ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ?

Reaction score
0
Re: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ?

Θα παρακαλεσω το φασμα των προσωπικων χαρακτηρισμων ,
να περιλαμβανει ΜΟΝΟ τους πολιτικους και τα Κομματα.
Το αξιζουν αλλωστε.
Αλλα μεχρι ΕΚΕΙ ..........και μεχρι ενα οριο.

Και για να μην λεμε τα ιδια και τα ιδια περι προσωπικων επιθεσεων,
αντιπαραθεσων κτλπ.
στα πλαισια καλης και ομαλης λειτουργιας του AVSite
και ειδικα στην κατηγορια ΔΟΘ και ακομα πιο ειδικα σε πολιτικα θεματα...

..ΤED ....κιτρινη καρτα!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΗΠΙΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ!!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Κοίτα, έχεις αρκετό μυαλό, οπότε είσαι φυσιολογικός άνθρωπος, (και όχι χαϊεντάς με Alfa Romeo). Δεν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο. Απλώς, όπου και όταν σηκώνεται αέρας, εάν εκεί κοντά υπάρχουν περιοχές που μπορούν να καταπατηθούν ή να οικισθούν, ή να βοσκήσουν πρόβατα και γίδια, εκεί και τότε βάζουν φωτιά. Το να κάψεις πέντε στρέμματα δε λέει τίποτα. Αν τύχει να είναι βράδι, που δεν επιχειρούν εναέρια κατασβεστικά μέσα, ακόμα καλύτερα.
Κωστα μου, την περασμενη εβδομαδα πλακωθηκα με ενα πολυ κοντινο μου συγγενικο προσωπο το οποιο υποστηριζε πως οι φωτιες μπαινουν για λογους αποσταθεροποιησης και προερχονται απο συγκεκριμενα κεντρα αποφασεων.
Σιχαινομαι τις θεωριες συνομωσιας απο οπου και αν προερχονται.
Ομως, με το "αρκετο μυαλο μου" πλεον βλεπω παρα πολλες συμπτωσεις, τοσες πολλες μαλιστα που αμφιβαλλω εαν μπορουν να κατηγοριοποιηθουν κατω απο την λεξη "τυχαιο γεγονος".
Οικοπεδοφαγοι με απολυτο συγχρονισμο εβαλαν 200 φωτιες μεσα σε μια ημερα?
Φωτιες ξεσπασαν σε 2-3 διαφορετικα μετωπα?Πως?
Πεταμενα αναμενα τσιγαρα μακρια απο δρομους στην καρδια του δασους?
Βραδινες φωτιες πως δικαιολογουνται?

Δεν ξερω, οπως ειπα και πριν δεν εχω ετοιμες απαντησεις.
Και ο καθενας υποθετω πως ειναι ελευθερος να πιστεψει οτι νομιζει μεχρι να αποδειχτει-εαν ποτε αποδειχτει κατι-το αντιθετο.

Προσωπικα αποψε πηρα μια αποφαση.
Ανακαλω οσα εγραψα προσφατα για αποχη απο τις εκλογες και στις 16 του μηνα θα ειμαι εκει για να εκτελεσω το χρεος μου...

Επισης απο Δευτερα θα ηθελα παρα πολυ να κανουμε κατι για να βοηθησουμε ολους αυτους τους ανθρωπους που αποψε και τις επομενες ημερες θα υποφερουν...

Reaction score
3

Τα λέγαμε και παραδίπλα με τον Παναγιώτη (Κρόκο) και μάλλον ήμασταν off topic. Χωρίς να ξέρω για όποιο μέρος της Ελλάδας υπάρχει φωτιά, για μερικά έχω άμεση γνώση. Έτσι για την περιοχή Καλύβια-Κερατέα (Πάνειον Όρος) αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Λαυρεωτικής είμαι σε θέση να γνωρίζω (χωρίς βέβαια να μπορώ να το αποδείξω, άλλοι όμως μπορούν) ότι η φωτιά έχει να κάνει με το real estate, ανάθεμα την τύχη μας και την άρση των όποιων οικοδομικών εργασιών στην περιοχή, την ιδιόμορφη συμπεριφορά του τοπικού δασαρχείου, τα περίεργα που συμβαίνουν εδώ και χρόνια στη Μερέντα και πολλά ακόμα.
Όμοια και για αρκετά άλλα σημεία που αυτή τη στιγμή καίγονται έχω ασφαλέστατες πληροφορίες για το ποιος έχει συμφέρον να καεί το δάσος ή η χαμηλή βλάστηση. Λοιπόν γίνομαι έξω φρενών όταν κάποιοι που και αυτοί όχι μόνο γνωρίζουν αλλά έχουν και αποδείξεις, λένε βλακείες για την επίθεση που δέχεται η Ελλάδα και για οργανωμένο σχέδιο να κάψουν όλη την Ελλάδα.

