LUXMAN
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 69
g.kar αν καταλαβες πηδηξες το προσεχες τεστ !!! Τωρα θα πρεπει να ξεσφραγιζεται απο συμβολαιογραφο και το τεστ να πραγματοποιειται με μαρτυρους !!
Γενικώς με απωλεστικούς (και μη) αλγόριθμους συμπίεσης. :happy_4:Ποια ερευνα βρε Κωστα ;;; Στο mp3 ;;
Ακομα με το mp3 ασχολουνται στο Πολυτεχνειο της Πατρας ;;; :happy_5: :happy_5:
Μουσικης η ...γενικως ;;;; Η μομφη μου αφορα το mp3 , να μην το ξεχναμε ....Γενικώς με απωλεστικούς (και μη) αλγόριθμους συμπίεσης. :happy_4:
Διεθνώς.
Ήχου (φωνής, μουσικής, whatever)....Μουσικης η ...γενικως ;;;; Η μομφη μου αφορα το mp3 , να μην το ξεχναμε ....
O βασικος δεικτης νοημοσυνης δειχνει αλλα πραγματα.Μαλλον ασχετοι ειναι αυτοι οι οποιοι ακουνε τα παντα ιδια,Τωρα εαν οι κατηγορια ειναι τοσο σοβαρη που εμπλεκει και τα <<πουλια>> μεσα,τι να πω????Χαιρε σοβαροτης!!!!!!!! (εννοειται οτι ουδεμιαν σχεση εχει με το hiend,εδω προσπαθειται να ακουτε μουσικη με mp3,τι να λεμε τωρα)!!!!!Μαθε τουλαχιστον καποια στιγμη να σεβεσαι αυτους που εχεις απεναντι σου και μετα μιλα για σοβαροτητα και νουμοσυνη...........Λοιπόν, για να τελειώνουμε: Αυτό το θέμα αφορά τη σύγκριση ηχητικού υλικού στην αρχική του μορφή, και σε μορφή προερχόμενη από συμπίεση με τον αλγόριθμο mp3. Όσοι από τους συμμετέχοντες έχουν αμφιβολίες για τις προθέσεις των ατόμων που διοργανώνουν αυτή τη δοκιμή, ή δεν έχουν έστω την ελάχιστη διανοητική ικανότητα να συμμετάσχουν στη δοκιμή αυτή, ή είναι τόσο άσχετοι που ξεχωρίζουν τη “μουσική” από τους… ήχους γενικώς, τους παρακαλώ να επιστρέψουν εκεί όπου ανήκουν: στο high end. Εδώ δεν είναι high end, εδώ είναι σοβαρή κατηγορία, και για να συμμετάσχει κανείς στις συζυτήσεις της πρέπει να διαθέτει έστω τον βασικό δείκτη νοημοσύνης και λίγη σοβαρότητα, και όπου δεν ξέρει να ερωτά για να μαθαίνει.
Εάν υπάρχουν κι άλλοι που θέλουν να συμμετάσχουν, πολύ ευχαρίστως. Εάν, πάλι, κάποιοι νιώθουν ότι το mp3 δεν τους γεμίζει τά όποια κόμπλεξ από τα οποία πάσχουν, ας αποσύρουν τη συμμετοχή τους κι ας αποσυρθούν στη high end. Δεν είναι κακό. Δεν είμαστε όλοι το ίδιοι ικανοί. Επαναλαμβάνω, εδώ είναι σοβαρή κατηγορία, και ό,τι διαμείβεται εδώ, καλό είναι να μην έχει την παραμικρή σχέση με το high end. Είναι κρίμα, ο αφιλοκερδής κόπος κάποιων να απαξιώνεται από μερικά κομπλεξικά άτομα, που φοβούνται ότι το mp3 θα τους μικρύνει το πουλί τους, και δεν ξέρω τί άλλο...
Παρακαλώ, περιορισθείτε στο θέμα της συμμετοχής στη δοκιμή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μάνο, παρόλο που σου αναγνωρίζω το σθένος με το οποίο υπερασπίζεσαι τη θρησκεία σου...εεε.. συγγνώμη το HiEnd σε κάθε σου post, γράψε και τίποτα άλλο βρε αδερφέ. Το πολύ το Κυρ-Ελέησον το βαριέται κι ο παπάς (μια που μιλάμε για θρησκείες) - πόσο μάλλον την κλάψα και τη γκρίνια....O βασικος δεικτης νοημοσυνης δειχνει αλλα πραγματα.Μαλλον ασχετοι ειναι αυτοι οι οποιοι ακουνε τα παντα ιδια,Τωρα εαν οι κατηγορια ειναι τοσο σοβαρη που εμπλεκει και τα <<πουλια>> μεσα,τι να πω????Χαιρε σοβαροτης!!!!!!!! (εννοειται οτι ουδεμιαν σχεση εχει με το hiend,εδω προσπαθειται να ακουτε μουσικη με mp3,τι να λεμε τωρα)!!!!!Μαθε τουλαχιστον καποια στιγμη να σεβεσαι αυτους που εχεις απεναντι σου και μετα μιλα για σοβαροτητα και νουμοσυνη...........
