικη ανεπαρκεια της κωδικοποιησης με απωλεστικη συμπιεση του mp3 ( για να μην ξεχνιωμαστε ) . Φυσικα καποια στιγμη ακουσαμε καποια mp3 απο καποιους που επεμεναν οτι δεν ειναι αντιληπτες οι διαφορες και ....ακομα γελαμε με την χαωδη διαφορα μεταξυ ασυμπιεστου και συμπιεσμενου ηχου .Να διαβάσετε, να μάθετε ώστε να κρίνετε.
Κώστα κανείς δεν αμφισβητεί ότι τις γνώσεις σου όπως ούτε εσύ μπορείς να αμφισβητήσεις πιστεύω τις γνώσεις τις δικές μου η κάποιου αλλού o οποίος έχει ασχοληθεί έστω και ελάχιστο με την μετατροπή των αρχείων σε mp3.Όποιος αμφισβητεί τις γνώσεις του ατόμου που θα ετοιμάσει το δοκίμιο CD, μπορεί κάλλιστα να προσλάβει με δικά του έξοδα κάποιον καθηγητή του ΕΜΠ, κατά προτίμηση τακτικό, όχι επίκουρο ή αναπληρωτή, ο οποίος θα μπορεί να πιστοποιήσει αδιαμφισβητήτως το ορθόν της όλης διαδικασίας. Προσωπικά, προτείνω τον Γιάννη Μουρτζόπουλο, της πολυτεχνικής σχολής της Πάτρας, ο οποίος τυγχάνει εκ των αρμοδιοτέρων για τέτοιου είδους περιπτώσεις.
Κάτι άλλο;
Ρε Αντώνη, θα με τρελάνεις; Έχω ήδη δηλώσει συμμετοχή στο πάνελ βλαμμένων ακροατών, αλλά μου στερεί αυτήν τη ευχαρίστηση ο Τσαρουχάς. Αυτός θα φτιάξει το CD, αυτός φταίει για όλα. Εάν έκανες κάποια άλλη πρόταση, που μου διέφυγε, ευχαρίστως...Προσωπικά όπως σου είπα θα σε ήθελα και εσένα στην δοκιμασία τις ακουστικής αξιόλογης και δεν καταλαβαίνω για την πρόταση μου την κάνεις γαργάρα.
Τωρα αν υπαρχουν (κατα Κογια) καθηγητες πανεπιστημιου που ασχολουνται σοβαρα με το mp3 ειναι αξιολυπητοι και φανταζομαι εκει θα μεινουν για πολλα χρονια ακομα :mad_3: .