Reaction score
0

Φανταζομαι φιλαρακι οτι εξοργιζεσαι και για τους διορισμους πρασινοφρουρων,τα 20 και βαλε χρονια που κυβερνησε το κομμα που υποστηριζεις.
Τα χρονια εκεινα που φανταζομαι τα θυμασαι,αλλιως στα θυμιζω εγω,που αν δεν ησουν μελος κλαδικης δεν μπορουσες να διοριστεις στο δημοσιο,που ικανοτατοι ανθρωποι εμπαιναν στο ψυγειο επειδη ανηκαν σε αλλο πολιτικο χωρο.
Ειμαι σιγουρος βεβαια οτι θα ησουν ο πρωτος που θα μιλαγες για διορισμο γαλαζιων παιδιων, αν σε ανυποπτη στιγμη ο πρωθυπουργος ανακοινωνε προσληψεις νεων πυροσβεστων λεγοντας οτι κανει ρουσφετια.
Θα μπορούσε να έβαζε τους δικούς του, να τους εκπαίδευε, να τους έβαζε όμως και κ@λοδάχτυλο για να κανουν δουλεια και όχι να κλανουν πανω στις καρεκλες. Τοτε, μπορέι εγω να φώναζα οτι διόρισε τους δικούς του, αλλα εσυ θα μου έλεγες οτι καναν δουλεια και γω θα έκανα μοκο. Οταν το 2001-2-3 εσκαγαν 150 φωτιες την ημέρα, τρεχαν ολοι πανικοβλητοι και την σβηναν σε 10 λεπτα.
Τωρα ο κοης δε μιλαει με το φουρλα, ο πολυδωρας παραμενει στη θεση του (λογω των νεοφασιστων ψηφοφορων που θα ψηφισουν ΛΑΟΣ αν φυγει και αυτος) και ολα πανε μια χαρα. δεχομαστε και συγχαρητηρια κι ολας

Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι η βιβλικη καταστροφη που παρακολουθουμε τοσες ωρες ειναι δουλεια οικοπεδοφαγων,δικαιωμα σου.
Ασε εμενα και παρα πολυ κοσμο ευτυχως, να πιστευω οτι προκειτε για οργανωμενο σχεδιο,χωρις ειλικρινα να ξερω απο ποιους,να αποσταθεροποιηθει η χωρα και να πληγει η εικονα μας.
Δεν μπορω να φανταστω ποιοσ θα ηθελε οικοπεδο στον Παρνωνα και τον Ταυγετο,και ποιος χωρις σχεδιο κατα της εικονας της χωρας θα εκαιγε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η δεξια παραμενει δεξια, φταινε οι κομουνιστες, οι βουλγαροι, οι τουρκοι, δεν μας θελουν, μας μισουνε, μας επιτιθενται, πρεπει να ενωθουμε κατω απο το λαβαρο της επαναστασης που το σηκωσε ο Χριστοδουλος, ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ, Καραμανλης ή τανκς κτλ.
Ε, δεν ειναι ετσι.

Ολα τα δεδομενα τα ειχαν στο πιάτο, ξηρασια, υψηλες θερμοκρασίες, 150 φωτιες την ημερα τα τελευταια 6 χρονια.
Αλλα οταν δεν υπαρχει οργανωση τα αποτελεσματα ειναι αυτα που βλέπουμε

Υ.Γ.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΔΙΩΞΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.
ΝΤΡΟΠΗ!ΟΣΟ ΚΟΝΤΑ Κ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΤΤΑ,ΟΣΟ Κ ΑΝ ΣΕ ΠΙΕΖΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΨΑΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΗΔΙΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΦΩΝΑΧΤΑ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε ,ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
Ποια εκεχειρια????