Μην αρχιζεις παλι τα ιδια . Αστο να κυλησει ηρεμα .....Λοιπόν, για να τελειώνουμε: Αυτό το θέμα αφορά τη σύγκριση ηχητικού υλικού στην αρχική του μορφή, και σε μορφή προερχόμενη από συμπίεση με τον αλγόριθμο mp3. Όσοι από τους συμμετέχοντες έχουν αμφιβολίες για τις προθέσεις των ατόμων που διοργανώνουν αυτή τη δοκιμή, ή δεν έχουν έστω την ελάχιστη διανοητική ικανότητα να συμμετάσχουν στη δοκιμή αυτή, ή είναι τόσο άσχετοι που ξεχωρίζουν τη “μουσική” από τους… ήχους γενικώς, τους παρακαλώ να επιστρέψουν εκεί όπου ανήκουν: στο high end. Εδώ δεν είναι high end, εδώ είναι σοβαρή κατηγορία, και για να συμμετάσχει κανείς στις συζυτήσεις της πρέπει να διαθέτει έστω τον βασικό δείκτη νοημοσύνης και λίγη σοβαρότητα, και όπου δεν ξέρει να ερωτά για να μαθαίνει.
Ανακεφαλαιώνω τα ονόματα των μέχρι τούδε εκδηλωσάντων επιθυμία συμμετοχής.
1. Αντώνης Κ.
2. Xfader
3. Μιχάλης Σπέρτος
4. Δημήτριος Ντοκατζής
5. Unforgiven
6. Σπύρος Μπλάτσιος
7. Pseiras
8. Σταύρος Μπαρτζόκας
9. Subcode
10. Juf
11. Spresv
12. Ak1s
13. Hleios
14. Chris141266
15. Leo69
16. Μάκης Ευμορφόπουλος
17. Gbour
18. kastrato
19. Nicholas
20. Χρυσόστομος Μ.
21. sp502
22. Μάριος Λαζάρου
23. Κώστας Δ.
24. LUXMAN
25. diabolical
26. nickolas
27. GTX
Εάν υπάρχουν κι άλλοι που θέλουν να συμμετάσχουν, πολύ ευχαρίστως. Εάν, πάλι, κάποιοι νιώθουν ότι το mp3 δεν τους γεμίζει τά όποια κόμπλεξ από τα οποία πάσχουν, ας αποσύρουν τη συμμετοχή τους κι ας αποσυρθούν στη high end. Δεν είναι κακό. Δεν είμαστε όλοι το ίδιοι ικανοί. Επαναλαμβάνω, εδώ είναι σοβαρή κατηγορία, και ό,τι διαμείβεται εδώ, καλό είναι να μην έχει την παραμικρή σχέση με το high end. Είναι κρίμα, ο αφιλοκερδής κόπος κάποιων να απαξιώνεται από μερικά κομπλεξικά άτομα, που φοβούνται ότι το mp3 θα τους μικρύνει το πουλί τους, και δεν ξέρω τί άλλο...
Παρακαλώ, περιορισθείτε στο θέμα της συμμετοχής στη δοκιμή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Κωστα ως Συντονιστης οφειλεις να επεμβεις και να σβησεις τα ....κοκκινισμενα . Επισης να κανεις υποδειξεις και συστασεις στον Κογια και οχι στον Μανο .Μάνο, παρόλο που σου αναγνωρίζω το σθένος με το οποίο υπερασπίζεσαι τη θρησκεία σου...εεε.. συγγνώμη το HiEnd σε κάθε σου post, γράψε και τίποτα άλλο βρε αδερφέ. Το πολύ το Κυρ-Ελέησον το βαριέται κι ο παπάς (μια που μιλάμε για θρησκείες) - πόσο μάλλον την κλάψα και τη γκρίνια....
Θα λάβεις μέρος στη δοκιμή? Αν όχι, γράφεις σε λάθος thread.
Δεν είμαι συντονιστής σε αυτήν εδώ την κατηγορία. Και να ήμουν, θα τα έσβηνα μόνο έαν ήμουν σίγουρος ότι ο Κόγιας αναφέρεται σε κάποιον συγκεκριμένα. Αυτή είναι η πολιτική που ακολουθείται και στη HiEnd. :cool_4:Κωστα ως Συντονιστης οφειλεις να επεμβεις και να σβησεις τα ....κοκκινισμενα . Επισης να κανεις υποδειξεις και συστασεις στον Κογια και οχι στον Μανο .
Συγνωμη για τα καθηκοντα που σου ανεθεσα !!Δεν είμαι συντονιστής σε αυτήν εδώ την κατηγορία. Και να ήμουν, θα τα έσβηνα μόνο έαν ήμουν σίγουρος ότι ο Κόγιας αναφέρεται σε κάποιον συγκεκριμένα. Αυτή είναι η πολιτική που ακολουθείται και στη HiEnd. :cool_4:
Αλλα ;;; τι θα κανεις :shock: ;;;Παρεκάλεσα για κάτι. Την επόμενη φορά δεν θα περιορισθώ να το απαιτήσω.
Έτσι μπράβο, να προσέχεις τις κακοτοπιές.Κάτι ήξερα που δεν δήλωσα συμμετοχή.