Εχει κρυφτει ο Πολυδωρας, ο Κοης, ο Φουρλας και όλοι οι υπευθυνοι που προκαλουν τον κοσμο, και βγαινει ο Κωστακης να το παιξει ενωτικος και να κερδισει ψηφους.

Αυτη δεν ειναι εκεχειρια αλλα βρωμικο παιχνιδι
Σταματησε και τις διαφημισεις διότι προέβαλαν το έργο της κυβερνησης και θα τους ξεφώνιζαν, και εμφανιζόταν μιαμιση μερα εν μεσω προεκλογικής περιόδου ΜΟΝΟ ο Καραμανλης να το παιξει ενωτικός τωρα και να συστρατευτουν ολοι πισω του.
Και βγαιναν οι παρατρεχάμενοι (η Νικήτας κακλαμανης κτλ) να μιλήσουν και να αφησουν υπονοούμενα περι σχεδιου απο την αντιπολίτευση

Συστρατευση ναι , ομοψυχία ναι, αλλα και οι αληθειες περι διαλυσης και κομματικου κρατους δεν μπορει να ξεχαστουν.

Πολυ καλα έκανε ο Γιώργος, ισως αργησε κι ολας.

Τα περι αποσταθεροποίησης της χώρας καποιοι τα εχουν ζήσει, εγω τα διαβαζω, απο το 1945 και μετα. οταν γινονταν εκλογές η δεξια εβλεπε αποσταθεροποιηση της χώρας απο τους αθεους και τους κομμουνιστες.

Παλιό το έργο

Reaction score
4

healler σε διαβασα και παω να κανω εμμετο φιλε..

ΡΕ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΣ >>> ????????

Ν Τ Ρ Ο Π Η ΣΑΣ ΚΑΙ ας με μπαναρουνε δεν με νοιαζει.

ΕΛΕΟΣ δηλ.

Reaction score
0

τα πολιτικα δεν τα αρχισα εγω.

Τα υπονουμενα περι οργανωμενου σχεδιου αποσταθεροποιησης και περι τελευταιου χαρτιου αλλος τα ξεκινησε

Reaction score
25.714

δηλαδη για εξηγησε μου ρε παλικαρι λιγο
η δουλεια του φουρλα και του κοη ειναι να βγαινουν στα καναλια για να μην τους βαφτιζουν καποιοι εξαφανισμενους?
αφηνω εκτος την περιπτωση που αν εμφανιζονταν ωστε να μην μπορει καποιος να τους βαφτισει εξαφανισμενους θα βγαιναν οι ιδιοι να πουν οτι ο φουρλας αντι να κανει καμια δουλεια , βγαινει στην τηλεοραση και κανει δηλωσεις.

ο "γιωργος" επεσε σε ατοπημα χοντρο, αν εσυ χαιρεσαι λοιπον που βγηκε μια στιγμη που χιλιαδες ανθρωπων αγωνιουν για το τι θα απογινει η περιουσια τους (αυτοι δηλαδη που μπορουν να παρακολουθησουν την τηλεοραση, διοτι ακομα υπαρχει κοσμος εγκλωβισμενος και δεν μπορει να ακουσει τις δηλωσεις του, ψαχνει να δει πως θα γλυτωσει τη ζωη του) να αποδωσει ευθυνες , τα συλληπητηρια μου.

Reaction score
0

ο Γιωργος εκανε οτι έπρεπε.

Συστρατευτηκε με τον πρωθυπουργό αρχικα, είπε οτι δεν είναι ωρα για ευθυνες, ανεβαλε κι αυτος δευτερος παντα τις προεκλογικες ομιλιες.

Ομως:
1) Ζητησε να συγκλιθει το συμβουλιο των πολιτικών αρχηγών υπο τον προεδρο της δημοκρατιας.
Ο Καραμανλης αρνηθηκε

2) Αποδεχτηκε την προταση του Συνασπισμου ωστε ΜΕΤΑ τις φωτιες, ΜΕΤΑ τις εκλογες, να κατσουν όλοι μαζί σε ενα τραπέζι και να οργανωσουν το χαος
Ο Καραμανλης αρνηθηκε.

Ε, δεν γινεται η χωρα να ειναι σε κατασταση εκτακτης αναγκης, που σημαινει οτι οποιος μπορεί οφείλει να βοηθήσει, και ο Καραμανλης να παιζει μονος του μπαλα, και να τους καλει όλους να συστρατευτουν πισω του (οχι διπλα του) για να φαινεται αυτος και να κερδιζει ψηφους.

Οσον αφορά στο πρωτο μερος του μηνυματος σου δεν ξερω τι δουλεια έχει ο Σουφλιας και ο Βουλγαρακης μαζι με τον καραμανλη στον τοπο της φωτιάς, εκτός απο τη συλογή ψήφων. νομιζω οτι αντι του Σουφλια θα έπρεπε να είναι ο Πολύδωρας και ο Φουρλας.
Αλλα που?

Και μη μου πεις οτι ο Πολύδωρας συντόνιζε και δεν μπορουσε να παει βόλτα γιατι θα τρελαθω.
Απλά, αυτοι που τραβανε ψηφους, πηγαν βολτα με τον Καραμνλη για να φανουν.

VG

Reaction score
0

Οι φωτιες ειναι πλεον παρα πολλες, πλεον χρειαζομαστε μια θεωρια πιο πειστικη απο αυτη για τους Τουρκους ή το ΠΑΣΟΚ,αλλα χρειαζομαστε μια θεωρια οπωσδηποτε...

Reaction score
14

To πρόβλημα αυτής της χώρας ανέκαθεν ήταν οι κωλοέλληνες..
Με νοοτροπία που ντροπιάζει.
Ένα κράτος που προσπαθούν να παρακάμψουν με χίλιους δυό τρόπους καθημερινά και που του καταλογίζουν ευθύνες για τα πάντα.
Άσχετοι, αγράμματοι ( όχι με την έννοια της εκπαίδευσης και του σχολείου..) , που έχουν άποψη για τα πάντα και που το μυαλό τους έχει μέγεθος σαν κουραδάκι γίδας γι'αυτό και νομίζουν πως ότι σκέφτονται , αυτό και είναι...

Αυτό που έχει συμβεί είναι εθνικό έγκλημα δίχως προηγούμενο..

Μόνο που τις ευθύνες πέρα από τις κυβερνήσεις των τελευταίων 30 χρόνων τις έχουν οι δήμοι , οι κοινότητες ,οι νομαρχίες και πάνω από όλα όλοι οι κάτοικοι αυτού του τόπου..

Καραγκιοζάκια που αγνοούν το περιβάλλον , αγνοούν την έννοια οικολογία , αγνοούν την ανάγκη η ύπαρξή τους να μην επηρεάζει αρνητικά τους υπόλοιπους..

Δεν είδα κανέναν π@π@ρα που βγαίνει και χτυπιέται για το ότι δεν υπάρχει πυροσβεστική σε απροσπέλαστα βουνα με φλόγες 50 μέτρων , να χτυπιέται 20 χρόνια τώρα για αντιπυρικές ζώνες..
Δεν είδα κανένα που κλαίει και οδύρεται στο καμμένο αυθαίρετο ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΥΚΝΟ ΔΑΣΟΣ , να έκλαιγε ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ...

Δεν έχουν νόημα οι εκλογές γιατί όποιος και να βγεί δεν έχει σημασία.
Σημασία έχει πως οι εκλογές δεν αλλάζουν την νοοτροπία του στυλ " ΑΠΑΙΤΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ , ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ"....Και αυτή η νοοτροπία είναι νεοελληνική και εμετική κύριοι...

Reaction score
0

Το υπουργείο Υγείας προειδοποιεί:

Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!

Συνέλθετε επιτέλους!

Reaction score
0

Οι φωτιες ειναι πλεον παρα πολλες, πλεον χρειαζομαστε μια θεωρια πιο πειστικη απο αυτη για τους Τουρκους ή το ΠΑΣΟΚ,αλλα χρειαζομαστε μια θεωρια οπωσδηποτε...

..υπαρχει η θεωρια του Χαους...την βλεπουμε στην πραξη κιολας!!!

Πριν τις πολιτικες ευθυνες υπαρχουν οι ατομικες ευθυνες.
Αυτο ομως ειναι μια αλλη ιστορια.
Οι πολιτικοι μας ειναι το αλλοθι μας.

Για την πολιτικη αλλα μου εμαθαν στο σχολειο.
Τελικα ,ξερετε που κατεληξα για το τι ειναι πολιτικη?
Πολιτικη ειναι να εκμεταλλευεσαι για προσωπικό οφελος και συμφερον οτιδηποτε και οποιονδηποτε.

Σε τετοιες καταστασεις καλο ειναι να αφηνουμε το φαινεσθαι
...αλλα ο καταραμενος Andy Warhol δεν ηξερε οτι τα 15' θα ηταν λιγα.
Μαλλον δεν εκτιμησε καλα την Φυση του Ανθρωπου.
Και περισσοτερο την Φυση του (Νεο) Ελληνα.

Απο την στιγμη που υπαρχουν ΝΕΚΡΟΙ
και μαλιστα ΤΟΣΟΙ ΝΕΚΡΟΙ θα επρεπε να νιωθουμε μονο ΘΛΙΨΗ.

....και ΝΤΡΟΠΗ!!!

Η ΟΡΓΗ ανηκει στους "αναμαρτητους".
Ας "ριξουν" αυτοι πρωτοι !!!

Οπως κανουν παντα.

Reaction score
19

Για να ξεκαθαρίσω, όταν μιλάω για πολιτικές σκοπιμότητες, δε μιλάω για δράση της αντιπολίτευσης, ούτε καν για υποκινούμενη.
Αλλά μιλάω για άρρωστους ανθρώπους, ανώμαλους, που μέσα στη βλακεία τους και τη μίζερη πολιτική τους ύπαρξη, μπορεί να πίστεψαν ότι ίσως έτσι ανατρέψουν την κυβέρνηση ή τουλάχιστον τις μέχρι τώρα ισορροπίες και δυστυχώς ίσως πολλοί το φάνε το παραμύθι.

Αυτή είναι η μόνη "πολιτική" εξήγηση που μπορώ να δώσω. Τα υπόλοιπα είναι επιστημονική φαντασία γιατί αν, λέμε τώρα, έκανε κάτι τέτοιο η αντιπολίτευση θα ήταν άκρως ηλίθιο. Είναι ο βασικός ένοχος.

Reaction score
5

και μονο που καπου υπαρχουν φωτιες, καποιοι υποφερουν (παιδακια, ζωα, δεντρα, κλπ...) και εσεις καθεστε και ασχολειστε με το αν η οικογενεια Παπανδρεου ειναι καλυτερη απο την οικογενεια Καραμανλη με πιανει αηδια...

Αυτοι εκαναν τον τοπο ετσι τις τελευταιες δεκαετιες, κανενας δεν ηταν καλυτερος, και ακομη σας εχουν και μαχεστε για αυτους...
Λυπαμαι αλλα δε θα αλλαξει ο τοπος οσο υπαρχετε...
Λυπαμαι που δε μπορω να κανω κατι για αυτο... ειστε πολλοι!
Λυπαμαι που οποιος και να βγει σε 50 χρονια τα ιδια θα γινονται, τα ιδια θα ακουμε και τα ιδια θα συνεχιζονται (με λιγοτερο πρασινο γυρω μας)...
Λυπαμαι που καποιοι στρεφονται στη Χουντα (εχω βγει απο τα ρουχα μου) βρισκοντας τις λυσεις ενω θα αρχησουν σοβαροτερα προβληματα.
Λυπαμαι που καποιοι ΚΚΕδες το εχουν χαψει οτι ειναι διαφορετικοι και δε βλεπουν την υποκρισια της ιδεολογιας τους. (καπιταλες κομουνιστες που σπουδαζουν αμερικη και εχουν χοντρο χρημα μονο η ελλαδα θα μπορουσε να εχει)... που'σαι Αλεκα... που'σαι Λιανα...!
Λυπαμαι που οι του ΣΥΝ κοτσαραν τη λεξη οικολογια στο κομμα τους γιατι καταλαβαν οτι ειναι πιασαρικο και ξεχνουν τον ζαπλουτο "κομουνιστη" προεδρο τους με τι καπιταλοσκυλα συνεργαζεται για να βγαζει οτι βγαζει.
Λυπαμαι που καποιοι φασιστες-ακροδεξιοι χρησιμοποιουν την εκκλησια (και η εκκλησια φυσικα αυτους) και την καθε γιαγιουλα για να εχουν φωνη στη δημοκρατια (ορο που δε γνωριζουν/αποδεχονται).
Λυπαμαι αυτους που θα μαυρισουν την Ν.Δ νομιζοντας οτι το ΠΑΣΟΚ θα διορθωσει κατι.
Λυπαμαι αυτους που θα μαυρισουν το ΠΑΣΟΚ νομιζοντας οτι αυτοι εβαλαν τις φωτιες...
Λυπαμαι αυτους που λενε οτι το ενα κομμα βολευει τα παιδια του ενω ολα κανουν το ιδιο απο την εποχη της μεταπολιτευσης μεχρι σημερα...
Λυπαμαι που δεν ειναι εδω ο Χριστοδουλος να κανει καμια προσευχη να σβησει ο αληθινος Θεος του την φωτια... (ολα τα καλα τα κανει ο Θεος του και ολα τα κακα δε ξερει...)!
Λυπαμαι που ολοι ειναι τα χειροτερα υποκειμενα της πολιτικης μεχρι να γινουν Προεδροι δημοκρατιας και να τους γλυφουν ολοι για το ηθος και την προσφορα τους στην Ελλαδα, ανεξαρτητου προελευσης των σχολιων...
Και περισσοτερο λυπαμαι για την καταντια της δημοκρατιας... μιας εννοιας που εχει περιοριστει στο δευτερολεπτο επιλογης ψηφοδελτίου μεταξυ 2 οικογεννειων... (Ο Μητσοτακης ειναι η σφηνα - σταθερος βραχνας και στις 2 απο εποχης Ενωσης Κεντρου...)!

Δε ξερω τι να ψηφισω... δε θελω να ψηφισω... δε θελω να ειμαι ο μ@λακας που νομιζουν οτι επεισαν και να τριβουν τα χερια τους την αλλη μερα... Τι να κανω?

Reaction score
19

Αλλά μιλάω για άρρωστους ανθρώπους, ανώμαλους, που μέσα στη βλακεία τους και τη μίζερη πολιτική τους ύπαρξη, μπορεί να πίστεψαν ότι ίσως έτσι ανατρέψουν την κυβέρνηση ή τουλάχιστον τις μέχρι τώρα ισορροπίες και δυστυχώς ίσως πολλοί το φάνε το παραμύθι.
Και για να μην παρεξηγηθώ (ξανά), αυτοί οι ανώμαλοι μπορεί να είναι από οποιονδήποτε χώρο.

Reaction score
1

και μονο που καπου υπαρχουν φωτιες, καποιοι υποφερουν (παιδακια, ζωα, δεντρα, κλπ...) και εσεις καθεστε και ασχολειστε με το αν η οικογενεια Παπανδρεου ειναι καλυτερη απο την οικογενεια Καραμανλη με πιανει αηδια...

Δε ξερω τι να ψηφισω... δε θελω να ψηφισω... δε θελω να ειμαι ο μ@λακας που νομιζουν οτι επεισαν και να τριβουν τα χερια τους την αλλη μερα... Τι να κανω?
Να κάνεις ότι έκανες μέχρι τώρα, με τον ίδιο αυθορμητισμό που πληκτρολόγισες όλα αυτά ως τώρα, με τον ίδιο να σταθείς μροστά στην κάλπη......

Reaction score
2
Απάντηση: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ?

Δεν με νοιαζει για ποιον λογο εβαλαν τις φωτιες , ουτε ποιοι τις εβαλαν .
Με νοιαζει οτι δεν τις εβαλα εγω και ουτε ειδα καποιον να το κανει .
Δεν με νοιαζει ποσα πηραν και απο ποιον.
Με νοιαζει οτι αυτοι που πρεπει να ανησυχουν για αυτα και να τα προλαβουν δεν το εκαναν.
Δεν με νοιαζει ποιο χρωμα κυβερναει .
Με νοιαζει οτι αυτος που επιλεγω να ανησυχει για μενα και να με προστατευσει δεν το κανει .
Δεν με νοιαζει ποιος θα βγει στις επομενες εκλογες (χεστηκα) .
Με νοιαζει οτι οποιον και να διαλεξω θα ειναι ανικανος να με βοηθησει .
Ειμαι αξιος τις μοιρας μου και ενταξει , πες οτι δεν με νοιαζει .
Με νοιαζει που μαλλον δεν θα καταφερω να κανω κατι για να ζησουν σε καλυτερο κοσμο τα παιδια μου .
Συγνωμη κοριτσια , μαλακιες ελεγα οτι δεν θα αφησω τιποτα να σας πειραξει .

Reaction score
0

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

Reaction score
0

Καταρχην να ζητησω συγνωμη που δεν καταφερα σαν δημιουργος αυτου του τοπικ να συντονισω και να απαντησω σε ολους. Δεν το εκανα γιατι υπηρχε προβλημα διακοπης ιντερνετ απο χθες μεχρι πριν λιγη ωρα.

Επειδη η συζητηση εφυγε αρκετα σε πολλα θεματα θα αναφερω τα εξεις

Με βρισκει συμφωνω γενικως η αποψη του ΑΝΔΡΕΑ Κ. και αυτο για το λογο οτι και εγω τους φτυνω ολους γενικως πολιτικα , εχω σιχαθει το καθε πολιτικο , τους ξερω καλα και απο μεσα και απο εξω αλλα και το σπουδεοτερο οτι δεν ανοικω σε κανεναν τους ουτε ιδεολογικα ουτε ρουσφετολογικα. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ.

Η αποψη που κατεθεσα δεν ηταν για να χτηπησει καποιο κομμα αλλα ηταν αποψη ενος ελευθερα σκεπτομενου ανθρωπου (τις παρωπιδες τις εχω πεταξει) που απλα την καταγραφει και τι λεω ?

Τα περισσοτερα κομματα τα γνωριζουμε απο χρονια αρκετα και μεχρι που μπορουν να φτασουν στο βρωμικο πολεμο.

Εδω και καποια χρονια βλεπουμε εναν ανθρωπο (προσεχτε δεν μιλω για το κομμα) που προσπαθει να χτισει μια καινουρια παραταξη με ανθρωπους καινουριους γυρω του και της εμπιστοσυνης του του ιδιου αλλα και της μαμας του (σικ). Ο ανθρωπως αυτος ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ και πιστευω οτι αυτοι που ειναι απο πισω του θα κανουν τα παντα. Δεν μιλω οτι αυτος ειναι ικανος να αποφασισει κατι τετοιο. Αλλα πιστευω τον βρωμικο πολεμο τον κανουν τα ξενα κεντρα για δημιουργησουν ενα κλιμα αποσταθεροποιησης στην χωρα και να φερουν την κυβερνηση (την οποιαδηποτε) σε δυσκολη θεση υπερ βεβαια του δικου τουσ ανθρωπου.

Τα ξενα κεντρα αυτα θα εχουν συμφερον τεραστιο απο το να δουν προθυπουργο τον γιο . Και δεν ειναι ουτε τουρκοι ουτε γκριζοι λυκοι .

Τα λογια μου ξαναλεω δεν ειναι κομματικα αλλα πολιτικα σκεπτομενου ανθρωπου. και συνεχιζω

Δεν ειμαι ο μονος που εχω μιλησει υποτιμιτικα για καποιον που ειναι αρχηγος μιας παραταξης και για αυτο ο λογος μου δεν ειναι κομματικος. Τα ιδια εκανε και λιανα κανελη (βουλευτης κομματος αριστερας) που εβγαλε στη φορα τη σχεση του με την μητερα και το τι δυναμεις εχει η μυτηρ και απο ποιους συμβουλευται για να δει τον υιο της τρανο. Κερδισε την δικαστικη μαχη η κανελη αλλα τα ιδια εχουν κανει και οι της δεξιας αλλα τα ιδια εχουν κανει και μεσα στην παραταξη του ιδιου .

Για την νοοτροπια του " Για να πετυχω το σκοπο μου κανω οτι ειναι δυνατον με οποιοδηποτε κοστος και οτι κακο συμβει ειναι ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ " γνωριζετε οι περισσοτεροι.

Εγω σαν ανθρωπος βλεπω πρωτη φορα στην Ελλαδα ενα κομμα το οποιο ειναι φτιαγμενο συμφωνα με τα προτυπα της αμερικης. Δηλαδη βαζουμε μπροστα εναν οποιοδηποτε αξιζει δεν αξιζει και κανουν κουμαντο οι ομυγυροι του που δεν φενονται ποτε στην απεξω. Στην ουσια δεν κανει κουμαντο αυτος αλλα η ομυγυροι του που δεν τους ξερουν ουτε οι ανθρωποι του κομματος . Λοιπον αυτη η συνταγη ειναι που κανει το κακο. Ειναι κατι καινουριο για την χωρα μας που εχει συνηθισει τους αρχηγους κομματων να ειναι η κορυφη της ιδεολογικης πυραμιδας και ο ακλονητος αντιπρωσοπος του.

Φωτιες ειχαμε συνεχεια στην χωρα μας δεν βγηκα ποτε να μιλησω για θεωριες συνωμωσιας και εχει τυχει να εχουμε φωτειες και προεκλογικα παλι. Αλλα παλι και τοτε δεν ειχα την ιδια αποψη. Αυτην την φορα τα πραματα ειναι φως φαναρι οτι προκειτε ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ και οπως λενε μερικοι οτι αυτο το λεμε συνεχεια τους λεω οτι δεν ισχυει τουλαχιστον για το προσωπο μου.

Πριν κανα 2μηνο ειχαμε χειροτερο καυσωνα και δεν ειχαμε αυτην την καταστροφη και η ΕΜΥ ειχε και την πελλοπονησο στον κοκκινο. Οικοπεδοφαγους ειχαμε και τοτε τουρκους ειχαμε και τοτε και χιλια δυο ειχαμε και τοτε.

Οι εμπρησμοι αποδειχτηκαν απο τους ιδιους τους κατοικους και οχι οπως παλιοτερα σε αλλες φωτιες εβγενε ο καθε κομματικος παραγοντας και ελεγε εγινε εμπρησμος βαζαν και εναν παπα ή εναν βοσκο να πει οτι τον ειδε.

Οπως ειπα και στο πρωτο μυνημα και οπως θα γραψουν και οι εφημεριδες σας λεω οτι ηταν σε γνωση του προθυπουργου απο την ΕΥΠ οτι θα υπαρξει προσπαθεια αποσταθεροοποιησης λογο του τροπου που γινονται αυτη την φορα οι εκλογες . Ειχαν αναφερει πριν 1 εβδομαδα και για αυτον τον λογο ηταν κλιμακιο της ΕΥΠ στις μεταξυ τους συζητησεις.

Οποιος εχει αντιθετη αποψη ας μου αποδειξει γιατι δεν μπορει να συμβει κατι τετοιο . Και παρακαλω οχι κομματικες αντιπαραθεσεις . Σας λεω ειμαι ο πρωτος που εχω ψηφισει τους παντες και δεν χρειαζετε να ανηκω καπου για να εχω το ελευθερο της σκεψης.

Reaction score
3

Δηλαδή μας λες ότι τις φωτιές τις βάζει ο κομματικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ και κάποια ξένα κέντρα εξουσίας τα οποία θέλουν να δουν το Γιώργο Παπανδρέου στην εξουσία.
Βέβαια όμοια θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι αντίστοιχα η Νέα Δημοκρατία βάζει τις φωτιές ούτως ώστε να συσπειρώσει τον κόσμο γύρω από τον Πρωθυπουργό ο οποίος, ως άλλος Πατερούλης, θα έλθει να βοηθήσει τους αναξιοπαθούντες πυρόπληκτους.
Δε νομίζω ότι βγαίνει άκρη έτσι.
Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος όμως, ότι ο κάθε κομματικός χώρος και μηχανισμός θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο αυτό που συμβαίνει τούτο το καλοκαίρι για δικό τους όφελος και θα κάνουν παιχνίδι στα αποκαΐδια. Εμείς βέβαια μπορούμε ακόμα να ασχολούμαστε με θεωρίες συνωμοσίας και να αφήνουμε όλους ελεύθερα να παίζουν στην πλάτη μας μπιλιάρδο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.167
Members
38.540